recrea írta:Szerintem itt elég sokan elfogultak és/vagy álszentek.
Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják, spec. szerintem az ő mezéből adnak el a legtöbbet, a legtöbb szurkolója van közösségi oldalakon, a legtöbb követője stílusában. Mondhatjuk, h ez divat, de ő egy brand, egy márka, mint anno Beckham, vagy most az iPhone, mindegyik divat, mégis szeretjük.
Szerintem nagyon sokat változott az elmúlt években és jó irányban, sokkal kevesebbet rinyál, kevesebbet színészkedik, alázatosabb let, csapatjátékos is, nála sokkal utálhatóbb játékosok vannak, csak hogy ne menjünk messzire, akár Madridban is.
Ezt a gólörömöt sem értem, mit kéne csinálnia, teli szájjal, visítva a nyakába ugrani a másiknak? Miért? Mindenki másképp ünnepel, fogadjuk el. A dánok elleni meccsen történekről pedig annyit, aki nem tudja mi játszódott le benne, az sosem focizott. Én hagytam már ki elég fontos 11-est döntetlennél, a meccs végén viszont nyertünk egy csapattársam góljával. Ugyanígy viselkedtem: hirtelen megnyugodtam, hatalmas kő esett le a szívemről, ez volt az első gondolatom, nem az, h a nyakába vessem magam. Továbbra is rossz kedvem volt, mert nem ment a játék és majdnem rajtam ment el a meccs, aztán a gól/meccs után odamentem és mondat neki, h "kösz pajtás" - ennyi mindkettőnk lelkivilágának bőven elég volt. A következő meccsen meg már nem is emlékeztem a történtekre. Ennyi, normális emberi/sportolói viselkedés.
Nekem az egojával sincs különösebb gondom, én is szerettem magam ünnepeltetni, mindenki szereti. A nagyképű nyilatkozatai pedig arra vezethetőek vissza, h nem tudja gyorsan és higgadtan lereagálni az újságírói felvetéseket, mondhatnám ennyi esze van.
Azt meg hogy mennyire akadt ki, amikor felhozták neki Messit, nem tudhatjuk, mert csak olvasunk róla, a felvételt senki nem látta közülünk.
Én sem szeretem őt, a Realt megy egyenesen utálom, és sok mindenben igazatok van vele kapcsolatban, legfőképp a "magának köszönheti" részben, csak legyünk már kissé objektívek.
Remy, Neked is könnyebb lett volna, ha megmaradsz a Filmklub topic-nál.

Közben kicsit visszatérve a témára,válaszolok a tiédre,hátha több értelme van
De,mindenhol utálják CR-t,csak nem mindenki. Még Portugáliában is oltották,akkor máshol vajon nem fogják?De. Egy masszív réteg elítéli,kineveti a sztárallűrjei miatt,a hisztik,óvodás pályán belüli és kívüli viselkedése miatt. Ettől független,h az ő mezéből adják el a legtöbbet.(Ugyanígy valszeg az övé a legtöbb eladott mez,amely olyan tinipennák és justinbíberek vesznek meg,akik nem a játéka miatt ismerik el,hanem mert szép,szexi cicafiú

De mindegy,ezt csak úgy mellékszálon

)
És nyilván rengetegen szeretik ezért vagy azért,rajongják nagyon sokan szerte a világban. És valóban egy brand,de ettől még a legmegosztóbb személyisége is a futballnak.Ezt a srácot sztem nemcsak a legtöbben szeretik,de a legtöbben is utálják a világon.
Lehet,h változott vmennyit az elmúlt időszakban,de ez csak hozzá mérten,ami még mindig azért elég szemet szúró.És pont ezért rühellte meg elég sok ember,függetlenül attól,h a játékát (nem a színjátékát) akár még el is ismerheti.Nem az elmúlt években kezdett focizni,és a stigmáit igencsak beleégette a népek retinájába ez idő alatt. A vicces durcizásokat,hisztiket,a hatalmas dive-okat,a kidumálásokat,mutogatásokat. és a borzasztóan nagyképű megnyilvánulásokat..
Lehet,h nála jobban utálatra méltóbb emberek is vannak a közveszélyességük miatt -akár a társai között is- ,de Pepéék mégsem annyira kirakatemberek,mivel nincsenek a világ (második) legjobbjaként számon tartva.Nem őket veszi 10 kamera,nem rájuk kíváncsi a világ,nem az ő rezdüléseit várják a leginkább.
Gólöröm. Ez egy hálás dolog,mert igazad van,h ezt is mindenki másképp élheti meg,de mondj még egy olyan játékost,aki akár csak hasonló mennyiségben sértődött meg ilyen látványosan,ha nem vele rúgatták a gólt,vagy egy gólpassz,gól után valaki nem ünnepelte őt.Mert ilyenre volt bőven példa,akárcsak a közelmúltban is.És ez nem igazán normális sportolói viselkedés.
Mint ahogy az sem,amikor kimutogat. Mert ugyan erre sok más példa is volt a futballtörténelemben,de egy apró különbség azért akad.Nem méltó egy világlegjobbjához!(A világ három legjobbjához meg pláne

) Egyszer talán,de ennyiszer?(A mostani szezon vége felé rövid időn belül 3szor is talán,ami miatt ennyire megmaradt...) Ezzel a Messizéssel láthatóan ki lehet kergetni a világból (amit sosem gondoltam volna,h megérünk: Messi ,mint sértés

) ,és erre rá is pakolnak szerte a világban.De miért ne tennék,ha egyszer nem szeretik a cicafiút és ez egy gyenge pontja.Ráadásul még egy fokkal jobb megoldás,mint a gyűlölködés,buzizás,anyázás.Egy szimpla névvel hatalmas oltást kap,ami kizökkentheti (teszi is) és ez a másik félnek kedvezhet. Neki,mint vérprofi,önmagát világlegjobbjának tartó focista,számolnia kell vele,h a tettei,nyilatkozatai,stílusa nem marad viszonzatlan és ezt is el kell viselnie,mivel olyan téma ő,ami mindig az utcán hever...
Az mellékes,h mennyire akadt ki,amikor felhozták neki Messit,elég önmagában a reakciója, "arc nélkül"...Ez is annyira rá vall,h meglepő lett volna,ha nem hasonlót nyom ki magából (de legalább helyesen replikázott volna -már ha így volt,ahogy olvashattuk- ,de még az sem jött össze most

).
Ahogy mondtam,kirakatember (és ki is élvezi ezt alaposan),tehát evidens,h jobban céltáblává válhat,ha van mivel megtalálni.Vajon miért őt és nem pont Messit oltják szénné?Talán pont nem a játékuk miatt,hanem a körítés az oka.Kevesebb comboskodással,menstruálással,nagyhalállal,közönséggel való foglalkozással és egy adag szerénységgel egész biztos nem váltott volna ki hasonlót.De hát ő ilyen.Ilyennek szeretjük és ilyennek utáljuk. Mindkét felet abszolút meg lehet érteni.
Azzal kezdted,h elfogultság,álszentség. Nem tagadom,elfogult vagyok vele,mert engem is irritál,amit csinál a játéka közben,mellett és gyakran a hátamon áll a szőr tőle. Álszent is lehetek akár,ha az a naív kép él bennem egy magára vmit is adó világ legjobbjától,h próbáljon meg példaképként viselkedni.Mert ő nem egészen az sztem...Sok olyan jegye van,amire fel lehet nézni,de ahogy bánik a tudásával,lenullázza azt...
Jah,és attól,h most csak a negatívumokat fejtettem ki,azért vannak olyanok,amit elismerek benne,de most ezt a negatív vonalat tárgyaljuk ki és a miértjét