Nem tudom,saját hozzászólást is tilos-e áthozni a madridistáról,de az ottaniak véleményét is kikértem és gondoltam a tiétekre is kivámcsi vagyok ebben a témában így bemásolnám szóról szóra azt amit odaírtam.
Messi-Ronaldo vitában készítettem egy kis összefoglalást,AHOGY ÉN LÁTOM,dolog ez biztos sok mindenben sántít de kiváncsi vagyok a véleményetekre,hogy mennyire érzitek jogosnak.
Messi mellett ott van egy hihetetlen komoly érv!!! megdöntött egy 40!! éve fennálló abszolút gólcsúcsot 74gól egy idényben már önmagában elég egy aranylasztihoz(ennyit CR sem lőtt).Azonkívül 28!!!! gólpaszt adott tehát Kanadai táblázaton 102gólpontal végzett se elötte se utána nem volt még ilyen.
Kevesebb meccset játszott Messi mint CR és így is több Assistot és gólt ért el.
Fontos meccsek témakör:
-Szuperkupa Clássico (igen az is ehhez az évhez lesz hozzávéve szvsz

) Messi 3gólt lőtt és 1gpasszt adott,Cr asszem egyet lőtt de végig gyenge volt 2-0 Messinek
-Bajnokság 3-1es meccsen nagyrészt Ronaldo miatt kaptatok ki,kihagyott ziccerek,nem védekezés stb. Messi gólpasszt adott 3-0
2-1esen Messi flop volt Ronaldo eldöntötte,vita nincs ez az övé.3-1
-Kupa Madridi meccs,Messi remekelt kiosztott egy assistot de azonkívül is 2-3védő figyelmét kötötte le,Ronaldo betalált de gyengélkedett,mindenki adja akinek akarja írok rá egy 0-0át
-Nou Camp,flop volt mindkettő,de talán kicsivel is de ez CR-é 3-2
Így 3-2 a Classicok tekintetében Messinek,ha a szuperkupát nem számoljuk akkor 2-1 Crnek így vagy úgy egyik számára sem volt komoly előny a Classico a másikkal szemben
Bl szereplés:
-Leverkulsen: pocsék formában érkeztünk, Bayer azért nem egy CSZKA,APOEL szint,mégis 5-t vágott aztán Milan ellen 3-at lőtt 2meccsen amikor nagyon kellett,ismét az övé mert Ronaldo a klasszisokkal gyengébb CSZKA APOEL duó ellen nem mutatott fel ennyit. 2-0Messinek
Bayern/Chelsea:
1.meccsek : Cr flop,Messi flop 0-0-ra adnám
2.meccsek : mindketten sorsdöntő tizit hibáztak,Messi gólpasszt adott,CR lőtt 2gólt CR-nek adnám 1-0 neki így
2-1 Messinek
Tehát vagy 5-3(messinek) vagy 4-4 fontos meccsek tekintetében,viszont ez nem akkora fölény,hogy emiatt neki legyen adva a labda,ettől független nem lenne JOGTALAN ha ő kapná,de azért Messi is bőven megérdemli,és ha hozzávesszük a 74gól 28gólpassz 102gólpont statisztikát akkor úgy érzem,hogy idén is Messi kapja.
HA KAPOK VÁLASZT ÉS ESETLEG KRITIKÁT ÉRTE,AKKOR MEGKÉREM,HOGY ÉRVEKKEL TÁMASSZA ALÁ MINDENKI A SAJÁT CÁFOLATÁT.