Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterMihu írta:Biztos hogy lesen volt...egyetlen egy kameraállást mutattak, előről, a kapu felől, tehát finoman szólva sem volt vonalban a kamera, viszont az egyértelműen látszott a fű csíkozásából, meg egyébként is, hogy Soldado legalább 1 méteres lesen volt az indítás pillanatában. Nem értem egyébként, hogy miért lassították vissza legalább 5x a félpályánál lévő kameraállást, mikor azon nem fért fel a képre Soldado és a leghátsó védő...Kon547 írta:Szerintetek Soldado lesen volt? Egyébként szép volt Valencia
Ez az év fórumozója nem takarja az legjobb, legszimpatikusabb fórumozó címet. Egyértelmű, hogy az kapja akiről a legtöbbet van szó. Akit mindenki ismer. Mivel minden regisztrált tag szavazhat, így egyértelmű, hogy sokan arra szavaznak akit egyfolytában hallanak. Mivel ő marad meg bennük.visca el barca írta:remy, faust
aruljatok mar el nekem, ez a R.M.F.C gyerek hogy lett nalatok az ev forumozoja.
megjartam mar egy par netes sportforumot, de én ekkora arrogáns, taplo, lenéző emberrel még sehol nem találkoztam. ennek a gyereknek mire van ekkora arca?
Erre én is kíváncsi lennék.visca el barca írta:remy, faust
aruljatok mar el nekem, ez a R.M.F.C gyerek hogy lett nalatok az ev forumozoja.
megjartam mar egy par netes sportforumot, de én ekkora arrogáns, taplo, lenéző emberrel még sehol nem találkoztam. ennek a gyereknek mire van ekkora arca?
Biztos hogy lesen volt...egyetlen egy kameraállást mutattak, előről, a kapu felől, tehát finoman szólva sem volt vonalban a kamera, viszont az egyértelműen látszott a fű csíkozásából, meg egyébként is, hogy Soldado legalább 1 méteres lesen volt az indítás pillanatában. Nem értem egyébként, hogy miért lassították vissza legalább 5x a félpályánál lévő kameraállást, mikor azon nem fért fel a képre Soldado és a leghátsó védő...Kon547 írta:Szerintetek Soldado lesen volt? Egyébként szép volt Valencia
kedvenc számom a 10(%)es...MessiFan91 írta:Minek ide nyugtató?Initom írta:na most mindenki vegyen be egy-két nyugtatót,mert 90% hogy nyer a real!
Úgyhogy jó ha,normálisan lehetne itt beszélgetni.
Lehet kiakadni,én is mindig kiakadok,de itt vegyünk vissza...
Minek kiakadni?
Szép volt, Valencia! Remélem mi nyerünk, és akkor nagyon jó 1. forduló lesz ez
Minek ide nyugtató?Initom írta:na most mindenki vegyen be egy-két nyugtatót,mert 90% hogy nyer a real!
Úgyhogy jó ha,normálisan lehetne itt beszélgetni.
Lehet kiakadni,én is mindig kiakadok,de itt vegyünk vissza...
A múlt Real-Valenciá-n, ami 0-0 lett, ott is a Valencia kapusa lett a meccs hőse, de akkor Guaita állt a kapuban. Úgy látszik, hogy a Valencia kapusai nagyon tudnak a Real ellen védeniBritishKnight írta:Diego Alves miket véd!
Egyébként szerintetek Soldado gólja les volt?
Engem nem érdekelBritishKnight írta:Diego Alves miket véd!
Pont ezt akartam megkérdezni én is. Az én Barcás szívem azt mondja, hogy nem volt les. Ramos elég hátul volt. De azért vicc, hogy nem lehet rendesen vissza lassítani...BritishKnight írta:Diego Alves miket véd!
Casillas-ért én is.Mihu írta:Hát ez meglepő...Pepe nem mozgott rosszul, sőt ahogy visszajött, 10 mp múlva már lökött is egy hajszálpontos 50 méteres átívelést, Casillas meg úgy nézett ki, mint aki nem nagyon tudja hogy milyen rendezvényen van. Mindenesetre attól függetlenül hogy realos, Casillas-ért aggódtam.MessiFan91 írta:Pepé-t lecserélték, Casillas maradt.
Hát ez meglepő...Pepe nem mozgott rosszul, sőt ahogy visszajött, 10 mp múlva már lökött is egy hajszálpontos 50 méteres átívelést, Casillas meg úgy nézett ki, mint aki nem nagyon tudja hogy milyen rendezvényen van. Mindenesetre attól függetlenül hogy realos, Casillas-ért aggódtam.MessiFan91 írta:Pepé-t lecserélték, Casillas maradt.