REMY írta:
Külön meccs volt a tavaszi Nou Campos győzelmünk? Az utóbbi években az egyik legjobb meccs volt, eredménytől függetlenül. Nem a bírón múlott a meccs. Nem volt színészkedés és darálás.
Szezon első meccse volt a hétvégén. Ebből még ne vonjunk le semmilyen következtetéseket. Sok van még hátra.
Nektek minden bizonnyal az utóbbi évek egyik legjobb meccse volt,de pont az eredmény függvényében

Abban valóban igazad van,h nem ment a fetrengés meg a képzőművészet,de ezért maximum sportszerű meccs volt,jó kevésbé. Ennek egyik oka,h akkorra már kipukkadóban volt mindkét csapat,felőrlődtek a szezon során.Egyik csapat sem játszott különösebben jól,pedig nekünk égetően fontos lett volna a partiban maradáshoz.
Kurdt írta,h több gólos zakót kellett volna kapnunk,azért ez sztem túlzás,mert nem focizott le minket a reál,mindössze jobban sáfárkodott a szintén kevés helyzetével.
Többen mondják,h mennyire "feladják" a madridisták a Szuperkupát,mert mennyire jobban nyomjuk meg ilyenek.Ezt piszkosul nem értem én sem,egy meccs alapján.Ráadásul az ellenfelek minőségének tükrében.A Sociedad ellen a blankók és a denevérek is jobban játszottak volna szerintem,mint egymás ellen.
Mégis megy a sírás ott,itt meg csak bizakodóak vagyunk,de zömében nem elbizakodottak.Mégis látom lelki szemeim előtt egy esetleges X (vagy neadjisten vendéggyőzelem) esetén,h jönnek majd a kárörvendezések,h hahaha,namivan?

Pedig nem mi nyomjuk,h tuti nyerünk,hanem ők

(Ettől függetlenül nyerünk

)