Mihu írta:A valóság az, hogy bennem nagyon élénken él a tavaszi vereség. Az, ahogy ott szenvedtünk, az, ahogy ott kontrollálták a játékot, az ahogy nem estek össze az egyenlítő góltól, hanem 5 percen belül rúgtak mégegyet...az, hogy Ronaldo és Di Maria is egészséges, és kipihent, a két szélső hátvédünk nélkül meg nem sokat érünk, mert nincs aki eléggé széthúzza a pályát. Főleg Alba miatt aggódok, mert szokása fent maradni a támadásokkal. És ha Megindul a Di Maria-Özil-Higany/Benzema-Ronaldo négyes, a Piqué-Puyol/Masch-Busquets hármasra, akkor ott csak abban reménykedhetünk, hogy kihagyják a helyzetet...Majdnem biztos vagyok benne, hogy gólt fogunk kapni. Az sem kizárt, hogy 1-nél többet. Nagyon szép ez így, hogy a Socit kitömtük, a Real meg 1-1-et játszott otthon, de egy meccs alapján nem szabad ítélkezni...
Pedig azt gondolná az ember, h könnyen el lehet felejteni azt a SEMMIT, amit tavasszal lehoztunk a klasszikuson. A motiváltság és a tudatosság teljes hiánya látszódott, ott éreztem, h talán elszakadt valami a Pep csapatban.
Nem hoztak ott semmi extrát, malac gól, utána mi nem tudtunk focizni, hibák tömkelegét követtük el, ők meg nem akartak, beálltak, romboltak, arra rúgták a labdát, amerre álltak, szvsz a tavalyi mindkét kupa meccsen jobban játszottak. A második gól meg akkora helyezkedési hiba volt, h ordított a tévéből.
Jó lenne őket a helyükre tenni, de az sem baj, ha nem nyerünk, párszor megoldottuk már Madridban is. Ott sokszor könnyedebben játszunk, talán nekünk ott kevesebb a tét, ők pedig görcsösebbek.
A Soci gólnál látszott, h a kontrákkal még mindig nem tudunk mit kezdeni, ill. a tolódást/kilépést rendszeresen elszabjuk. Nem tudom erre mi lenne a megoldás, talán a két védekező középpályás, vagy az, h időben, akár lapok árán is, hajtsuk végre a faultokat, esetleg kevesebb kockázatos cselt, passzt csináljunk meg az ellen térfelén, vagy fogjuk vissza Alvest és Albát a támadásoknál. Vagy kontrázzunk mi.