Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is ezt gondoltam,de aztán kicsit továbbfuttattam a gondolatot,és rájöttem,hogy szezon vége előtt nem fog távozni..mert ki jönne helyette?? Nincsen mozdítható sztáredző a piacon,Karankával meg nem fognak kockáztatni..18Barca99 írta: MEg merem kockáztatni, hogy ha nem tudja összeszedni őket rövid időn belül, 4-5 meccs múlva kirúgják. De egyébként a klasszikusig mennyi meccs van még? mert ha addig ilyen "gyengék fejben" akkor ott is el lehet kapni őket!
MEg merem kockáztatni, hogy ha nem tudja összeszedni őket rövid időn belül, 4-5 meccs múlva kirúgják. De egyébként a klasszikusig mennyi meccs van még? mert ha addig ilyen "gyengék fejben" akkor ott is el lehet kapni őket!Tocy írta:"..... Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből Madridban...
Az nálam nem zöld vt. Inkább kékes-zöld, ha kicsit jobban is hasonlított a zöldre.Mental_Theo írta:nem mintha tavaly meg tavalyelőtt nem lett volna zöld idegenbeli meg 3.számú mezünk:)bence-barca írta:Amúgy egész jól néz ki a Realnak ez a zöld meze.
Egyszer nekünk is lehetne vmi zöldes árnyalatú mezünk!
nem mintha tavaly meg tavalyelőtt nem lett volna zöld idegenbeli meg 3.számú mezünk:)bence-barca írta:Amúgy egész jól néz ki a Realnak ez a zöld meze.
Egyszer nekünk is lehetne vmi zöldes árnyalatú mezünk!
Nem te vagy az egyetlenMezner2 írta:Én vagyok az egyetlen,aki manapság nem megrémül,hanem fellélegzik ha a Real szabit kap és CR áll mögé?90%ban felszabadító rúgás jön ilyenkor

ja igazad van. nem.REMY írta:előtte a bordán vágásért nem kellett volna? szemüvegeket levenni pls.rrobbiefcb írta:szándékos utánrúgás miért nem piros Higuainnak?
ja, az egyértelműen szándékosnak látszott ott?REMY írta:előtte a bordán vágásért nem kellett volna? szemüvegeket levenni pls.rrobbiefcb írta:szándékos utánrúgás miért nem piros Higuainnak?
előtte a bordán vágásért nem kellett volna? szemüvegeket levenni pls.rrobbiefcb írta:szándékos utánrúgás miért nem piros Higuainnak?