Ronaldonak baja van.
Többezer pletyka kezd el terjengeni. Beindulnak a fantáziák.
Sokan már azt firtatják, h el lesz adva kit lehet venni abból a pénzből.
De ebbe belegondolva.... ki az aki megtudja fizetni CRt?

PSG meg City talán még a Chelsea. Több klubbot nem hinném... Ezek közül Citybe ő elvből nem menne, mert nem tűnik annak a hűtlen játékosnak. Ebből kifolyólag Chelseabe sem. Szerintem ha Anglia csakis a MU. Marad a PSG. Nehezen tudnám elképzelni, de mivel csak ott tudnák állni őt anyagilag... Ha csak nem vmi csoda folytán megalkudja a Madriddal, h engedjék el olcsóbban esetleg ő is beletesz. Akkor sztem uzsgyi vissza a MUba neki.
De szerintem a Barca is szívesen látná
Elnézést, h itt kombinálok, de a fórum erről szól. Nem hiszem, h elmenne CR, inkább ezt azért írtam most, h mielőtt minden névvel dobálózni kezdenek az emberek, gondoljanak bele, h kik tudnák igazából is megszerezni.
szerk.: Capon! Azért sztem ez nem teljesen igaz. ÉRthető miért mondod, de azért nehogy már megint ő legyen a bűnbak, mert vmi baja van... Ha lenyilatkozza, ha nem mennek a találgatások, mert mindeki észrevette, h vmi nincs rendben. Persze így még jobban kicsesz az ebmerekkel, mert fantáziálnak, de biztos megvan rá az oka, h még nem mondja meg. Lehet később meglesz mondva. Akár akkor, amikor már elrendeződtek a dolgok.