2012.09.24. 09:10:00
Alapvetően szerintem nekünk nem a Madrid teljesítményével kell foglalkoznunk. Szerencsére nekik kell a mi esetleges pontvesztéseinket várniuk. Ha a pontkülönbség a Classikoig megmaradna, akkor én boldog lennék. Azon a meccsen pedig csak rajtunk múlik, hogy növeljük-e az előnyt.
A mi csapatunkról így néhány meccs után azt tudom elmondani, hogy bár eddig maximális pontot szereztünk, én sokallom a kapott gólokat. kicsit jobban össze kéne rakni a védelmet, még akkor is, ha kiesett Piqué és Puyi is. A küzdeni tudásunk tetszik, valamint annak is örülök, hogy Tito rotál, ami hosszú távon jól jöhet! Mindenkiben tudja tartani a tüzet, és tényleg nyitott dolog, hogy melyik meccsen ki kezd!
A Madrid rosszuk kezdett, de én nem gondolom, hogy nagy káosz lenne az öltözőben. Egész egyszerűen a bajnokot mindenki meg akarja verni, azért az ilyen meccseken jobban odateszik magukat az ellenfél játékosai. És mint tudjuk a csúcsra érni könnyebb, mint ottmaradni! Az ő hatalmas fegyverük a kontrajátékuk, amit nagyon jól csinálnak, viszont idén már jobban beállnak ellenük a csapatok, és csak távoli lövésekkel operálnak.