Én ezt a csapategység-, meg motiválatlanság dumát nem veszem be. Nem mondanám, h klubszinten szétnyerték volna magukat a játékosok, válogatottban is csak a spanyolok, a klikkesedéshez sztem elsősorban a rossz játék, a győzelmek hiánya vezet. Akkor nem volt klikk, mikor bajnokságot nyertek?!
Nem lehet az, h a Real ennyit tud, ennyire képes, kérdezem: nem lehet az, h esetleg vannak jó szakemberek másik spanyol csapatoknál is, és netán elemezve a játékukat rájöttek hogyan kell levédekezni a "rúgd előre DM-nek meg CR-nek a labdát, aztán lesz valami" taktikát?! Aztán vannak olyan játékosok is, akik ezt meg is tudják valósítani.
Barca-Madrid drukkerek arra fogjuk a vereségeket, h: rosszul játszottunk, fáradtak a játékosok, válogatott meccs volt, nem pörögtünk eléggé, az ellenfélnek szerencséje volt. Neh azt gondoljuk, h amikor pontot/pontokat veszítünk, akkor az szerencse kérdése volt. Azért van ám pár csapat és focista, aki tud focizni a Barcán/Realon kívül.
Az sem véletlen, h Mou nem marad sokáig a csapatainál, 2-3-4 év és viszlát, mert sikeres is a csapataival, de azért nem nyer meg mindent egymás után szép sorban.
Lehet pünkösdi királyság volt a tavaly madridéknál?! Remélem...
Sajnos úgy alakult, h kevés meccset láttam idén tőlünk, amit igen, azon azt látom, h egyelőre se nem jobbak, de rosszabbak sem vagyunk, mint tavaly, ki-ki döntse el, h ez jó-e vagy sem, én nem panaszkodom, várom a BL-t, ahol sztem megint komoly esélyesek vagyunk. Ellenben a rotáció/cserék alkalmazása nagyon tetszik, viszont a játékunk hullámzó, még meccsen belül is.