Mout nem fogják elküldeni szezon közben!
Ennek nem az ő nagysága,vagy hihetetlen zsenije az oka,hanem az,hogy ez a lépés 80 millába fájna Madridéknak,Perezre meg sok mindent lehet mondani,kivéve tán azt,hogy hülye a pénzügyekhez,és ezt a 80 millát nagyon megsínylené a Real.
Cr baja szerintem összefüggésben állhat az állítólagos portugál-spanyol ellentéttel,amit én simán eltok képzelni,hogy valóbab fenn is áll.
Ha ebből a szempontból vezetem tovább a gondolatmenetem,akkor akár arra is juthatok pusztán eljátszva a gondolataimmal,hogy a Mou-CR pakk holnap a jövőbeni csapata ellen fog játszani??? ki tudja,nem valószínű,de azért elképzelhető.
Azért az érdekes,hogy 3 évig soha egyik csapatánál sem tudott sikeres lenni a kicsit sem speciális Mou.
Megújúlás? neki? mikor? minden csapatával ugyanazt játszotta,játékosanyagtól függetlenül,ha valaki azt mondja nekem,hogy ez a Madrid alkalmatlan a szép/kombinatív játékra a játékosok minősége miatt azt körberöhögöm.
Egyszerűen arról van szó,hogy valszleg csak azokon az órákon vett részt a szuper licenc kurzuson,ahol ezt tanították