visca el barca írta:shutterisland írta:nagyon várom az október 7.-ei clasicót, ahol majd mascherano-song/bartra duóval fogunk kiállni hátul.
tökmind1. néhanapján puyolt meg pikét is megetetik. gólt úgyis kapunk (ez lett az uj barca védjegye) a kérdés az h mennyit tudunk rúgni.
amugy ha nem épül fel akkor tuti busi megy hátra. mondjuk a szpartak ellen se értettem miért songt vitte hátra...
Szerintem is, inkább Busit fogja betenni, vagy a félig sérült Pique-t, mint akármelyik fiatalt, a többi marketingszöveg. A Real ellen nem bízza fiatalra a dolgot, bár, ha valaki 10 éve középső védőt játszik, csak jobb megoldás egy középpályásnál. Jön két meccs, ki lehet próbálni (úgysem fogja, max a Granada ellen), ha megy, mehet a Real ellen. Megértem én, h egy fiatalt bedobni kockázatos nagy meccsen, mert esetleg hibázhat, de ezt állítani most álszentség lenne tekintve a sztár védőinket és a kapott gólokat.
Egyébként nem gondolom, h ne vernénk meg a Madridot, tekintve a hazai pályát és azt, h van miért vissza vágnunk.
Folyamatosan kapjuk az elkerülhető gólokat, nem tetszett, ahogy Song kétszer is direkt faultot, de legalább nem vitték el mellette és nem lett belőle kontra vagy létszámfölény.