Európai játékospiac
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az Atletico annak idején is 45 millióért szerződtette Falcaot a Portotol, úgyhogy lényegében semmilyen hasznuk nincs az üzleten. A góljaival viszont nagyon is sok hasznot húztak a matracosok.
Szépen bekezdett a Monaco, de a tudatosságot náluk sem vélem felfedezni, úgyhogy elsőre nem várok tőlük nagy sikereket. Illetve nagyon sokk múlik majd azon, hogy kire bízzák az edzői posztot. Az kétségtelen, hogy a francia bajnokságnak jót tesz, hogy a PSG mellett már van még egy tehetősebb klub is.
Szépen bekezdett a Monaco, de a tudatosságot náluk sem vélem felfedezni, úgyhogy elsőre nem várok tőlük nagy sikereket. Illetve nagyon sokk múlik majd azon, hogy kire bízzák az edzői posztot. Az kétségtelen, hogy a francia bajnokságnak jót tesz, hogy a PSG mellett már van még egy tehetősebb klub is.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Castiel
- Capitá del Barça
Talán a Citynél sok/nagy a konkurencia, Cfcnél meg nem tetszik neki a Mou személye...
Nyilván van ok amiért odament a Hercegségbe... Gondolom a háttérben nem kis plussz szolgáltatásokat kap majd... Szobát a Löwsbe, v mit tom én.

Nyilván van ok amiért odament a Hercegségbe... Gondolom a háttérben nem kis plussz szolgáltatásokat kap majd... Szobát a Löwsbe, v mit tom én.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- salas9
- Entrenador del Barça
Nos, a reggeli információk szerint minden oké, már csak az aláírás hiányzik Falcaotól. A Monaco 45 millió eurót fizet érte, a játékos 4 évre ír majd alá és 14 milliós fizetést fog kapni (szegény CR
) és a szerződésben nem lesz semmiféle kitétel a Real Madriddal és a Chelsea-vel kapcsolatban.
Amúgy azon sem lepődök meg, hogy az Atletico kinézte Falcao utódját: Jackson Martinez (FC Porto)

Eddig megvették Rodriguezt és Moutinhot 70 millióért, Carvalho ingyen ment, most pedig Falcao lesz egy 45 millió. És itt még nincs vége...Xavi001 írta:A Monaco mennyiből gazdálkodik és mennyit költöttek eddig?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2013.05.29. 09:28:19-kor.

-
- Llegenda del Barça
neobarca írta:Én tényleg nem értem Falcao-t! Annyi sztár klub hívja. És ő tényleg a Monacoba megy? Náluk még az AtMadrid is jobb...

Ja hát a Chelsea-ben vagy a Real-ban tényleg nem játszhatott volna ilyen kaliberű nevekkel, mint James Rodriguez vagy Valdes.Castiel írta:Ha igazak a hírek akkor ott a hercegségben, elég komoly csapat lessz felépítve... Falcao, Roudrigezék(packban), Carvalho, Coentrao, VV... és hát ki tudja még ki nem.... Szal a Kolumbiai már nyílván tisztában van a Monacoi igazolási tervekkel, és a személyekkel...neobarca írta:Én tényleg nem értem Falcao-t! Annyi sztár klub hívja. És ő tényleg a Monacoba megy? Náluk még az AtMadrid is jobb...
Ilyen kutyaütő Petr Cech meg Frank Lampard lettek volna csak a csapattársai.
(Abba bele sem kezdek, h mennyi esély van rá, hogy két év múlva nem ott fognak tartani még mindig a Monacoval a BL-ben, ahol most a ManCity. Már ha egyáltalán bejutnak.)
- neobarca
- Director del Fútbol
Igen olvastam én is. De azért vegyünk példát pl egy City-ről. Meg azért egy francia élvonal messze nincs egy szinten egy Spanyollal, Angollal, Némettem (megkockáztatom Olasszal) ahova lenne lehetősége igazolni. És nem kis épülőben lévő csapatokhoz...Ha igazak a hírek akkor ott a hercegségben, elég komoly csapat lessz felépítve... Falcao, Roudrigezék(packban), Carvalho, Coentrao, VV... és hát ki tudja még ki nem.... Szal a Kolumbiai már nyílván tisztában van a Monacoi igazolási tervekkel, és a személyekkel...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- Castiel
- Capitá del Barça
Ha igazak a hírek akkor ott a hercegségben, elég komoly csapat lessz felépítve... Falcao, Roudrigezék(packban), Carvalho, Coentrao, VV... és hát ki tudja még ki nem.... Szal a Kolumbiai már nyílván tisztában van a Monacoi igazolási tervekkel, és a személyekkel...neobarca írta:Én tényleg nem értem Falcao-t! Annyi sztár klub hívja. És ő tényleg a Monacoba megy? Náluk még az AtMadrid is jobb...

- neobarca
- Director del Fútbol
Én tényleg nem értem Falcao-t! Annyi sztár klub hívja. És ő tényleg a Monacoba megy? Náluk még az AtMadrid is jobb... 

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Nem rossz igazolás. Nem tudom Kolo mennyit bír és voltak kisebb botrányai is, de azért ingyen feltétlenül megéri. Lehet rá számítani, ott a tapasztalata.salas9 írta:Hivatalos, hogy a Liverpool leigazolta Kolo Tourét a City-től. Ingyen szerzik meg, mivel lejár a szerződése.
més que un club
-
- Az Év fórumozója 2013
bence-barca írta:...
Igen, még valaki?salas9 írta:...

Amúgy meg ha elmegy Skrtel, akkor tuti leigazolják a helyére Pepét, nehogy túl technikás legyen a védelem.
-
- Llegenda del Barça
Meg Skrtelnek is kifele áll a rúdja a kikötővárosból. Csak, hogy tovább kötözködhesseksalas9 írta:Sajnos Carragher visszavonul, az ő helyére érkezik KoloGareth Tello írta:Most olvastam én is, jó technikás védősor lesz Liverpoolban - Kolo, Skrtel, Carragher...![]()

- salas9
- Entrenador del Barça
Őt már nagyjából januárban tudni lehetett. Vagyis már akkor is írtak rólaGareth Tello írta:Fernando Amorebieta BilbaoFulham
Ingyen igazolt Angliába, négy évre írt alá.

Sajnos Carragher visszavonul, az ő helyére érkezik KoloGareth Tello írta:Most olvastam én is, jó technikás védősor lesz Liverpoolban - Kolo, Skrtel, Carragher...![]()

-
- Az Év fórumozója 2013
Most olvastam én is, jó technikás védősor lesz Liverpoolban - Kolo, Skrtel, Carragher...salas9 írta:Hivatalos, hogy a Liverpool leigazolta Kolo Tourét a City-től. Ingyen szerzik meg, mivel lejár a szerződése.

Fernando Amorebieta
Bilbao

Ingyen igazolt Angliába, négy évre írt alá.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Jövőre mennek Párizsba 100 misiért.salas9 írta:A portugál bajnok FC Porto eddig két jelentősebb igazolása két fiatal mexicói válogatott:
Diego Reyes (CF América) - 6 millió euró
Héctor Herrera (Pachuca) - nem tudni a díjat.
Előbbi 20 éves középhátvéd, utóbbi belső középpályás és 23 éves.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- salas9
- Entrenador del Barça
Egy kicsit "beszerbesít" a Benfica:
Miralem Sulejmani (Ajax) - ingyen
Filip Djuricic (Heerenveen) - 6 millió euró
Stefan Mitrovic (Kortrijk) - 1 millió euró
Mindhárom játékos szerb nemzetiségű, Sulejmani 24(támadó), Mitrovic 23(védő) míg Djuricic 21 éves(középpályás).
A portugál bajnok FC Porto eddig két jelentősebb igazolása két fiatal mexicói válogatott:
Miralem Sulejmani (Ajax) - ingyen
Filip Djuricic (Heerenveen) - 6 millió euró
Stefan Mitrovic (Kortrijk) - 1 millió euró
Mindhárom játékos szerb nemzetiségű, Sulejmani 24(támadó), Mitrovic 23(védő) míg Djuricic 21 éves(középpályás).
A portugál bajnok FC Porto eddig két jelentősebb igazolása két fiatal mexicói válogatott:

- ab1daL
- Director del Fútbol
Spanyol információk szerint Falcao, és Valdés is elutazott Monacoba..CsacsMate írta:Nem tudja valaki, hogy Falcao már a Monacoban van?
Sok helyen tényként kezelik. Moutinho-val, és James Rodriguez-el együtt. Illetve a következő célpont Coentrao. Bár az igazán lehetne Valdes...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Castiel
- Capitá del Barça
Hát Coentraoról én is hallottam a Monaco kapcsán 18 milla ellenében... Bár az AS azt hozta le most, hogy a Spörsznél is kiköthet mint a Bale opció részese.

- salas9
- Entrenador del Barça
A hírek szerint már az orvosi is megvolt, és ma aláírhatják a szerződést. Amúgy Jorge Mendes mennyit kaszálhat? Mindegyik játékosnak ő az ügynökeCsacsMate írta:Nem tudja valaki, hogy Falcao már a Monacoban van? Sok helyen tényként kezelik. Moutinho-val, és James Rodriguez-el együtt. Illetve a következő célpont Coentrao. Bár az igazán lehetne Valdes...

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudja valaki, hogy Falcao már a Monacoban van?
Sok helyen tényként kezelik. Moutinho-val, és James Rodriguez-el együtt. Illetve a következő célpont Coentrao. Bár az igazán lehetne Valdes...
-
- Llegenda del Barça
Hát azért még ott van Valbuena, meg N'kolou. Ráadásul a kameruniért is elvileg bejelentkezhet a Monaco. SkySports egy cikkben hozta össze a 2 játékos (Mandanda, N'kolou) az ASM-mel.visca el barca írta:
azért előnye is van a gyenge márszeji keretnek, nem fogják szétkapni őketmandanda, meg a nagy ayew és ennyi.
bár komolyan mondom nem bánnám, ha kicsengetnének értük 40 millát, abbol már portoi modra lehetne kukázni legalabb 4 minosegi jatekost...
Ennyi pénzből tény, h lehetne igazolni, de azért maradjanak csak inkább a helyükön. Vagy egyszerre csak egy menjen. (De ő 40m-ért

Bár Mandanda az, aki nálam már-már az érinthetetlen kategória.
Persze. De azért biztos akadnak olyan játékosok, akiknek nem mindegy, hogy a következő 1-2 évben 12millát tesznek zsebre 12ből, vagy 6ot a 12ből.visca el barca írta:
hát azért gondolom a jatekosok sem hulyék, biztos h felhivták a figyelmuket...

A játékosokat sztem egy percig sem izgatja, majd két év múlva mennek tovább az Anzsiba, vagy hirtelen nekik is a Barca lesz az álmuk, mint Thiago Silvának.