Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pont azt néztem, hogy a MU kezdőben 3 ex Chelsea-s játékos van, abból kettőt anno Mou zavart el onnan nem? Mata meg Lukaku.LG írta:Pogba előbb parádésan találta meg Matát.De spanyol rossz megoldást választott. Lukaku viszont továbbra is nagyon ügyetlen, jó, ha odakerül, azért be tudja verni, de azért ez meglepő számomra, hogy Mourinho ennyire faék támadót választott.
Szerk: és be is verte, csak hogy cinkeljen.![]()
Matic is jó fogásnak tűnik, erős MU-ra számítok idén.
Szerk2: Dika a Vilszmisz megint.
2-3 lett. Az lett volna szép, ha 9 emberrel egyenlítenek.defender3 írta:MessiNeymarSuarez írta:Chelsea 0-3-ra szív
Kettős emberhátrány. 5 perc plus ráadás. 1-3 jó kis szezonkezdet.
MessiNeymarSuarez írta:Chelsea 0-3-ra szív
De azért komolyabb ellenfelek szemben rendre alulmaradnak, a Tottenham is mekkorát ment a Bajnokságban, miközben a BL-ben a csoportból sem bírt tovább mászni. Tényleg az a baj, hogy a nagy csapataik nagyon visszaestek, alig jobbak a középcsapatoknál. Bár az a rengeteg pénz, amit igazolásokra költenek, talán segít rajtuk.Amikor kilépnek a nemzetközi porondro érdekes hogy szervezni tudják a soraikat.
Ott repül a mai szelvényem...MessiNeymarSuarez írta:Chelsea 0-3-ra szív
LG írta:A Liverpool folytatja, ahol tavaly abbahagyta.
Az Arsenal sem éppen sima meccset hozott.MessiNeymarSuarez írta:Chelsea 0-3-ra szív
en azt hallottam hogy az atigazolasa miatt nem hajlando jatszani.hdavid írta:Ezt a coutinho sérült honnét veszitek? Hivatalosan csak Lallana sérült
"Sérült", ha minden igaz..zknym írta:Lemaradtam az elejerol, Coutinho miert nem jatszik? Tudja vki?
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... b-colours/" target="_blankPCsabi írta:Pogba - Matic - Herrera.
Danilo eljátszik mind a két szélen, de még középen is ugyanazon a szinten.PCsabi írta:Ja igen, kéne még 1-1 csere, az egyikük lehet, hogy Danilo lesz 30 millióértpalesz77 írta:Nem hiszem, mert tudtommal nincs egy csere se, elment mindenki nem?Mondjuk legalább relatíve minőségi emberek lesznek ott innentől, de brutális mi árak mozognak manapság..