Barça vs. Real - El Clásico
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én még mindig meg tudok lepődni a madrid játékosok aljasságán. Arbeloa is megkapta a 90. percben a sárgáját...Alonsonak a sárgája után volt két fix sárgás belépője,becsúszása,és még ő volt felháborodva. borzalmas.
Ronaldo meg most eljátszotta a nagyhalált,a többség meg kajálja is azt,hogy sérülten játszotta le a meccset. jah persze. akinek valami van a karjával,az reflexből félti, nem megy bele zúzdákba,pluszba nem úgy tartotta volna a karját. megint elérte,hogy én is róla beszéljek.
Ronaldo meg most eljátszotta a nagyhalált,a többség meg kajálja is azt,hogy sérülten játszotta le a meccset. jah persze. akinek valami van a karjával,az reflexből félti, nem megy bele zúzdákba,pluszba nem úgy tartotta volna a karját. megint elérte,hogy én is róla beszéljek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador d'estrella
Raul#7 írta:Én meg azt mondom, hogy ha a 35. percben 0-2 egy rossz szavatok nem lehetett volna.Madrid örülhet,h MÉG nincs 10pont felett a különbség. Még ha bizonyos periódusban teljesen megérdemelten vezettek is. Utána sokáig teljesen igazságos volt az X is, de a 2. félidőben egyértelműen megérdemelt Barca siker születhetett volna.
Az hogy az utolsó 10 percben átmentettek rajtunk már egy másik dolog.
ezeket hagyjuk már... mi lett volna ha. Egyébként ha minden helyzet bemegy nyerünk... percek alapján 30 perc jó foci mellettetek 60 mellettünk.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
- Messidona10
- Entrenador del Barça
A meccs képe alapján igazságos a döntetlen, de na
Itt a végén tényleg nem sokon múlt... Meglehetett volna simán, én kicsit csalódott is vagyok, de hát így sikerült. Azért szépen helytállt a csapat. Visca el Barca!

Összességében igazságos döntetlen született. A végén mellénk pártolhatott volna a szerencse, de ne feledjük, hogy a Realnak is volt kapufája az első félidőben, plusz másfél tiszta ziccere.
Maradt a 8 pont előny, ami teljesen korrekt, innentől nekünk arra kell törekednünk értelemszerűen, hogy a kis- és középcsapatokat magabiztosan verjük, a "nagyok" ellen pedig minél kevesebb pontokat veszítsünk.
Totálisan a mi kezünkben van innentől a bajnokság, ez pedig nem hátrány, mondanom se kell!
Maradt a 8 pont előny, ami teljesen korrekt, innentől nekünk arra kell törekednünk értelemszerűen, hogy a kis- és középcsapatokat magabiztosan verjük, a "nagyok" ellen pedig minél kevesebb pontokat veszítsünk.
Totálisan a mi kezünkben van innentől a bajnokság, ez pedig nem hátrány, mondanom se kell!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2012.10.07. 21:48:01-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Én meg azt mondom, hogy ha a 35. percben 0-2 egy rossz szavatok nem lehetett volna.Madrid örülhet,h MÉG nincs 10pont felett a különbség. Még ha bizonyos periódusban teljesen megérdemelten vezettek is. Utána sokáig teljesen igazságos volt az X is, de a 2. félidőben egyértelműen megérdemelt Barca siker születhetett volna.
Az hogy az utolsó 10 percben átmentettek rajtunk már egy másik dolog.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Madrid örülhet,h MÉG nincs 10pont felett a különbség. Még ha bizonyos periódusban teljesen megérdemelten vezettek is. Utána sokáig teljesen igazságos volt az X is, de a 2. félidőben egyértelműen megérdemelt Barca siker születhetett volna.
Nincs volna, maradt a 8 pont, mindkét csapat játszott már a Sevilla,Valencia kettőssel,és egymással is 7 forduló után, a nehezén túl vannak az első felében a bajnokságnak.
Innentől ismételten ki kell alakítani egy 5-6-7es győzelmi szériát, és nem fog sokáig késni az a 10+os különbség.
FORCAAA!!!
szerk: ilyen védelemmel amivel folyamatosan toljuk, óriási eredményeket érünk el, megnézném bármelyik más Európai élcsapatot, mit csinálna ha a legerősebb kezdő védősor helyett ilyen megoldások kellenének...láttam párszor a M.U.-tól, hát nem is tündököltek sokáig...
Nincs volna, maradt a 8 pont, mindkét csapat játszott már a Sevilla,Valencia kettőssel,és egymással is 7 forduló után, a nehezén túl vannak az első felében a bajnokságnak.
Innentől ismételten ki kell alakítani egy 5-6-7es győzelmi szériát, és nem fog sokáig késni az a 10+os különbség.
FORCAAA!!!
szerk: ilyen védelemmel amivel folyamatosan toljuk, óriási eredményeket érünk el, megnézném bármelyik más Európai élcsapatot, mit csinálna ha a legerősebb kezdő védősor helyett ilyen megoldások kellenének...láttam párszor a M.U.-tól, hát nem is tündököltek sokáig...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ezt most átmenetileg bezárom,meccs után természetesen újra nyitom.

Hajrààà.......élő topic?;)....zeng..... a francba...
- lui1698
- Llegenda del Barça
Amúgy eddig mindenki azon aggonizált, hogy milyen rossz a védelem.gergo9 írta:Say no to Defense![]()
Hát most, hogy nincs így ezt meg is oldotta Tito.

Többet kő' rúgni oszt kész.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Menjél filmet néznibence-barca írta:
Egy nagyon kicsi reménysugár most nekem is felcsinllan a győzelem reményében, de nem az igazi

Viccet félre téve, nem szabad elfelejteni +8 ide, okos játék kell, s nem szabad kapkodni egy iksz tökéletes már.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Köpjetek le, de nekem a Real mostani cuccai (azt a zöld taknyot leszámítva) bejönnek. Ez a pulcsi is amiben bejöttek elég zsír.
Öcsém megy akapella a himnusz ez a paraszt meg végigugatja...
Na, majd tol valaki jútyúb linket róla.
Öcsém megy akapella a himnusz ez a paraszt meg végigugatja...

Na, majd tol valaki jútyúb linket róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2012.10.07. 19:50:15-kor.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Llegenda del Barça
Egy nagyon kicsi reménysugár most nekem is felcsinllan a győzelem reményében, de nem az igazikanty írta:
Egészen eddig nem voltam bizakodó, de most valamiért olyan érzésem van, hogy meglesz.

Azért nem ártana megvárni legalább pár perc játékot, s csak aztán kritizálni a felállást, Titot, az időjárást, az évszakot, Obamát.
Egészen eddig nem voltam bizakodó, de most valamiért olyan érzésem van, hogy meglesz.
Jó szurkolást mindenkinek.
Aki nem bírja a gyűrődést, az inkább kerülje a fórumot!
Jó szurkolást mindenkinek.
Aki nem bírja a gyűrődést, az inkább kerülje a fórumot!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Llegenda del Barça
Hát nem tudom... Song nélkül valamivel nyugodtabb vagyok, de azért még így sem zárom ki a madridi győzelmet.
Nagyon jó érzéseim most nincsnek a meccs előtt, régen voltam már így Clássico előtt. De cáfoljanak rám!
Nagyon jó érzéseim most nincsnek a meccs előtt, régen voltam már így Clássico előtt. De cáfoljanak rám!
végülis nem írtam be 5 perce...Xavi001 írta:Jól van, lehet rosszul fejeztem ki magamat, nem tartózkodom otthon és , csak netről nézhetem. Valaki tud Sport 1 es élő közvetítést, és szükségem lenne egy ilyenre, ha van.Messidona10 írta:Nem tudom elképzelni a hadrendet, óriási meglepetés, és szerintem óriási húzás. Ennyire régen pörögtem rá Clásicóra, nyomás nélkül játszhat a csapat, minden adott. Óriási erőt érzek! Meg kell mutatni, hogy ki a király! Visca Catalunya, VISCA EL BARCAAA!

-
- Az Év fórumozója 2013
Valdés
Alves, Mascherano, Adriano
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Pedro, Messi, Jordi Alba
Egy újabb opció.
Több mint érdekesnek ígérkezik, remélem, nem lesz bukta.
Szerencsére Tello a kispadon sincs. Ha vészhelyzet van, jöhet Alexis, Villa és Sergi Roberto.
Pulzus: 250.
Jordi gólt rúg ma. (Megjegyezném, a Benfica-meccs előtt Alexis-gólt jósoltam.
)
VISCA
Alves, Mascherano, Adriano
Busquets
Xavi, Fabregas, Iniesta
Pedro, Messi, Jordi Alba
Egy újabb opció.
Több mint érdekesnek ígérkezik, remélem, nem lesz bukta.

Szerencsére Tello a kispadon sincs. Ha vészhelyzet van, jöhet Alexis, Villa és Sergi Roberto.

Pulzus: 250.
Jordi gólt rúg ma. (Megjegyezném, a Benfica-meccs előtt Alexis-gólt jósoltam.

VISCA

-
- Jugador d'estrella
Jól van, lehet rosszul fejeztem ki magamat, nem tartózkodom otthon és , csak netről nézhetem. Valaki tud Sport 1 es élő közvetítést, és szükségem lenne egy ilyenre, ha van.Messidona10 írta:Nem tudom elképzelni a hadrendet, óriási meglepetés, és szerintem óriási húzás. Ennyire régen pörögtem rá Clásicóra, nyomás nélkül játszhat a csapat, minden adott. Óriási erőt érzek! Meg kell mutatni, hogy ki a király! Visca Catalunya, VISCA EL BARCAAA!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nah jó szurkolást!
bár nem bízok benne,és egy forintot se tennék rá,de remélem behúzzuk. az számomra óriási meglepetés lenne.
Úgyhogy hajrá.
annyi megnyugtató van,hogy ha ég a ház Villa-Alexis kettős be tud szállni.
bár nem bízok benne,és egy forintot se tennék rá,de remélem behúzzuk. az számomra óriási meglepetés lenne.
Úgyhogy hajrá.
annyi megnyugtató van,hogy ha ég a ház Villa-Alexis kettős be tud szállni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
az milyen durva, megnéztem vagy 20 oldalt, mindegyik máshogy rajzolta fel a kezdonket
nagy mágus ez a tito, lehet még ő sem tudja ki hol fog jatszani

nagy mágus ez a tito, lehet még ő sem tudja ki hol fog jatszani

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nem tudom elképzelni a hadrendet, óriási meglepetés, és szerintem óriási húzás. Ennyire régen pörögtem rá Clásicóra, nyomás nélkül játszhat a csapat, minden adott. Óriási erőt érzek! Meg kell mutatni, hogy ki a király! Visca Catalunya, VISCA EL BARCAAA!
-
- Capitá del Barça
Hajjajjajjj.. Tito húzott egy váratlant.Adrianót a védelem közepébe. 

Nem tudom mit jajveszékeltek, ezzel a lineuppal 433, 343 és 352 is játszható és könnyen váltható meccs közben. Nem Tito rúgta le a belső védőinket. Visca!