Katalán88 írta:Eldőlt Balajti Ádám nálunk folytatja 5 évig!

Nagyon jó igazolásnak tartom és így meg is lett oldva a támadósor én már csak egy jobbhátvédet igazolnék és kész!
Jobbhátvéd posztra ott van Bernáth, Nagy Zoli(Szombaton nem volt rossz), és Simac is jobbhátvéd(eredetileg jobbekk, és belsőjobboldali védő.)
A Baloldal viszont elég gyengus, Lackó igaz elég jól játszik, de Fodor mögötte.. Nagyon nem csípem szegényt.. Én valahogy így képzelem el a kezdőnket( bárcsak Bandi is így tenne..

)
---------------Verpi
Bernáth-Simac-Miljadinovski-Lackó
------------Varga/Ramos
--------------Cvitkovics
Kulcsár/Szakály-----Farkas/Janika
------------Coulibaly-Balajti
Emellé játszatnám Korhutot,Szűcsöt,Komlót,Nagy Zolit, Bódit, és esetleg Rezest és Sziszkát. Lehet, hogy valakit kihagytam, majd szerkesztek.
Szerk: Ennek a taktikának a védekezés lenne a hátulütője, mivel hogy 2 helyett 1 vkp-val játszanánk, Cicóra hárulna több feladat a védelemben, ő meg híresen nem szeret futni. De helyette visszazárhatna a két szélső, így 7en is védekezhetnének.
Szerk 2: Bodnár túl sok fizut kér, azért nem kell senkinek;)
A
Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap:
www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja:
http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.