recrea írta:Várjuk azért meg az év végét Mezner2, mert a BL-ben bármi kifuthat, és egyáltalán nem vagyok nyugodt, ha pl. velük találkozunk majd. Ha pedig megnyerik, teszem hozzá gyorsan, 4-5 csapatot is erősebbnek érzek náluk, akkor tulajdonképp eredményes volt Mou madridi munkája.
Azt elérte, h nincs bennük a görcsösség ellenünk, ami volt még 2-3 éve. Szerintem ezt a Barcát egyszer is - ha így marad, mert még hosszú a bajnokság - nagy dolog megelőzni a bajnokságban, pluszban még kétszer elvertek minket döntőben, helyenként nagyon jó (nálunk jobb) játékkal.
Eredményt akartak, abban pedig Mou elvitathatatlan, más kérdés, ha ez így marad, akkor hatalmas eredményt nem ért el, amit - ahogy mondod - más ne tudott volna megcsinálni. Én azért nem veszem biztosra az év végi távozását, kivéve, ha megnyerik a BL-t, akkor hülye lenne nem győztes vezérként távozni.
Más, de Madrid. Milyen eredménynek szurkoltok a városi derbin? Most nem olyan egyszerű a helyzet, gondolom hozzám hasonlóan egy 0-0-ás eredmény láttán mindenki elégedetten csapna otthon az asszony kezébe.

Hát nem a kezébe

de örülnék az X-nek,sokakkal ellentétben én komolyan veszem az Atletico-t idén,túl mutatnak a képességeik azon,hogy véletlennek tituláljuk azt amit elértek,ilyen eredménysor után,amit ők elértek,min.,hogy tiszteljük őket,a Madrid meg már így is úgyis lőtávon kívül van.
Mou-s részhez: Nem érzem ebben a Realban,hogy képesek lehetnének nyerni,a játék képe legalábbis erről árulkodik,de fordítsuk le ezt tények nyelvére,a Real igazán komoly ellenfelei voltak az elmúlt 3évben : Barcelona,Bayern München,Dortmund,City
mi azért túl nyomórészt ütöttük őket,a Bayern kiverte őket, míg a Dortmund-City duótól 4meccsből,egyszer tudtak győztesen távozni,nem értem,hogy mi predesztinálja őket a 10.elérésére,mert sztem minden ellenük szól.
+Azért anno bmennyire is utáltam,még élt bennem is róluk az úriemberek klubja és a fehér balett kép,ez a 2dolog maradt a Real Madridnak,mert az elmúlt 10 évben nem értek el nemzetközi sikert,és spanyolhonban sem ők azok akik uralkodnak,na most ez a 2 illúziója maradt az RM-nek,és Mou ezt is lerombolta:)