Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt még nem tudni, ha marad, majd kiderül.recrea írta:Ki szokott kimaradni, ha van Coutinho? Can? Salah?
Egy bizonyos Juve elleni meccs rémképei sejlenek fel előttem a meccset nézve...Stalkyard írta:Ezt a 3 védős szerencsétlenkedést teljesen szétszedi a széleken a Pool.
Bellerinnel kapcsolatban egyet értek, én is mindig összeteszem a kezem egy Arsenal meccs után, hogy nem jött.palesz77 írta:Belleríntől Wenger megmentett minket, áldom az eget, hogy makacs volt az öreg..![]()
Pool eddig elég jól tolja, remélem idén nem pukkadnak annyira mint tavaly, öröm őket nézni.
És erre Mané pont lő egy gyönyörű gólt.Már csak Salahnak kell betalálni!
Viccen kívül, de lehet jobban járna, ha maradna.LG írta: Mehetnének akár már hárommal is. Kamusérüléses Kutinnyó nélkül is tudnak jól játszani, hogy csinálják?![]()
Ott van KERETE KloppnakLG írta:Mehetnének akár már hárommal is. Kamusérüléses Kutinnyó nélkül is tudnak jól játszani, hogy csinálják?pezZy írta:Nagyon nyomott a Pool, meg is lett az eredménye, gyönyörű gól. Tetszetős a támadás építésük.![]()
Mehetnének akár már hárommal is. Kamusérüléses Kutinnyó nélkül is tudnak jól játszani, hogy csinálják?pezZy írta:Nagyon nyomott a Pool, meg is lett az eredménye, gyönyörű gól. Tetszetős a támadás építésük.
Így valahogy, persze, nem véletlenül variál folyamatosan, elvileg ő alakította a keretet, mindenki az ő kérésére érkezett, mégsem akar összeállni a dolog.Palesz77 írta:Pepnek ennek ellenére nem sok jót jósolok ebben az évben, ha nem sikerül valami állandó koncepciót kialakítani. Mondjuk jó középpálya nélkül így se ,de ha folyton variálgat, akkor még annyira se.
Sajnos ez a realitás, de azért komolyan, már így is túlvan 2 átigazolási szezonon, elköltötte a világ pénzét... Ez azért már az ő sara is. Most is, számomra tök homály embereket hozott, Danilo, Bernardo sem igazán az ő focijába illik, ahogy mondjuk sztem KdB sem... Azt, amit ő akar, angliában elég meredek megvalósítani... A PSG-vel pl már most tiki takázhatna kedvére. Értem én, hogy nem hajlandó feladni az elveit, de hogy másfél milliárd és 3-4 év kelljen ahhoz, hogy egy csapatot a saját képére formáljon, az már meredek. És nem kicsit megalomán.TripleH írta:A Citynek még állítom legalább 2 átigazolási időszak kell, hogy beérjen Pep munkássága, mert jelenleg 3 játékos az akiben igazából megvan a finesz. Jesus, KdB és Silva, a védelemből még Mendy kiemelhető, de nagyjából ennyi amire igazán alapozgatnak. D. Silva már megy kifele, ahogy Touré is, de Agüero sem lesz már fiatalabb. A többi nagyon maximum a közepes átlaghoz konvergál és mindezt mondom nagyon jóindulattal.
Sztem Agüero messze a legtúlértékeltebb csatár egész Európában. Olyan kiszolgálás és társak mellett, amiben neki volt része az elmúlt években, egyáltalán nem számít kiugró adatnak az az évi 20-25 gól. A nagy meccseken ellenben 90%-ban betlizett az egész karrierje során, legalábbis ami a Cityt és a válogatottat illeti.palesz77 írta:...
Ezt őszintén kétlem. Alapból elég türelmesek a Citynél azért, de Pep miatt meg kb az egész klubot átalakították, utánpótlás, Txiki, stbstb. Pepre készülnek már 2012 óta, nem fogják kirúgni ilyen hamar szerintem, és a nyilatkozatok alapján itt ő is hosszabb távra tervez építeni.hdavid írta:Guardiola jöhet vissza, így a telet se fogja megérni