visca el barca írta:igen most láttam

kiváncsi vagyok kit kukázunk a helyére... 3 épkézláb játékosunk volt, jövőre egy sem lesz, simán el tudom képzelni h hoznak vmi kókler edzőt és kiesünk
Bobbykám mi lesz velünk, írj vmi biztatót

Batshuayi várható volt, hogy megy, Angliában is lőheti a gólokat. Sajnos, amiket lejjebb is írtál nagyon elszomorító, Mandanda, N'Kolou vagy éppen Ocampos. Első kettő CSK emberek és fontos láncszemek, nélkülük rohadt nehéz lesz. Sajnos Diarra úgy érzem kimaxolta magát idén.....Na ennyi biztatót tudok írni.

Bízni kell, hogy Rekik nem csak öngólra képes, N'Koudou végig tud hozni egy jó szintet, DjéDjé végre talán mutat valamit.
És bízni kell abban is, hogy majd a B-ből jönnek a fiatalok. Nincs pénz, így meg nehéz.....De ahogy lejjebb is írtad még edző sincs, miről beszélünk?

De bajnok csak abból lesz, aki a padlót is megismeri. Ha így megy tovább, max középmezőny, de kiesni csak nem esünk ki.

Még azért korán van bármit is jósolni, "kiégett" emberek még eljöhetnek, meg úgyis lesz majd ezer kölcsön, meg majd igazolunk Lorient, Reims, Caen "sztárokat".

Egyébként pl a Nantesból az Adryan gyereket simán eltudnám nézegetni ha már középcsapatok "sztárjairól" van szó, de szerintem ő csak kölcsönben volt a Nantesban.