Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagyon ez sem hat meg, mondjuk nekem ilyen tekintetben magasan van az ingerküszöb.visca el barca írta:
Primitive írta:de a veb féle fél év túlzó.....2. kép engem annyira nem hat meg.
internél mennyit volt? 5 meccset?Tromort77 írta:Frank de Boer sacked by Palace.
Alapból nem értettem a kinevezését, de 4 meccs után kitenni valakit elég nevetséges.
Oké, barom volt Mané, nem védem, mert rajta is látszik, hogy nem az esze miatt szeretik. A piros teljesen jogos, de a veb féle fél év túlzó.palesz77 írta:Eltalálta, szerintem elég rendesen ráadásul. Katt1, katt2, videó.Primitive írta:Láttam élőben, meg most kétszer felvételről. Eltalálta a talpával a kapus fejét? mert nekem az se teljesen egyértelmű.
Coutinhot meg nem hiszem, hogy jegelni fogják, amint meccsre kész, játszani fog. A legjobb játékosuk Manén kívül, annyira meg nem jók csapatként, hogy elviseljék a hiányát. Engem az érdekel leginkább, hogy hol fog játszani, remélem a középpályán.
Eltalálta, szerintem elég rendesen ráadásul. Katt1, katt2, videó.Primitive írta:Láttam élőben, meg most kétszer felvételről. Eltalálta a talpával a kapus fejét? mert nekem az se teljesen egyértelmű.
Láttam élőben, meg most kétszer felvételről. Eltalálta a talpával a kapus fejét? mert nekem az se teljesen egyértelmű.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2591089
az ilyen hülyéket eltiltanám fél évre, biztos megjönne az eszük...
Tromort77 írta:VEB:
Mark Clattenburg szerint sárga és szabadrúgás kifele.![]()
Mané igen bunkó volt..próbálatta volna visszahúzni a lábát legalább, nagyon fejbe küldte a kapust, sajna..palesz77 írta:Mané bakker, gratulálok. Remélem nem lesz komolyabb belőle, de egyelőre nagyon nem néz ki ez jól, nem mozdult semmit 5 perce kb Ederson..
szerk.: De Bruyne beadás, Jesus fejes, 2-0.