Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Olvassák kikre írtam, hogy na övék lehet a jövő. Pár nap és megy Rekik is.visca el barca írta:én ezeket a híreket már nem is kommentálomPCsabi írta:Watford are chasing £3.5m Ivory Coast defender Brice Dja Djedje from Marseille. (Source: L'Équipe)

én ezeket a híreket már nem is kommentálomPCsabi írta:Watford are chasing £3.5m Ivory Coast defender Brice Dja Djedje from Marseille. (Source: L'Équipe)

Valakinél Falcao vagy Ronaldinho játszik, valakinél Salgado...Tromort77 írta:-Kochi 5s: Salgado

Igen-igen, pontosan 24-én lesz a döntő, szóval pörögnek a meccsek.visca el barca írta:annyit azért gyorsan tegyünk hozzá, hogy az egész liga 1 hétig tart (ha jól emlékszem)

Coman most jobb, magasabb szinten edződött. Félre érthetően írtam. Arra gondoltam jobb lehet szerintem Nkoudou mert több esze van a játékhoz. Jövő időre gondoltam.visca el barca írta:igen, kb tényleg comanra hasonlít bár én bobbal ellentétben inkább két szinttel coman alá teszem.

Bennük is elvesztettem minden hitem akkor..LG írta:Nézd, a transfermarkt szerint Müller a 6. legértékesebb játékos.

Nézd, a transfermarkt szerint Müller a 6. legértékesebb játékos. Tehát nem gondolom, hogy túlzás lenne.palesz77 írta:Én mondjuk elfogult vagyok vele, mert ő és Schürrle az a 2 játékos, akiktől falnak tudok menni. De azért nekem még a "szemüveget levéve" is kicsit meglepő, hogy ő van a legmagasabban rangsorolva Messi, CR, Neymar és Ibra után. Fizetésekben legalábbis. Lehet bármilyen jó góllövő, nem egy játékos van, akik inkább odaférnének teljesítmény alapján szerintem. Persze nyilván a fizetés nem egyenesen arányos a mutatott játékkal, és a csatárok mindig többet keresnek, de nekem ez akkor is meglepő volt azért.
Most tavasszal pocsék volt, de amúgy nagyon jó játékos, akit lebecsül a közvélemény. A gól + gólpassz mutatói is elég komolyak, kevesen hatékonyabbak nála.recrea írta:Müller hosszú évek óta Bayern húzóembere, ráadásul Münchenben télen még csak-csak eltüzelik a pénzt, de nyáron mit kezdjenek vele. Annyira nem meglepő.
Sztem ezt maga Pelle se hiszi még el.
Én nem szidtam, ha ilyen szintű játékos lennék, évi 15 millióért én is azonnal csomagolnék...nzxtpo írta:Lehet szidni, de pénteken tölti be a 31-et, volt neki talán egy jobb szezonja (PCsabi írta:Pellé az újabb aranyásó.) a többi úgymond átlag, nem tudom milyen kérői lehettek, de amennyi pénzekről írnak, azért teljesen logikus volt odaszerződnie.
Lehet szidni, de pénteken tölti be a 31-et, volt neki talán egy jobb szezonja (PCsabi írta:Pellé az újabb aranyásó.