Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megint a Barcások kisajátítják az első 3 helyet?S.Agüero írta:Ma 2-kor hirdetik ki, melyik lesz az a 3 játékos aki megnyerhetik még az aranylabdát.

A szezonja alapján elvileg beférhet, de annyira nem sokszor találkoztam a nevével, h komolyabban számoljak vele. Persze még a többszöröse az, amikről nem tudok/unk, így kizárni nem lehet. A meglepetés ereje, a frissessége az ő oldalán van, az tutiGareth Tello írta:
Falcao is esélyes lehet a top3-ra szerintem, Xavival együtt, Casillas szvsz biztosan nem fog beférni.:
miihii írta:Sztem az említett 3 srácon kívül még talán Xavi rúghat labdába a dobogóért, látva hány szakember írta, mondta őt a top3-ba. De ezen a 4 játékoson kívül őszintén meglepődnék, ha más beférne.S.Agüero írta:Csütörtökön kiderül melyik 3 játékos lesz még az esélyes az aranylabdára.
Papírforma Messi, CR, Ini-re számítotok, vagy vki más is lehet?
Casillas, Xavi vagy Falcao?
Húúú, milyen közhangulat lenne, ha CR kipöccenne a 3ból és a 3 BARCÁS lenne benn![]()
Sztem az említett 3 srácon kívül még talán Xavi rúghat labdába a dobogóért, látva hány szakember írta, mondta őt a top3-ba. De ezen a 4 játékoson kívül őszintén meglepődnék, ha más beférne.S.Agüero írta:Csütörtökön kiderül melyik 3 játékos lesz még az esélyes az aranylabdára.
Papírforma Messi, CR, Ini-re számítotok, vagy vki más is lehet?
Casillas, Xavi vagy Falcao?
No. Neymar-é szép volt de én még mindig azon az elmondáson vagyok hogy a gól szépségéért kellene adni a díjat, nem pedig az ''Előjátékért'' , mert ha megint ő kapja kicsapom a hisztitBarca_10 írta: Itt vannak a jelöltek.
Nálam Messi,Neymar,Falcao a sorrend.
Egyetértek, szerintem meg is érdemelné, a hátán viszi az Atléticót, amióta ott játszik, tényleg zseniális játékos.Varatrix írta:Szerintem a kolumbiai háromba kerülése kisnagy meglepetés lehetne és én adok rá esélyt.
Én nem lepődnék meg ezen se, de Falcaon sem. Szerintem a kolumbiai háromba kerülése kisnagy meglepetés lehetne és én adok rá esélyt.albicelesteX írta:Olvastam,hogy a top 3-ba az aranylabda szavazáson Neymar lehet a harmadik ember....én sose oltottam meg semmi,de ez vicc már tényleg, nme mondom,hogy nem ügyes vagy nem tehetséges,de egy aranylabda szavazáson a cipőjét nem kötheti meg egyik európainak se....

Falcao,Maella,Messi. Nálam ez a sorrend.Barca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ek-2191171
Itt vannak a jelöltek.
Falcao azért 3. nálam, mert nagyon szép gól volt, de ilyen gólból(ollózós) minden évben látunk rengeteget. Nem olyan nagy szám már..
Ne legyunk elfogultak...szep volt Messi golja de szerintem listan se kene hogy legyen...Mondjuk rajta kivul meg van olyan gol aminek nincs helye a listan de lott o ennel szebb golokat mar es foleg ezen a 10 es listan sok szebb van.Barca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ek-2191171
Itt vannak a jelöltek.
Falcao azért 3. nálam, mert nagyon szép gól volt, de ilyen gólból(ollózós) minden évben látunk rengeteget. Nem olyan nagy szám már..

Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ellenünk is megdolgoztak keményen.Aki úgy gondolja, hogy nem érdemelték meg a Bl-t, az koránt sincs tisztában, hogy mekkora meló volt ebben. Ellenünk is csúsztak-másztak...nálam ez vall a győztes típusra. Matteo jött a semmiből és nyert egy Bl-t meg vmelyik kupát, talán az FA-t. (mondjuk most jut eszembe, hogy Simeone és Bielsa nincs a listán ami nagy meglepetés, hisz pepitában megcsinálták azt, amit Matteo...mármint az adott csapattal).A Chelsea-s részhez annyit, hogy jót tett az a 100 millió elköltött euró a nyáron. Wink Akárhogy nézem a nagy meccseket mind elbukták: MU, City, Sahtar, Atletico, Juve x. A Spurst meg az Arsenalt elverték, de azért őket nem nevezném a legnagyobbak közé. Az meg, hogy ilyen Readingek ellen nyernek, piszkosul nagy dicsőség. A tavalyi BL menetelésüket meg te sem gondolhatod komolyan...