Ami még feltűnt nekem ma,az az,hogy Özil mennyire rohadtul lusta játékos,főleg ha védekezésről van szó!
Az első félidőben 3szor húzta vissza úgy az emberét,hogy egyzserűen semmi veszély nem volt még (a Getafe játékos a saját térfelén vezette a bogyót),mégis ahelyett,hogy megpróbálta volna utolérni az ellent ink. lerántotta.
Nagyon jellemző lett rá a flegma,ki ha én nem? hozzáállás és játék.
Cr-t lehet ma is egyedül dicsérni,ő tényleg mindent megtesz azért,hogy gólt szerezzen.
Azért a bíró rendesen belenyúlt a meccsbe az első gólnál,előtte is a kellőnél nagyobb riszpektet adott Özilnek,és még jó néhány játékosuknak,pl. hogy Özil egyik lerántásért sem kapott lapot (utána a 4.nél megkapta) a tizi szitut nem láttam,így arról nem nyilatkoznék,de ha igaz is,hogy nem ért büntetőt a szitu,akkor sem osztott vagy szorzott már!
Imádkozom az Albiol-Carvallho kettősért Szerdán,annyira várom,hogy ellenük játsszon Leo,a létező legnagyobb okítás van kilátásban,ebben a csörtében

Essien mint szélső védő

jujj de fincsi lesz!
Modric szerintem ma is 00!
Khedirán meg lehet nevetni,oltan,mégis ő az,aki ráncba szedi a középpályát,ráadásul újabban elől is veszélyes!