Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.27. 16:08:59

visca el barca írta: amugy az lesz mint mindig, az első 10 percet megnyonja a real, aztán valdes bevéd egy lövést és jön a bekkelés...
Mi az, hogy Valdés? :D

Szerintem is az lesz a döntő, hogy a meccs eleje melyik csapatnak hogy sikerül. Én most egyértelműen a Barcát tartom esélyesnek, főleg, hogy ennyi hiányzó is van a Madridban. Kíváncsian várom a meccset.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.27. 16:03:35

REMY írta:Özil --> Cé --> Gól --> Barca pápá kupából ... :D
túl sok fantasyt nézel :lol:

amugy az lesz mint mindig, az első 10 percet megnyonja a real, aztán valdes bevéd egy lövést és jön a bekkelés...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2013.01.27. 15:23:26

Lehet lassú Özil, de olyan labdákat tud adni, hogy elképesztő. És az elmúlt meccsekből az látszik, hogy újra formába lendült...

reméljük kitart a kövi 1 hónapra is :D

Özil --> Cé --> Gól --> Barca pápá kupából ... :D
gy
Jugador del Barça

2013.01.27. 15:10:23

Mezner2 írta:Ami még feltűnt nekem ma,az az,hogy Özil mennyire rohadtul lusta játékos,főleg ha védekezésről van szó!
Konkretan ezert nem igazoltuk le, es hajtotta el Pep, pedig Rozsa Sandor mar megegyezett a Werderrel a 15 millios arrol...
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.27. 13:48:04

Ami még feltűnt nekem ma,az az,hogy Özil mennyire rohadtul lusta játékos,főleg ha védekezésről van szó!
Az első félidőben 3szor húzta vissza úgy az emberét,hogy egyzserűen semmi veszély nem volt még (a Getafe játékos a saját térfelén vezette a bogyót),mégis ahelyett,hogy megpróbálta volna utolérni az ellent ink. lerántotta.
Nagyon jellemző lett rá a flegma,ki ha én nem? hozzáállás és játék.
Cr-t lehet ma is egyedül dicsérni,ő tényleg mindent megtesz azért,hogy gólt szerezzen.
Azért a bíró rendesen belenyúlt a meccsbe az első gólnál,előtte is a kellőnél nagyobb riszpektet adott Özilnek,és még jó néhány játékosuknak,pl. hogy Özil egyik lerántásért sem kapott lapot (utána a 4.nél megkapta) a tizi szitut nem láttam,így arról nem nyilatkoznék,de ha igaz is,hogy nem ért büntetőt a szitu,akkor sem osztott vagy szorzott már!

Imádkozom az Albiol-Carvallho kettősért Szerdán,annyira várom,hogy ellenük játsszon Leo,a létező legnagyobb okítás van kilátásban,ebben a csörtében :D Essien mint szélső védő :twisted: jujj de fincsi lesz!

Modric szerintem ma is 00!

Khedirán meg lehet nevetni,oltan,mégis ő az,aki ráncba szedi a középpályát,ráadásul újabban elől is veszélyes!
Mikaos
Director del Fútbol

2013.01.27. 13:32:56

Mezner2 írta:
Mikaos írta:Már 3-0-ra vezet a Madrid, köszönhetően az első szabálytalan góljuknak. Ostoba bíró ott állt a szögletnél, és nem vette észre, hogy Carvalho szinte kiütötte a kapus kezéből a labdát.
Innentől, mondanom sem kell, ismeritek a Madrid-receptet.
Nem gondolnám,hogy máshogy alakul a meccs,ha nem születik meg az a gól!
Ez a Getafe az európai élligák egyik leggyengébben támadó csapata,sanszuk nincs még csak helyzetre sem,előbb-utóbb úgyis bedarálta volna őket a Madrid.
Felállt védelem ellen viszont annyira kreatívak mint egy kőfal!
Erről beszélek. Az első gólig felállt védelem ellen kellett focizniuk, és a szokásos ötlettelen játékukat hozták. A szabálytalan góljuk után a Getafe kénytelen volt elengedni a kötött védekező játékát, és ez a Madrid-nak olyan, mint egy falat kenyér.
Nem tudom, hogyan alakult volna a meccs, ha a második félidőben ilyen hamar nem szereznek vezetést egy szögletből.

Nem szabad megengednünk ezt a luxust, hogy ők lövik az első gólt szerdán. Hadd dolgozzanak egy kicsit a gólért - amit lehetőleg nem fognak elérni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.27. 13:28:39

Mikaos írta:Már 3-0-ra vezet a Madrid, köszönhetően az első szabálytalan góljuknak. Ostoba bíró ott állt a szögletnél, és nem vette észre, hogy Carvalho szinte kiütötte a kapus kezéből a labdát.
kontra kontra hátán. ezt tudják, persze hogy ezt csinálják.

Nekünk egy dolgunk lesz szerdán: védősornak minél mélyebben védekeznie, Busquets előttük lássa el a feladatát,és kész. ha feltoljuk a védősorunkat a félpályáig,ahogy szoktuk,akkor súlyos zakó lesz. ha viszünk egy kis értelmet bele, és felismerjük végre hogy a real a kontráiból él meg már 3. éve, és nem védekezünk nagyon magasan, akkor nyerhetünk.
Nem akarom azt látni,mint a szuperkupa visszavágón,hogy a körívnél védekezünk, aztán lövik be a labdákat mögénk.

szerk.: még jó,hogy ronaldo nem a kiscsapatokat szórja meg, tényleg nem :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.27. 13:27:55

Tény hogy lélektanilag sokat jelentett a gól de szerintem enélkül is behúzták volna habár volt pár ígéretes kontrája a getafénak a madrid sokkal veszélyesebb volt. de azt mondanom sem kell hogy ilyen játékkal szerintem nem sok jóra számíthatnak szerdán
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.27. 13:27:43

Nem gondolnám,hogy máshogy alakul a meccs,ha nem születik meg az a gól!
Ez a Getafe az európai élligák egyik leggyengébben támadó csapata,sanszuk nincs még csak helyzetre sem,előbb-utóbb úgyis bedarálta volna őket a Madrid.
Felállt védelem ellen viszont annyira kreatívak mint egy kőfal!
Mikaos
Director del Fútbol

2013.01.27. 13:24:20

Már 3-0-ra vezet a Madrid, köszönhetően az első szabálytalan góljuknak. Ostoba bíró ott állt a szögletnél, és nem vette észre, hogy Carvalho szinte kiütötte a kapus kezéből a labdát.
Castiel
Capitá del Barça

2013.01.27. 13:10:23

A kérdés az, hogy mi hogyan fogunk felpörögni, illetve beszélhetünk-e kis forma esésről. Hiszen azért az elmúlt meccseken bele-bele hibázgatunk (főleg hátul). s hát a nagyon bosszantó, hogy elkerülhető gólokat kapunk, illetve elkerülhető faultokba futunk "bele" A Madrid nem tehet mást presszionálni fog, hiszen ha a hiányzóikat nézzük igazából veszítenivalójuk nincs. Ráadásul otthon mindenképp meg kell próbálniuk olyan eredményt elérni, ami esélyt adhat a visszavágóra is.
Ugyanakkor ha valóban azt a játékot mutatjuk, amelyre utaltál, akkor nem számít semmit h ki lép pályára a színeikben, hiszen akkor is úgy gondolom minimum2 góllal erősebbek vagyunk, még idegenben is.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.27. 13:00:01

Castiel írta:Igen!
Azt most ezen a meccsen(is) látszik hogy egy szervezettebb jó védelem ellen szenvednek. Ha nincs kontra, akkor nagyon nehézkes a játékuk. Di Maria viszont elég jól pörgeti. Ezekben a hetekben inkább ő mint CR. húzza a csapatot. Most is ha ő nem indul be, nem csinálja meg az 1 az 1-et. állóháború van! Azért a szerdára előretekintve sem szabad következtetést levonni. Akármilyen formában vannak is, a Barcelona ellen mindig felpörögnek. S ha ne adj isten egy jó eredményt érnek el, akkor az nem kis lökést adhat nekik a szezon hátralévő részére is akár.
Az biztos! Viszont az mondom mindig hogy csak a Barca játékának eredményességétől függ (nem csak a gólokat értem itt hanem inkább labdatartás) az El Classico. Most aztán tényleg hatványozottan igaz ez a szerdai meccsre. Ha tudjuk hozni a világverő játékot és kevés lehetőséget adunk a Realnak akkor labdanélkül hiába vannak gyors embereik. Ezzel persze újat nem mondtam de most lenne jó még megütni őket, mikor másznak kifelé a gödörből
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Castiel
Capitá del Barça

2013.01.27. 12:55:49

18Barca99 írta:A sport1-es stúdióban arról beszélgettek, hogy a Realnak ez a meccs egy felpörgető meccsnek kéne lennie a nehéz februárban, viszont eddig nagyon nem úgy tűnik, hogy ez a meccs lenne az. Pedig szerdán már ellenünk játszanak szintén otthon. Úgy érzem nem túl erős madridhoz megyünk. Nem a Getafe elleni meccsüket látva csak, de nincs bennük átütő erő szerintem. Egyedül Pinto lehet az aki miatt félek kicsit de náluk meg Adán sem életbiztosítás.
Igen!
Azt most ezen a meccsen(is) látszik hogy egy szervezettebb jó védelem ellen szenvednek. Ha nincs kontra, akkor nagyon nehézkes a játékuk. Di Maria viszont elég jól pörgeti. Ezekben a hetekben inkább ő mint CR. húzza a csapatot. Most is ha ő nem indul be, nem csinálja meg az 1 az 1-et. állóháború van! Azért a szerdára előretekintve sem szabad következtetést levonni. Akármilyen formában vannak is, a Barcelona ellen mindig felpörögnek. S ha ne adj isten egy jó eredményt érnek el, akkor az nem kis lökést adhat nekik a szezon hátralévő részére is akár.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.27. 12:49:41

A sport1-es stúdióban arról beszélgettek, hogy a Realnak ez a meccs egy felpörgető meccsnek kéne lennie a nehéz februárban, viszont eddig nagyon nem úgy tűnik, hogy ez a meccs lenne az. Pedig szerdán már ellenünk játszanak szintén otthon. Úgy érzem nem túl erős madridhoz megyünk. Nem a Getafe elleni meccsüket látva csak, de nincs bennük átütő erő szerintem. Egyedül Pinto lehet az aki miatt félek kicsit de náluk meg Adán sem életbiztosítás.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
looka
Capitá del Barça

2013.01.26. 15:26:14

Szerintem abszolút nem hazudtolta meg magát ezzel a húzással. Az volt az alapvető elvárása, hogy legyen versenyhelyzet, és igazoljanak valakit Iker mellé, aki ezt megteremti. Majd mire kapott egy nemleges választ, elkezdte Adánt védetni, ha nincs ló, jó a szamár fél lába is alapon. Majd Casillas sérülésével, egyszerűen megadódott a lehetőség, hogy elérje az elsődleges célját, szóval, hogy igazoljon egy kapust, aki versenyhelyzetet teremt, erre pedig López tökéletes.
Kis túlzással még szerencséje is volt a portugálnak, mert nem kell magyarázkodnia, hogy miért nem Casillas véd. :mrgreen:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.26. 14:53:57

csababarca írta:
Mihu írta:Plusz azért Mourinho is jó nagy hátsót csinált a szájából ezzel az igazolással....elmondja itt, hogy Adán milyen jó formában van, levágja a padra a világ legjobb kapusát, erre IGAZOL, nem KÖLCSÖNÖZ, IGAZOL egy kapust 17-ig...ezzel kb beismerte, hogy személyes okokból ültette le a padra Ikert... :roll:
Életében először beismerte hogy hibázott, igen.
De hoztak egy olyan döntést, ami pénzügyileg és szakmailag is tökéletes.
Miért? Ki mondta,hogy Adán,és nem Casillas helyére hozta :mrgreen: ?
Az lenne még csak az igazán Mou-ra jellemző húzás,leülteti Lopezt a padra,Adán véd,és ha felépül Casillas legalább lesz a castillanak egy jó kapusa,úgyis sok gólt kapnak :mrgreen:Adán meg Lopez majd megoldja az első csapatot!
Amúgy viccet félretéve,ha 3hónapos lesz a kihagyás,akkor Iker ebben a szezonban már nem fog védeni!
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.26. 13:19:13

Gyors volt ez a López-ügylet. Én egy jó kapusnak tartom, ha jól emlékszem, egyszer szóba került, még Pinto előtt, hogy ő lesz a cserekapus.

Mourinho maga alatt vágja a fát, nagyon a végét járja már szerintem. Mikor igazolt utoljára kapust a Madrid? :D
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.26. 12:55:43

Barcaman1993 írta:Mondjuk azért az röhej, hogy már hány éve szórakozunk itt a kapusüggyel, a Realnál meg 2 nap alatt találtak és elhoztak egy embert szinte aprópénzért, aki akár Casillast ki is szoríthatja a jövőben. Azért erre sok pénzt nem tennék, de mondjuk a mi Pintonkhoz hasonlítva, vagy akár Valdeshez... Ezen érdekes lenne elgondolkodni. Nekünk is találni kell egy normális kapust!
Kapus üggyel csak a fórum szórakozik, a klubnál 5 éve nincs kapuskérdés, Pinto leigazolása óta ez a nyár lesz az első, amikor foglalkozni kell ezzel. Kínálat és lehetőség szerintem van bőven, kereslet oldalon mi a lehetőség és az elvárás, ez a nagy kérdés.
Casillast meg az életben nem szorítja onnan ki senki.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.26. 11:59:11

Mondjuk azért az röhej, hogy már hány éve szórakozunk itt a kapusüggyel, a Realnál meg 2 nap alatt találtak és elhoztak egy embert szinte aprópénzért, aki akár Casillast ki is szoríthatja a jövőben. Azért erre sok pénzt nem tennék, de mondjuk a mi Pintonkhoz hasonlítva, vagy akár Valdeshez... Ezen érdekes lenne elgondolkodni. Nekünk is találni kell egy normális kapust!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.01.26. 11:34:15

Kapusügyben mindig is eltökörésztünk állandóan, többször be is fürödtünk mindenféle jöttment kapussal.
szerintem a kapusigazolástól félnek, mint a tűztől.

Ikernek jobbulást, Mou most biztos örül egyik szemével.

Elég sok hiányzó lesz a Realban. Formákról nem mondanék semmit. Ezt a Valenciát elkapni nem volt nehéz. Örülnek, ha nem fognak kiesni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.26. 11:08:48

Mihu írta:Plusz azért Mourinho is jó nagy hátsót csinált a szájából ezzel az igazolással....elmondja itt, hogy Adán milyen jó formában van, levágja a padra a világ legjobb kapusát, erre IGAZOL, nem KÖLCSÖNÖZ, IGAZOL egy kapust 17-ig...ezzel kb beismerte, hogy személyes okokból ültette le a padra Ikert... :roll:
Életében először beismerte hogy hibázott, igen.
De hoztak egy olyan döntést, ami pénzügyileg és szakmailag is tökéletes.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kistotti
Barça B

2013.01.26. 11:01:56

Maximálisan egyetértek! Nálunk megvan a hagyomány, hogy a 2. számú kapus véd a spanyol kupában. Murinho nem olyan tökös, hogy ezt meg merte volna eddig húzni Adannal. Leülteti a kispadra Casillast most meg befostak mert kidőlt. Ez a Real Madrid... Pénz, pénz, pénz... Beszélnek itt legnagyobb klubról...
ferninho
Madridista

2013.01.26. 10:12:36

visca el barca írta: az elkövetkezendő 5 évben kispadozzon. onnan meg aztán biztos elviszi majd vmi nagycsapat ahogy te is írtad... jah nem :lol:
azért nem ártana, hogy mielőtt itt tolod a lol smileykat elolvasnád normálisan, azt amit írtam és értelmeznéd is...

és hát igen, Mourinhora nézve ez így elég érdekesre sikeredett :lol:
de legalább nem ragaszkodott a butaságához, miszerint Adán elég ide, sőt még Ikernél is jobb volt szerinte...
madridista
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.26. 01:44:47

sajnos diego lopezzel nagyot fogtak, rutinos, kiváló hálóőr, aki nem mellesleg a spanyol fociban otthonosan mozog.

ennyi pénzért 4-5 évre megoldhatja a cserekapus szerepét, plusz mivel adán-t 1-2 milláért szerintem el lehet passzolni, összességében még jobb a biznisz.

remélem felavatjuk szerdán 2-3 gombóccal. :D
kurdt
Megmentő :)

2013.01.26. 01:37:53

Nagy üzlet, jól csinálta a Real, riszpekt! =D>
és ezt teljesen komolyan is gondolom!

Viszont a Valdés-szel való párhuzamok teljesen értelmetlenek. Ez inkább máshoz hasonlít, ha már mindenképp hasonlítgatni kell: amikor 2008-ban Jorquera kiesett fél évre, a vezetőség itt is azonnal reagált és hozott egy normális cserekapust, Pintot. Máig itt csapatja és szerintem összességében egy rossz szavunk nem lehet rá...

Az eltiltások pedig már egy fokkal kevésbé érdekelnek, pár nap múlva úgyis kiderül minden... :wink:
Dr.Dre írta:Nézegettem a Real oldalát, és majd kiütötte a szemem hogy Ricardo Carvalho 11-es mezszámban játszik. Madridisták, ez meg már hogy? Ő előtte ki volt a 11-es? Nem értem ezt a Carvalhot, volt ő már 2-es, 16-os, most meg 11-es. Nem épp Középhátvédnek való mezszám, de hát ő tudja :D
Szerintem úgy voltak vele, hogy nem sikerült a nyáron elpasszolni, játszani úgysem fog, tehát rácsapták a hátára az első mezszámot, ami szembe jött. Oszt úgy esett, hogy ez a 11-es volt, amit nem sokkal korábban még Granero mester viselt...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Válasz küldése