Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor azért odaigazolhatnak, ha a tárgyaláskor előáll a Juve vezetése, mondván, hogy ilyen és ilyen terveink vannak, így fejlesztjük a keretet, van rá pénz, szépek a remények. Az első igazolásainál a City sem jelentett semmit a hosszabb távú terveken túl....És mondjuk egy olasz bajnokságban könnyebb eredményt elérni és kiugrani. Nem mondom, hogy így lesz, de ha van pénz és jók a tervek is, akkor akármelyik játékos odaigazolhat.Barcaman1993 írta:A kérdést ismét fölteszem. Minek menne egy Nani ebbe a finoman szólva se erős Juventusba? A Mu legjobb játékosa és a Mu-nak miért lenne érdeke elengedni? Aztán teszem fel a kérdést. Agüero minek menne a Juvéba? Ha téged jelenleg egy Reál, egy Chelsea, vagy tudom is én, hogy még ki hívna, miért mennél a Juvéba? Aztán harmadjára is. Minek menne Tévez a Juvéba? Rá kb. ugyanez, mint az előtte lévőre. Aztán hiába is van annyi pénzze a Juvénak, ez a 3 játékos is nálam kb. 150 milla... Azt meg ne is mondjam milyen színvonalú ez az olasz bajnokság... Az mindent elmond, hogy a Spurs úgy ejtette ki a bajnok Milant a Bl-ből, hogy 2 meccsen még gólt sem tudott szerezni. 1 okot nem tudok mondani, hogy miért kéne bárkinek is közülük a Juvéba menni? Ha meg a pénz beszél, akkor ott van a Man. City. Színvonalasabb a csapat és bajnoksága is... Meg a pénz is...
Mármint 10-t...L.Messi 10 írta: Pont most olvastam Pirlo nyilatkozatát, és mondta is, hogy nagyon sok Olasz és külföldi klubtól is kapott ajánlatot, de amikor meghallotta, hogy a Juventus is érdeklődik iránta, egyből rábólintott az ajánlatra. Azért tegyük hozzá, 5 évet mégiscsak lehúzott a Milannal, már csak ezért is "nagy szó" az ideigazolása.
Pont most olvastam Pirlo nyilatkozatát, és mondta is, hogy nagyon sok Olasz és külföldi klubtól is kapott ajánlatot, de amikor meghallotta, hogy a Juventus is érdeklődik iránta, egyből rábólintott az ajánlatra. Azért tegyük hozzá, 5 évet mégiscsak lehúzott a Milannal, már csak ezért is "nagy szó" az ideigazolása.visca el barca írta:ahhoz h egy klub vonzó legyen nem kellenek címek (lásd a realt). ők se nyernek soha semmit, mégis mindenkinek az az álma.
azért a juvénak a mai nap van olyan neve, ha vkit hív az nem sokat gondolkodik rajta.. (az, h mondjuk milyen fizetest kap az más dolog)

Barcaman1993 írta:...

Barcaman1993 írta:És erre honnan van pénze a Juvének? Már nem is tudom mikor nyertek utoljára bármit is...L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.
És erre honnan van pénze a Juvének? Már nem is tudom mikor nyertek utoljára bármit is... Ráadásul sem a BL-ben, sem az EL-ben nem serénykednek. Másrészt ezek a játékosok minek igazolnának a Juvéhoz? Bastos még OK, de Agüero minek menne a Juvéba, ha a City és a Real is vinné, Nani a világ egyik legjobb csapatának állandó , talán legjobb tagja, míg a Cityhez képest a Juve bőven visszaesés Tévez számára, aki ugye megint szintén nem olcsó. Bastost leszámítva szinte mind irreális.L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.
Antonio Conte, volt Bianconeriab1daL írta:Na ennek személy szerint örülnék, ha egy pár minőségi játékos a Juveban folytatná.L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.Amúgy most ki lesz a Juve edzője?

Na ennek személy szerint örülnék, ha egy pár minőségi játékos a Juveban folytatná.L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.
Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.LG írta:Nagyot nem bukatnak vele, de sztem rá is igaz, ami Zigglerre. Bár amilyen gyenge a juve, ahhoz képest ezek az emberek nem is olyan rosszak.Barcaman14 írta:Pirlót nagyon fura lesz Juve mezben látni. Ingyen érkezett szóval nagyot nem bukhatnak vele. Zieglerrel viszont megint csak egyel többen vannak.Valami komolyabbat villantaniuk kell a nyáron, mert iszonyat gyenge a keret.
Ancelottit remélem Rómában látjuk jövőre!

Nagyot nem bukatnak vele, de sztem rá is igaz, ami Zigglerre. Bár amilyen gyenge a juve, ahhoz képest ezek az emberek nem is olyan rosszak.Barcaman14 írta:Pirlót nagyon fura lesz Juve mezben látni. Ingyen érkezett szóval nagyot nem bukhatnak vele. Zieglerrel viszont megint csak egyel többen vannak.Valami komolyabbat villantaniuk kell a nyáron, mert iszonyat gyenge a keret.
Pirlo tökéletes kiegészítő ember lesz, és legalább van olyan játékosunk aki lát a pályán... Ziegler pedig ingyen jó, szerintem úgyis padozni fog.Barcaman14 írta:Pirlót nagyon fura lesz Juve mezben látni. Ingyen érkezett szóval nagyot nem bukhatnak vele. Zieglerrel viszont megint csak egyel többen vannak.Valami komolyabbat villantaniuk kell a nyáron, mert iszonyat gyenge a keret.

Állítólag 4millió eurót fog kapni... DP-től 1milliót sajnáltak... Szánalmas.sneco7 írta:Én nem vagyok kiváncsi rá..kis túlzással a 2006-os vb óta nem csinált semmi értékelhetőt. Nem tudom,h miért kell a Juvénak...az ok,h ingyen jön,de a fizetése túl magas ahhoz,h itt vezessen le. Na de majd meglátjuk...remélem rámcáfol...Innen már csak felfelé vezethet az út...L.Messi 10 írta:"Hivatalos: Andrea Pirlo a Juventus játékosa!" (juventushungary)
Hm...Kíváncsi vagyok mire lesz képes. Conte megmondta, hogy a középpályán, ha olyan teljesítményt fog nyújtani, kezdőként számít rá...

Én nem vagyok kiváncsi rá..kis túlzással a 2006-os vb óta nem csinált semmi értékelhetőt. Nem tudom,h miért kell a Juvénak...az ok,h ingyen jön,de a fizetése túl magas ahhoz,h itt vezessen le. Na de majd meglátjuk...remélem rámcáfol...Innen már csak felfelé vezethet az út...L.Messi 10 írta:"Hivatalos: Andrea Pirlo a Juventus játékosa!" (juventushungary)
Hm...Kíváncsi vagyok mire lesz képes. Conte megmondta, hogy a középpályán, ha olyan teljesítményt fog nyújtani, kezdőként számít rá...

Táncban sem lenne gyenge...Charlie írta:Boateng MoonWaLK
C.
A Man. City mindenkiért ajánlatot tesz?ab1daL írta:Nem tudom mennyire volt igaz a részünkről az a hír, amely szintén az NSO-n jelent meg, hogy Afellay+Krkic+35 millió az ajánlatunk Cescért. Ahogy látom azonban nem csak nálunk hangzanak el ilyen ajánlatok: Inter megkezdte a tárgyalásokat Alexis Sánchezért az Udinével, az NSO ilyen ajánlatról ír: 20 millió + Obi + Mariga, PLUSZ Coutinho kölcsönbe. Nem semmi.. Ez nem tudom mennyire hiteles:"Az Udinese vasárnap jelentette be, hogy egy 35 millió eurós – valószínűleg a Manchester Citytől érkezett – ajánlatot már visszautasított legértékesebb játékosáért."
Ámen!Ezzel kellene kezdenie az új vezetőségnek.Fecooo írta:kirúgták Ancelottit! akkor végre hazatér?
úgy legyen!
Forza Roma!

Spanyoloknál is elődordult ilyen, a Celta Vigo-val, meg a Monaco is majdnem igy járt egyszer a franciáknál, ebbe nincs semmi különös. Abban igazad van, h gáz van az olaszoknál, de a Samp kiesésének nincs köze hozzá.LM10 írta:Azért az nem gyenge, hogy a nyár végén még BL selejtezőt játszott a Samp, az ősszel EL csoportban volt, most meg kiesnek....nagy gáz van az olaszoknál....