Barça vs. Real - El Clásico
- noname
- Llegenda del Barça
Mourinho megint alkot: megint azzal jött h mi irányítjuk a naptárt. Ez az ember sztem elmebeteg. Egy ilyen komoly csapatnál nem lehet h épeszű ember ennyiszer hülyét csináljon magából ha nem valóban az. Az a baja h miért játszottak ma?!
A Clasicora nekünk kellett utazni, nem nekik, ők a Clasico előtt egy héttel már otthon ültek, azt meg senki se próbálja már beetetni h 5-6 óra utazás nem fárasztó. Pont h remek sorsolásuk volt.
Szenvedjenek csak!
Remélem Mou lelép a nyáron. Sose kedveltem a Realt, de mióta ez a portugál paraszt az edző és ilyen rémes viszonyt csinált a csapatok közt(most is kb 3 piros lapot érdemelt volt csak Xabi Alonso), azóta legszívesebben rájuk gyújtanám az egész Bernabeut.
Menjen el ez a portugál a fenébe és legyen megint egy egészséges rivalizálás.
A Clasicora nekünk kellett utazni, nem nekik, ők a Clasico előtt egy héttel már otthon ültek, azt meg senki se próbálja már beetetni h 5-6 óra utazás nem fárasztó. Pont h remek sorsolásuk volt.
Szenvedjenek csak!
Remélem Mou lelép a nyáron. Sose kedveltem a Realt, de mióta ez a portugál paraszt az edző és ilyen rémes viszonyt csinált a csapatok közt(most is kb 3 piros lapot érdemelt volt csak Xabi Alonso), azóta legszívesebben rájuk gyújtanám az egész Bernabeut.
Menjen el ez a portugál a fenébe és legyen megint egy egészséges rivalizálás.
A Fifa egy szégyen
Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??Rivaldo11 írta:Most mondjam azt, hogy hogy a fenébe nem tudtuk ezeket megverni...?
Szerintem Ronci azért ma jól alszik. Elvégre betalált.
Szerintem szerdán a parkolóban elszenvedett lelki terror rányomta a bélyegét szegények teljesítményére. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Esetleg bedobják az adu-t,hogy Leo elutazott Andalúziába,és meccs előtt mindegyik Real játékost megfenyegette,hogy lelöveti őket a maffiavezér,és Messi bérenc Platini embereivel,ha ma itt nyerni mernek!Mihu írta:Úgyis az lesz, hogy nekik szerda után szombaton kellett játszani, nekünk meg csak vasárnap...ráadásul az AtMa is vasárnap játszik, úgyhogy korrupt szövetség....
- Capon
- Llegenda del Barça
ÓÓ ezen már rééégesrég túl vagyunk, közvetlen kupameccs után már téma volt.Mihu írta:Úgyis az lesz, hogy nekik szerda után szombaton kellett játszani, nekünk meg csak vasárnap...ráadásul az AtMa is vasárnap játszik, úgyhogy korrupt szövetség....
Cunci fejét nem láttam a gól után, de biztos, hogy egy magára valamit is adó EMO-s zenekar megveszi a képet lemezborítónak, ha szakítani akarnak egy nagyot.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Arra gondoltam,hogy ha Szerdán mi kaptuk volna az elsőt,akkor meggyőződésem,hogy egy 2gólos zakóba futottunk volna legalább bele !csababarca írta:most is mi szereztünk,aztán mit értünk el vele? egy gól nem gól,semmi,persze jobb előnyről focizni, de mi bármikor képesek vagyunk gólt kapni,szóval akkor leszek nyugodt,ha 2 góllal vezetünk.Mezner2 írta: vissza kell találnunk a helyes útra,de ehhez létfontosságú,hogy mi szerezzük az első gólt!
A Madrid játéka ezen áll vagy bukik minden meccsen,ha az elején vezetnek,jön az ún. gála,mert lehet kontrázni, felállt védelem ellen 00-k .
Egyébként sokra is mehettünk volna vele,ha Cesc,Xavi,vagy éppen Pedro 5 m-ről eltalálja a kaput...
- Mihu
- Director del Fútbol
Úgyis az lesz, hogy nekik szerda után szombaton kellett játszani, nekünk meg csak vasárnap...ráadásul az AtMa is vasárnap játszik, úgyhogy korrupt szövetség....Mezner2 írta:És még szerencséje sincs Mounak, legalább valahol a félpálya környékén lett volna egy téves mezőnyszabálytalanság megítélés,vagy hasonló "komoly" következményű bírói tévedés,akkor lehetne mire fogni,most mi lesz???
Mondja a kommentátor,hogy kíváncsi melyik a Real igazi arca a szerdai,vagy a mai! Lehet én vagyok buta,de én Szerdán sem láttam bennük semmi különlegeset,vagy kiemelkedőt (bár a várakozásaimat így is felülmúlták),egy élesebb Barca a 60.percben ennyi helyzetből betesz nekik 3-at,kötnek rá egy masnit,és vége a meccsnek !
Nem félelmetes ez a Madrid,nagyon nem,nagyon remélem,hogy Camp Nouban ki jön a két csapat közti valós különbség !

Igen, és ezzel fogja megnyerni miután ellenünk lő 21 gólt 5 perc alatt a lefújás előtt 2 perccellui1698 írta:A Marca szerintetek ezt is beszámolja Cének a Pichichi-be?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
most is mi szereztünk,aztán mit értünk el vele? egy gól nem gól,semmi,persze jobb előnyről focizni, de mi bármikor képesek vagyunk gólt kapni,szóval akkor leszek nyugodt,ha 2 góllal vezetünk.Mezner2 írta: vissza kell találnunk a helyes útra,de ehhez létfontosságú,hogy mi szerezzük az első gólt!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
És ennek ellenére az elmúlt 5év 20meccséből 2-t nyertek meg ellenünk (+ kupadöntő,erről nem nyitok újabb vitátrecrea írta:Ez a nagy baj...már rég nem ők a töketlenek az egymás elleni meccseken.csababarca írta:Te jó ég,és mi ezeket nem vertük meg?!

A tyúknyakú kajova majdnem bömbizett egyet 

És még szerencséje sincs Mounak, legalább valahol a félpálya környékén lett volna egy téves mezőnyszabálytalanság megítélés,vagy hasonló "komoly" következményű bírói tévedés,akkor lehetne mire fogni,most mi lesz???
Mondja a kommentátor,hogy kíváncsi melyik a Real igazi arca a szerdai,vagy a mai! Lehet én vagyok buta,de én Szerdán sem láttam bennük semmi különlegeset,vagy kiemelkedőt (bár a várakozásaimat így is felülmúlták),egy élesebb Barca a 60.percben ennyi helyzetből betesz nekik 3-at,kötnek rá egy masnit,és vége a meccsnek !
Nem félelmetes ez a Madrid,nagyon nem,nagyon remélem,hogy Camp Nouban ki jön a két csapat közti valós különbség !
- Capon
- Llegenda del Barça
Ma is Cunci jelentette a különbséget.
Egyértelmű, de már a Klasszikuson is az volt, hogy hetek óta csak ránk készültek. Persze nem is volt más dolguk mert éppenséggel ráértek.

Egyértelmű, de már a Klasszikuson is az volt, hogy hetek óta csak ránk készültek. Persze nem is volt más dolguk mert éppenséggel ráértek.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
CR újabb aranylabdás produkciója.
A gólja azért szép volt! 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Ez a nagy baj...már rég nem ők a töketlenek az egymás elleni meccseken.csababarca írta:Te jó ég,és mi ezeket nem vertük meg?!
- lui1698
- Llegenda del Barça
A Marca szerintetek ezt is beszámolja Cének a Pichichi-be?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mounak semmi más nem számít, csak az, hogy bosszút álljon, amiért nem ő lett a Barva edzője.csababarca írta:Te jó ég,és mi ezeket nem vertük meg.
Hihetetlen,bár ebből is látszik mennyire ránk lett kihegyezve a madrid.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én a mai napig képtelen vagyok felfogni, h ezek ennyi bűn rossz futballistával h nyertek tavaly bajokságot. khedira, özil, di maria, callejon, higuain és a többiek... modric is nagy vétel volt mit tudom én hány millioért. nem is játszik, ha meg igen semmit nem tud felmutatni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Te jó ég,és mi ezeket nem vertük meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezeket a beívelgetéseket nem értettem.....
Ezt már az angol harmadosztályban sem tolják.
Ezt már az angol harmadosztályban sem tolják.
Egy bizttos: Roncika elmondhatja magáról, hogy ismét meccset eldöntő gólt fejelt.

- miihii
- KHAL
Sztem az őszinte fájdalom volt, mivel két tűz közé került az esetnél. Vagy nem lő gólt (ő!) vagy elállítódhat a hajzata, ha erősebben belefejel. Tipikusan a melyik ujjamat harapjam meg helyzet volt, ezért szenvedett nagyon.visca el barca írta:én azt imádom mikor közelit mutatnak arról a sírós picsogós fejérőlVakmacska írta:Roncika kicsit idegestbarca ellen is volt egy hatalmas kép, mikor beesett a kapuba a kimaradt ziccere után majdnem elbőgte magát
Végül a séró mindenek felett elv érvényesült.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel