Magabiztos, bízik magában és a csapatában. Mi a gond ezzel?ab1daL írta:"A Sevilla és az Atlético is nagyszerű csapat. A jobbik fog győzni, így találkozhat a Real Madriddal a döntőben.” -Pepe![]()
Barça vs. Real - El Clásico
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Nem tudom, hogy tényleg pontosan így hangzott-e el (nem lennék meglepve, ha igen), de én örülnék neki, ha tényleg így gondolná.ab1daL írta:"A Sevilla és az Atlético is nagyszerű csapat. A jobbik fog győzni, így találkozhat a Real Madriddal a döntőben.” -Pepe
Magas lóról...
- ab1daL
- Director del Fútbol
"A Sevilla és az Atlético is nagyszerű csapat. A jobbik fog győzni, így találkozhat a Real Madriddal a döntőben.” -Pepe

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Szerintem elég egyértelműen a hét első El Clásicoja lesz a meghatározó, az lesz a a Real legfontosabb meccse az idén. A bajnokságot már nem nyerhetik meg, ugyan páran még itt a Deportivo elleni meccs előtt is írták, hogy jó lenne ha pontot veszítene a Madrid, de igazándiból engem már az sem érdekelne, ha innentől kezdve az összes bajnoki meccsüket megnyernék. 100%, hogy a Barcelonáé a bajnokság, nem 99% vagy 99,9%, hanem 100%. És igen, ebben az összes bajnoki meccsben benne van a hétvégi klasszikus is, nem érdekel hogyha kikapunk, amennyiben kedden Messiék jutnak tovább a kupában. Őszintén lenne bárkiben rossz érzés, ha kedden nyerünk 1-0-ra, hétvégén meg kikapunk mondjuk 3-1-re? Bennem az ég világon semmi.shutterisland írta:na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
16 pont előnynél mit fog játszani velük mou, milyen felállásban és milyen felfogásban fognak pályára lépni.
ha a legerősebb felállással állnak ki, és teljesen komolyan veszik a klasszikust, akkor jelentősen csökkennek az esélyeik a mu elleni visszavágón.
mind fizikálisan és mind mentálisan olyan hendikeppel indulnának a vörös ördögök ellen, hogy így sokkal nagyobb eséllyel darálnák be őket a hazaiak.
viszont ugye egy klasszikust nem lehet félvárról venni, és cserecsapatot felküldeni, mert azért szerintem nagy sarat fog kapni mou.
ami biztos mondjuk, hogy di maria nem lesz a piros miatt.
kíváncsi vagyok, mi lesz.
Szóval szerintem ezzel ugyanígy van Mourinho is, a hétvégi meccs neki sem lesz már fontos. Azt azért nem mondom, hogy a Castillát fogja játszani, de ha valaki fáradtabb lesz, akkor azokat biztosan pihentetni fogja a BL-re.
Meg azt írod, hogy biztos nagy sarat kapna Mou, ha cserecsapatot küldene ki. Nos, sok edzőt ez biztos zavarna, de neki ez igazándiból már nem oszt nem szoroz

Szerintem sokkal lényegesebb, hogy mi hogy fogunk hozzáállni a két klasszikushoz. A Real meg fog dögleni a győzelemért mindkét esetben ( akár cseresorral, akár nem ), nálunk viszont az utóbbi időben jobbára csak a lötyögés ment.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Hát igen, Kupában hiába játszunk itthon, nehezebb lesz a győzelem mint Madridban a bajnokságban a gyengített Madrid ellen.Barcaman14 írta:A bajnokságot már feladta Mourinho ez teljesen egyértelmű. És szerintem a bajnoki klasszikus ennek szellemében fog zajlani. A keddi lehet az "igazi" El Clásicó, a szombati pedig ennek egy visszafogottabb levezetése. Amin természetesen azért jó lenne elverni őket!
94:39 6 - 1
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Amire biztosan számíthatunk, hogy a kupameccsen meg fognak szakadni a továbbjutásért, úgyhogy nekünk is össze kell szednünk magunkat.shutterisland írta:na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
16 pont előnynél mit fog játszani velük mou, milyen felállásban és milyen felfogásban fognak pályára lépni.
ha a legerősebb felállással állnak ki, és teljesen komolyan veszik a klasszikust, akkor jelentősen csökkennek az esélyeik a mu elleni visszavágón.
mind fizikálisan és mind mentálisan olyan hendikeppel indulnának a vörös ördögök ellen, hogy így sokkal nagyobb eséllyel darálnák be őket a hazaiak.
viszont ugye egy klasszikust nem lehet félvárról venni, és cserecsapatot felküldeni, mert azért szerintem nagy sarat fog kapni mou.
A bajnokságot már feladta Mourinho ez teljesen egyértelmű. És szerintem a bajnoki klasszikus ennek szellemében fog zajlani. A keddi lehet az "igazi" El Clásicó, a szombati pedig ennek egy visszafogottabb levezetése. Amin természetesen azért jó lenne elverni őket!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mindkét csapat több sebből vérzik az az igazság! a Madrid dilemmája, hogy a preztízsre figyeljen vagy a BL-re?! a Barca ahogy néhányan találón mondják"meg van ütve" úgyhogy én ezuttal a papírformát döntetlenre adom, amúgy meg nagyon, nagyon várok már egy gyomrost a Madridnak.
Villanovával mi van? Nincs rá esély hogy kedden megjelenik hirtelen? De legalább hogy a Milan elleni visszavágóra 2.5 hét múlva visszaér?
94:39 6 - 1
Ezek miatt kezdek magamhoz térni a szerdai pofon után.Firefox írta:A spanyol kollégák tisztelegtek a bajnoki klasszikus elött. Ezt úgy fejezték ki, hogy a meccset du. 16 órára rakták. (Köszönhetöen a két csapatt közötti difinek)

A spanyol kollégák tisztelegtek a bajnoki klasszikus elött. Ezt úgy fejezték ki, hogy a meccset du. 16 órára rakták. (Köszönhetöen a két csapatt közötti difinek) 

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- shutterisland
- Director del Fútbol
na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Khm.. Khedira is beállt ám...Vakmacska írta:Amúgy hihetetlen, hogy mennyit dob a Real játékán az, hogy Roncika beállt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Hát ez nem semmi....
Szép kis piri....
No comment....
Amúgy hihetetlen, hogy mennyit dob a Real játékán az, hogy Roncika beállt.
Szép kis piri....
No comment....
Amúgy hihetetlen, hogy mennyit dob a Real játékán az, hogy Roncika beállt.
Elég szép kis támadásokat vezet a Depor. Megszívatták párszor a Real védelmét.
Szépen tartalékol a kupameccsre Jo5é, de ez nem is meglepő. Hátha a "gála" Madrid ellen nekünk is jobban megy majd. 
Szerk: No, ez a 3-as csere érdekes, ezek szerint mégis fontos nekik az a második hely? Nem baj, legalább Ronci, Özil és Khedira nem pihenik végig a meccset.

Szerk: No, ez a 3-as csere érdekes, ezek szerint mégis fontos nekik az a második hely? Nem baj, legalább Ronci, Özil és Khedira nem pihenik végig a meccset.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Vezet a Depor Riki góljával. Szépen berakta éles szögböl a rövidbe Lopez mellett. 

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Alonso valamelyest sérült, és Varane is. Khediranak meg számítani fog a góljaira, ezért pihenteti.Gareth Tello írta: Úgy tűnik, José tényleg feladta már a bajnokságot. Nincs CR, Özil, Alonso, Khedira, Varane, Ramos... Kíváncsi leszek a meccsre, hátha a Depor összekotor egy pontot.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Az Év fórumozója 2013
Úgy tűnik, José tényleg feladta már a bajnokságot. Nincs CR, Özil, Alonso, Khedira, Varane, Ramos... Kíváncsi leszek a meccsre, hátha a Depor összekotor egy pontot.Barcaman1993 írta:El 'once' de Mou: Diego López, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Essien, Modric, Callejón, Kaká, Di Maria y 'Pipita' Higuaín.
Mourinho pihentet Ronaldot. Azt hiszem, akik megtették tippmixen ezen a meccsen a Realt, azok most ütik a fejüket a falba... Bár nem rossz ez a csapat sem. Kinéz egy Varane-Ramos középhátvéd duó keddre?
Aranzubia; Silvio, Kaká, Marchena, Ayoze; Assunçao, Abel Aguilar; Bruno Gama, Valerón, Pizzi; Riki.
Itt is egy Kaká.

A madridi cseresor amúgy nem gyenge: Adán; Coentrao, Albiol, Khedira, Özil, Cristiano y Morata.
(Marca)
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
El 'once' de Mou: Diego López, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Essien, Modric, Callejón, Kaká, Di Maria y 'Pipita' Higuaín.
Mourinho pihentet Ronaldot. Azt hiszem, akik megtették tippmixen ezen a meccsen a Realt, azok most ütik a fejüket a falba... Bár nem rossz ez a csapat sem. Kinéz egy Varane-Ramos középhátvéd duó keddre?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezt olvastam én is. Nagyon jó lenne már, ha elmenne. Jót tenne a La Liga-nak...salas9 írta:A "La Parisien" szerint egyfajta szóbeli megállapodást kötött Florentino és Ancelotti, hogy a nyáron jön az olasz Madridba. Ide kapcsolódik, hogy a spanyol Cadena úgy értesült, közben már Mourinhoval is megegyeztek, aki a szezon végén távozik és 10 milliós lelépési pénzt fizetnek neki. Minderről összefoglalva a mundodeportivo írt: http://www.mundodeportivo.com/20130220/ ... 29672.html
- salas9
- Entrenador del Barça
A "La Parisien" szerint egyfajta szóbeli megállapodást kötött Florentino és Ancelotti, hogy a nyáron jön az olasz Madridba. Ide kapcsolódik, hogy a spanyol Cadena úgy értesült, közben már Mourinhoval is megegyeztek, aki a szezon végén távozik és 10 milliós lelépési pénzt fizetnek neki. Minderről összefoglalva a mundodeportivo írt: http://www.mundodeportivo.com/20130220/ ... 29672.html

- shutterisland
- Director del Fútbol
tudtommal a madridnál úgy van, hogy mindig azon van a szalag, aki legrégebb óta van a csapatnál.Nekem az tetszik a legjobban, hogy utána Pepe lett a kapitány
mondjuk az durva, hogy ez a személy így is pepe, aki még "csak" 6 éve van a klubnál.
Nekem az tetszik a legjobban, hogy utána Pepe lett a kapitányMessa írta:http://www.youtube.com/watch?v=Z5_6hUMBc04Sanama írta:Ramos hogy szórta ki magát 1percen belül?
Szegénynek megfájdult ám az arca.

Igen, a második jogos, belekapott. az első viszont elég cinkes. dolgozott a kezével, de a rayo játékosan alaposan rájátszott.
egyébként lehetett volna annyi esze, hogy egy ilyen bíróval nem szórakozik.
mostanában mintha a bírók a szokásos baromkodásaikra rátettek mégy egy lapáttal. mintha versenyt rendeznének, hogy ki tud nagyobb baromságot elkövetni a pályán.
egyébként lehetett volna annyi esze, hogy egy ilyen bíróval nem szórakozik.
mostanában mintha a bírók a szokásos baromkodásaikra rátettek mégy egy lapáttal. mintha versenyt rendeznének, hogy ki tud nagyobb baromságot elkövetni a pályán.