Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Emlékszem amikor a PL huszároktól folyton kapta az ívet a Barca hogy középmezőnyben kullogna a stílusával a Premier League-ben, most meg Guardiola azzal a stílussal rommá veri a PL-t.rikko írta:Pep befűzte kb az egész PL-nek![]()
Aztán majd jön a sok okos, hogy ennyi pénzből lehet....
Kérdem én amikor Jo5é nr 5 a Chelseanél vehetett mindenkit kilóra,akkor miért nem jajjgatott a sok agyas, vagy amikor Fergienek volt kb végtelen mennyiségű pénze... De mondjuk Mou Realja sem 20 forintból lett összevakarva ,nyert is 3 kupát 3 év alatt![]()
![]()
Nagyon ül Pep focija és nagyon nem tudnak vele mit kezdni. Velük nagyon nem szeretnék találkozni, max a döntőben.
A MU játszott egy semmit. A City volt aki próbált játszani.Samper írta:Már Guardiola is megtanulta, hogy az eredményesség érdekében akár le is lehet szarni a szép focit.
murinnyónál ezt nevezik zsenialitásnakcsababarca írta:hát látod bejön nekik.Messias2 írta:United-nél mi a koncepció!?
Rámennek az X-re hazai pályán, úgy hogy már így is 8 pontos hátrányban vannak!?![]()
ez a city védelem is, ezért nem fognak bl-ben alkotni, hiába jók elől, hátul bohózat.
Dehogy is, egy kókler, hát nem tudod?Messias2 írta:Hát, ez 11 pontos előny, és új PL rekord.
Pep még mindig zseni.
Szimplán eltaktikázta. Ugye hétközi forduló jön és arra pihentetett. Állítom, ha nem hozza le Salah-t akkor simán nyernek. Amúgy nem tudom még hány pontot akar elszórakozni mire igazol egy rendes védőt Lovren helyére.palesz77 írta: Kloppnak mi volt ez a kezdő, meg Salah lehozatala? Sérült volt Coutinho és Firmino kicsit, vagy az összes döntése taktikai volt csak? Elég érdekes döntés volt mindegyik szerintem..
Messias2 írta:Már hogy jönne be!?csababarca írta:
hát látod bejön nekik.![]()
A döntetlen a Citynek jó, főleg idegenben.
csababarca írta:hát látod bejön nekik.Messias2 írta:United-nél mi a koncepció!?
Rámennek az X-re hazai pályán, úgy hogy már így is 8 pontos hátrányban vannak!?![]()
ez a city védelem is, ezért nem fognak bl-ben alkotni, hiába jók elől, hátul bohózat.
Már hogy jönne be!?csababarca írta:
hát látod bejön nekik.![]()
hát látod bejön nekik.Messias2 írta:United-nél mi a koncepció!?
Rámennek az X-re hazai pályán, úgy hogy már így is 8 pontos hátrányban vannak!?
Kloppnak mi volt ez a kezdő, meg Salah lehozatala? Sérült volt Coutinho és Firmino kicsit, vagy az összes döntése taktikai volt csak? Elég érdekes döntés volt mindegyik szerintem..