Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sajnos sansztalan a SchalkeLG írta:Én sem hiszem. Max a Schalkenak van 1 pici esélye, de valoszinü, h könnyedén lex bajnok a Bayern

La Pulga írta:Bayern - Schalke 04 1-1![]()
Hát figyelj, aki megveri a Honvédot, annak nem meglepetés pontot rabolnia a Bayerntől.Ádám02 írta:Hamburg-Bayern 1-1 elsőre meglepetés ,de a meccs alapján megérdemelt volt, mint a közvetítő is mondta nagyon felkészült a Hamburg.Nem tudom hány csapat lesz aki pontot vesz el a Bayerntől de nem sok...
Szerintem nem meglepetés,mivel idegenben voltak....kár,h nem kaptak ki,de ez is jóÁdám02 írta:Hamburg-Bayern 1-1 elsőre meglepetés ,de a meccs alapján megérdemelt volt, mint a közvetítő is mondta nagyon felkészült a Hamburg.Nem tudom hány csapat lesz aki pontot vesz el a Bayerntől de nem sok...

most kezdődött a bajnokság.Ádám02 írta:41 perc Wolsburg-Schalke 1-0 ha nem fordít a schalke nem nagyon lesz esélye a bajnokságra még a dobogóra sem...(azoknak írom akik a schalket a 2-3.helyre jósolták)
Váúúú egy másik Dortmund szimpatizáns...én is az lennék,dehát amióta fórumon vagyok nem töltenek be fontos szerepet a bajnokságbanSlither írta:A német bajnokság rohadt unalmas lesz így, nem mintha különösebben érdekelne (mióta a Dortmund ilyen gyenge lett).

Bzoooony! Noném ,te már sokadszor esel ebbe a hibábakilibarca írta:Igen csak nem idénnoname írta:Így a Bayern a BL-ben is sokra mehet, mert ahogy elnézem féltávon már el fog dőlni a bajnokság és koncentrálhatnak a BL-re.Majd jövőre idén Uefára koncentrálhatnak és meg is nyerhetik simán
Nagyon erősek és szépen is játszanak, német csapatokhoz képest

kilibarca írta:Igen csak nem idénnoname írta:Így a Bayern a BL-ben is sokra mehet, mert ahogy elnézem féltávon már el fog dőlni a bajnokság és koncentrálhatnak a BL-re.Majd jövőre idén Uefára koncentrálhatnak és meg is nyerhetik simán
Nagyon erősek és szépen is játszanak, német csapatokhoz képest
Igen csak nem idénnoname írta:Így a Bayern a BL-ben is sokra mehet, mert ahogy elnézem féltávon már el fog dőlni a bajnokság és koncentrálhatnak a BL-re.