Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó meccs, ikszet tettem, úgyhogy senkinek sem szurkolok most.LG írta:Arsenal-Chelseat nézi vki? Morata hatalmas ziccert hagyott ki. Az első 15 perc, és az aktuális formák alapján is vendég sikert mondanék.
És miközben leírom Alexis kis híján vezetést szerez, végig gurult a labda az egész gólvonalon.![]()
Jó kis meccs eddig!
Jesus 1-2 hónapot fog kihagyni. De Bruyne-ről egy belga újságíró lehozta, hogy csak egy kemény rúgás volt. Egy-két meccsnél többet nem fog kihagyni elvileg. Silva-ról meg Pep azt mondta, hogy majd akkor tér vissza amikor ő akar.recrea írta:Találtatok róluk valami hírt?
Azért az csúnya lenne, és meg is törhetné a remek formájukat.recrea írta: De Bruyne is hordágyon megy le, az is nagyon meleg. Meg aki felrúgta, az is. Lehet, h Pep két kulcsjátékost vesztett ma el.
Ezt a 4 csapatot tartom a legerosebbnek, a City nekem meg semmit nem bizonyitott a BLben az elmult 10 evben, de a bajnoki cimek se jottek futoszalagon. Nem az a bajom hogy sokat koltenek, egyszeruen csak nem szimpatikusak.Miért pont ez a 4-es?
Az, hogy mi is drágán veszünk embereket az nem számít? Mit tehetnénk, ha nincs utánpótlás? Másoknak ezt nem szabad?palesz77 írta:Miért pont ez a 4-es? Azt értem, hogy sokaknak nem szimpatikus, hogy drágán vesznek embereket, de nálad gondolom nem ez a helyzet, ha a PSG is ott van a top 4-be.Nero. írta:Én se, sőt bármennyire is hálás vagyok Guardiolának remélem a BLben alaposan megvágja őket valaki. Nem esik jól, hogy hypeolják őket. Majd mi, a Real, a PSG, vagy a Bayern egymás közt lerendezzük hogy ki a bajnok.
Miért pont ez a 4-es? Azt értem, hogy sokaknak nem szimpatikus, hogy drágán vesznek embereket, de nálad gondolom nem ez a helyzet, ha a PSG is ott van a top 4-be.Nero. írta:Én se, sőt bármennyire is hálás vagyok Guardiolának remélem a BLben alaposan megvágja őket valaki. Nem esik jól, hogy hypeolják őket. Majd mi, a Real, a PSG, vagy a Bayern egymás közt lerendezzük hogy ki a bajnok.
Én se, sőt bármennyire is hálás vagyok Guardiolának remélem a BLben alaposan megvágja őket valaki. Nem esik jól, hogy hypeolják őket. Majd mi, a Real, a PSG, vagy a Bayern egymás közt lerendezzük hogy ki a bajnok.Cestus írta:Én annyira azért nem örülök ennek, eggyel több csapat, amelyik a BL-ben komoly gondokat okozhat nekünk.MessiNeymarSuarez írta:Brutális, amit Guardiola művel.
Akkora taslit ad mint Bud Spencer, azoknak akik azt hangoztatták hogy ilyen stílussal az übermega Premier League-ben semmire sem menne egy csapat sem.
Cestus írta:Én annyira azért nem örülök ennek, eggyel több csapat, amelyik a BL-ben komoly gondokat okozhat nekünk.MessiNeymarSuarez írta:Brutális, amit Guardiola művel.
Akkora taslit ad mint Bud Spencer, azoknak akik azt hangoztatták hogy ilyen stílussal az übermega Premier League-ben semmire sem menne egy csapat sem.
Én annyira azért nem örülök ennek, eggyel több csapat, amelyik a BL-ben komoly gondokat okozhat nekünk.MessiNeymarSuarez írta:Brutális, amit Guardiola művel.