Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
torotam
Jugador d'estrella

2013.04.27. 22:47:50

Jól láttam Pepe volt a csapatkapitány? :) Komolyan mondom Jo5e ennél mélyebbre már aligha tudja süllyeszteni ezt a csapatot... Szerintem már a madridisták is elhiszik, hogy csak nyernek azzal ha ez az alak visszahúz Londonba!
Alcantara írta:Nem értem sok embernek miért szívügye a Madrid kiesése.
José Mourinho miatt, hidd el.

Használd a szerkeszt gombot!
Visca el BARCA!
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.27. 22:31:44

connor írta:Köztudott, hogy a Real Madridnak a La Liga szezonja 36 tétmeccsből és két Atletico Madriddal játszott edzőmeccsből áll - amiért automatikusan megkapják a 6 pontot. Legközelebb vörös szőnyeget is rakhatnának az Atletico kapuja elé.
Továbbá meccs után az Atma számlájára fogyasztanak a helyi kupiban a realosok. A kupadöntő helyett is mehetne mindenki nyaralni. Kevés bohóc csapat van a ligában, de az Atma-nak jól állna kockás mez meg a piros orr.
blaugrana99
Jugador del Barça

2013.04.27. 22:05:04

visca el barca írta:real b-t nem birják megverni... szerencsetlenek ezek is... ellenunk meg maj mennek mint a mérgezett egér...
Az biztos. :( :( És elnézve a csapatot el is vernek minket.
connor
Jugador d'estrella

2013.04.27. 21:59:05

Köztudott, hogy a Real Madridnak a La Liga szezonja 36 tétmeccsből és két Atletico Madriddal játszott edzőmeccsből áll - amiért automatikusan megkapják a 6 pontot. Legközelebb vörös szőnyeget is rakhatnának az Atletico kapuja elé.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.27. 21:35:29

real b-t nem birják megverni... szerencsetlenek ezek is... ellenunk meg maj mennek mint a mérgezett egér...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.27. 21:32:52

Mikaos írta:Nem tudom, ki nézi még a madridi derbit, de már megint kihúzták a gyufát nálam :D
Komolyan mondom, ha 3-at tudnak egymáshoz passzolni a Real játékosok, akkor sokat mondtam.
Még kontrából is nehezükre esik eljutni az Atletico 16-osáig!
Erre meg vezetnek...Ez valami egészen elképesztő. Rosszabb, mint egy valóságshow.

A dortmundi meccsük volt az egyetlen, amikor végre nem volt hatalmas szerencséjük.
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan?? :D Ezek annyira szerencsétlen lúzerek,hogy már attól a gatyába csinálnak,hogy a Real felfut a pályára,soha a büdös életben nem győzik le a habfehéreket ! Megy a fehér balett :D
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.27. 21:29:53

Nem tudom, ki nézi még a madridi derbit, de már megint kihúzták a gyufát nálam :D
Komolyan mondom, ha 3-at tudnak egymáshoz passzolni a Real játékosok, akkor sokat mondtam.
Még kontrából is nehezükre esik eljutni az Atletico 16-osáig!
Erre meg vezetnek...Ez valami egészen elképesztő. Rosszabb, mint egy valóságshow.

A dortmundi meccsük volt az egyetlen, amikor végre nem volt hatalmas szerencséjük.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.27. 18:05:08

A Real hogy ment ki, azt nem tudom.
ramos nyilatkozatából ítélve úgy, hogy lenézték kicsit a dortmundot.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.27. 17:29:10

Így van, idén német házidöntő lesz.
Anno 15 éve kb spanyol házidöntő volt.

Most így jött ki a lépés.
A németek akartak, a Barca meg egy "valami majd csak lesz" mentalitással.
A Real hogy ment ki, azt nem tudom. Néztem a meccseket, nálam az jött le, hogy a Barca nem hiszi el, hogy ez történik. A Real meg sokkal inkább tanácstalannak tűnt.
A visszavágók kimenetele is szerintem csak a németeken fog múlni.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.27. 17:00:48

Stalkyard írta:Minden borúlátás és alábecsülés nélkül: nem fogunk továbbjutni. Ez már nem az a Barca, nem az a Bayern, az erőviszonyok sem ugyanazok.
És ugyanez igaz a Realra is.

Kupát ellenben behúzzák, mert az Atletico rendszerint megsegíti azzal őket, h mindent megtesz a vereségért. Azért megnézem, hátha jó meccs lesz.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.27. 16:50:03

Minden borúlátás és alábecsülés nélkül: nem fogunk továbbjutni. Ez már nem az a Barca, nem az a Bayern, az erőviszonyok sem ugyanazok.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.27. 16:16:38

visca el barca írta:engem az zavar h minket nagyképűznek le (pedig nekünk még okunk is van rá), holott a sorsolás után nem is a dortmunddal foglalkoztak, hanem azzal h ki lenne a döntőben a jobb ellenfél. nah, ez a nagyképűség. jah, és tették mindezt ugy, hogy a két csoport meccsen egyszer sem verték meg a dortmundot...
minden nagyképűség nélkül: simán tovább juthatunk. Elvégre (mint már említették) már vertünk mi egy négyes a Bayernnek. De ez nem elég. Öt kellene. Az sem probléma, az is menni fog. Elvégre egy Realnak már gurítottunk simán egy ötöst, sőt, egy hatost is, a szentélyükben. :D :D :D
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.27. 13:57:47

shutterisland írta:ronaldo nélkül semmi esélyük szerintem, most is az lehet a fő reményük, hogy kihúzza őket a szrból, mint már annyiszor megtette, és ahogy messi is szokta nálunk.
nélküle nem érzem azt, hogy ez a madrid rúg egy hármast, hisz vele is necces.
az ő játékuk és sikerességük is egyre jobban függ a portugáltól, ha még talán annyira nem is, mint a miénk messitől.

kíváncsian várom pl azt is, mire mennek ma az atletico ellen nélküle.
Szerintem vele se, szerdán egyoldalas volt a Real, és lehet akármennyire vak DM, tud ő veszélyesen játszani, de kicsit több ember köt le. Így viszont nagyon ráálltak Cr-re, a másik oldalt annyira nem kellett levédekezni. Néha olyan passzokat csinált, olyan szűk helyen a Dortmund, h öröm volt nézni.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.27. 13:35:36

ronaldo nélkül semmi esélyük szerintem, most is az lehet a fő reményük, hogy kihúzza őket a szrból, mint már annyiszor megtette, és ahogy messi is szokta nálunk.
nélküle nem érzem azt, hogy ez a madrid rúg egy hármast, hisz vele is necces.
az ő játékuk és sikerességük is egyre jobban függ a portugáltól, ha még talán annyira nem is, mint a miénk messitől.

kíváncsian várom pl azt is, mire mennek ma az atletico ellen nélküle.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.27. 13:30:07

shutterisland írta:azért befolyásolhatja a továbbjutást még a két csapat hiányzóinak listája...kik lesznek ? azt tudom, hogy marcelo sérült, sőt, ronaldo ma nem játszik, szóval kétséges, de 100%-os nem lesz.
viszont eltiltottak ?
Ronaldo játéka továbbra is kérdéses, nélküle tovább csökkennének a Madrid továbbjutási esélyei, hacsak DM nem táltosodik meg, és vág egy mesterhármast. :mrgreen:
Eltiltottak nem lesznek egyik csapatnál sem, ha jól tudom.
miihii írta:És a Dortmunddal játszhassuk a döntőt, miután mi meg 6:1-re szétkapjuk a Bayernt :mrgreen:
Deal :mrgreen:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.27. 13:10:55

azért befolyásolhatja a továbbjutást még a két csapat hiányzóinak listája...kik lesznek ? azt tudom, hogy marcelo sérült, sőt, ronaldo ma nem játszik, szóval kétséges, de 100%-os nem lesz.
viszont eltiltottak ?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.27. 12:41:45

miihii írta:...
Persze, sorsolás előtt az volt a reakcióm neked is, hogy a mi meccsünk az ki-ki meccs, a real meg simán továbbmegy.
Lejátszották a meccseket, és eléggé megfordult ez, nem számítottam egyik eredményre sem, bár a mi vereségünk nem lep meg, meg a dortmund győzelme sem, csak annak aránya az, ami átrajzolta az egész dolgot.
Előzetesen várható volt,hogy dortmundban nyerni fog a borussia, csak nem az hogy így, ennyivel, ráadásul ilyen magabiztosan.
Ezért mondom azt,hogy nem kell egy szinten kezelni az esélyeiket a két csapatnak, -3ban vannak, van esélyük, de nem annyi mint a BVB-nek.
Mint ahogy a mi párharcunk se ki-ki meccs, hanem egy tükörsima párharc, ahol annyit kell tennünk szerdán,hogy legalább győzzük le őket, kiszolgálva a közönséget, de több nincs benne.

Nem nézem le a madridot,mert tudom mire képesek. de a dortmundot is ismerem, látom őket, Kloppot, és nem gondolom,hogy olyan fatális hibákat el tudnak követni,hogy innen kiessenek. nem azt mondom,hogy megint feltörli a padlót a reallal a sárga csapat, de nincs is erre szüksége.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.27. 11:46:24

Nem értem sok embernek miért szívügye a Madrid kiesése.
Engem például teljesen hidegen hagy, nyerhetnek akár 8:0-ra is, ha összejön nekik. Játszottak eddig három meccset a Dortmunddal, egyik meccsen sem tudtak mit kezdeni a hadrendjükkel, taktikájukkal.

Sokkal jobban izgat a saját csapatom, annak ellenére, hogy felmosták velünk kedden a gyepszőnyeget. A játékunk alapján, ha egy mákszemnyi esélyt látok, ebbe próbálok majd kapaszkodni a meccs során.
Nagyon sok az a négy gól, de talán nem lesz még egy olyan meccse a Bayernnek, mint kedden, mi pedig nem játszunk még egyszer olyan gyengén. Talán....

A kiesés sem ráz meg alapjaiban, mert akkor egy olyan csapat jut tovább, aki valóban megérdemli, hogy BL-t nyerjen. A tavalyi elődöntő sokkal jobban bántott.

Az utóbbi pár évben az nyerte mindig a BL-t, aki elbúcsúztatta a
csapatunkat. Most sem lesz másként, ha elbukunk (?).
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.27. 09:42:30

S.Agüero írta:
sörvirsli írta: Ha innen tovább menne a fővárosi csürhe akkor az rosszabb lenne mint,hogy mi kiestünk. :twisted:
Ez már a te bajod, hogy így gondolod. Azért én picit jobban örülnék annak, ha továbbmennénk, mint annak, hogy kiesik a Real, de te tudod... :roll:
Persze a szívem mélyén azt szeretném jobban,hogy mi mennyünk tovább,de erre az esély gyakorlatilag nulla,így a könnyebbik utat választottam örömszerzés gyanánt. :)
A Realról meg az a véleményem ha innen továbbmennek és a döntőben megverik a Bayernt akkor bizony megérdemlik a BL trófeát (hú ilyet még soha nem mondtam józanul,gyorsan be is dobok pár sört,hogy elfelejtsem ezt a balgaságot).
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
miihii
KHAL

2013.04.27. 07:04:55

csababarca írta:Tényleg nem tudom mire számítotok. ráadásul tök rossz példákat hoztok.
Jó példa esetleg a Milan-Depor párharc lehet, 2003-ból, ott volt ilyen jellegű különbség.
És nem 50-50 az esély, messze nem, van a realnak 20-30%nyi esélye nagyjából, ha kihasználják grat, ha nem, akkor sincs semmi, mert innen papírforma a kiesésük.
Semmi nem predesztinálja arra a madridot, hogy őket ebben a párharcban egyenlő szinten kezeljük a dortmund-al. ősszel is iskolajáték volt, most még inkább.
Persze csoda történhet, de innen már csak a dortmund szúrhatja el, és csak ők ejthetik ki saját magukat.
Egy hete meg semmi sem predesztinálta a Dortmundot, h egyenlő szinten kezeljük a reállal ;)
A sorsolás után megszámlálhatatlan post született a témában és döntő többségben az volt a lényege, h a reál kikapta a tutit, a legkönnyebb ellenfelet és a gagyi sorsolásuknak köszönhetően már ott vannak a döntőben. Aztán szerda óta meg alaposan fordult a világ és a csík tolja a repülőt :D Oké, az eredmény tudatában valóban nagy esélye van a BVB-nek, de ettől függetlenül már el is lett felejtve, h miért is lett megelőlegezve a fehéreknek a döntő?

Félreértés ne essék, nagyon bízom benne, h ott folytatják, ahol abbamaradt a párharc, de azért gondoltam néhány sort hozzáfűzni a témához, mert kicsit erősnek gondolom, h már kiesett csapatként beszéljünk a madridiakról. 3 gól nagy fór, de egy nagy napot kifogó reál le tudja dolgozni ezt, akár még gólt is kapva, mondjuk hosszabbítás vagy tizik után.

És tényleg csak óva akarok inteni mindenkit, h ne legyenek esetleg nagy pofáraesések, ami után majd megy itt a feszültséglevezető forrongás ;)

De mondom, legyen igazatok és simázza le a Dortmund a reált, csak azért mielőtt kárörvendünk, előbb legyünk túl a visszavágón.

És a Dortmunddal játszhassuk a döntőt, miután mi meg 6:1-re szétkapjuk a Bayernt :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
connor
Jugador d'estrella

2013.04.27. 00:27:33

Pedig a Dortmund bízhat a védekezőbb felfogású kontrajátékban. Sok a gyors, technikás játékosuk, elég, ha Götze-t vagy Reus-t említem. A Real Madridnak idén pedig igazán gyengéje a támadásépítés. Mourinho remekül felépítette a kontrajátékukat, de mást semmit. Ívelgetnek, próbálják izomból megoldani, kreativitás nulla. A spanyol csapatok ellen ez beválik, mert a Real fizikálisan jóval fölöttük áll, ahogy technikailag. Minket is a gyors kontrákkal, az erős fizikumra épülő játékukkal vertek meg. A Dortmund azonban "más tészta", ahogy a MU is az volt. Ameddig 11-11 volt a felállás jobb volt a Manchester, a Madridnak egy épkézláb akciója nem volt. Az első gólt is egy klasszis egyéni megmozdulásból szerezték (Modric). A másodikat pedig a "megüresedett" helyről beadva. Egy normális bíróval valószínűleg a MU jutott volna tovább.
Tehát ha hagyja építkezni a Madridot a Dortmund nem fog rosszul járni, mert az nem Ronaldoék erőssége. Akkor szaladhat bele a késbe a német csapat, ha hagyják kontrázni a Real-t.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.26. 23:59:32

A Barca és a Real továbbjutására is 50-50% esély van....

...vagy igen, vagy nem. :lol:

Kérdezem, h a Dortmund mi a túróért állna be védekezni, mikor láthatóan fekszik nekik a Real, kijátsszák őket középpályán, irányítják a meccset, eddig mindhármon ugyanúgy?! A világ két "legjobb" védője úgy félt a lengyeltől, mint mókus az erdőtűztől. Elől ugyanannyi labdát kaptak CR-ék, mint mi kedden, bár itt legalább Hummels általában oda rúgta a legközelebbi habfehér galaktikushoz, ebben ki is merült a Real támadójátéka. A védelemben hasonló a probléma: a szélről bejövő labdákkal nem tudnak mit kezdeni, akárhogy rúgják be, zavarban vannak.
Szerencse....nem volt szerdán semmi szerencse, afelől pedig kétségem sincs, h fordított leosztásnál szintén kitömik a spanyolokat, akik ettől függetlenül nagyon jól mentek, csak épp rossz irányba. 8) :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.26. 23:21:58

sörvirsli írta: Ha innen tovább menne a fővárosi csürhe akkor az rosszabb lenne mint,hogy mi kiestünk. :twisted:
Ez már a te bajod, hogy így gondolod. Azért én picit jobban örülnék annak, ha továbbmennénk, mint annak, hogy kiesik a Real, de te tudod... :roll:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.26. 23:18:30

Nem tudom elképzelni,hogy a Dortmund innen kiessen,álljanak be kilencen a kapu elé bekkelni és nincs az a madrid ami átmegy rajtuk.
De nem fognak,majd talán akkor ha rúgtak egy gólt vagy ha kapnak kettőt!
Ha innen tovább menne a fővárosi csürhe akkor az rosszabb lenne mint,hogy mi kiestünk. :twisted:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.26. 23:09:51

a papírforma az, h a madrid két zakóval teszi fel a józsit a cselzibe induló vonatra. minden más meglepetés lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése