Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
José Mourinho miatt, hidd el.Alcantara írta:Nem értem sok embernek miért szívügye a Madrid kiesése.
Továbbá meccs után az Atma számlájára fogyasztanak a helyi kupiban a realosok. A kupadöntő helyett is mehetne mindenki nyaralni. Kevés bohóc csapat van a ligában, de az Atma-nak jól állna kockás mez meg a piros orr.connor írta:Köztudott, hogy a Real Madridnak a La Liga szezonja 36 tétmeccsből és két Atletico Madriddal játszott edzőmeccsből áll - amiért automatikusan megkapják a 6 pontot. Legközelebb vörös szőnyeget is rakhatnának az Atletico kapuja elé.
Az biztos.visca el barca írta:real b-t nem birják megverni... szerencsetlenek ezek is... ellenunk meg maj mennek mint a mérgezett egér...
Mit vártál az Atleticotól a Real ellen,de most komolyan??Mikaos írta:Nem tudom, ki nézi még a madridi derbit, de már megint kihúzták a gyufát nálam
Komolyan mondom, ha 3-at tudnak egymáshoz passzolni a Real játékosok, akkor sokat mondtam.
Még kontrából is nehezükre esik eljutni az Atletico 16-osáig!
Erre meg vezetnek...Ez valami egészen elképesztő. Rosszabb, mint egy valóságshow.
A dortmundi meccsük volt az egyetlen, amikor végre nem volt hatalmas szerencséjük.
ramos nyilatkozatából ítélve úgy, hogy lenézték kicsit a dortmundot.A Real hogy ment ki, azt nem tudom.
És ugyanez igaz a Realra is.Stalkyard írta:Minden borúlátás és alábecsülés nélkül: nem fogunk továbbjutni. Ez már nem az a Barca, nem az a Bayern, az erőviszonyok sem ugyanazok.
minden nagyképűség nélkül: simán tovább juthatunk. Elvégre (mint már említették) már vertünk mi egy négyes a Bayernnek. De ez nem elég. Öt kellene. Az sem probléma, az is menni fog. Elvégre egy Realnak már gurítottunk simán egy ötöst, sőt, egy hatost is, a szentélyükben.visca el barca írta:engem az zavar h minket nagyképűznek le (pedig nekünk még okunk is van rá), holott a sorsolás után nem is a dortmunddal foglalkoztak, hanem azzal h ki lenne a döntőben a jobb ellenfél. nah, ez a nagyképűség. jah, és tették mindezt ugy, hogy a két csoport meccsen egyszer sem verték meg a dortmundot...
Szerintem vele se, szerdán egyoldalas volt a Real, és lehet akármennyire vak DM, tud ő veszélyesen játszani, de kicsit több ember köt le. Így viszont nagyon ráálltak Cr-re, a másik oldalt annyira nem kellett levédekezni. Néha olyan passzokat csinált, olyan szűk helyen a Dortmund, h öröm volt nézni.shutterisland írta:ronaldo nélkül semmi esélyük szerintem, most is az lehet a fő reményük, hogy kihúzza őket a szrból, mint már annyiszor megtette, és ahogy messi is szokta nálunk.
nélküle nem érzem azt, hogy ez a madrid rúg egy hármast, hisz vele is necces.
az ő játékuk és sikerességük is egyre jobban függ a portugáltól, ha még talán annyira nem is, mint a miénk messitől.
kíváncsian várom pl azt is, mire mennek ma az atletico ellen nélküle.
Ronaldo játéka továbbra is kérdéses, nélküle tovább csökkennének a Madrid továbbjutási esélyei, hacsak DM nem táltosodik meg, és vág egy mesterhármast.shutterisland írta:azért befolyásolhatja a továbbjutást még a két csapat hiányzóinak listája...kik lesznek ? azt tudom, hogy marcelo sérült, sőt, ronaldo ma nem játszik, szóval kétséges, de 100%-os nem lesz.
viszont eltiltottak ?
Dealmiihii írta:És a Dortmunddal játszhassuk a döntőt, miután mi meg 6:1-re szétkapjuk a Bayernt
Persze, sorsolás előtt az volt a reakcióm neked is, hogy a mi meccsünk az ki-ki meccs, a real meg simán továbbmegy.miihii írta:...
Persze a szívem mélyén azt szeretném jobban,hogy mi mennyünk tovább,de erre az esély gyakorlatilag nulla,így a könnyebbik utat választottam örömszerzés gyanánt.S.Agüero írta:Ez már a te bajod, hogy így gondolod. Azért én picit jobban örülnék annak, ha továbbmennénk, mint annak, hogy kiesik a Real, de te tudod...sörvirsli írta: Ha innen tovább menne a fővárosi csürhe akkor az rosszabb lenne mint,hogy mi kiestünk.
Egy hete meg semmi sem predesztinálta a Dortmundot, h egyenlő szinten kezeljük a reállalcsababarca írta:Tényleg nem tudom mire számítotok. ráadásul tök rossz példákat hoztok.
Jó példa esetleg a Milan-Depor párharc lehet, 2003-ból, ott volt ilyen jellegű különbség.
És nem 50-50 az esély, messze nem, van a realnak 20-30%nyi esélye nagyjából, ha kihasználják grat, ha nem, akkor sincs semmi, mert innen papírforma a kiesésük.
Semmi nem predesztinálja arra a madridot, hogy őket ebben a párharcban egyenlő szinten kezeljük a dortmund-al. ősszel is iskolajáték volt, most még inkább.
Persze csoda történhet, de innen már csak a dortmund szúrhatja el, és csak ők ejthetik ki saját magukat.
Ez már a te bajod, hogy így gondolod. Azért én picit jobban örülnék annak, ha továbbmennénk, mint annak, hogy kiesik a Real, de te tudod...sörvirsli írta: Ha innen tovább menne a fővárosi csürhe akkor az rosszabb lenne mint,hogy mi kiestünk.