Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A vicc az, hogy a City, a United és a PSG is bejelentkezett DM-ért...visca el barca írta:én isilyen játékosokra vágynak mint carvajal meg kondogbia... a fociszeretők 90%-a nem is hallott még ilyenekről. meg azt hiszik h majd kifizetnek ilyen 100-150 millios pakkokat vidal-verrati-bale kombokért.
azt is kétlem h lesz majd aki 20 milliot fizet nekik khediráért meg 30-at di mariaért...
modjuk én nem bánom ha lecserélik a fél keretet, az akkor megin t egy év épitkezés, és miután majd egyik játékos sem váltja be a reményeket (azaz lő 100+ golt) ezért 1-2 év mulva megit lecserélnek majd mindenkit.
én issocio66 írta:én a lehető legnagyobb nyugalommal figyelem a madridiak átigazolási ténykedéseit, nekünk csak jó ha minél gyakrabban cserélnek edzőt, és játékosokat.
ráadásul a jelenlegi kiszemeltek egy szemernyivel nem többek, mint annak idején özil-ék, dimaria-ék voltak, de hát mindig az kell aki nincs, ezt tudjuk.
Szerintem Ancelotti nem egy ostoba elképzelés, és kivételesen nem a Real kergeti vasvillával az edzőt újabb állásinterjúra. Persze jócskán benne van Murinho iránti gyűlöletem, de úgy gondolom hogy nélküle lehet jobb a Real.socio66 írta:én a lehető legnagyobb nyugalommal figyelem a madridiak átigazolási ténykedéseit, nekünk csak jó ha minél gyakrabban cserélnek edzőt, és játékosokat.
ráadásul a jelenlegi kiszemeltek egy szemernyivel nem többek, mint annak idején özil-ék, dimaria-ék voltak, de hát mindig az kell aki nincs, ezt tudjuk.
1. Neked bevallom: már most is az vagyok.recrea írta:Legfeljebb Real drukker leszel...már úgyis be vagy regizve madridékhoz.![]()
Szerintem, ha Perez akar valakit, azt leigazolja, Bale helyében pedig azonnal mennék Madridba, még ha kockázatos is, max visszaigazol, ha nem jön be a "mi vagyunk a real madrid" érzés.
isten ments.Ott van Reus, őt elvihetik nyugodtan.
Hát, akkor:Mezner2 írta:
Mourinho: - "Minden ember számára megéri, hogy köze legyen a Real Madridhoz. Volt, hogy ez volt a legnagyobb klub a világon."
Legfeljebb Real drukker leszel...már úgyis be vagy regizve madridékhoz.Gareth Tello írta:AVB: “Nem számít mennyit fizetnének érte, Gareth Bale nem eladó. Sem a Real Madridnak, sem más csapatnak. Ő a mi játékosunk és itt fog játszani a következő szezonban akkor is, ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába.”
Istenem, de boldog lennék, ha nem menne GB Madridba, hanem maradna Londonban.![]()
Ott van Reus, őt elvihetik nyugodtan.
Nyilván. De azért jobb lett volna győzelemmel búcsúzni, bár igaz, azzal sem érünk semmit.Boixos írta:igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Ők tegnap küzdöttek, nem adták fel, mentek előre, és megőrizték a becsületüket.
igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Ők tegnap küzdöttek, nem adták fel, mentek előre, és megőrizték a becsületüket.
Amúgy igen, mi panaszkodunk, hogy mekkora fantasyzás megy itt néha, de az ottanihoz képest ez majdnem semmi. (Mondjuk madridistaként lehet, hogy most én is a fél csapatot rúgnám ki az űrbe.)visca el barca írta:ó megy ám ott is a fantasymegvennének ezek mindenkit akinek volt két jó meccse... kongodbia...
![]()
bale-t se értem minek hajkurásszák, ha jol tudom ő klasszik balszélső, majd erőltetik a jobboson, aztán ha nem megy neki köv nyáron mindenki elakarja adni...
visca el barca írta:dimariat, a gülüszeműt, a gnómot
Hát fene tudja,ezt egyébként már a 3.helyen látom,mmint,hogy Jorge tárgyalgat CR ügyben,de egyik oldalon sem láttam még lehozva,erről valaki tud nekem egy forrást linkelni ??Chino írta:Hát nem tudom. A PSG elég komolyan érdeklődik és jövőre már velük is komolyan számolni kell. Nagyon jó csapat van most alakulóban, már kezdenek összecsiszolódni. Akár 100 millát is kipengetnének, az ő gázsija is több lenne, szóval mellettük is van jó pár érv.
Ha minden igaz a MU is bejelentkezett érte, az pedig nyílt titok, hogy Cr is szívesen menne vissza Fergie papához.
Nem mondanám hogy semmi nem szól amellett, hogy eligazoljon, ráadásul Mendes is tárgyalgat.
ó megy ám ott is a fantasyGareth Tello írta:Verratti, Vidal, Pogba, Kondogbia, Isco, Reus, Agüero, Bale...
Sok fog múlni a következő edzőn, hogy szerepel majd a csapat és Cunci hány címet tud nyerni, de valami az súgja, hogy egy eredményes jövőévi szezon sem tudná maradásra bírni őt.Mezner2 írta:Szerintem ő maradni fog,még 2-3 évet tutira,mert nincs egy csapat sem aki jelentős vonzerőt jelentene számára! A Real,akármennyire ki nem állhatom őket minden évben,minden sorozatban reális esélyekkel indul a végső sikerért,nagyon jó kis pénzt kap,Madridban mindig süt a nap,sunshine dizsi napfény,egyszerűen egy indokot sem tudnék felsorakoztatni amellett,hogy elmenjen,azért lássuk be,a Realnal feljebb elég nehéz kerülni (RM,Bayern,MU,Barca, ez a négy csapat jelenti tradicionálisan a labdarúgás krémjét)! Talán az egy indok lehet,hogy ameddig egy pontvadászatban rúgja a bőrt Leoval,addig valszleg minden összevetésben csak második marad vele szemben,de ennél profibb CR,hogy egy ilyen döntsön nála..Capon írta:Cunci mókus sem hosszabbított még akinek ugyan csak kifele áll a rúdja szerintem. Lehet nem köv szezonban, de utána szerintem lépni fog Angliába.
Szerintem ő maradni fog,még 2-3 évet tutira,mert nincs egy csapat sem aki jelentős vonzerőt jelentene számára! A Real,akármennyire ki nem állhatom őket minden évben,minden sorozatban reális esélyekkel indul a végső sikerért,nagyon jó kis pénzt kap,Madridban mindig süt a nap,sunshine dizsi napfény,egyszerűen egy indokot sem tudnék felsorakoztatni amellett,hogy elmenjen,azért lássuk be,a Realnal feljebb elég nehéz kerülni (RM,Bayern,MU,Barca, ez a négy csapat jelenti tradicionálisan a labdarúgás krémjét)! Talán az egy indok lehet,hogy ameddig egy pontvadászatban rúgja a bőrt Leoval,addig valszleg minden összevetésben csak második marad vele szemben,de ennél profibb CR,hogy egy ilyen döntsön nála..Capon írta:Cunci mókus sem hosszabbított még akinek ugyan csak kifele áll a rúdja szerintem. Lehet nem köv szezonban, de utána szerintem lépni fog Angliába.