Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.03. 14:35:39

Egyébként Carvajal kb. akkora tehetség, mint amekkora volt 1-2 éve Alba, vele tuti jól járnának.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.03. 12:14:14

visca el barca írta:én is :D ilyen játékosokra vágynak mint carvajal meg kondogbia... a fociszeretők 90%-a nem is hallott még ilyenekről. meg azt hiszik h majd kifizetnek ilyen 100-150 millios pakkokat vidal-verrati-bale kombokért.

azt is kétlem h lesz majd aki 20 milliot fizet nekik khediráért meg 30-at di mariaért...

modjuk én nem bánom ha lecserélik a fél keretet, az akkor megin t egy év épitkezés, és miután majd egyik játékos sem váltja be a reményeket (azaz lő 100+ golt) ezért 1-2 év mulva megit lecserélnek majd mindenkit.
A vicc az, hogy a City, a United és a PSG is bejelentkezett DM-ért... :lol: Hülyék ezek, maguk alatt vágják a fát... :lol: Viszont a Madrid nagyon jól járhat, ha tényleg 25-30 körül perkálnak az argentinért.
Pérez amúgy összesen 100 milliót akar kaszálni Higuaínék (Higu, DM, Essien, Carvalho, Pepe, Coentrao, Adán, Kaká, ?) eladásából, hogy aztán ebből nagyjából fedezhesse az igazolások költségeit.

Aztán 2-3 év múlva jöhet az újabb költekezési roham.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.03. 12:04:34

socio66 írta:én a lehető legnagyobb nyugalommal figyelem a madridiak átigazolási ténykedéseit, nekünk csak jó ha minél gyakrabban cserélnek edzőt, és játékosokat.
ráadásul a jelenlegi kiszemeltek egy szemernyivel nem többek, mint annak idején özil-ék, dimaria-ék voltak, de hát mindig az kell aki nincs, ezt tudjuk.
én is :D ilyen játékosokra vágynak mint carvajal meg kondogbia... a fociszeretők 90%-a nem is hallott még ilyenekről. meg azt hiszik h majd kifizetnek ilyen 100-150 millios pakkokat vidal-verrati-bale kombokért.

azt is kétlem h lesz majd aki 20 milliot fizet nekik khediráért meg 30-at di mariaért...

modjuk én nem bánom ha lecserélik a fél keretet, az akkor megin t egy év épitkezés, és miután majd egyik játékos sem váltja be a reményeket (azaz lő 100+ golt) ezért 1-2 év mulva megit lecserélnek majd mindenkit.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.03. 11:56:26

socio66 írta:én a lehető legnagyobb nyugalommal figyelem a madridiak átigazolási ténykedéseit, nekünk csak jó ha minél gyakrabban cserélnek edzőt, és játékosokat.
ráadásul a jelenlegi kiszemeltek egy szemernyivel nem többek, mint annak idején özil-ék, dimaria-ék voltak, de hát mindig az kell aki nincs, ezt tudjuk.
Szerintem Ancelotti nem egy ostoba elképzelés, és kivételesen nem a Real kergeti vasvillával az edzőt újabb állásinterjúra. Persze jócskán benne van Murinho iránti gyűlöletem, de úgy gondolom hogy nélküle lehet jobb a Real.

Özilt értelmetlen lenne eladniuk. A liga egyik legjobbja. Ezen kívül idén igenis indokolt lenne a pénztárcájuk mélyére nézni, és igazolni. Legfőképp egy darab nem teljesen inkompetens befejező csatárt. Máris kétszer erősebbek lesznek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
socio66

2013.05.03. 11:47:46

én a lehető legnagyobb nyugalommal figyelem a madridiak átigazolási ténykedéseit, nekünk csak jó ha minél gyakrabban cserélnek edzőt, és játékosokat.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.03. 11:18:35

recrea írta:Legfeljebb Real drukker leszel...már úgyis be vagy regizve madridékhoz. :P

Szerintem, ha Perez akar valakit, azt leigazolja, Bale helyében pedig azonnal mennék Madridba, még ha kockázatos is, max visszaigazol, ha nem jön be a "mi vagyunk a real madrid" érzés. :oops:
1. Neked bevallom: már most is az vagyok.
2. Modricnak sem jött be annyira, mégsem tűnik úgy, hogy vissza akarna igazolni. :lol:
Amúgy nem leszek öngyilkos, ha Madridba igazol, csak akkor már ne legyenek olyan hülyék, hogy a jobb oldalon játszatják a walesi-t. :roll: :D

A Marca szerint 10 játékos van jelenleg a Madridnál, akiket semmiképpen sem fognak eladni nyáron, és a 2013-2014-es együttes gerincét fogják alkotni.
Casillas, Diego López, Ramos, Varane, Alonso, Khedira, Modric, Özil, Céer, Benzema.
A Ramos-Varane belsővédő-párossal hosszú időre terveznek elvileg, előbbit akarják csékának is.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.02. 23:22:25

Ott van Reus, őt elvihetik nyugodtan.
isten ments.
a kp-n úgyis erősödnek jövőre idénhez képest, szóval nem hiányzik, hogy még egy reus - di maria féle minőségi cserével is komolyodjon a csapatuk.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.05.02. 21:35:59

Mezner2 írta:
Mourinho: - "Minden ember számára megéri, hogy köze legyen a Real Madridhoz. Volt, hogy ez volt a legnagyobb klub a világon."
Hát, akkor:
mikor majd Egervári leköszön, ő is ezt nyilatkozza majd, csak RM helyett a magyar válogatottal. Elvégre az évszázad mérkőzését mégiscsak mi játszottuk. :-D
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.02. 21:16:41

Az teljesen mindegy AVB mit nyilatkozik. Neki kb semmi beleszólása, ha Bale hajlik a váltásra, Perez papa pedig ha akarja kiperkálja érte a 60 misit és csókolom.

Kíváncsi vagyok milyen csapat épül majd Madridban. Valószínű hogy mindkét klubnál hatalmas változások lesznek. Ha tényleg Ancelotti érkezik valamivel nézhetőbb focira lehet majd számítani, de érdekes lesz majd látni kikkel számol majd az olasz és kiket zavar el.

Annak én is nagyon örülök, hogy José végre eltakarodik, így végre a két szurkolótábor között nem lesz olyan kiélezett a viszony, nem kelti tovább itt a feszültséget. Jó lenne egy olyan Clasicó ami a fociról szólna és negatív visszhang nélkül érne véget.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.02. 21:02:57

Gareth Tello írta:AVB: “Nem számít mennyit fizetnének érte, Gareth Bale nem eladó. Sem a Real Madridnak, sem más csapatnak. Ő a mi játékosunk és itt fog játszani a következő szezonban akkor is, ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába.”
Istenem, de boldog lennék, ha nem menne GB Madridba, hanem maradna Londonban. :P
Legfeljebb Real drukker leszel...már úgyis be vagy regizve madridékhoz. :P

Szerintem, ha Perez akar valakit, azt leigazolja, Bale helyében pedig azonnal mennék Madridba, még ha kockázatos is, max visszaigazol, ha nem jön be a "mi vagyunk a real madrid" érzés. :oops:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.02. 20:35:16

AVB: “Nem számít mennyit fizetnének érte, Gareth Bale nem eladó. Sem a Real Madridnak, sem más csapatnak. Ő a mi játékosunk és itt fog játszani a következő szezonban akkor is, ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába.”
Istenem, de boldog lennék, ha nem menne GB Madridba, hanem maradna Londonban. :P
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.02. 11:45:21

Ezzel a zsoldosozással soha nem értettem egyet. Akkor lenne értelme ezzel jönni, ha ilyen nálunk nem fordult volna már elő, (hogy a keretet összevásároltuk és saját nevelés alig játszott a csapatban) pedig volt ilyen, és nem is kell olyan nagyon visszamenni a történelemben.

Azzal a résszel egyetértek, hogy kiesés és kiesés között is van különbség, legalábbis nekem, mint mezei szurkolónak. Oké, hogy mindkét csapat kiesett, de az egyik tette mindezt úgy, hogy küzdött, hajtott, a másik pedig végig alibizte a 180 percet.

Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Madridnál nagyon úgy néz ki, hogy José leköszönöm. Különösebb gondom soha nem volt a portugállal, egy hatalmas színész, egy játékos, akinek megvannak a módszerei, ami engem a legtöbb esetben hidegen hagytak. Egy dolog miatt azért mégis örülnék, ha elmenne. Talán akkor a két tábor között az arcoskodás is kisebb lenne, és főleg normális klasszikusokat játszana a két gárda. Mert az elmúlt időszakban semlegesen szemmel a Barca-Real meccsek inkább voltak kínszenvedések, mint rangadók.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.01. 23:11:31

okés, ők legalább nyertek, de ez gondolom, nem vígasztalja a perezéket, h a bl-ről megint csak álmodozhatnak, ráadásul az edzőpápa is lefordul tőlük.
idén max kapnak egy spanyolkupát, amit majd megint összetörnek. kezdhetik előről az egész bugit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Replay
Director del Fútbol

2013.05.01. 23:06:05

Boixos írta:
Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Ők tegnap küzdöttek, nem adták fel, mentek előre, és megőrizték a becsületüket.
igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.
Nyilván. De azért jobb lett volna győzelemmel búcsúzni, bár igaz, azzal sem érünk semmit.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.01. 23:01:18

Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Replay
Director del Fútbol

2013.05.01. 22:58:32

Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.01. 20:32:06

Bale-el gyakorlatilag lenne egy Ronaldo-light a Madridban, szerintem mondjuk nem igazán illene a spanyol ligába, neki tipikusan a Premier League fekszik.

Egyébként fantasy-ban itt se kell sokakat félteni, ezeken a Depay meg Masi neveken még most is röhögök, ha eszembe jut. :lol: Akkor már inkább Kovács Istvánt hozzuk el a Vidiből, feltörekvő, technikás fiatal középpályás, ráadásul még hazai is. :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.01. 20:18:35

Amúgy ez már múltkor megfordult a fejemben, h milyen viccesen érte a madridistákat tavaly is, meg idén is a sors fintora.
Tavaly kedden kiesünk a Chelsea ellen, a nagy kedvenc kihagy egy tizenegyest. Mindenki rajtunk röhög, főleg a madridisták hahotázhatnak nagyot. Rá egy napra kiesnek a Bayern ellen tizenegyesekkel, ahol ugyanúgy kihagy az ottani nagy kedvenc egy tizit. Egyből elcsöndesednek ill. saját csapatukkal kezdenek el foglalkozni.
Eljön a múlthét kedd. Kapunk egy négyest a BM-től, Realosok szanaszét szívathatnak minket mekkora gáz. Rá egy napra szerdán, ők még egy (papíron) gyengébb Dortmundtól kapnak ugyanúgy négyet. Megint nagy arcot vissza kell venniük, mert ugyanazt eljátssza a saját csapatuk.
Azért ez így elég vicces :mrgreen:
Mert ugye legszebb öröm a káröröm...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.01. 17:36:23

visca el barca írta:ó megy ám ott is a fantasy :lol: megvennének ezek mindenkit akinek volt két jó meccse... kongodbia... :lol:

bale-t se értem minek hajkurásszák, ha jol tudom ő klasszik balszélső, majd erőltetik a jobboson, aztán ha nem megy neki köv nyáron mindenki elakarja adni...
Amúgy igen, mi panaszkodunk, hogy mekkora fantasyzás megy itt néha, de az ottanihoz képest ez majdnem semmi. (Mondjuk madridistaként lehet, hogy most én is a fél csapatot rúgnám ki az űrbe.)
A másik, amin "ki vagyok akadva", hogy sokan a jobbosra hoznák Bale-t... :roll: Bár ha tényleg megy Madridba (Isten ments), az aktuális edző nem lehet olyan hülye, hogy kirakja a walesi-t a jobb szélre. Be kell tenni a csatár mögé, oda, ahova most Özil játszik (mármint fut és rossz passzokat ad), ott tudna kiteljesedni, de csak akkor, ha valamilyen szinten köré építenék az egész csapatot. Viszont amíg van Cé, addig erre nincs esély. Szóval ha megveszik Bale-t, és Cé marad, akkor tuti befürödnek GB-vel.
visca el barca írta:dimariat, a gülüszeműt, a gnómot
:lol:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.01. 16:02:49

Chino írta:Hát nem tudom. A PSG elég komolyan érdeklődik és jövőre már velük is komolyan számolni kell. Nagyon jó csapat van most alakulóban, már kezdenek összecsiszolódni. Akár 100 millát is kipengetnének, az ő gázsija is több lenne, szóval mellettük is van jó pár érv.
Ha minden igaz a MU is bejelentkezett érte, az pedig nyílt titok, hogy Cr is szívesen menne vissza Fergie papához.
Nem mondanám hogy semmi nem szól amellett, hogy eligazoljon, ráadásul Mendes is tárgyalgat.
Hát fene tudja,ezt egyébként már a 3.helyen látom,mmint,hogy Jorge tárgyalgat CR ügyben,de egyik oldalon sem láttam még lehozva,erről valaki tud nekem egy forrást linkelni ??
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.01. 15:59:54

Hát nem tudom. A PSG elég komolyan érdeklődik és jövőre már velük is komolyan számolni kell. Nagyon jó csapat van most alakulóban, már kezdenek összecsiszolódni. Akár 100 millát is kipengetnének, az ő gázsija is több lenne, szóval mellettük is van jó pár érv.
Ha minden igaz a MU is bejelentkezett érte, az pedig nyílt titok, hogy Cr is szívesen menne vissza Fergie papához.
Nem mondanám hogy semmi nem szól amellett, hogy eligazoljon, ráadásul Mendes is tárgyalgat.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.01. 15:59:52

Gareth Tello írta:Verratti, Vidal, Pogba, Kondogbia, Isco, Reus, Agüero, Bale...
ó megy ám ott is a fantasy :lol: megvennének ezek mindenkit akinek volt két jó meccse... kongodbia... :lol:

bale-t se értem minek hajkurásszák, ha jol tudom ő klasszik balszélső, majd erőltetik a jobboson, aztán ha nem megy neki köv nyáron mindenki elakarja adni...

mikor megvették dimariat, a gülüszeműt, a gnómot, ment a hozsannázás ezerrel, aztán többé-kevésbé mindhárommal befürödtek...

sztem ezek ronlaldot meg varanet számitva mindenkit eldnának :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.01. 15:05:07

Majd kiderül,egyre kevésbé utálom őt egyébként,sőt,néha már-már sajnálom szerencsétlent,hogy ő minden meccsen kiköpi a tüdejét a társak mégis képesek elbaltázni mindent,valamint,hogy azzal a tudattal játszik,hogy egy emberen múlik az,hogy valszleg sosem lesz a világ legjobbjaként kezelve!

Kicsit más:

Mourinho: - "Minden ember számára megéri, hogy köze legyen a Real Madridhoz. Volt, hogy ez volt a legnagyobb klub a világon."

Egy szó van rá,de ink. nem írom le,nincs kedvem miatta egy strigulát húzni a törölt hsz.-ek sorba :D Azért még leköpte búcsúzóul őket :D
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.01. 14:58:34

Mezner2 írta:
Capon írta:Cunci mókus sem hosszabbított még akinek ugyan csak kifele áll a rúdja szerintem. Lehet nem köv szezonban, de utána szerintem lépni fog Angliába.
Szerintem ő maradni fog,még 2-3 évet tutira,mert nincs egy csapat sem aki jelentős vonzerőt jelentene számára! A Real,akármennyire ki nem állhatom őket minden évben,minden sorozatban reális esélyekkel indul a végső sikerért,nagyon jó kis pénzt kap,Madridban mindig süt a nap,sunshine dizsi napfény,egyszerűen egy indokot sem tudnék felsorakoztatni amellett,hogy elmenjen,azért lássuk be,a Realnal feljebb elég nehéz kerülni (RM,Bayern,MU,Barca, ez a négy csapat jelenti tradicionálisan a labdarúgás krémjét)! Talán az egy indok lehet,hogy ameddig egy pontvadászatban rúgja a bőrt Leoval,addig valszleg minden összevetésben csak második marad vele szemben,de ennél profibb CR,hogy egy ilyen döntsön nála..
Sok fog múlni a következő edzőn, hogy szerepel majd a csapat és Cunci hány címet tud nyerni, de valami az súgja, hogy egy eredményes jövőévi szezon sem tudná maradásra bírni őt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.01. 14:51:55

Capon írta:Cunci mókus sem hosszabbított még akinek ugyan csak kifele áll a rúdja szerintem. Lehet nem köv szezonban, de utána szerintem lépni fog Angliába.
Szerintem ő maradni fog,még 2-3 évet tutira,mert nincs egy csapat sem aki jelentős vonzerőt jelentene számára! A Real,akármennyire ki nem állhatom őket minden évben,minden sorozatban reális esélyekkel indul a végső sikerért,nagyon jó kis pénzt kap,Madridban mindig süt a nap,sunshine dizsi napfény,egyszerűen egy indokot sem tudnék felsorakoztatni amellett,hogy elmenjen,azért lássuk be,a Realnal feljebb elég nehéz kerülni (RM,Bayern,MU,Barca, ez a négy csapat jelenti tradicionálisan a labdarúgás krémjét)! Talán az egy indok lehet,hogy ameddig egy pontvadászatban rúgja a bőrt Leoval,addig valszleg minden összevetésben csak második marad vele szemben,de ennél profibb CR,hogy egy ilyen döntsön nála..
Válasz küldése