Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.22. 06:13:03

Bob! Ez neked olvasandó, főleg a vastagon szedett rész, egy magyar játékos nyilatkozata a román meccs előtt:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... nt-2427579" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 18:21:49

Alcantara írta:
Azt már megszoktam, hogy sznobként írsz a magyar válogatottról általában, de áruld már el, hogy mitől patetikus (próbáltál elegánsan fogalmazni a szóval) neked amit írtam? Hol van az például kőbe vésve, miszerint a románok az első helyért mennek, mi pedig jól el vagyunk, ha itthon ikszelünk velük.
Sznobként írok? Miről is? Patetikust arra értettem, hogy "nincs olyan sorozat kezdetű okfejtést". Nincs kőbe vésve, de reális célokat kell megfogalmazni. Román futball előrébb jár, elsők a csoportban, mi próbálunk menni a második helyért. Ezek a számok, így áll a csoport.
A másik: hol olvastad a hsz-ben, a politikai részt, amire voltál kedves utalni? Legyél kedves konkrétan idézni!
Nem olvastam, plusz megjegyzés volt, nem is neked szólt, nem volt ez bőven kifejtve. Ezért elnézést, mert úgy tűnt mintha szájba adnék valamit.
Kizárólag csak vegyük elő, az egyszerű matematikai számítást: győzünk itthon, beérjük őket pontszámban. Egymás elleni eredmény már nekünk jó.
Neked ez miért nem felel meg magyarként?
Mitől jobb, ha döntetlen lesz a mérkőzés, mintha nyernénk?
Nyilván jobb ha nyerünk mint ha ikszelünk. :D De egy döntetlennel én már maximálisan elégedett lennék, már kifejtettem hogy az Észak-Ír fontosabbnak tűnik, mert őket reális esélyünk lehet megelőzni. Lehet beérjük a románokat ha győzünk, de ők a maradék meccsekből kettőt nyomnak otthon, mi meg pl kettőt idegenben. És alapból nem gondolom, hogy reális cél lehet hogy kimondjuk hogy megelőzzük őket. Ha összejön, király, de amúgy már a harmadik hely is szép eredmény, de persze a másodikért harcba kell szállni.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.07.20. 17:58:39

Nagyon szeretem Dárdai Pali és a Trollfoci munkásságát is, de egy csöppet felnagyítják ezt a dolgot. Igen Pali nagyon sokat tett a válogatottért, a nyilatkozataiban is érezni lehetett, hogy nem csak őőő-zik az öltözőben, viszont szinte ugyanazok a játékosok mentek ki a gyepre, mint mondjuk Pinyőnél. Az első meccsen is majdnem vertük őket, például nem hiszem, hogy az edző hibája volt az, hogy Lipták nem bírt 90 percet futni (asszem ő ment le a vádlijával).
A régebbi magyar válogatott sorra hozta le a kötelező győzelmeket, Egervárival is vertük a finnek, az pedig nem hiszem, hogy nagy eredménynek mondható, hogy a görögök ellen leikszeltünk hazai pályán, mikor az amatőr Feröer-szigetek oda-vissza ütötte őket. Finnek ellen jött Gera meg Stieber, a románok ellen Dzsudzsák szabija, ha ezek mondjuk nincsenek egyből más lenne a szitu.

Támadójátékban én semmi újat nem láttam Dárdaival, viszont azt elismerem, hogy a védelmet nagyon összerakta, illetve már a finnek ellen nemcsak vaktában rugdosták a labdát, hanem volt benne tudatosság is.

Ha a románok ellen kikapunk, és ne adja isten nem nyerünk az Észak-írek ellen sem, akkor majd jön, hogy "Dárdai nélkül nem lehetett".

Remélem a Herthából egy középmezőny-féle csapatot csinál, drukkolok neki, mert nagyon szimpatikus ember.

Előre sajnálom az új edzőt ha kikapnánk, mert tényleg annyira közel vagyunk a kijutáshoz, itt már tényleg csak az eredmény fog számítani.

Üssük meg a románokat meg az észak-íreket is, aztán Feröer-szigetek ellen még az utcáról is ordítanák az újabb győzelmet.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.20. 17:43:27

Bob_Marley írta:
Alcantara írta: Bob ezt a Groupamában ne hangsúlyozd, ha kitévednél a meccsre! :)

Nincs olyan sorozat, ahol ne őket kellene legyőzni legnagyobb presztízsként.
Teljesen mindegy, ki melyik helyen áll a csoportban, ezt a meccset be kell húzni itthon.
A szurkolókért többek között.
Elég patetikus megfogalmazás, főleg hogy a románok az első helyért mennek mi pedig a második, harmadikért.
Én politikát ide abszolút nem keverek bele, mert ez nem erről szól. Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Azt már megszoktam, hogy sznobként írsz a magyar válogatottról általában, de áruld már el, hogy mitől patetikus (próbáltál elegánsan fogalmazni a szóval) neked amit írtam? Hol van az például kőbe vésve, miszerint a románok az első helyért mennek, mi pedig jól el vagyunk, ha itthon ikszelünk velük.

A másik: hol olvastad a hsz-ben, a politikai részt, amire voltál kedves utalni? Legyél kedves konkrétan idézni!

Kizárólag csak vegyük elő, az egyszerű matematikai számítást: győzünk itthon, beérjük őket pontszámban. Egymás elleni eredmény már nekünk jó.
Neked ez miért nem felel meg magyarként?
Mitől jobb, ha döntetlen lesz a mérkőzés, mintha nyernénk?
messideco
Presidente del Barça

2015.07.20. 17:30:49

Huh, hát nehéz lesz. Storck szerintem jó szakember, illetve érzésem szerint Dárdai sem fog teljesen eltávolodni a csapattól.
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.20. 17:27:04

Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Nem, meg kell őket verni.
Ez olyan, mint egy El Clásico, ott nyerni kell, nem a döntetlenre játszani, és igen, pont a történelem miatt IS kell a románokat megverni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 17:21:57

Alcantara írta: Bob ezt a Groupamában ne hangsúlyozd, ha kitévednél a meccsre! :)

Teljesen mindegy, ki melyik helyen áll a csoportban, ezt a meccset be kell húzni itthon.
Elég patetikus megfogalmazás, főleg hogy a románok az első helyért mennek mi pedig a második, harmadikért.
Én politikát ide abszolút nem keverek bele, mert ez nem erről szól. Nekünk itthon a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény. Idegenben aztán az Észak-Ír csapat ellen meg nyomunk egy ki-ki találkozót.
Ez meg jó primitív dolog.... Nemhogy megköszönnénk, hogy eddig engedték még elkezdünk gyalázkodni. Egy ideiglenes megoldás volt Pali, ezt már akkor mindenki tudta mikor kinevezték.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.07.20. 15:29:20

Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... en-2427295

Pár óra és megint le lesznek tiltva a magyar IP címek :lol:
És elkezdődött...! :mrgreen:

Amúgy nagyon sajnálom, hogy leváltották Palit, az új edzőtől nem tudom mit várhatunk, remélem így is kijutunk az EB-re.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.20. 15:09:40

Pali :cry: :cry:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... en-2427295

Pár óra és megint le lesznek tiltva a magyar IP címek :lol:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.20. 14:48:53

Bob_Marley írta: Amúgy sem a románok nekünk a nagy ellenfeleink.......
Bob ezt a Groupamában ne hangsúlyozd, ha kitévednél a meccsre! :)

kanty
Llegenda del Barça

2015.07.20. 14:20:37

Dárdai tartást adott ennek a csapatnak, kérdés, hogy ezzel most mi lesz. Mert a románok elleni meccsen főleg tartás kell, és az, hogy ne legyen tele a gatya. Tényleg a legrosszabb pillanatban jött ez a váltás, de azzal egyetértek, hogy értelmetlen és idő sincs a siránkozásra jelenleg.

A Hertha részéről persze érthető, de azért nagyon sajnálom. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy Dárdai nélkül is jönni fognak az eredmények. Persze azt sem állítom, hogy csupán az ő jelenléte lett volna a garancia a sikerre. Az azonban biztos, hogy általa, vele valami elindult, és pont a legrosszabb pillanatban szakadt ez meg.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 14:00:40

Ezt a döntést minél hamarabb le kellett rendezni. Megy a felkészülés, nyilván hogy a Hertha nem várhat Szeptemberig és kijelentették hogy Dárdai marad náluk. Innentől kezdve a leggyorsabban ki kellett találni valamit, s Storck egész jól összerakta a fiatalokat a VB-n. Ugyanúgy német mentalitás, kézenfekvőnek tűnik. Amúgy sem a románok nekünk a nagy ellenfeleink hanem a rákövetkező Észak-Ír meccs lehet a legfontosabb, meg amúgy is addig még van másfél hónap. Bízni kell a fiúkban, Dárdaiért kár, de várható volt és logikus is a Hertha részéről.
Kép
Kép
Kép
HungaroBarca
Barça B

2015.07.20. 13:50:19

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... os-2427279" target="_blank

Tudtam hogy előbb-utóbb a Hertha keresztbe tesz nekünk de hogy pont most, az egy kicsit káromkodásra kényszerített mert úgy voltam vele hogy novemberig csak várnak... :cry: :cry: :cry: Reménykedek mert Dárdai ajánlotta sportigazgatónak + Dárdai stábjával készül de rengeteg bizalmamat elvesztettem a válogatottban ahhoz képest amennyim volt például a görögök és finnek elleni meccsek előtt..... Na mindegy amíg nem láttam vele meccset addig nem merek rá semmit mondani mert nem ismerem ezt az embert.....TALÁN sikerül

szerk : közbe beelőztek
,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.16. 21:46:09

S.Agüero írta:http://videa.hu/videok/sport/magyarorsz ... 8I0kt8k7mS

Korrekt kis videó, rázott a hideg. :D
Libabőrös lettem :D . Nagyon várom már meccset és remélem , hogy sikerül jegyet szereznem [-o< .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.16. 18:13:51

http://videa.hu/videok/sport/magyarorsz ... 8I0kt8k7mS" target="_blank

Korrekt kis videó, rázott a hideg. :D
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.06. 13:33:27

Initom írta:Jól olvastam,hogy válogatott meccsre nem fog kelleni szurkolói kártya?
Csak mert akkor tiszteletem tenném a románok ellen én is.
Hivatalosan nem kell kártya de ugyanazokat az adatokat meg kell adni amit a kártyánál szóval sokkal egyszerűbb a kártya mert azzal online is lehet vásárolni.
torrentkiller írta:
Alfa írta:Valaki tudja ,hogy a válogatott meccseken a Groupamaban hol szoktak lenni a hangosabb szurkolók akik tényleg szurkolnak
A Népliget másik felén...
:lol: :lol:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Forcabarca8
Capitá del Barça

2015.07.06. 13:26:28

Initom írta:Jól olvastam,hogy válogatott meccsre nem fog kelleni szurkolói kártya?
Ha jól tudom, akkor kártya nélkül a jegyvásárlás személyesen lehetséges, online nem.

Amúgy ide most tuti, hogy jönnek majd a "száműzött" ultrák, ami hatalmas nagy balhéval fog párosulni: ha ők maguk nem is kezdeményeznek majd ilyet, az MLSZ tenni fog érte, hogy legyen szitu, s másnap mehet a "Mi megmondtuk előre" szöveg.

Én is ki szeretnék menni, látni a csapatot egy nagyot küzdeni, esetleg jó eredményt elérni. De az eredmény mellett ugyanígy kíváncsi vagyok a kártyamentesítés következményeire.
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2015.07.06. 13:16:30

Jól olvastam,hogy válogatott meccsre nem fog kelleni szurkolói kártya?
Abi & Tito
visca el barca
Presidente del Barça

2015.07.06. 11:40:58

torrentkiller írta:
Alfa írta:Valaki tudja ,hogy a válogatott meccseken a Groupamaban hol szoktak lenni a hangosabb szurkolók akik tényleg szurkolnak
bár még csak hétfő van, de comment of the week :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2015.07.06. 11:29:44

Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.06. 09:40:43

Valaki tudja ,hogy a válogatott meccseken a Groupamaban hol szoktak lenni a hangosabb szurkolók akik tényleg szurkolnak is és nem csak ülnek és tapsikolnak. Mert megyek ki a magyar-romanra és ha már kimegyek nem szeretnék bekerülni egy nyugdíjas klubba :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.14. 08:15:47

A tegnapi nap nagyon jól alakult a mi szempontunkból. Jól is játszottunk a gól is szép volt és a riválisok ikszeltek vagy Feröer megverte a görögöket. É-Írországot meglehet előzni, majd kint egy hasonló ki-ki meccsen le kell őket gyűrni. Jó ránézni a tabellára, bőven van itt sansz szerencsére.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.06.14. 06:53:14

S.Agüero írta:Jó ránézni a csoportra, 3 pontra az első hely. :)
Jó lenne egy második helyet megcsípni, bár már az is valami, ha selejtezőn nyomjuk.
Változott is a célkitűzés a tegnapi meccs után:Pali kijelentette, hogy már rámennek a második helyre. Szép góllal nyertünk, teljesen megérdemelt volt a győzelem.

Balázs megint a csapat vezére volt, Stieber meg rengeteget fejlődött Hamburgban, öröm nézni a játékát.
Szalait meg lehet ostorozni, de az a helyzet, Pali benne bízik, ő elégedett azzal amit játszik, ez a lényeg.

Látom most már egyre többen írnak ebbe a topikba, ahogyan haladunk lépésről lépésre a selejtezőn. Remélem a román meccs után ez a topik népszerűbb lesz, mint a Verrati-Pogba dilema.

Szeptember 4-én, ha nyerünk a románok ellen, az lenne nagy királyság.
Egyrészt a nyakukra érkezünk, másrészt ezen a meccsen nyerni, semmivel nem helyettesíthető érzés lenne.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.14. 03:09:07

Jó ránézni a csoportra, 3 pontra az első hely. :)
Jó lenne egy második helyet megcsípni, bár már az is valami, ha selejtezőn nyomjuk.
MR. TROMORT777

2015.06.13. 22:38:39

csababarca írta:Grat a srácoknak,ennyivel minimum jobbak voltak.

Görögök meg no komment. Én ezért is bosszankodtam mikor ittohn leikszeltünk velük,mert fullvak az a csapat (is), itthon verni kellett volna őket, és meg is lett volna a sansz,ha nem ultradefenzív valamivel próbálkozunk.
Mindegy, de az a +2 pont jól jönne most.
Szerintem az azért árnyalja a képet, hogy a görögök az X-el hivatalosan is kiszálltak a versenyből. Nekik az lett volna a felkapaszkodás első lépcsője, de mivel ott meg lettek fogva, így végképp megtörtek. Van egy nagyon jó görög ismerősöm aki meccs előtt mesélte, hogy milyen "összefogás" ment az országban, hogy 15 pontot kell hozniuk és meglesz. Hát nem lett meg, pedig küzdöttek. Sőt, még így is nyerhető lett volna az a meccs a mi szempontunkból.

Dárdai megmondta, hogy értékes lesz az X ha nyernek most, és megtették. Amelett, hogy a játékunk is alakul, ez a mentalitás brutális ami körül veszi a játékosokat. Így nyugodtan lehet menni a nyáriszünetre. Főleg, hogy a másik meccsen egyik rivális se tudott ellépni. Így még bármi lehet.
Válasz küldése