culinho írta:Most olvasom, hogy Mourinho annak ellenére se teszi még a keretbe se Casillast, hogy Diegot műteni kell. Hát ekkora egy undorító parasztot én még nem láttam. Már a vicc kategóriába tartozik, hogy katalán játékosok és mi, Barca szurkolok állunk ki a portugál ellen. Tényleg a foci szégyene amit ez az ember művel. Remélem néhány véres szájú madridi drukker is elgondolkodik, hogy talán igazunk volt, amikor jó ideje szídtuk őt, amire mindig azt katuk, hogy elvakultak vagyunk. Lehet ő akármekkora koponya, emberileg egy nagy O.
Ha azt nézzük teljesen jól csinálja. A Real jövőre minden bizonnyal a BL egyik legnagyobb esélyese lesz (az más kérdés, hogy lesz-e reális esélye megnyerni), teljesen logikus, hogy minél nagyobb pácban hagyja őket, így is gyengítve a csapata (Chelsea) egyik riválisát. Meg az utánpótlás stb...

Emlékszem az első évében, hogy ajnározták, hogy 10 fiatal bemutatkozhatott a Realban.

Már akkor is röhögtem, most is azt teszem. Maradandót senki nem alkotott, Moratát ritkán bedobják pár percre. Nem rossz.