Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismétli 20:15-től az M1!barcapowa írta:Eurosporton kivull meg hol lehet megnezni?
http://www.youtube.com/watch?v=KFjb7ZLPvnQbarcapowa írta:Eurosporton kivull meg hol lehet megnezni?
és ha igen akkor kit érdekel?mes írta:Remelem nem lesz nagy pofaraeses a reszunkrol
Ki fog lázadni? Talán a Barca különgépének személyzete? Mondjuk azért, mert unják már, hogy minden évben nekik kell elmenni az aranylabdáért?Varatrix írta:Azt te csak hiszed.Alcantara írta:Nem véletlen, hogy Madridban elhalkult "az aranylabdát CR-nek" kampány.
Ismét szomorú lehet ma este a világ szeme előtt.![]()
Ma még lázadás lesz!
Azt te csak hiszed.Alcantara írta:Nem véletlen, hogy Madridban elhalkult "az aranylabdát CR-nek" kampány.
Ismét szomorú lehet ma este a világ szeme előtt.
Alves az eddigi legrosszabb idényét futotta ebben az évben. Akkor már inkább jelölték volna Lahm-ot, szerintem ő szép idényt futott.salas9 írta:A voetbalzone.nl információja szerinti FIFPro Év csapata 2012-ben:
Iker Casillas (Real Madrid) – Daniel Alves (Barcelona), Gerard Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) – Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona) – Lionel Messi (Barcelona), Radamel Falcao (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
casillas - alba-hummels-silva-ramos-pirlo-iniesta-cr-messi-falcao-rvpsalas9 írta:A voetbalzone.nl információja szerinti FIFPro Év csapata 2012-ben:
Iker Casillas (Real Madrid) – Daniel Alves (Barcelona), Gerard Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) – Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona) – Lionel Messi (Barcelona), Radamel Falcao (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
saját magam írta:Tudásban nem marad el annyira Ini ,Messitől (csalóka ez a sok gól,ő teljesen más szerepkörben játszik)
Ám nem az összetett tudást nézik,hanem az adott évi teljesítményt.
Ebben Messi mindenkit leköröz.
Lehet hogy Barcás mivoltomnak köszönhető,hogy Ronaldot nem tartom esélyesnek,de nagyon erre a sorrendre hajlok 1.Messi 2. Iniesta 3.Ronaldo.
Ronaldo nagy balszerencséjére,katasztrófális őszt produkált a csapata,így ő sem mutathatott kiugró teljesítményt. Ellene szól Messi 91 gólja és fantasztikus játéka ,valamint Iniesta EB győzelme.
Mondjuk ha belegondoltok,amelyik válogatott VB nyert (Messi betörése előtt) annak egyik játékosa hatalmas esélyese volt az aranylabda megnyerésére.
De ez az ember...nem is ember. Egyértelmű hogy neki kell kapni.
De ha véletlen,nem ő neki adnák a bogyót,számomra akkor is ő lesz a legjobb ! (nem mindig a legjobb kapja...ilyen elven mondjuk Roncié is lehet,természetesen)
Most nézem hogy Ronaldo-nak milyen szép google fordítós neve van.ronaldinho89 írta:A Marca szavazás jelenlegi állása: http://www.marca.com/debate/2012/11/292 ... s2924.html
43 meccsen 32 gól 6gp. mi a bajod vele?Subinho írta: ... egyébként CR szerencséje, hogy korábban szűkítették a listát 3-ra, mert amit az ősszel művelt...
Azok hülyék, én jobban tudom.daffy írta:messi 80%S.Agüero írta:Nagyon örülnék, ha Iniesta kapná a díjat, neki örülnék a legjobban, szerintem simán benne is lehet, hogy megnyeri.
Iniesta : 40%
Messi : 35%
Ronaldo : 25%
ronaldo 11%
iniesta 9%
a fogadóirodák szerint kb ez a várható
messi 80%S.Agüero írta:Nagyon örülnék, ha Iniesta kapná a díjat, neki örülnék a legjobban, szerintem simán benne is lehet, hogy megnyeri.
Iniesta : 40%
Messi : 35%
Ronaldo : 25%
Akkor csak az újságírók szavaztak, márh Ini győzelménél, tehát funkciójában ez sokkal jobban hasonlít a régi Aranylabda szavazáshoz, ezt Platini hívta életre 2010-ben. Valahogy a réginek sokkal jobb volt a feeling-je, elegánsabb, meglepőbb volt. Nem értem, miért változtattak.daffy írta:engem is meglepett és pont ezért nem tartom esélytelennek teljesen. szerintem messi és ini lesz az első 2benMezner2 írta: Szerintem Ini ebbe nem nagyon fog beleszólni,ez CR és Messi között fog eldőlni,és szerintem kettejük között is elég nagy különbség lesz majd.
Persze ugyanezt gondoltuk a FIFA legjobb játékosa választásnál,és végül nevetett a harmadikNem sajnálnám Ini-től,de azért szurkolok,hogy Leo írjon történelmet,majd jövőre megkapja Ini