Magyar Válogatott
Én így állnék fel:
Király
Fiola-Juhász-Vanczák-Kádár
Elek-Tőzsér-Stieber-Dzsudzsák
Nikolics-Németh
Nyilván Szalai kezdő lesz, meg lennék lepve az ellenkezőjén.
Király
Fiola-Juhász-Vanczák-Kádár
Elek-Tőzsér-Stieber-Dzsudzsák
Nikolics-Németh
Nyilván Szalai kezdő lesz, meg lennék lepve az ellenkezőjén.
Az eszem azt mondja leves 2:0-ra kikapunk a szívem valahogy egy soványka győzelelemben bízik.Sajnos ahogy elhangott a játékosaink fele meccshiányos vagy padozik, Gera nagy hiány lesz voszont. Megláttjuk.Alcantara írta:A szívem azt mondja nyerünk 1:0-ra. Viszont ez a kapitányváltás nem jött jól nekünk, még akkor sem, ha elvileg a játékosokon múlik minden. A lehető legrosszabb pillanatban történt a váltás, ne legyen igazam, de ez nem ugyanaz a csapat lesz, mint amit Pali összerakott.hank1ee írta:Tippek péntekre?
Az is óriási hátrány, hogy Gera nem lesz a pályán, több játékosunk csak padozik a klubjában, bár ez utóbbit általában megszokhattuk. Hajnal jó formáját inkább hagyjuk, 10 év alatt nem rakott le egy normális válogatott meccset sem, nem kell ő oda egyáltalán. Egyedül Bödét sajnálom, jó formában van, nagy küzdő elől a darálóban, egy 20 percre simán jó lenne a végén.
Remélem Nikolics végre betalál ezen a meccsen, elvileg jó formában van, ő már tudott volna hozni pár pontot eddig is, ha nem lett volna olyan suta.

- Normandia
- Director del Fútbol
Ez ìgy igaz. Személyesen is ismertem. Talán az utolsó fradiszìv volt az övé. Minden olyat megtestesìtett a pályán és azon kìvül is, ami a fradit jelenti, jelentette. Megalkuvás nélkül, hihetetlen alázattal a fradi iránt focizott minden meccsen. Nagy veszteség volt a fradinak és a magyar labdarúgásnak is.Alcantara írta:Ez az ember ma lenne még csak 50 éves.Szinte hihetetlen, hogy már 13 éve halott!
A legnagyobb kedvenc volt, maga a Ferencváros!!
Élmény volt minden egyes meccsen amit zakatolt a szélen. Bár ma lenne 1db ilyen típusú védő magyar pályán!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Ez az ember ma lenne még csak 50 éves.Szinte hihetetlen, hogy már 13 éve halott!
Élmény volt minden egyes meccsen amit zakatolt a szélen. Bár ma lenne 1db ilyen típusú védő magyar pályán!
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... es-2432919" target="_blank
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... es-2432919" target="_blank
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Böde talán azért is lett volna jó, mert Bukarestben is nyomtunk egy gólt pontrúgásból (csak ugye lest fújtak) és a 2:2 meccsen is Vanczák pontrúgásból talált be. Meglehet őket ezekkel lepni, persze a kapitány ezt jobban tudja és lehet Szalait beteszi aztán a fáradtabb védők ellen meg jöhet Németh vagy Nikolics. A románok behívták a jó formában lévő embereiket mi inkább alapozunk az eddigi dolgokhoz. Ebben is van ráció főleg, hogy Dárdai "szellemét" kell tovább vigye Storck, de Böde úgy érzem egy próbát megért volna mindenféleképpen. Nálam Hajnal is, de elfogult vagyok ebben a témában, hiszen fradisták. Nyerhetünk is akár, de sajnos a körülmények és a realitás azt mondatja, hogy iksz a max. Azért hajrá, csináljanak nagy meccset, de bárhogy is alakul Belfastban kell nagyot futni és egy esetleges románoktól elszenvedett vereség után nem szabad szétesni.Alcantara írta:A szívem azt mondja nyerünk 1:0-ra. Viszont ez a kapitányváltás nem jött jól nekünk, még akkor sem, ha elvileg a játékosokon múlik minden. A lehető legrosszabb pillanatban történt a váltás, ne legyen igazam, de ez nem ugyanaz a csapat lesz, mint amit Pali összerakott.hank1ee írta:Tippek péntekre?
Az is óriási hátrány, hogy Gera nem lesz a pályán, több játékosunk csak padozik a klubjában, bár ez utóbbit általában megszokhattuk. Hajnal jó formáját inkább hagyjuk, 10 év alatt nem rakott le egy normális válogatott meccset sem, nem kell ő oda egyáltalán. Egyedül Bödét sajnálom, jó formában van, nagy küzdő elől a darálóban, egy 20 percre simán jó lenne a végén.
Remélem Nikolics végre betalál ezen a meccsen, elvileg jó formában van, ő már tudott volna hozni pár pontot eddig is, ha nem lett volna olyan suta.
szerk: Ha úgy veszem amúgy akciógólt nem is rúgtunk még nekik, amire én emlékszem...Rudi szabad, 2:2 tizenegyes meg fejes gól, plusz Dzsudzsák szabad. Itt az ideje, hogy akcióból is eltegyünk.

A szívem azt mondja nyerünk 1:0-ra. Viszont ez a kapitányváltás nem jött jól nekünk, még akkor sem, ha elvileg a játékosokon múlik minden. A lehető legrosszabb pillanatban történt a váltás, ne legyen igazam, de ez nem ugyanaz a csapat lesz, mint amit Pali összerakott.hank1ee írta:Tippek péntekre?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én annyiból érzem ezt nagyon sorsdöntőnek, hogy ha ne adj isten kikapunk és teszem azt 2-3 góllal, akkor megint mindenki ellenük fordul és rögtön jön az Észak-Ír meccs is. Egyből jön, hogy de bezzeg Dárdai....Plusz terheket raktunk a csapatra így is, én úgy vagyok az egésszel hogy legyünk túl rajta minél hamarabb, aztán valahogy egy nyugodt hangulatban meg csapjuk meg az észak-íreket.
Végig nézve tényleg nem túl acélos a román keret (bár azért a Steaua erősebb mint bármelyik csapatunk, míg mondjuk innen Hajnal és Böde akik eléggé jó formában vannak meg be se kerülnek), meg az egyik védőjük sérült is, de hát nálunk meg nem is nagyon játszanak a külföldön lévők és Gera meg nem is játszhat. Én egy döntetlennel maximálisan kiegyeznék, mert még így gyengébb erővel is sajnos a románok előttünk járnak.
Végig nézve tényleg nem túl acélos a román keret (bár azért a Steaua erősebb mint bármelyik csapatunk, míg mondjuk innen Hajnal és Böde akik eléggé jó formában vannak meg be se kerülnek), meg az egyik védőjük sérült is, de hát nálunk meg nem is nagyon játszanak a külföldön lévők és Gera meg nem is játszhat. Én egy döntetlennel maximálisan kiegyeznék, mert még így gyengébb erővel is sajnos a románok előttünk járnak.

Köszi!Bob_Marley írta:Az egyből kijutást ér.ZBarca írta:Amúgy 2. helyezéssel egyből kijutnánk, vagy az csak pótselejtezőt ér?

Én azt mondom, ha a következő 2 meccsünkön legalább 4 pontot összehozunk, akkor 90%, hogy kijutunk.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az egyből kijutást ér.ZBarca írta:Amúgy 2. helyezéssel egyből kijutnánk, vagy az csak pótselejtezőt ér?
9 első, 9 második, legjobb harmadik kijut ez 19 csapat. Plusz maradék 8 csoport harmadik oda-vissza pótselejtező ez megint négy és a házigazda (valamint végső győztes.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.08.31. 22:02:55-kor.

Elég gyenge ez a román keret, tele van olyan játékossal, aki szebb napokat is látott. A gond az, hogy még így sem érzem erősebbnek a magyar keretet. Biztos, hogy a fiúk nagyon felfokozott érzelmi állapotban mennek majd ki a pályára, minden attól függ, hogy ez mit hoz ki belőlük. Mert benne van egy heroikus győzelem is, de azért a becsokizás sem kizárt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Amúgy 2. helyezéssel egyből kijutnánk, vagy az csak pótselejtezőt ér?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem továbbra is tipikus iksz meccs. Románok nagyon nem akarnak kockáztatni nekik a döntetlen már borzasztó kényelmes pozíciót eredményezne, nekünk meg úgy érzem az igazi csata utána jön Belfastabn. Jó lenne nyerni a románok ellen, de az egy pont kiváló eredmény lenne. A pontokat hasonlóan látom, csak a román iksz után győzelem Belfastban és még 3 Feröer ellen: Lényeg ugyanaz, jussunk ki. Mindegy hogy hogyan, meg kikapunk ettől meg attól vagy a románoktól vagy Feröertől is felőlem, csak JUSSUNK KI.hank1ee írta:Tippek péntekre?
Szerintem ezer év után végre nyerünk, 2-1-et mondok. Nagyon ott kell lenni fejben, a románok minden formában meg akarják majd nehezíteni a dolgunk, a hazai közönség utálata még jobban tüzelheti őket... Most meg kell legyen, utána egy pont Belfastban, 3 itthon Feröer ellen, és kint vagyunk az EB-n. Ja, kicsit előreszaladtam?

Tippek péntekre?
Szerintem ezer év után végre nyerünk, 2-1-et mondok. Nagyon ott kell lenni fejben, a románok minden formában meg akarják majd nehezíteni a dolgunk, a hazai közönség utálata még jobban tüzelheti őket... Most meg kell legyen, utána egy pont Belfastban, 3 itthon Feröer ellen, és kint vagyunk az EB-n. Ja, kicsit előreszaladtam?

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Nekem tegnap lett végérvényesen elegem az MLSZ-ből.
Haverommal elterveztük ,hogy inkább személyesen vesszük meg a jegyeket a magyar-románra mert az biztosabbnak tűnik. A közelünkben ( Dorogon) van is egy jegyiroda ezért hétfőn szépen vonatra ültünk és nyitásra már ott is voltunk. Mire mi megérkeztünk már egy 25-30 főből álló sor várt minket amin nem is lepődtünk meg annyira de azért kicsit izgulni kezdtünk , hogy nem kapkodják el a jegyeket mire sorra kerülünk. Mint utóbb kiderült fölösleges volt aggódni. Gondolom mindenki tisztába van vele , hogy mi történt az MLSZ-nél ( leálltak a szerverek és stb) . Mi pedig csak vártunk és vártunk , hogy hátha újra indul az egész és tudunk jegyet venni. Reggel 10 órától ott voltunk délután 4-ig amikor is a jegyiroda bezárt. Ott már nagyon elegünk volt de azért még egy kis remény élt bennünk ezért gyorsan haza mentünk és megpróbáltuk a neten. 5 órán keresztül próbálkoztam mire végre sikerült megvennem a jegyeket igaz egy egészen másik szektorba ahova egyébként terveztük de ez már részletkérdés. Engem mélységesen felháborít , hogy 8 óra tűző napon való állás és 5 órányi gépes szenvedés kellett ahhoz , hogy jegyeket tudjak venni. Nagyon jól tudták , hogy óriási érdeklődés lesz és ennek ellenére nem csináltak semmit. És természetesen mélyen tisztelt vezérünk Csányi elvtárs úr nem mondaná ki , hogy elnézést a mi hibánk ááá dehogy inkább elhárítja a felelősséget . Engem ami nagyon kiakasztott az nem az , hogy nekem és a haveromnak állni kellett 8 órát mert fiatalok vagyunk bírnunk kell viszont ott volt 2 70 év fölötti felvidéki bácsi akik egy órával korábban jöttek mint mi és ugyanúgy végigállták a teljes nyitva tartást . Nem elég , hogy utaztak nem keveset még szenvedniük is kellett 9 órát és ők biztosan jegy nélkül maradtak. Miközben a nagykutyák szépen lepasszolták a haveroknak a jegyek nagy részét... Gratula MLSZ

geridoss neked sikerült ?
Haverommal elterveztük ,hogy inkább személyesen vesszük meg a jegyeket a magyar-románra mert az biztosabbnak tűnik. A közelünkben ( Dorogon) van is egy jegyiroda ezért hétfőn szépen vonatra ültünk és nyitásra már ott is voltunk. Mire mi megérkeztünk már egy 25-30 főből álló sor várt minket amin nem is lepődtünk meg annyira de azért kicsit izgulni kezdtünk , hogy nem kapkodják el a jegyeket mire sorra kerülünk. Mint utóbb kiderült fölösleges volt aggódni. Gondolom mindenki tisztába van vele , hogy mi történt az MLSZ-nél ( leálltak a szerverek és stb) . Mi pedig csak vártunk és vártunk , hogy hátha újra indul az egész és tudunk jegyet venni. Reggel 10 órától ott voltunk délután 4-ig amikor is a jegyiroda bezárt. Ott már nagyon elegünk volt de azért még egy kis remény élt bennünk ezért gyorsan haza mentünk és megpróbáltuk a neten. 5 órán keresztül próbálkoztam mire végre sikerült megvennem a jegyeket igaz egy egészen másik szektorba ahova egyébként terveztük de ez már részletkérdés. Engem mélységesen felháborít , hogy 8 óra tűző napon való állás és 5 órányi gépes szenvedés kellett ahhoz , hogy jegyeket tudjak venni. Nagyon jól tudták , hogy óriási érdeklődés lesz és ennek ellenére nem csináltak semmit. És természetesen mélyen tisztelt vezérünk Csányi elvtárs úr nem mondaná ki , hogy elnézést a mi hibánk ááá dehogy inkább elhárítja a felelősséget . Engem ami nagyon kiakasztott az nem az , hogy nekem és a haveromnak állni kellett 8 órát mert fiatalok vagyunk bírnunk kell viszont ott volt 2 70 év fölötti felvidéki bácsi akik egy órával korábban jöttek mint mi és ugyanúgy végigállták a teljes nyitva tartást . Nem elég , hogy utaztak nem keveset még szenvedniük is kellett 9 órát és ők biztosan jegy nélkül maradtak. Miközben a nagykutyák szépen lepasszolták a haveroknak a jegyek nagy részét... Gratula MLSZ

geridoss neked sikerült ?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Én is a B szektorok valamelyikébe akarok majd jegyet venni. Hol szoktak lenni azok a szurkolók akik tényleg nem csak ülnek és tapsolnak? Ha jól tudom a B-szektorban de ugye azon belül is van 3 rész.geridoss írta:Én ott leszek, szokásos helyemen a B3-ban ^^
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- geridoss
- Director del Fútbol
Én ott leszek, szokásos helyemen a B3-ban ^^
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Akkor nem szóltam, jó meccsnézést!
Sajnos én nem megyek.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Van kártyám úgyhogy annyira nem izgulokhank1ee írta: Ha nincs kártyád, nagyon sok sikert kívánok neked, ha 10-re akarsz odamenni...Hajnalban már ott lesznek egy csomóan, ha nagy szerencséd van, még jegyhez jutsz. Szóval én előbb mennék egy pár órával.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Ha nincs kártyád, nagyon sok sikert kívánok neked, ha 10-re akarsz odamenni...Alfa írta:Ha valaki jegyet akar venni az holnap ahogy tud menjen el és vegye meg. Én is 10-re megyek a jegyirodába . Nagyon hamar elfogják kapkodni a jegyeket ez szinte biztos akár még az is előfordulhat , hogy egy nap alatt megveszik az összes jegyet .

Ha valaki jegyet akar venni az holnap ahogy tud menjen el és vegye meg. Én is 10-re megyek a jegyirodába . Nagyon hamar elfogják kapkodni a jegyeket ez szinte biztos akár még az is előfordulhat , hogy egy nap alatt megveszik az összes jegyet .
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Körülbelül annyit ér a jegyvásárlásnál, mint az én Smart kártyám. Örültem, ha tudtam segíteni.Lesy írta:Uraim! MOL Green kártyám van, azzal tudok jegyet venni a magyar-románra?

Nem nem tudsz. Vagyis az MLSZ 500 jegyet tart fenn a szurkolói kártyával nem rendelkező szurkolóknak ha azok közül le tudsz csapni egyre akkor ki tudsz menni a meccsre ha nem akkor kell szurkolói kártya. Legalábbis én így tudom.Lesy írta:Uraim! MOL Green kártyám van, azzal tudok jegyet venni a magyar-románra?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN