Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én pl buffonnak simán tudnék örülni, nagy erősítés lenne még így 40 évesen is. persze usában, de főleg katar/kína vonalon többet tudna keresni, de a mai napig imádja a csapatot, tegnap pl az elsők között volt akik gratulált a feljutáshoz twitteren.MQuCsabi írta:Wzek szerint szív az van, és biztos lesz olyan tehetséges játékos, akit csábít az olasz első osztály.

a jelenlegi kerettel szerintem kevés. pénz az van, bár nem dögivel, de reménykedem benne, hogy így, hogy feljutottunk azért akad vmi komolyabb szponzor. eddig mindig csak annyit erősítettek a kereten, hogy a feljutások meglegyenek, idén nyáron ennél jóval több kell.MQuCsabi írta:Mennyire erős a hátterük? Van esélyük bent maradni?

Gyors volt. Erős a klub?visca el barca írta:fuck yeahszeretett csapatom 3 év alatt vissza küzdötte magát a 4. osztályból a csúcsra!
![]()
![]()
köszönjük foggia
![]()
![]()
FORZA PARMA!!!!!

Mégis mi gyanús a tegnapi meccs után?LG írta:Csak most értem haza, szóval nem láttam a meccset. A piros az elején jogos volt? Csak mert gyanús a tegnapi meccs után...
Simeone fia rugta a mesterharmastCestus írta:A Napolit úgy néz ki, el is verik ma, szóval tényleg eldőlt. Sajnálom, üde színfolt lett volna a labdarúgásban, ha a Nápoly nyer ahelyett, hogy a Juventus behúzza zsinórban az 98. szkudettóját.
Csak az utolsó fél órát néztem én is, nem tudom.LG írta:Csak most értem haza, szóval nem láttam a meccset. A piros az elején jogos volt? Csak mert gyanús a tegnapi meccs után...
Honnan hozta vissza a JuveCestus írta:Nézem az Inter-Juvét, az Inter kapott egy gólt és emberhátrányba került, de már fordítottak. Rafinha nagyon ügyes, jót tett az olaszoknak.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... an-2609217" target="_blankSinya22 írta: Ennyire besültek az új szerzemények,vagy csak nincs csapat egyelőre?
Én néztem, nagy kár azért a meccsért. Ghoulam nagyon hiányzik a balosról, az lenne a legerősebb oldaluk, de sokat kopott a dinamika így. Juve meg parádésan védekezett.Cestus írta:Nézi valaki a Napoli-Juvét? Nem semmi, hogy a döglassú Dybala-Higany páros kontrázta meg a Napolit, és gólt is szereztek.
gondolom ez a klasszikus egész meccsen/edzésen/öltözőben ordibálós típus. de gondolom télen hoznak vmi normális edzőt. ancelottit sztem megpróbálják visszacsábítasnipalesz77 írta:Gattuso lett a Milan új edzője. Kíváncsi leszek mire megy, azt olvastam edzőként is elég temperamentumos..

Bár mindig is rühelltem őket, de azért örülök neki. Hiányoznak a jó olasz csapatok Európából. (Milan, Inter (még leírni is fájCestus írta:Szép csendben jön fel a Serie A amúgy, már van egy csomó épkézláb csapatuk.