Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó, Madridban egy félhullát dobtak a folyóba, Angliában megbeszélten rommá verik egymást, a románok a lelátón verik egymást, a német szurkoló meg a farkát lóbálta a plexifal mögött a Juve szurkolóknak, Roncit meg homózzák minden stadionban, nehogy azt hidd, h a taplóság meg a butaság magyar találmány.MQuCsabi írta:Aztán, mikor EB után újra kimentem egy meccsre, svájciak ellen, akkor meccs után a részegek egymást verték. Magyarok egymást..... Hatalmas ellentét lehetett köztük.A másik, hogy egy tök jófej társaság volt előttünk a lelátón, de az volt a poén neki, hogy le tudta köpni Shaqirit, mikor jött szögletet rúgni.. Merthát úgyis sérthetetlen emberünk a lelátón, meg tömegpszichózis, stb. stb...
És tudom, hogy ez egy kiragadott példa, meg társai, csak én ilyen kis érzelgős vagyok, ez engem nagyon lelomboz
Ahol van hangulat, oda ennek ellenére is érdemes kimenni, haverok, sör, ha helyenként még focit is látsz, akkor jó napod van, mint mostanság Kispesten, szóval jobb, mint otthonMQuCsabi írta:Igazából az a legszomorúbb, hogy szurkolnál a kedvenc csapatodnak, merthát magyarként azért csak választasz egy csapatot, de annyira elkeserítő ez az egész, hogy minden tiszteletem azé, aki kimegy egy egy meccsre itthon.
itt lehet én hibázok, erről pontos infóm nincs, lehet csak lehetőség volt, vagy érted na.MQuCsabi írta:Ugye azért ezt átérezzük, hogy valami kötelező, nem tesznek neki eleget , de semmi retorzió nincs érte.volt valamikor, hogy be kellettt számolniuk a kluboknak a fizetésekről. Csak a vasas és a honvéd tette közzé az adatokat.![]()
Ugye azért ezt átérezzük, hogy valami kötelező, nem tesznek neki eleget , de semmi retorzió nincs érte.volt valamikor, hogy be kellettt számolniuk a kluboknak a fizetésekről. Csak a vasas és a honvéd tette közzé az adatokat.
Annyira már nem emlékszem, csak olyan csapatoktól kapunk ki 3-4 góllal, akiket később a nagy csapatok szó szerint leradíroznak a pályáról. Pl Batedavi10 írta:Azért a Videoton anno bejutott az Európa Ligába, és ha jól emlékszem 3.-ként esett ki, szóval még azt se lehetett mondani, hogy csak a pofonokat kapta.
De azóta tényleg nevetséges amit nemzetközi szinten produkálunk. A Videotonban talán benne lehet a csoportkör egy nagyon jó sorsolással, de a többi csapat szerintem megint kihullik a 2. körben.
és akkor valakik tudnak örülni, meg tapsikolni ennek a fertőnek.Nero. írta:http://index.hu/velemeny/2017/05/27/bod ... tigazolas/
Pont most olvasom. Nem elég hogy focizni se tudnak de még velejéig korrupt is az egész![]()
volt valamikor, hogy be kellettt számolniuk a kluboknak a fizetésekről. Csak a vasas és a honvéd tette közzé az adatokat. és 650 volt a legalja.zola8787 írta:Most lehoznám az NB 1-es csapatok játékosainak havi fizetését. Van egy tippem, hogy a fradika nem a negyedik lenne