Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.02. 23:44:53

Nem tudok a facebookos dologról véleményt alkotni így csak azt tudom leszűrni, amit láttam a TV-ben és ha ez a közízlés, akkor azért baj van. Nem látom, hogy miben hatna pozitívan a magyar foci megítélésre. Többen nincsenek a meccsen, bár most elindult valami, de sokat számít, hogy 12 csapat van.

Himnusz meg hát tudjuk, hogy nem egy lovagregény balladája, de attól még méltóság teljesen büszkén lehet azt mondani/énekelni és lehet üvölteni is hogy Hozz reá víg esztendőt. Inkább legyen ilyen és szóljon valamiről még ha fohász is, mintsem lalala mint a spanyol himnusz.

szerk: utánanéztem és rosszul írtam. Azt hittem, hogy a spanyol himnuszban nincs is szöveg. :D Pedig van, de általában csak lalala van és állnak a játékosok vagy a sportolók ha megszólal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.09.02. 23:50:10-kor.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.02. 23:28:26

A TrollFoci nagyon pozitívan hat a magyar futball megítélésére jelenleg, mert roppant népszerű, és kiszolgálja a közízlést (ez Facebookos, azért nem ismered). Más kérdés, hogy TV-be egyik sem való, szerintem még Rekop sem, nem rossz a humora, de messze nem akkora ász, hogy lekössön akár egy átlag nézőt is egy órára. Bár amilyen műsorokat a TV sugároz, simán elfutnak, én csak akkor nézem azt a cart, ha meccs van. :lol:
Bob_Marley írta:20ezer torok üvöltse a mi Himnuszunkat, mert az ad erőt és sajnos valamiért a magyar szokás az hogy csak mormoljuk a Himnuszt.
Mondjuk istenbocsá', de a Himnuszunk akkora egy hülye negatív himnusz, hogy mindennek való, csak egy labdarúgó (vagy bármilyen) összecsapást felvezető zenének nem. :lol: Nem is tudom, miért egy ilyen végletekig elkeseredett az egész, de ha körülnézek, milyen nemzeti himnuszok szólnak a vb-ken... Hát fel is spanolja a játékosokat, némelyik simán elmegy egy harci indulónak, mi meg csak fohászkodunk.

Megvan már a sok kudarc oka, közben rá is jöttem... A Himnusz...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.02. 22:56:19

Én ezt a Trollfoci nevezetű nem tudom micsodát most ismertem meg a TV-ből, szerencsére olvasni nem tudom őket, de mélységesen felháborított, amit láttam. Egy Sport csatornán ilyet leadni? Ezt már múltkor kifejtettem Hortival kapcsolatban, hogy milyen igényes a Sportklun, de azért na....bent van 2-3 emberke plusz a Rekop György, akit azért egy jó humorú intelligens embernek ismertem meg a TV-ből és egy minősíthetetlen primitív beszélgetést tudnak összehozni, amiben minden második szó káromkodás. Felháborítónak tartom, hogy ilyet sugároznak 20 óra körül. És akkor ehhez a Trollfoci oldalhoz kapcsolódó emberek írogatnak a Hertha meg Marica oldalaira....Számomra ez felfoghatatlan, hogy ebben mi a jó? És nem veszi észre senki, hogy ez milyen negatívan hat az amúgy is gyatra magyar futball megítélésére?

Tényleg túl nagy a körítés, s én igazából attól is félek, hogy ráfogja nyomni a bélyegét az észak-ír meccsre. Erről múltkor Alcantaraval vitáztunk, de tartom, hogy az még a románnál is fontosabb, mert a második hely egyenes kijutást ér a románok meg szerintem ezt a csoportot megnyerik. És ha ne adj isten a nagy akarásnak nyögés lesz a vége, plusz még a közvélemény elkezd "reklamálni", hogy nem ezt várta a románok ellen, akkor megyünk Belfastba és....És még az is benne van, hogy a sok okos emberke még ahogy olvastuk egy-két embert megakar verni a pénteki meccs után, aztán ha szerencsénk van még pontot is levon tőlünk az Uefa. Nyilván, hogy ezek a legrosszabb forgatókönyvek, meg ne is így legyen, de egyszerűen van egy ki-ki meccsünk, ahol azért nem mi vagyunk az esélyesek és rárakunk plusz terheket a focistákra. Persze lehet mondani, hogy aki nem bírja a nyomást ne menjen profi focistának, csak körbe kéne nézni a futballunkba és rá kéne döbbenni a magyar valóságra, hogy már az örömteli, hogy egyáltalán versenyben vagyunk, mert erőn felüli az eddigi teljesítményünk. És ha bírnák a fiúk a nyomást, akkor majd 30 éve kijutottunk volna valahova....

Féltem a srácokat, de bízok bennük mást nem lehet. :D

Radikális dologról meg szurkolásról annyit, hogy nem himnuszt kell fütyülni meg anyázni, hanem 20ezer torok üvöltse a mi Himnuszunkat, mert az ad erőt és sajnos valamiért a magyar szokás az hogy csak mormoljuk a Himnuszt. Ezzel lehet a leginkább visszavágni a primitív embernek, ha felülemelkedsz rajta és a legnagyobb odaszúrás ha letojod és büszkén vállalod, hogy te honnan jöttél és hova tartozol. Lehet mondani, hogy közhely meg nagy szavak, de ott volt pl a bukaresti 3:0, amikor az összes román üvöltötte a himnuszukat és emlékszem, hogy az a srác, aki betette 30-ról a pipába hogy meglepődött, ahogy állt és üvöltötte mindenki. Ebben kell nagy legénynek lenni és ebben lenyomni őket, nem anyázásba meg kifütyülésben.

Meglehet nézni a különbséget:
Románia - Magyarország VB selejtező himnuszok
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.09.02. 22:45:36

Messias2 írta:
csababarca írta: Mindennek két oldala van, a magyarokat se kellett akkor sem félteni, adtak rá nem kevés okot.
Kiváncsi lennék, milyen okokra gondolsz? Úgy emlékszem, pl. himnuszukat nem fünyülték.
Nem hinném, h a tűrés lenne a normális reakció a román "tettekre". Önvédelem alapvető emberi reakció. Ha mocskolják a hazádat, azt nem lehet tűrni, fel kell venni a harcot.
Szóval vissza kell mocskolni őket? A ki kezdte kérdés olyan, mint a tyúk meg a tojás. Mindkét fél azt mondja, hogy önvédelemből kezdte, valójában másról sincs szó, minthogy radikálisabb nézetűek a focin keresztül próbálják kiélni magukat. Erre pedig, mint többen is írták itt, semmi szükség. Szóljon arról a meccs, hogy a magyar válogatott kitesz magáért, az utolsó pillanatig küzd a kijutásért és végre talán elindulunk valamerre ebben a sportágban. Ha a román szurkolók a hunyók, akkor nem az a megoldás, hogy visszagyalázzuk őket, azzal csak lesüllyedtünk arra a szintre. Az egészséges rivalizálás hozzátartozik a meccshez és a sporthoz en bloc, viszont az már abszolút szembe megy a sport eszméjével, ha háborúnak nevezik.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.02. 22:14:57

Bob_Marley írta: A meccshez meg annyit, hogy úgy érzem túlzott nyomást raktunk a fiúkra és félő, hogy visszaüt.
Ebben maximálisan egyetértek, ma fogalmazódott meg bennem ugyanez a gondolat a TrollFoci egyik posztját látva, hogy nem lesz ez egy kicsit sok? De beszélhetnék a tv-s műsorokról is, stb., túl van pörgetve már nagyon, és a legtöbben nagy arccal kijelentették, hogy márpedig átgázolunk rajtuk. Hát kívánom, hogy mutatkozzon meg ez a pályán is.
Messias2 írta: Ezek az emberek bőven megérdemelnek 1-2 pofont, utána majd átgondolják, h mit csinálnak. Ennyi. Aki szerint pedig ez nem egy különleges meccs, az nem tudom hol él. Ilyen alapon a Klasszikus se az. Kész röhej!!
Az a baj ezzel, hogy a futballnak nem szabadna még csak hasonló irányba se elmennie. Normális(! - félretéve a múltat) esetben a román meg a magyar szurkolónak sálat kéne cserélni, de minden meccsen, minden szurkolónak ezt kéne tennie, és barátkozni az "ellenféllel". Láthattuk az elmúlt évben is, mennyien haltak meg ilyen huliganizmus miatt, nem kell messzire menni, elég csak az előző szezonbeli Atlético meccsre gondolni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

messideco
Presidente del Barça

2015.09.02. 22:03:27

Nagyon várom már :)
https://www.youtube.com/watch?v=3ojh8bcs5DQ" target="_blank
Kép
"And my heart will leave you never."
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.02. 21:43:11

Petr írta:OFF:
Egy magyar ismerosom hasonloan viselkedett a romanokkal, ahogy te leirtad. Megerdemlem, hogy az adott orszagban engem megverjenek, mert a honfitarsa vagyok? Az eroszak semmire sem megoldas, sot... Ne legyunk mar ilyen primitivek.
Nem érdemled meg. Én se a békés román emberekről beszéltem, hanem azokról akik magyar ellenes rigmusokat kiabálnak, kifütyülik a himnuszunkat, magyar zászlót égetnek, stb. Ezek az emberek bőven megérdemelnek 1-2 pofont, utána majd átgondolják, h mit csinálnak. Ennyi. Aki szerint pedig ez nem egy különleges meccs, az nem tudom hol él. Ilyen alapon a Klasszikus se az. Kész röhej!!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.02. 18:34:59

Messias2 írta:Engem nem érdekel az eredmény. Egy dolog a fontos. Hogy a játékosok, úgy menjenek ki a pályára, h szét akarják tépni az összes oláhot. Ha ezt látom a srácokon, akkor elégedett leszek. Dárdaival biztos lennék a győzelemben, de Storck nem tudom át tudja-e érezni, h miről is van szó. Ez több, mint egy meccs. Ez egy háború!!!!!! Csak a pályán fog zajlani, na meg Budapest utcáin. (legalábbis remélem elkapnak pár román szurkolót)
A zárójeles részre mi szükség van ezen a portálon és úgy egyébként is...?
A játékosok tekintetében egyetértek, úgy menjenek mint akik vért ittak (jelképesen), de ez elvárás az észak-írek ellen is. A közönség változtassa pokollá a stadiont az ellenfélnek, de csak hangzavarban, szurkolásban mérve.

A többi meg egy ostobaság, erre semmi szükség.
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.02. 18:14:07

csababarca írta: Mindennek két oldala van, a magyarokat se kellett akkor sem félteni, adtak rá nem kevés okot.
Kiváncsi lennék, milyen okokra gondolsz? Úgy emlékszem, pl. himnuszukat nem fünyülték.
Nem hinném, h a tűrés lenne a normális reakció a román "tettekre". Önvédelem alapvető emberi reakció. Ha mocskolják a hazádat, azt nem lehet tűrni, fel kell venni a harcot.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.02. 18:11:06

Plusz a román szövetség kijelentette, hogy fokozottan figyel arra, hogy a milyen szurkolók utaznak Budapestre. Ők se hülyék, tudják hogy az Uefa duplán büntet ha balhé van. Nekünk is az hiányzik, hogy valami legyen aztán még pontot is levonnak...Áll a bál EU szerte, nekiállunk románokat verni Budapesten olyan botrány lenne, hogy nézhetünk ki a fejünkből. Nem fütyülni meg anyázni kell a meccsen hanem szurkolni. Az meg elég vicces, hogy vétekként állítunk be olyat, amit később erényként akarunk elkönyvelni. Itt a seggberúgás érdemeire gondolok.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.02. 17:59:18

Mert a magyar szurkolók békésen mentek ki, fehér zászlókat lebegtetve...nyilván így történt, nyilván...
Mindennek két oldala van, a magyarokat se kellett akkor sem félteni, adtak rá nem kevés okot.
Illetve attól mert ők úgy visekednek, nem kell követni a példájukat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Petr
Entrenador del Barça

2015.09.02. 17:53:20

OFF:
Egy magyar ismerosom hasonloan viselkedett a romanokkal, ahogy te leirtad. Megerdemlem, hogy az adott orszagban engem megverjenek, mert a honfitarsa vagyok? Az eroszak semmire sem megoldas, sot... Ne legyunk mar ilyen primitivek.
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.02. 17:48:09

csababarca írta: nem az, hogy megagyaljanak az utcán pár román embert.
Ezek a román "emberek" voltak azok, akik kifütyülték a himnuszunkat, megdobálták a magyar szurkolókat piroteknikai eszközökkel, elégettek egy magyar zászlót. És akkor csak az elöző meccsről hoztam fel példákat, h miért érdemelnek meg egy kis "seggberúgást".
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.02. 17:35:21

Messias2 írta:Engem nem érdekel az eredmény. Egy dolog a fontos. Hogy a játékosok, úgy menjenek ki a pályára, h szét akarják tépni az összes oláhot. Ha ezt látom a srácokon, akkor elégedett leszek. Dárdaival biztos lennék a győzelemben, de Storck nem tudom át tudja-e érezni, h miről is van szó. Ez több, mint egy meccs. Ez egy háború!!!!!! Csak a pályán fog zajlani, na meg Budapest utcáin. (legalábbis remélem elkapnak pár román szurkolót)
Ehhez a hozzászóláshoz gratulálni tudok!!!
Attól biztos jobb lesz ha elkapnak pár román szurkolót...attól jobb lesz a hangulat, bár néhány besült agyú magyar "drukker" és trollfocihuszár biztos erre gerjed, és vár.
Nevetséges, mint ahogy a dárdaipalizás is.

Menjünk ki, nyerjünk, X se rossz, aztán ennyi a történet. Nem kell túlmisztifikálni, egy meccs, ugyanannyi pontért mintha a luxemburgiakkal játszanánk. Kijutás a fontos, nem az, hogy megagyaljanak az utcán pár román embert. Budapesten van elég baj, nem kéne tetézni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.02. 17:15:54

Engem nem érdekel az eredmény. Egy dolog a fontos. Hogy a játékosok, úgy menjenek ki a pályára, h szét akarják tépni az összes oláhot. Ha ezt látom a srácokon, akkor elégedett leszek. Dárdaival biztos lennék a győzelemben, de Storck nem tudom át tudja-e érezni, h miről is van szó. Ez több, mint egy meccs. Ez egy háború!!!!!! Csak a pályán fog zajlani, na meg Budapest utcáin. (legalábbis remélem elkapnak pár román szurkolót)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.02. 17:07:13

Alcantara írta:
Mihu írta:Minek is jussunk ki? ... )
Ezzel nagyon nem értek egyet. Például azért jussunk ki, mert bármennyire gyenge a magyar labdarúgás, a magyar emberek többségében igen is van kívánat, hogy az országunkat képviseljék már valakik az ilyen jellegű tornákon. Szép dolog németeknek, spanyoloknak és egyéb nációknak szurkolni magyarként, de igazából teljesen más egy saját nemzeti tizenegynek szurkolni akár a képernyő előtt, akár élőben. Lényegtelen, hogy pofozógépek leszünk vagy sem, 1986 óta vár a magyar közvélemény arra, hogy eljussunk egy ilyen tornára.

Teljesen más leülni egy ilyen eseményhez a tv elé (tapasztalatból tudom), ha a hazád válogatottja játszik. Itt a fórumon max. pár ember van aki átélte, azok meg tudnak erősíteni, hogy semmihez nem fogható érzés a labdarúgásban.

Az országban rengeteg kissrác van aki focizik, csak külföldieket lát például ilyen tornákon, sokkal nagyobb motiváció a gyerekeknek, ha azt látja, hogy a magyar csapat is részt vesz az ilyen rendezvényeken.

Attól nem lesz jobb a labdarúgás, de ezt a józanul gondolkodók amúgy is látják, mint ahogy azt is most sem jobb hiába papolnak az MLSZ vezetők. Ezeket nem kell elolvasni, meghallgatni.

Nekem tökéletesen elég, ha a fent leírtak miatt láthatom a magyar labdarúgókat egy világeseményen.
Az egyiptomi U20-as vb-n jöttem például rá, egy már régen elfelejtett érzésre, milyen az, mikor a saját hazád csapatának szurkolsz. Nem összehasonlítható egy csapatéval sem.
Annyi még pluszban, hogy lehet prémiumokat kell kifizetni, de egy világesemény után még nagyobb esély van, hogy a játékosainkat elvigyék külföldi csapatokba, jobb bajnokságokba. És akkor ott esetleg fejlődhetnek stb. A többit, amit elírtál nem kell ragozni, ugyanígy gondolom ezért is írom állandóan, hogy rohadtul nem érdekel, de jussunk ki.

A meccshez meg annyit, hogy úgy érzem túlzott nyomást raktunk a fiúkra és félő, hogy visszaüt. Ilyenek is például minek kellenek, hogy Marica-nak üzengetnek emberkék (aki ráadásul nem is kerettag) amivel csak felpaprikázzuk őket, pedig akárhogy mondogatják nekik az iksz már szinte kijutást ér. Mondjuk le a kalappal a román játékos előtt, mert nagyon profin reagálta le ezeket a dolgokat. Uefa meg nyilván árgus szemekkel fogja figyelni a meccset, úgyhogy ehhez mérten is kellene majd viselkedni a stadionban is. Főleg, hogy milyen politikai helyzet van EU szinten, visszaesők is vagyunk stb. Kemény meccs lesz, valahogy tényleg húzzuk be, de az iksz is jó lenne már.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.02. 16:21:07

Ja, hogy minek jussunk ki, mert pofozógépek leszünk :D az életben ilyen hozzáállással se lehet elérni semmit, de no offense. Aki kijut, az tegye oda magát, az érezze, hogy van keresnivalója, és legyen büszke és a végéig kitartó, hogy egy nemzetet képviselhet, és milliók nézhetik, hogy játszik. De valóban... A legtöbb magyarban sajnos most nincs meg ez a mentalitás.

Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.02. 15:15:32

Mihu írta:Minek is jussunk ki? ... )
Ezzel nagyon nem értek egyet. Például azért jussunk ki, mert bármennyire gyenge a magyar labdarúgás, a magyar emberek többségében igen is van kívánat, hogy az országunkat képviseljék már valakik az ilyen jellegű tornákon. Szép dolog németeknek, spanyoloknak és egyéb nációknak szurkolni magyarként, de igazából teljesen más egy saját nemzeti tizenegynek szurkolni akár a képernyő előtt, akár élőben. Lényegtelen, hogy pofozógépek leszünk vagy sem, 1986 óta vár a magyar közvélemény arra, hogy eljussunk egy ilyen tornára.

Teljesen más leülni egy ilyen eseményhez a tv elé (tapasztalatból tudom), ha a hazád válogatottja játszik. Itt a fórumon max. pár ember van aki átélte, azok meg tudnak erősíteni, hogy semmihez nem fogható érzés a labdarúgásban.

Az országban rengeteg kissrác van aki focizik, csak külföldieket lát például ilyen tornákon, sokkal nagyobb motiváció a gyerekeknek, ha azt látja, hogy a magyar csapat is részt vesz az ilyen rendezvényeken.

Attól nem lesz jobb a labdarúgás, de ezt a józanul gondolkodók amúgy is látják, mint ahogy azt is most sem jobb hiába papolnak az MLSZ vezetők. Ezeket nem kell elolvasni, meghallgatni.

Nekem tökéletesen elég, ha a fent leírtak miatt láthatom a magyar labdarúgókat egy világeseményen.
Az egyiptomi U20-as vb-n jöttem például rá, egy már régen elfelejtett érzésre, milyen az, mikor a saját hazád csapatának szurkolsz. Nem összehasonlítható egy csapatéval sem.
Mihu
Director del Fútbol

2015.09.02. 14:51:07

hank1ee írta:
Vakmacska írta: rohadtul nem érdekel, hogy a többiek ellen mit játszunk, csak verjük meg az oláhokat.
Azért ez is egy érdekes hozzáállás, amolyan trollfoci-zsargon. Ha kijutnánk most ezer év után, nem lenne jó? Mert ahhoz kellenek a pontok, nem csak a románok ellen.
Minek is jussunk ki? Csak úgy tudnánk kijutni, hogy lassan már olyan létszámú lesz az EB/VB, hogy csak az nem jut ki, aki nem akar, és mi még így is csak pótselejtezőn tudnánk kvalifikálni. Ott meg már nem lennének ilyen Androra meg Feröer szintű csapatok... Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy kimenjünk pofozó gépnek, és mindenki megnyugodjon, hogy na, végre sikerült kijutni egy világversenyre, jó úton a magyar foci, bla bla bla...és akkor még azokról a súlyos százmilliókról nem is beszéltem, ami a kvalifikációval járna (prémiumok, EB-n való részvétel költségei stb... )
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.02. 13:06:58

Vakmacska írta: rohadtul nem érdekel, hogy a többiek ellen mit játszunk, csak verjük meg az oláhokat.
Azért ez is egy érdekes hozzáállás, amolyan trollfoci-zsargon. Ha kijutnánk most ezer év után, nem lenne jó? Mert ahhoz kellenek a pontok, nem csak a románok ellen.

Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.09.02. 11:48:36

a realitás azt mondja, hogy kikapunk.
a románok is így gondoljáák, múltkor is elég nagy mellényük volt.
persze a minimum elvárás egy döntetlen lenne, remélem az meg lesz, de nagyon drukkolok, hogy sikerül meglepni őket.
rohadtul nem érdekel, hogy hogyan, ha egy soványka bebénázott góllal, aztán hálót törő háttal nyerünk, de rohadtul jó lenne. és nem csak a kijutás miatt. minden miatt.
rohadtul nem érdekel, hogy a többiek ellen mit játszunk, csak verjük meg az oláhokat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 19:53:10

Könnyfakasztó képek voltak Simiről. :? Nem volt egy atomtehetség, de hogy nála senki nem akarta jobban a győzelmet egy adott meccsen az fix. És a munkának mindig meg is volt a gyümölcse. Egyszerű emberke volt, hatalmas szívvel. Most már fentről tekint le ránk, de biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan elánnal és szívvel mint anno a pályán és ő is szurkol a fiúkért Pénteken.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.01. 19:43:34

A meccsrutin alapján akkor Tőzsér se játszon, valamint a fél keretet ki lehetne dobni ilyen alapon.
Beférne a pár "mennyei" játékos és kész.

Azért egy Stieber például simán elfér, mert nem játszott a 3 fordulós Bundesligából.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.01. 19:37:05

Szerintem Storckal pont ugyanazt fogjuk játszani mint Dárdaival. Egy görögök elleni meccshez hasonlót várok. 0-0 szvsz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
messideco
Presidente del Barça

2015.09.01. 19:28:14

Vanczáknak nagyon nincs meccsrutinja most, ez igaz Stieberre is. Lang jó párja volt a múlt meccsen is Juhásznak :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése