Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mitől olyan jó csapat Portugália?Bob_Marley írta: ↑2022.12.04. 22:43:47Én Svájc és/vagy Japán továbbjutásra látok sanszot. Portugálok szerintem nem olyan erősek és a horvátok sem mutattak eddig sokat és a magjuk elég idős, kínkeserves meccset várok tőlük mint 4 éve minden kiesés meccsük ilyen volt.

A művész úr
majd elhozzuk maddisont a leszterbőlcsababarca írta: ↑2022.12.04. 20:20:03kár, hogy nekünk a látómezőnkbe se kerülnek ilyenek. (vagy kerültek az elmúlt években)

Szerintem valami olyasmi lehet a gondolat, hogy Foden kis helyen talán jobb, kontrázni meg nemigen fognak, amiben Rashford nagyon-nagyon jó. Mondjuk mindenképp nehéz döntés, Sterling kiesésével legalább kicsit csökkent a bő lehetőség.Bob_Marley írta: ↑2022.12.04. 20:10:41Azért Rashfordot kihagyni,megbosszulhatja magát,nagyon jó formában van és azért Szenegál ellen nem lesz egyszerű,kell majd az angoloknak aki tud porogni a 16-os környékén

Kétlem azt a hollandok elleni duplát, egész egyszerűen azért, mert hülye lenne Scaloni kezdőként szerepeltetni az itteni teljesítménye alapján.