petiamadridista írta:Jó..
akkor nézzük máshogy..
Eto'o mondjuk 1!! Eurót ért akkor.
Így Ibra jött 46 millióért.
De egy év múlva sértődötten távozott is.
Ekkor jött az ő helyére Villa 40 millióért..
86 millió plusz 1 eurós üzlet az egész játékoskeringő nem??
Hát Eto'o elé lehetett volna dobni egy zsíros új szerződést és meg van oldva, vagy mondjuk ha 46.ért beválik Ibra akkor már nem jön 40.ért Villa (valószínűleg).. Vagy egyből Villát hozzák el.. És később ezek a játékosok potom pénzért mentek el..
Szal.. Bárhogy nézem Eto'o helyére elköltöttek minimum 86 millió eurót, szűkebb 1 év alatt..
Mindegy, tényleg hagyjuk.
Az egész amit itt le akartam írni, az az, hogy sokat költ mindkét fél

Béke

Olvasgatom ahogy csűröd-csavarod a sztorit, amiből már jól nem jössz ki, de ez már erős matek így egy picit
Samut 20 millában számolták a bizniszbe és akár ért volna többet, akár nem, az bizony 20 millió és pont. (Emellé még elutaltunk 42.5 vagy 47.5 milliót, így jött ki a 67 körüli vételár. Nem 80, nem 86, nem 90 és végképp nem 100

) Vagy akkor visszafordítva Bale hasra ütve ér mondjuk 45 millát, ezek szerint akkor 45-ért vettétek meg? Ugye h nem?

Szal ez bukó.
Az meg, h összeadogatod az utána érkezett srácok árát és csak kijön a megnevezett ~90 milla tényleg durva gondolatmenet. Ilyen alapon pl tavaly Tello volt a világ legdrágább játékosa, mert Dinho óta keressük a balszellő emberét és ha összeadjuk az azóta ott megfordult srácok tarifáját, akkor Perez felkötheti a gatyát, ha überelni akarja

De idén már akkor bőven Neymar, aki mindent visz, mivel ő még ezt is megtoldotta 57 méterrel. Akkor lényegében olyan 200.000.000 juróban van nekünk
Nem akarom továbbvinni ezt a szálat, de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül
A másik témához a saját példám Ibra kapcsán. Amikor felröppent a hír, h tárgyalunk vele, az aláírásom ez volt: Zlatan Ibrától ments meg Uram minket

Nem jött be, de sejteti, h mennyire örültem neki... Mondjuk igaz, ami igaz, emlékeim szerint is nagy többségben voltak, akik éljeneztek...