Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.05. 16:52:40

Erről az Özil-fizetésemelés dologról én is hallottam és mintha Benzemának is lett volna valami hasonló csak az gyorsan lecsengett. Szerintem a német(?) meg is kapta volna, ha nem csak ennyire sújtotta volna a klubot. Én azért nem tartom teljesen indokoltnak az eladását, mert eddig semmi konkurenciája nem volt, így tudat alatt sem hozta ki magából a maximumot, Isco érkezésével ez változhatott volna és a taktikai repertoár is bővülhetne, a rotációról nem is beszélve. Egy szezonra még indokoltnak tartottam volna a maradását.

Az az igazság, hogy az új adótörvények miatt egyre inkább meg kell gondolni ezeket a sztárigazolásokat, mert egy 14-15 milliós fizetés a klubnak 25-30 millióba fáj, ami nem mindegy. És akkor lehet számolgatni, hogy a marketing, mezek stb. mennyit hoz, de ezek azért nem ilyen egyszerű dolgok. Nézzük pl. Kakát. Rá nyilván nem vonatkoznak ezek az új törvények viszont került kb. 63 millióba+az évi 10 millás fizuja és máris 100 fölött vagyunk. Persze jön az, hogy a Ázsiában még mindig mennyire megy, de láttam valami kimutatást, hogy 2-2, éve nagyon megcsappant ott is a reklám. Szóval nem hiszem, hogy pluszba jöttetek volna ki belőle, ahogy azt előszeretettel állítja a legtöbb madridista. Persze ezzel jó nyugtatni magukat az embereknek, de sztem racionálisan végiggondolva ők se hiszik. Na, ez is olyan hogy kiferlé mit kommunikálnak, amivel minket szoktak vádolni. Persze ha van valami kimutatás és megosztjátok, akkor mea culpa és visszaszívok mindent.

Nekem Bale árával csak annyi a gondom, hogy hivatalosan senki nem tisztázta, nem jelentette be, ami Pereznek nem szokása. Ilyenkor nyilván azu RMTV-nek hisznek a madridisták, de ez így akkor is nagyon sántít és Florentino úr újabb támadási felületet ad magának. Mert ha jól tudom, hivatalos megerősítés nem történt.
Azt baromságnak tartom, hogy azzal pedálóznak a semlegesek és a barcások, hogy Bale arra a kérdésre, miszerint milyen a világ legdrágább futballistájának lenni (vagy valami hasonló), úgy válaszolt hogy nem jelent nyomást, ergo ezzel elismeri hogy tényleg millió körüli a transzfer. Mit mondott volna? Nem, nem én vagyok a legdrágább. A szájába adták, ő benyögte a sablonos választ. A gond az, hogy nincs hivatalos megerősítés. Így szerintem teljesen jogos, hogy az emberek azt hiszik drágább volt mint Cr.

Ráadásul itt van ez a fizetés dolog. Azon hangok a legerősebbek, miszerint milliót fog keresni. Ezt Perez szintén nem cáfolja és meghagyja ebben a hitben az embereket, ezzel emgerősíti azt, hogy volt valami sus-mus az igazolása körül.
Ha valamit nem jól mondtam és volt hivatalos nyilatkozat és elkerülte a figyelmemet, akkor javítsatok ki, de én ezeket a dolgokat hallottam.
Személy szerint egy milliós fizut adni egy olyan játékosnak, akinek egyelőre nincs marketingértéke, egy angol középcsapatban volt egy kiemelkedő szezonja, az új csapatában még nem is játszott enyhe túlzásnak érzem és most eltekintek az árától.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.05. 10:05:34

h3x0r írta:
recrea írta: CR 94 millió volt. Így 3 év távlatában, megérte? Meg! Magas szinten játszik és szépen keres a klub vele, mint termékkel.
Ronaldo 4 eve van itt :D
1 évet végigittam...az kimaradt. 8)
h3x0r
Madridista

2013.09.05. 09:49:27

recrea írta: CR 94 millió volt. Így 3 év távlatában, megérte? Meg! Magas szinten játszik és szépen keres a klub vele, mint termékkel.
Ronaldo 4 eve van itt :D

Egy kis erdekesseg az Ozil sztorirol:
madridom.hu írta:Mesut Özil vajon a helyes döntést hozta, amikor elhagyta álmai csapatát? Később talán úgy gondolja, kicsit elhamarkodott lépés volt. A középpályást imádták a szurkolók és erős kötelék fűzte össze csapattársaival is, közel egy éve pedig saját maga mondta a Marcának, hogy az élete tökéletes Madridban.

Özil távozása a Real Madridból a tavalyi szezon végén merült fel először. A játékos és édesapja 2019-ig szóló szerződéshosszabbítást és évi nettó 7 millió eurós fizetést kért a klubtól. A csapat azonban világosan kifejezte véleményét: ennek még nem jött el az ideje.

Mustafa Özil feldúltan hagyta el a Santiago Bernabéu irodáit, és elkezdett kérők után kutatni a piacon, hátha ezzel nyomást tud helyezni a spanyol klubra. Ezzel egyidejűleg fiának is azt hangsúlyozta hogy jelenlegi csapata nem értékeli őt eléggé, és hogy érdemes lenne csapatot váltania. Addig-addig hajtogatta, míg végül a játékos is kezdte elhinni amit hall.

“Szerette a Real Madridot, de telebeszélték a fejét. Még nem tudja mit csinált, de néhány héten belül rájön mekkora hibát vétett. Ne legyen igazam, de szerintem az apja elvágta Mesut karrierjét ezzel a döntéssel. Madridban legenda lehetett volna belőle az pedig majd elválik, hogy az esős edzéseken, gyengébb kvalitású játékosokkal körülvéve mi történik vele” – nyilatkozta egy Özilhez egész karrierje alatt közel álló személy
madridom.hu írta:Az El Confidencial szerint Mesut Özil távozása egyfajta jelzés a keret többi tagjának is. A lap szerint ugyanis Pérezt és José Ángel Sánchezt több játékos is fizetésemelési kérvénnyel bombázta az Egyesült Államokban, ezek közé tartozott Özil is, aki 7,5 millió eurót szeretett volna.
Es Pereznek igaza is van. Ezek a jatekosok igyis brutal fizeteseket kapnak, luxus villajuk van, meregdraga sportkocsijuk, barmit megvehetnek. Megha az lenne hogy az utobbi evekben sorra nyertuk volna bajnoksagokat, kupakat, BL-eket, akkor megertenem, hogy nagyobb fizetest szeretnenek, hiszen megdolgoztak erte. Viszont egy ilyen gyenge szezon utan mit vartak? Decemberbe mar eldolt a bajnoki cim, szinte az egesz oltozo a legtobb energiajat az edzo buktatasba fektette. Dolgozni kene es ha szezon vegen jonnek az eredmenyek akkor szo lehet a fizetes emelesrol.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013.09.05. 10:35:23-kor.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.05. 09:19:23

h3x0r írta:En ugy emlekszek hogy a legtobben orultek Ibranak, fole a Chelsea elleni neccsek utan amikor epp hogy meglett a tovabbjutas. A legtobben ugy gondoltak hogy vegre a betomorulo vedelmek ellen is lesz egy jol fejelo jatekos. A gond csak az, hogy Ibra stilusa teljesen elter a tobbieketol (nem a viselkedesere ertem, hanem a jatekara). Jo hogy van evi 6-7 meccs amikor jol jon egy ilyen tipusu jatekos a csapatban, viszont a tobbi 40-45 meccsen inkabb hatrany mint elony. Ezt paran eszrevettek, talan pont ti akik most hozzaszoltatok.
Ibra 45 millio plusz Eto'o volt, aki osszeveszett az edzovel, a szerzodese kovetkezo evben lejart volna. Tudasa alapjan megert volna 45 milliot, viszont 25 millional dragabban nen nagyon lehetett volna eladni. Tehat Ibra egy evi jatekan 20 milliot(?) es egy Eto'o-t buktatok.
A Villa story teljesen mas tortenet. 40 millioert vettetek egy legjobb korban levo kiforrott jatekost, ti is jol tudtatok hogy 30+ eves koraig a klubbnal marad, utana pedig mar csak apro penzert lehet eladni. Mint ahogy mi is Kaka eseteben. Csak annyi a kulonbsrg hogy mig Villanak a serulesei ellenere volt masfel(?) jo eve, addig Kakanak csak egy par meccses felvillanasai voltak.
Nagyjából ez a történet, Barcásként is nehéz objektívebben leírni. Kár tovább foglalkozni vele.

CR 94 millió volt. Így 3 év távlatában, megérte? Meg! Magas szinten játszik és szépen keres a klub vele, mint termékkel.

Hogy megéri-e Bale, az majd később fog kiderülni, ha képes jól játszani, esetlegesen CR távozása után vállára venni a csapatot, akkor ő is megéri majd.
h3x0r
Madridista

2013.09.05. 08:14:27

En ugy emlekszek hogy a legtobben orultek Ibranak, fole a Chelsea elleni neccsek utan amikor epp hogy meglett a tovabbjutas. A legtobben ugy gondoltak hogy vegre a betomorulo vedelmek ellen is lesz egy jol fejelo jatekos. A gond csak az, hogy Ibra stilusa teljesen elter a tobbieketol (nem a viselkedesere ertem, hanem a jatekara). Jo hogy van evi 6-7 meccs amikor jol jon egy ilyen tipusu jatekos a csapatban, viszont a tobbi 40-45 meccsen inkabb hatrany mint elony. Ezt paran eszrevettek, talan pont ti akik most hozzaszoltatok.
Ibra 45 millio plusz Eto'o volt, aki osszeveszett az edzovel, a szerzodese kovetkezo evben lejart volna. Tudasa alapjan megert volna 45 milliot, viszont 25 millional dragabban nen nagyon lehetett volna eladni. Tehat Ibra egy evi jatekan 20 milliot(?) es egy Eto'o-t buktatok.
A Villa story teljesen mas tortenet. 40 millioert vettetek egy legjobb korban levo kiforrott jatekost, ti is jol tudtatok hogy 30+ eves koraig a klubbnal marad, utana pedig mar csak apro penzert lehet eladni. Mint ahogy mi is Kaka eseteben. Csak annyi a kulonbsrg hogy mig Villanak a serulesei ellenere volt masfel(?) jo eve, addig Kakanak csak egy par meccses felvillanasai voltak.
Kép
miihii
KHAL

2013.09.05. 06:59:49

petiamadridista írta:Jó..
akkor nézzük máshogy..
Eto'o mondjuk 1!! Eurót ért akkor.
Így Ibra jött 46 millióért.
De egy év múlva sértődötten távozott is.
Ekkor jött az ő helyére Villa 40 millióért..
86 millió plusz 1 eurós üzlet az egész játékoskeringő nem??
Hát Eto'o elé lehetett volna dobni egy zsíros új szerződést és meg van oldva, vagy mondjuk ha 46.ért beválik Ibra akkor már nem jön 40.ért Villa (valószínűleg).. Vagy egyből Villát hozzák el.. És később ezek a játékosok potom pénzért mentek el..
Szal.. Bárhogy nézem Eto'o helyére elköltöttek minimum 86 millió eurót, szűkebb 1 év alatt..

Mindegy, tényleg hagyjuk.
Az egész amit itt le akartam írni, az az, hogy sokat költ mindkét fél :)
Béke :)
Olvasgatom ahogy csűröd-csavarod a sztorit, amiből már jól nem jössz ki, de ez már erős matek így egy picit :lol:

Samut 20 millában számolták a bizniszbe és akár ért volna többet, akár nem, az bizony 20 millió és pont. (Emellé még elutaltunk 42.5 vagy 47.5 milliót, így jött ki a 67 körüli vételár. Nem 80, nem 86, nem 90 és végképp nem 100 ;) ) Vagy akkor visszafordítva Bale hasra ütve ér mondjuk 45 millát, ezek szerint akkor 45-ért vettétek meg? Ugye h nem? ;) Szal ez bukó.

Az meg, h összeadogatod az utána érkezett srácok árát és csak kijön a megnevezett ~90 milla tényleg durva gondolatmenet. Ilyen alapon pl tavaly Tello volt a világ legdrágább játékosa, mert Dinho óta keressük a balszellő emberét és ha összeadjuk az azóta ott megfordult srácok tarifáját, akkor Perez felkötheti a gatyát, ha überelni akarja :mrgreen: De idén már akkor bőven Neymar, aki mindent visz, mivel ő még ezt is megtoldotta 57 méterrel. Akkor lényegében olyan 200.000.000 juróban van nekünk :lol:

Nem akarom továbbvinni ezt a szálat, de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül :P

A másik témához a saját példám Ibra kapcsán. Amikor felröppent a hír, h tárgyalunk vele, az aláírásom ez volt: Zlatan Ibrától ments meg Uram minket :D Nem jött be, de sejteti, h mennyire örültem neki... Mondjuk igaz, ami igaz, emlékeim szerint is nagy többségben voltak, akik éljeneztek...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
menczel
Entrenador del Barça

2013.09.05. 04:17:20

ferninho írta:bocs az icipici off-ért
touché! :) felülbírálom korábbi írásom ti valóban nem örültetek túlzottan. Ez alapján lehet h tudnál találni egy szavazást is, amiből kiderül milyen százalékban örült a többi forumozó.

Na de a másik állításom továbbra is igaz, h Ibra jó 9-es volt amíg ott játszhatott.
ferninho
Madridista

2013.09.05. 03:57:29

bocs az icipici off-ért
menczel írta: Ez az utólagos történelemhamisítás mintapéldája :) Állítom ha visszakeresnénk 90% a seggét verte a földhöz, hogy a világ legjobb centere érkezik (ha már Etoonak mindenképp távoznia kell) - és gyanítom ti is.
Szerző: Rivaldo11 » 2009.07.20. 15:36:57

Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák iránt, egyúttal gratulálok azon fórumozó társaimnak, akik most nyalják fényesre a világ legparasztabb játékosának hátsóját, elfeledve azt, hogy Samu mit tett ezért a csapatért. Ibra persze most a "világlegjobbja" itt a fórumon, meg sokkal jobb mint Eto'o. Azon az apró tényen, hogy közel a 30-hoz egyszer összejött neki egy 25 gólos szezon,és ez a csúcs nála, mindenki elegánsan átsiklik. Vagy ha mégis szóba kerül, jönnek a nézzükkikvoltakmögötte', meg ittxaviéktólkapjamajdazsugát', meg hasonlók. De sebaj. Csak azt tudom mondani: Az idény majd megmutatja, ki gondolta jól a dolgokat.
Egyébként ezzel a szerződéssel Laporta ugyanúgy felrúgja a szellemiséget. Ilyen sutyerák ember még nem húzott magára gránátvörös-kék mezt.
Szerző: Rivaldo11 » 2009.07.17. 15:43:27

Végtelenül szomorú hírek. Nem csak az, hogy így vélhetően távozik Samu, de ráadásul Eto'o helyére nem az irányunkban végtelenül elkötelezett, szimpatikus , és a játékunkba tökéletesen illő Villa jön, hanem a bosnyák p*raszt, aki azon túl, hogy elképesztően túlértékelt (csak nehogy nálunk, a gyors, rövidpasszos futballban jöjjenek elő a hiányosságai...) egyszerűen nem méltó a mezünkre.
Szerző: visca el barca » 2009.07.21. 12:45:40

ibrahimovics lényegében gyengébb játékos mint eto'o. sőt villa is gyengébb mint a kameruni. ha meg a spanyolt, meg a bosnyákot kellene összehasonlítanom, azt mondanám, hogy két teljesen más felfogású játékos, de nagyjából egy szint. villa már bizonyította, hogy jó a spanyol ligában, zlatan nem. sztem nemigazán idevaló játékos, de inkább megvárom az első pár fordulót, s majd azután meglátjuk h mozog.... érdekes lesz... nemtom' a katalán szurkolók örülnek e neki egyáltalán, van úgy vannak vele mint itt a többség: jó, jó DE...

Szerző: visca el barca » 2009.07.25. 11:24:36
hát elég furcsa érzések kavarognak bennem idejövetele miatt. ha eto'o helyett kellett volna csatárt választanom, és írnom egy tízes listát, nem biztos hogy ibra benne lett volna. sokkal inkabb választottam volna egy villát vagy torrest vagy bárkit, csak ne őt. most is erős kétségeim vannak afelől, hogy hogy fog muzsikálni spanyolhonba, s főként a barcában. egy biztos: olyan szempontbol, mint itt az idézés is tartalmazza, hogy a játék bizonyos elemeiben (harc, egy-egy, fejjáték) biztos erősödni fogunk. kérdés, hogy nem e lesz a mérleg másik oldalán a fetrengés, az önzőzés, a csapatbomlasztás, a nem megfelelő morál. nagyon remélem pep jól tudja mit akar...
madridista
menczel
Entrenador del Barça

2013.09.05. 01:41:48

Rivaldo11 írta:
visca el barca írta:ibrahimovic már akkor befürdés volt mikor megvettük. nem akarok tippelgetni, de a fórum 90%-a nem értette mi a francnak ide. senki nem vitatta a kvalitásait, viszont lehetett tudni h balhés ember, és h messi miatt usem fog középen játzani... guardiola egyik lgnagyobb baklövése volt csigrinszkij mellett.

a bale-ért adott 100 milliót meg sokkal de sokkal hatékonyabban fel lehetett volna használnotok, de hát elnök úr így döntött :D azért ha odaát megkérdeztem volna a nyár elején hogy vidal/gündogan + cavani/suarez vagy bale, gondolom ember nem szavazott volna balere...
Ibrahimovicnál a vak is látta, hogy itt nem lesz jó. Egy Eto'o hoz képest darabos, lassan forduló játékost bevenni a villámgyors passzjátékba...kiabált, hogy őrültség, csodálom, hogy nem tűnt ez fel Pepnek akkoriban...
Bale estében azt kell mondanom, hogy szerencsénk volt. Ha a madrid okosabban költi el ezt a pénzt-mondjuk épp Falcaora, esetleg vesznek egy klasszis jobbhátvédet-ezekkel az igazolásokkal minőségi erősítést hajthattak volna végre-nem tették.
Ez az utólagos történelemhamisítás mintapéldája :) Állítom ha visszakeresnénk 90% a seggét verte a földhöz, hogy a világ legjobb centere érkezik (ha már Etoonak mindenképp távoznia kell) - és gyanítom ti is.
Ugyancsak elfelejtitek, hogy Messi az év második felében kezdett el középre húzódni, az év elején szó sem volt hamis 9-es posztról, Ibra első 10 meccsén 10 gólt lőtt vagy valami ilyen statja volt. Centerként igenis beleillet a játékrendszerünkbe, emberileg (Pep szerint) nem, illetve Messi több hasznot hajtott középen mint amennyit Ibra elküldésével veszítettünk.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.09.04. 23:13:56

visca el barca írta:ibrahimovic már akkor befürdés volt mikor megvettük. nem akarok tippelgetni, de a fórum 90%-a nem értette mi a francnak ide. senki nem vitatta a kvalitásait, viszont lehetett tudni h balhés ember, és h messi miatt usem fog középen játzani... guardiola egyik lgnagyobb baklövése volt csigrinszkij mellett.

a bale-ért adott 100 milliót meg sokkal de sokkal hatékonyabban fel lehetett volna használnotok, de hát elnök úr így döntött :D azért ha odaát megkérdeztem volna a nyár elején hogy vidal/gündogan + cavani/suarez vagy bale, gondolom ember nem szavazott volna balere...
Ibrahimovicnál a vak is látta, hogy itt nem lesz jó. Egy Eto'o hoz képest darabos, lassan forduló játékost bevenni a villámgyors passzjátékba...kiabált, hogy őrültség, csodálom, hogy nem tűnt ez fel Pepnek akkoriban...
Bale estében azt kell mondanom, hogy szerencsénk volt. Ha a madrid okosabban költi el ezt a pénzt-mondjuk épp Falcaora, esetleg vesznek egy klasszis jobbhátvédet-ezekkel az igazolásokkal minőségi erősítést hajthattak volna végre-nem tették.
Rivaldo-A Legnagyobb.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.04. 22:11:42

Barcaman1993 írta:A dobogó közelében a Depay-Masi duó leigazolásával. :D
Ezt légyszi ne hozd fel még egyszer, máíg elönt a méreg, ha meglátom a neveiket és tudom, mekkora lehetőséget szalasztottunk el velük... :evil:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.04. 21:43:53

recrea írta:Gyerekek, játsszátok a hülyét, vitatkoztok feleslegesen, mikor jól tudjátok, h "a legdrágább igazolás a legolcsóbb!" 8)

Tehát Bale - szinte - ingyen volt.

Ibrával is így volt: "a legdrágább (a Barcának) igazolás a legolcsóbb (a Milannak)." =D>
Az év kommentjei közt a helye. :D A dobogó közelében a Depay-Masi duó leigazolásával. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.04. 21:29:28

Gyerekek, játsszátok a hülyét, vitatkoztok feleslegesen, mikor jól tudjátok, h "a legdrágább igazolás a legolcsóbb!" 8)

Tehát Bale - szinte - ingyen volt.

Ibrával is így volt: "a legdrágább (a Barcának) igazolás a legolcsóbb (a Milannak)." =D>
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.04. 20:22:39

petiamadridista írta:Igaz.

Dehát tudod..
Az a helyzet, hogy képzeld el, hogy Manszur sejkhez hasonló pénzed van. (most direkt szélsőséges a példa) Te is vennél egy rakás baromságot :D
Meg én is meg bárki más.
Ezek a csapatok is így vannak, költenek, költenek, van ami bejön, van ami nem. Ha nem hát istenem, akkor nem, majd jövőre veszünk mást :D
Miért? Mert megtehetik :)
Na mind1, azthiszem, ez túl lett tárgyalva :)
Ez a példa azért erősen sántít. A Real azért nem egy újgazdag klub, mint mondjuk a City. Nagy hagyományokkal rendelkezik és nekik elsősorban sportszakmai szempontokat kell figyelembe venni, mert az eredményeket, szép játékot sok millióan elvárják, sőt követelik. Egy MC-nél ezt nagyjából lesz..ják, ott fontosabb hogy kik játszanak, mennyiért veszik stb. egy Realnál vagy Barcanaál, MU-nál stb. nagy port kavarnak az ilyenek, főleg hogy Perez regnálása során már történt ilyen.

Na mind1, nem ez a lényeg, csak gondoltam kiegészítem. Neymart meg Bale-t véleményem szerint nem lehet összehasonlítani sem most sem a későbbiekben. Mindketten más dolog miatt érkeztek, más a szerepük. Hiába nagyjából egy poszt mindkettő. A hasonlóság talán csak annyi, hogy mindkét csapatnál ők az idei sztárigazolások. Max. azt lehet majd véleményezni, hogy az egyik a saját csapatában flop volt-e vagy nem.

Ti szerintem, ha a sportszakmai szempontot keressük, azt várjátok a walesi-től, hogy ne legyen egyoldalas a játék. Viszont ez nem csak Bale tudásán, jó szereplésén múlik. Ancelotti is elismerte, hogy Cr köré kell építeni a csapatot, úgyis ő lesz a középpontban a pályán, inkább őt fogják keresni a társak. Illetve ott lesz még egy Marcelo, aki sokkal jobban tudja majd segíteni a támadásokat, mint Arbeloa. Szerintem ebből is adódhatott ez a "féloldalasság" és nem feltétlenül Di Maria felelőssége. Emellett meg kell majd küzdenie azzal a nyomással, amit leginkább ez a horribilis összeg jelent. Kérdés képes-e elviselni. Szerintem vagy Isco vagy Bale "fel lesz áldozva", mert nem hiszem hogy van olyan taktika, amiben mindkettőből ki lehet aknázni a legjobb teljesítményt.

Az Ibrás transzferre visszatérve. Az egy kicsit nevetséges, hogy úgy számoljuk ki az árát, hogy elment Eto'o ennyiért, jött Ibra annyiért, aztán ment ennyiért, majd jött Villa ennyiért és ment annyiért. Ennyi erővel kezdhetnénk Kluiverttől és bezárhatnánk Neymarral. Meg, hogy Eto'o 40 milliót ért. Akkor Cr egy évvel a szerződés lejárta előtt 94 millió lenne + úgy hogy el is vágyódik innen, meg fizetésemelésért sír. Nem hiszem.
A svéd nem kezdett rosszul és meggyőződésem, hogy sikeres lehetett volna, ha visszavesz az ego-jából is inkább azzal törődik, hogy jól teljesítsen és Bojan ne szorítsa ki a kezdőből.
Villat se mondanám befürdésnek. Amíg az a sérülés nem történt vele, nagyon jól játszott, eredményes volt, az egyik legfontosabb részét képezte a csapatnak. Az, hogy mennyiért ment más kérdés. Ha a vétel/eladást nézzük akkor lehet mondani, de akkor ti is befürödtetek Xabival? Hiszen 38(?)-ért érkezett és ingyen megy. Nehéz ezeket a dolgokat megítélni, hogy ki érte vagy nem érte meg. Lehet valaki például a bajnokságban flop, de mondjuk eldönt 2 Bl-döntőt. Akkor mit mondunk rá? Szó val sok összetevője van ennek.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 20:16:43

mekkora :lol:

http://whatbaleearns.co.uk/" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.04. 19:55:14

visca el barca írta:de perez nem manszur sejk, ő csak egy "elnök". nem hiszem el h a madridnál az igazgatói, elnökségi, whatever tanácsban nem volt 3 ember aki odállt volna perez elé és azt mondta volna h nem.
ha nem jönnek az eredmények, bármikor meghekkelhetik a székét a szociók ugyanúgy, ahogy az első regnálása idején.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 19:49:14

de perez nem manszur sejk, ő csak egy "elnök". nem hiszem el h a madridnál az igazgatói, elnökségi, whatever tanácsban nem volt 3 ember aki odállt volna perez elé és azt mondta volna h nem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.04. 19:29:31

azért nem kellett volna akkora befürdésnek lennie ibrahimovicsnak, csak az a gáz, h egyszerűen nem fért bele, mondanám, nem akarták, h beleférjen a brigádba (de akkor meg mi a rákért vették meg?????????). úgyhogy nekünk is megvoltak a mellényúlásaink, ez van. ráadásul a miénk ugye már történelem azzal a paraszttal, a madrid megfázása béllel még előttünk van...
PUYOL-XAVI-INIESTA
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 19:28:27

Igaz.
Én pl Falcaot jobban preferáltam volna, ha már világklasszis támadót kell venni.
Egy Falcao - Vidal kettős volt az álmom, ami ha nem is száz millióból, (vagy 91.. töknyolc) Hanem mondjuk Illara és Bale transzfernél olcsóbban jött volna ki.
Nekem ez volt az álomduó, de erről meg tudni lehetett, hogy nem jöhet össze, ugyebár..

Dehát tudod..
Az a helyzet, hogy képzeld el, hogy Manszur sejkhez hasonló pénzed van. (most direkt szélsőséges a példa) Te is vennél egy rakás baromságot :D
Meg én is meg bárki más.
Ezek a csapatok is így vannak, költenek, költenek, van ami bejön, van ami nem. Ha nem hát istenem, akkor nem, majd jövőre veszünk mást :D
Miért? Mert megtehetik :)
Na mind1, azthiszem, ez túl lett tárgyalva :)
HALA MADRID
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 19:22:26

ibrahimovic már akkor befürdés volt mikor megvettük. nem akarok tippelgetni, de a fórum 90%-a nem értette mi a francnak ide. senki nem vitatta a kvalitásait, viszont lehetett tudni h balhés ember, és h messi miatt usem fog középen játzani... guardiola egyik lgnagyobb baklövése volt csigrinszkij mellett.

Kép
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 19:13:17

visca el barca,
igazad van.
Egyetértek.
De erre azt tudom mondani, hogy majd az idő eldönti :)
Nyilván ha Ibra még a Barcaban lenne, és 30asával verdesné a gólokat, akkor akár még 100 milliót is megért volna.
Mert miért ne?
De aztán befürdés lett a vége, jó most Bale is járhat így :)
Ennyi pénzt szerintem sem ér a wales-i, közel sem.
Hát ha tudja hozni magát és úgy nyomja ahogy a Spursben az utóbbi 1 -2másfél évben akkor aztmondom, hogy megérte..
Meglátjuk :)
Egyelőre, viszont szerintem sem ér ennyit.

Dehát erre is azt mondom, amit már korábban.
A club megtehette, hát megtette. (akárcsak korábban Cronaldo, Kaká, Zidane, Figo stb esetében, vagy a Barcanaál Ibra, Alexis Sanchez vagy Neymar esetében)
HALA MADRID
Replay
Director del Fútbol

2013.09.04. 19:02:08

Cristiano megint szomorú. Ez nem lehet igaz, de legalább most talán nem kell hetekig izgulni, hogy mi a probléma.

http://bit.ly/1cFyEVg
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.04. 18:57:22

szerintem eto'o akkor már csak 5 ft-ot ért... nah, most kinek lesz igaza? :lol:

de ha ibrahimovics volt 90 millió még akkor is reálisabb mint a soha semmit nem nyert bale 100 millája. jó persze bale középcsapatban nyomta blahblahblah, akkor meg ne legyen 100 millio, hanem 40-50 max.

hasonlitsd össze zltannal aki idejövetelekor már 2x holland bajnok, holland kupagyőztes, 5x olasz bajnok, 2x olasz szuperkupa győztes stb stb volt.
Kép
petiamadridista
Madridista

2013.09.04. 18:54:17

Jó..
akkor nézzük máshogy..
Eto'o mondjuk 1!! Eurót ért akkor.
Így Ibra jött 46 millióért.
De egy év múlva sértődötten távozott is.
Ekkor jött az ő helyére Villa 40 millióért..
86 millió plusz 1 eurós üzlet az egész játékoskeringő nem??
Hát Eto'o elé lehetett volna dobni egy zsíros új szerződést és meg van oldva, vagy mondjuk ha 46.ért beválik Ibra akkor már nem jön 40.ért Villa (valószínűleg).. Vagy egyből Villát hozzák el.. És később ezek a játékosok potom pénzért mentek el..
Szal.. Bárhogy nézem Eto'o helyére elköltöttek minimum 86 millió eurót, szűkebb 1 év alatt..

Mindegy, tényleg hagyjuk.
Az egész amit itt le akartam írni, az az, hogy sokat költ mindkét fél :)
Béke :)
HALA MADRID
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.04. 18:48:03

petiamadridista írta:
Ezzel azért majd a matektanárodnak ne dicsekedj el
matektanárom már jóideje nincs..
Azért álljunk már le itt a lenéző hangnemmel, oké, tudom ti vagytok itthon én ezt tiszteletben tartom, szerintem semmi rosszat nem írtam eddig..

Eto'o-t husszmillióra taksálta a Barca, és mellé még fizetett 46-ot. Igaz? Jól tudom? Jól néztem utána?
Na Eto'o simán volt akkor egy közel 40 milliós játékos.. Nagyon simán ért Ibra körülit az értéke.
Ha most a 46hoz hozzáadom a teszem azt 40-et akkor nem 86-nál járok?
De.
Az kerekítve nem 90? De akkor volt 90 körül?
Igen..
szal..
Én nem hiszem, hogy itt bántottam volna bárkit is..
Sőt..
Még meg se kritizálom ezt a transzfert. A Barca megtehette, megtette. Nem mentek csődbe tőle, utána meg még nyertek is egy csomó mindent, nem dőlt össze a világ..
Ennyi..
Eto'o-nak lejáróban volt a szerződése, valószínűleg senki nem fizetett volna érte, mert 1 év múlva ingyen tudták volna megszerezni.
Válasz küldése