Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2013.09.09. 16:10:34

h3x0r írta:
sjd írta: De majd az lesz a szép, amikor ez az egész bedől. Pl. az Arsenal nem tudja kifizetni Özil részletét a Realnak, aki nem tud fizetni Bale után a Spursnek, aki nem tud fizetni Lamela után a Romának, aki nem tud fizetni Gervinho után az Arsenalnak, aki emiatt nem tudja kifizetni Özil részletét. :D
vegtelen ciklus :D
Ha ennyire zárt lenne a piac, (ami nem igaz,) akkor ez a spirál elképzelhető lenne. De abban az esetben is van megoldás az adósság rendezésre, ezt pedig úgy hívják, hogy multilateriális elszámolás. Itt a több adós adósságát egy kalap alá vesszük és csak azt az összeget kell kifizetned, akár a 10. személynek is, amivel te negatívban vagy és nem a teljes vételárat (Nagyon leegyszerűsítve). Mivel nem ennyire zárt, ezért a rendszer már az első részénél megállna, mivel az Arsenal elsősorban hitelt venne fel, de ha annyira nagy a baj, hogy nem tud hitelt felvenni, akkor a faktorálással a tartozásait likvidálja és tudja törleszteni a fennmaradó kiadásait.

Egyébként a fociban sose lesz kevés pénz, mindig meg lesznek azok az emberek, akik a szórakozásukat látják benne és milliárdokat tesznek ezért a sportágba. A foci a modernkor arénája és a "Kenyeret és cirkuszt a népnek!" felfogás miatt, ezt elég sokáig fenn is fogják tartani.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
h3x0r
Madridista

2013.09.09. 15:40:58

h3x0r írta:Nezzuk Calderon beszedenek hany szazaleka volt igazsag.
- Higuaín elengedése nagy hiba volt NEM
- Perez tisztogatási elképzelései IGEN
- Sneijder és Robben talan
- Bale nagy rizikó IGEN
- Özil távozása IGEN
- Az edző véleménye Ozil tavozasarol csak talalgat
- Bale ara ismet csak talalgatas
- Bale fizetese lehet benne valami
- Az edző személye nyugalmat hozott IGEN
- Casillas előbb volt itt, mint Perez, ezert elkuldi talalgat
- Redondoval elkuldese nem tudok rola nyilatkozni
- Raúlt sem akarta megtartani volt is ra oka
- Ha én nem újítom meg Casillas szerződését már rég nem lenne Madridban b.szod, te voltal az elnok. ki ujitsa meg ha nem te??? HULYESEG
- Perez mondata a reptereken (Iker megint gondoskodott arról, hogy elveszítsük a meccset és sikerült neki összehozni.) errol meg soha nem hallottam
- Ancelotti ilyen könnyen befolyásolható lenne talalgat
- Nyereséges lehet a Bale-üzlet? IGEN
- Cristiano fizetese az egesz cikett csak ezert a reszert erdemes elolvasni
- Mi a véleménye Kaká helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. utolag konnyu okosnak lenni. nem tudtak leigazolni es kesz.
(Mi a véleménye Villa helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Mi a véleménye Fabregas helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Folytassam? Pedig mindharmojukat elozetesen megigerte)
- Kaka fizetese felet a Realtol kapja talalgatas
- Mint ahogy Raul is talalgatas

Osszesen 20 temat emlitett, ebbol 5-nel igaza van, 3-nal nincs, 2-nel talan, 7-nel talalgat, 1-rol nem tudok nyilatkozni (Redondo), mondott 1 hulyeseget (Casillas szerzodeshosszabbitasa) es 1 tenyleg erdekes dolgot (Ronaldo szerzodesenek reszletei)
Kép
egoland
Barça C

2013.09.09. 14:17:41

h3x0r írta:
Sandro Rosell, a Barcelona elönke: “Amikor már létezett egy előszerződésünk amit Neymar apjával kötöttünk ő már átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál, így még viccelődtünk is, hogy legalább azt nem a Barcelonának kell fizetnie. Sőt, mikor már aláírta a szerződését velünk még mindig érkeztek ajánlatok e-mailben Santoshoz a Madridtól. ”
Tehat ha jol ertem, akkor Neymar apuka kotott egy eloszerzodest a Barcaval, utana pedig Neymar atesett egy orvosi vizsgalaton a Realnal. Most vagy nem beszeltek elotte vagy Neymar "elfelejtette" vagy csak trollkodtak.

Egy kis erdekesseg Ronaldo szerzodeserol:

Ő tisztán 8,5 milliót keres plusz 1,5 milliót a reklámbevételekből. Tisztán összesen 10 millió eurót. Amit a saját, privát szponzorai fizetnek neki abból az első 6,5 millió az övé marad minden évben és a maradékot elosztjuk 40-40-20% arányban a játékos, a klub és az ügynöke között.
Akkor összesen 16,5 milliót keres tisztán…
Így van. Ehhez a szerződéshez nem nyúlhattak hozzá, mert addigra már alá volt írva. Ráadásul a reklámbevételek amiket még a Madridba való szerződése előtt kötött az mind az övé, a szerződésében csak az azóta megköttetettekre vonatkozik az elosztás.

Az a kis érdekes sztori ebből van kiragadva így érdekesebb.
http://madridom.hu/blog/2013/09/09/cald" target="_blank ... atszana/ Azért én se hiszem minden szavát mert ott fúrják egymást ahol tudják.
h3x0r
Madridista

2013.09.09. 12:39:52

Sandro Rosell, a Barcelona elönke: “Amikor már létezett egy előszerződésünk amit Neymar apjával kötöttünk ő már átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál, így még viccelődtünk is, hogy legalább azt nem a Barcelonának kell fizetnie. Sőt, mikor már aláírta a szerződését velünk még mindig érkeztek ajánlatok e-mailben Santoshoz a Madridtól. ”
Tehat ha jol ertem, akkor Neymar apuka kotott egy eloszerzodest a Barcaval, utana pedig Neymar atesett egy orvosi vizsgalaton a Realnal. Most vagy nem beszeltek elotte vagy Neymar "elfelejtette" vagy csak trollkodtak.

Egy kis erdekesseg Ronaldo szerzodeserol:

Ő tisztán 8,5 milliót keres plusz 1,5 milliót a reklámbevételekből. Tisztán összesen 10 millió eurót. Amit a saját, privát szponzorai fizetnek neki abból az első 6,5 millió az övé marad minden évben és a maradékot elosztjuk 40-40-20% arányban a játékos, a klub és az ügynöke között.
Akkor összesen 16,5 milliót keres tisztán…
Így van. Ehhez a szerződéshez nem nyúlhattak hozzá, mert addigra már alá volt írva. Ráadásul a reklámbevételek amiket még a Madridba való szerződése előtt kötött az mind az övé, a szerződésében csak az azóta megköttetettekre vonatkozik az elosztás.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2013.09.09. 11:11:05

Mekkora troll #-o 8) :lol:
ferninho
Madridista

2013.09.09. 10:31:29

:lol: :lol: :lol:
madridista
h3x0r
Madridista

2013.09.08. 23:59:40

sjd írta:(Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a verziód szerint ha bemennék a K&H-ba hitelt felvenni, majd 2 hónap múlva újra, hogy "bocs, de nem lehetne kicsit máshogy ütemezni a törlesztőt?", mit szólnának :D )
Azert a Real Madrid es te kozted van egy kis kulonbseg. :P
sjd írta:
h3x0r írta:Gondolom a profitbol az elozo evekbol fenn maradt transzfereket fizettuk.
Nem győztél meg. :D
Nem is akartalak :mrgreen:
sjd írta: De majd az lesz a szép, amikor ez az egész bedől. Pl. az Arsenal nem tudja kifizetni Özil részletét a Realnak, aki nem tud fizetni Bale után a Spursnek, aki nem tud fizetni Lamela után a Romának, aki nem tud fizetni Gervinho után az Arsenalnak, aki emiatt nem tudja kifizetni Özil részletét. :D
vegtelen ciklus :D
sjd írta: Egészen addig, amíg el nem jön a következő év, és mégis kéne játékost venni. Ezért tartunk most ott többek között, hogy a fél ország "hitelkárosult". Mert mindenki azt gondolta, hogy jövőre majd nem kell "játékost" venni. Ez egyszerűen egy hamis illúzió, ami elhiteti az emberrel, hogy többet költhet, mint amennyije rendelkezésre áll.
En is igy jartam egyetemen a vizsgakkal. Elso felevben 1 maradt el, masodikban 3, harmadikban meg 2 es mar azon vettem magam eszre, hogy alig birom bepotolni oket. Egy ido utan ketszer annyit tanultam mint normalisan kellett volna es igyis nagy nehezen sikerult behozzam.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.08. 23:11:56

h3x0r írta: Ez szamomra is erdekes. Tesom mondta, hogy naluk sokszor tobb tiz ezer euroval tobbet fizet a ceg azert, hogy ne kelljen azonnal kifizessenek valami termeket.
Likviditási problémáknál ez jellemző megoldás, de ettől még nem zseniálisabb semmivel, mint egy összegben kiadni valamit.
h3x0r írta:Az viszont egyaltalan nem mindegy, hogy egy banknak vagy egy focicsapatnak tartozol
Ha a Daily Mail verziójának hiszünk, akkor tökéletesen mindegy, mert a Spurs máris eladta a követelést egy banknak. De igazából bármelyik csapat eladhatja bármikor. Innentől kezdve minden más irreleváns. (Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a verziód szerint ha bemennék a K&H-ba hitelt felvenni, majd 2 hónap múlva újra, hogy "bocs, de nem lehetne kicsit máshogy ütemezni a törlesztőt?", mit szólnának :D )
h3x0r írta:Gondolom a profitbol az elozo evekbol fenn maradt transzfereket fizettuk.
Nem győztél meg. :D
Szóval azért arra kíváncsi lennék, hogy a klub profitjába és az adósságába hogyan van beleszámolva, hogy mikor, mennyit és hogyan fizetnek az igazolások után. (Bár amióta Rossell lekönyvelte Henry értékének amortizációját, csak hogy Laportát veszteségesnek tüntesse fel, már semmilyen könyvelési bravúron nem csodálkozom.)
h3x0r írta: A legtobben a masodik opciot valasztjak.
Egészen addig, amíg el nem jön a következő év, és mégis kéne játékost venni. Ezért tartunk most ott többek között, hogy a fél ország "hitelkárosult". Mert mindenki azt gondolta, hogy jövőre majd nem kell "játékost" venni. Ez egyszerűen egy hamis illúzió, ami elhiteti az emberrel, hogy többet költhet, mint amennyije rendelkezésre áll.
De majd az lesz a szép, amikor ez az egész bedől. Pl. az Arsenal nem tudja kifizetni Özil részletét a Realnak, aki nem tud fizetni Bale után a Spursnek, aki nem tud fizetni Lamela után a Romának, aki nem tud fizetni Gervinho után az Arsenalnak, aki emiatt nem tudja kifizetni Özil részletét. :D
h3x0r
Madridista

2013.09.08. 22:43:45

sjd írta:Tényleg nem tudom miért olyan hatalmas gazdasági zsenialitás valakit részletben kifizetni (ezt már Neymar kapcsán sem vágtam), akinek van egy kis józan esze, az látja, hogy az egyik határidős ügyletet elcseréled egy másikra. Innentől kezdve meg tökmindegy, hogy egy banknak vagy egy focicsapatnak tartozol.
Ez szamomra is erdekes. Tesom mondta, hogy naluk sokszor tobb tiz ezer euroval tobbet fizet a ceg azert, hogy ne kelljen azonnal kifizessenek valami termeket. Az viszont egyaltalan nem mindegy, hogy egy banknak vagy egy focicsapatnak tartozol. Mert peldaul ha egy adott hataridon belul nem tudsz fizetni, akkor a bankkal atszervezheted, hogy tobb reszletben fizetsz valamivel tobb penzt, mig egy focicsapattal ez nem olyan egyszeru.
sjd írta:A másik fele meg, hogy ebből kiindulva akkor kíváncsi lennék például, hogy Modric, Di Maria, Coentrao stb. stb. ki van-e fizetve már, vagy a 37 milliós profit és társai úgy jönnek ki, hogy rajtuk van még egy laza 50 milliós tartozás a korábbi csapatuk felé.
Tavaly 0-ra jottunk ki az atigazolasi szezonban es meg volt profitunk is. Gondolom a profitbol az elozo evekbol fenn maradt transzfereket fizettuk.
sjd írta: Rossell is elegánsan el fogja tüntetni ezt az 57 milliót a részletfizetéssel, és simán profitábilis lesz a klub, csak innentől kezdve három éven keresztül -10ről indulunk.
Pont ez az, hogy a legtobb ceg ugy gondolkozik, hogy kevesbe megterhelo nekik -10 millio 5 even keresztul mint most azonnal -50 millio. Tegyuk fel egy klubbnak ezen a nyaron van 40 millioja es jovore is kb annyija lesz. Akarnak venni 2 jatekost, mindketto 40 millioba kerul, az osszesen 80 millio. Valasszanak a ket jatekos kozul egyet akit megvesznek iden es jovore pedig a masikat vagy inkabb azt mondjak, hogy megvesszuk most mindkettot es ket reszletben fizetjuk ki oket, jovore viszont senkit nem tudunk venni. A legtobben a masodik opciot valasztjak.

En mondjuk mindig ugy gondolkoztam, hogy annyi penzt koltok el amennyim van. Volt hogy fel evvel elhalasztottam a telefon vasarlast minthogy reszletre vegyem es 30-40%-al tobbet fizessek erte.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.08. 22:23:55

szerintem felesleges ennyit ragozni, hogy mennyibe került.
engem is érdekel, csak nagyon fárasztó olyanról vitázni, amire nincs rálátásunk.
másrészről ha van hivatalosan bejelentett ár, az sem jelent semmit, vagy nem igaz, vagy voltak apróbetűs részek, csúszópénzek, ügynöknek, játékosnak, apucinak, stb.
így lett ugye az 57 milliós neymar 100 valamennyi sokak szemében.

én már csak tudom, korábban odaát veszekedtem egyszer oldalakon át azon, hogy alexis és cesc mennyibe került, mert volt, aki az opciókat (ugye voltak olyan kitételek, hogy x millió jár még, ha 5 éven belül ezt meg azt nyerünk) beleszámolták az árba.
én pedig nem számolom bele addig, míg nem teljesül az opció, és ez által ki kell fizessük a megbeszélt összeget.
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.08. 22:03:34

h3x0r írta:
Chino írta:Azért az érdekes, hogy a vételár még mindig nem tisztázott. Nem igazán értem, hogy ha 91 millióba került Perez miért nem áll ki és hivatalos nyilatkozat formájában miért nem erősíti meg, ahogy az máskor szokás.
Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de lehet, hogy van valami sus-mus a dologban.
Perez soha nem szokott magatol kiallni, hogy elmondja mennyibe is kerult 1-1 jatekos. Altalaban vagy a masik csapat jelenti be, vagy csak a mediaban legtobbet emlegetett osszeget fogadjuk el tenykent. Isco eseteben is volt 30 millio, 24+3, 24+6, 27+3, de hivatalos bejelentes nem volt.
Gondolom majd ha rakerdeznek, elmondja.
Én ezt inkább érdekességből linkeltem. Engem nem igazán érdekelne Bale ára, az meg még kevésbé, hogy melyik banktól vettetek fel kölcsönt. Minden nagyobb igazolásnál ez van. Egy klub sem tudna saját bevételből ilyen összegeket kiadni játékosokra.
Ha jól emlékszem, például Cr-nél igenis a transzfer végén hivatalosan bejelentették mennyibe is került, ahogy Kaká-nál.
Ha rákérdeznek elmondja? Még alá sem írta Bale, azóta ostromolják Perezt. Minden újságírónak ez az első kérdése, ez a legnagyobb téma a médiában, gyártják az elméleteket folyamatosan.
Szerinted azért nem közlik hivatalosan mert nem kérdeztek rá? Ne légy már naiv. Van valami a háttérben, jó vagy rossz dolog, ki tudja? Mindenesetre Pereznek is az lenne az érdeke hogy lenyugtassa a jónépet, de valamiért nem teszi, pedig már az EP-nél jár az ügy.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.08. 21:37:48

h3x0r írta: Azt megjegyeznem, hogy a nyarat 45 millios minusszal zartuk, az elozo szezonban pedig 37 millio profitunk volt. Arrol nem is beszelve, hogy a hirek szerint tobb reszletben fizetunk a Tottenham-nek is.
Ja, mindezt hitelből.

Tényleg nem tudom miért olyan hatalmas gazdasági zsenialitás valakit részletben kifizetni (ezt már Neymar kapcsán sem vágtam), akinek van egy kis józan esze, az látja, hogy az egyik határidős ügyletet elcseréled egy másikra. Innentől kezdve meg tökmindegy, hogy egy banknak vagy egy focicsapatnak tartozol.

A másik fele meg, hogy ebből kiindulva akkor kíváncsi lennék például, hogy Modric, Di Maria, Coentrao stb. stb. ki van-e fizetve már, vagy a 37 milliós profit és társai úgy jönnek ki, hogy rajtuk van még egy laza 50 milliós tartozás a korábbi csapatuk felé.
Rossell is elegánsan el fogja tüntetni ezt az 57 milliót a részletfizetéssel, és simán profitábilis lesz a klub, csak innentől kezdve három éven keresztül -10ről indulunk. Az már kicsit kevésbé lesz szép, főleg, ha esetleg jövőre is kéne egy hasonló összeget áldozni mondjuk egy védőre.
miihii
KHAL

2013.09.08. 21:13:13

Chino írta:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/08" target="_blank ... bizottsag8
Santander 16M + DB 84.9M = 100.9M
Akkor mégse 91 :D

Másrészt ez a kulcsmondat:
A lap szerint „abszurd és perverz”, hogy az 50 százalékos fiatalkori munkanélküliséggel küzdő, a recesszió által sújtott Spanyolország egyik eladósodott klubja hozhatta tető alá a világ legdrágább átigazolását.
h3x0r írta:Nekunk is van adossagunk, ami evrol evre csokken (tavaly meg 125 millio volt, iden mar 91)
Akkor a Bale transzfer előtt nullán voltatok? #RESPEKT :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
h3x0r
Madridista

2013.09.08. 21:12:43

Chino írta:Azért az érdekes, hogy a vételár még mindig nem tisztázott. Nem igazán értem, hogy ha 91 millióba került Perez miért nem áll ki és hivatalos nyilatkozat formájában miért nem erősíti meg, ahogy az máskor szokás.
Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de lehet, hogy van valami sus-mus a dologban.
Perez soha nem szokott magatol kiallni, hogy elmondja mennyibe is kerult 1-1 jatekos. Altalaban vagy a masik csapat jelenti be, vagy csak a mediaban legtobbet emlegetett osszeget fogadjuk el tenykent. Isco eseteben is volt 30 millio, 24+3, 24+6, 27+3, de hivatalos bejelentes nem volt.
Gondolom majd ha rakerdeznek, elmondja.

A sport1-es cikkrol annyit, hogy van egy EP kepviselo, aki nem erti hogy volt a Realnak 91 vagy 100 millioja egy jatekosra, mikor spanyolorszag durvan valsagban van, ezert az Europai Bizottsagnal kervenyezte a pontos reszletek kideriteset.
Azt megjegyeznem, hogy a nyarat 45 millios minusszal zartuk, az elozo szezonban pedig 37 millio profitunk volt. Arrol nem is beszelve, hogy a hirek szerint tobb reszletben fizetunk a Tottenham-nek is. Az meg, hogy a Bild szerint egy eladosodott klubb vagyunk? Az eladosodott jelzot inkabb azokra hasznalnam akiknek nagy adossaguk van es nem tudjak torleszteni. Nekunk is van adossagunk, ami evrol evre csokken (tavaly meg 125 millio volt, iden mar 91)
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.08. 18:33:22

Boixos írta:
h3x0r írta:A Daily Mail első brit lapként megerősítette, hogy Bale vételára 91 millió euró volt, négy részletben. A Real Madrid az első, 16 millió eurós részletet már átutalta, a hátralévő 75 millió eurót pedig három egyenlő részletben, 2014, 2015 és 2016 nyarán fizeti ki a klub. A Tottenham valószínűleg élni fog a forfetirozás lehetőségével, azaz eladja a Real Madrid adósságát a német Deutsche Banknak, akik 73 millió eurót azonnal átutalnak az angol klubnak.
ingyen volt.

És már +40 milliót termelt a klubnak a marketingbevételből. :D

A viccet félretéve, nem ült el még a balhé, már felsőbb körökben is előkerült a transzfer.

http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/08 ... bizottsag8" target="_blank

Azért az érdekes, hogy a vételár még mindig nem tisztázott. Nem igazán értem, hogy ha 91 millióba került Perez miért nem áll ki és hivatalos nyilatkozat formájában miért nem erősíti meg, ahogy az máskor szokás.
Forca Barca!!!!
h3x0r
Madridista

2013.09.08. 18:02:24

Boixos írta:
h3x0r írta:A Daily Mail első brit lapként megerősítette, hogy Bale vételára 91 millió euró volt, négy részletben. A Real Madrid az első, 16 millió eurós részletet már átutalta, a hátralévő 75 millió eurót pedig három egyenlő részletben, 2014, 2015 és 2016 nyarán fizeti ki a klub. A Tottenham valószínűleg élni fog a forfetirozás lehetőségével, azaz eladja a Real Madrid adósságát a német Deutsche Banknak, akik 73 millió eurót azonnal átutalnak az angol klubnak.
ingyen volt.
Nem. Olvasd el megegyszer. Bale 16 millioba kerult, a tobbit a nemet Deutsche Bank allta. :D
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.09.08. 16:21:40

Boixos írta:
ingyen volt.
:lol: =D>
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.08. 15:38:59

ingyen volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
h3x0r
Madridista

2013.09.08. 10:53:31

A Daily Mail első brit lapként megerősítette, hogy Bale vételára 91 millió euró volt, négy részletben. A Real Madrid az első, 16 millió eurós részletet már átutalta, a hátralévő 75 millió eurót pedig három egyenlő részletben, 2014, 2015 és 2016 nyarán fizeti ki a klub. A Tottenham valószínűleg élni fog a forfetirozás lehetőségével, azaz eladja a Real Madrid adósságát a német Deutsche Banknak, akik 73 millió eurót azonnal átutalnak az angol klubnak.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.07. 22:10:41

marcelot sírva hozták le a pályáról az ausztrálok ellen, a combjával volt valami, komolynak tűnik.

ha kidől több hónapra, akkor szerencse számukra a szerencsétlenségben, hogy coentrao távozása meghiúsult az utolsó pillanatban.
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.06. 17:20:37

adyjuve írta:
Chino írta: Személy szerint egy milliós fizut adni egy olyan játékosnak, akinek egyelőre nincs marketingértéke, egy angol középcsapatban volt egy kiemelkedő szezonja, az új csapatában még nem is játszott enyhe túlzásnak érzem és most eltekintek az árától.
Nincs marketingértéke a PL legjobbnak választott játékosának? A liga 5. helyezett csapata mióta közép? Volt már sok olyan eset hogy egy jó évre x milliós fizetést kapott a játékos(Özil).
A hsz ezen részében volt két elírás. Nyilván nem egy milliós fizuról hanem 13-ra gondoltam, illetve a marketingértéknél egy "akkora" szó kimaradt. Az én hibám, csak a hsz végére már egy kicsit elfáradtam fejben.

ennek ellenére tartom, hogy a Spurs egy közel sem magasan jegyzett csapat. Azt hogy valaki egy-egy szezonban milyen eredménnyel zárt, nem feltétlenül tükrözi, hogy milyen helyet is foglal el. Vegyük például a Villarealt. kiestek a PD-ből, mégsem nevezhetjük őket egy pofozógépnek vagy egy Zaragozát stb.
Lehet, hogy 5. lettek de én akkor sem nevezném őket top-csapatnak, inkább a középmezőnyhöz érzem őket közelebb. De ez persze csak egy vélemény. Ti máshogy gondoljátok és ebben nincs semmi baj. Nem volt olyan rég, hogy mi is konstansan a középmezőnyben vitézkedtünk, sőt többször a kiesés ellen harcoltunk, mégsem nagyon sütötték ránk, hogy középcsapat vagyunk, legfeljebb abban a szezonban a a táblázat középmezőnyében foglaltunk helyet.
De én például nem hiszem, hogy egy Ribéry-nél nagyobb lenne a marketingértéke, Neymarét pedig meg sem közelíti.

Szerintem ez a vélemény nagyban tükrözi a Bale transzfert:

Jürgen Klopp: “Nem az a kérdés, hogy mennyibe kerül egy játékos. A kérdés az, hogy szükség van-e rá és hogy ki tudod-e érte fizetni a kért árat.
Forca Barca!!!!
h3x0r
Madridista

2013.09.05. 21:53:30

Egy kis erdekesseg, hogy a 11/12 es szezon 514 millio euros bevetelet a 12/13as szezonban sikerult tulszarnyalni 7 millioval. A 11/12-es 24,2 millio euros netto (!) profit 50%-al nott, tehat 37 millio euro volt a profitunk az elmult szezonban. A netto adossagallomany pedig 27%-al csokkent 125-rol 91 millio eurora.
Forras
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.05. 20:09:20

Fizetések kapcsán mi maradjunk csendben,nálunk a legmagasabbak a fizetések messze,csereemberek kapnak 5milliós fizukat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
adyjuve
Barça C

2013.09.05. 20:05:05

Chino írta: Személy szerint egy milliós fizut adni egy olyan játékosnak, akinek egyelőre nincs marketingértéke, egy angol középcsapatban volt egy kiemelkedő szezonja, az új csapatában még nem is játszott enyhe túlzásnak érzem és most eltekintek az árától.
Nincs marketingértéke a PL legjobbnak választott játékosának? A liga 5. helyezett csapata mióta közép? Volt már sok olyan eset hogy egy jó évre x milliós fizetést kapott a játékos(Özil).
Sempre Juve & Visça el Barca!
Judit_21
Barça C

2013.09.05. 17:49:24

Én azért nem tartom teljesen indokoltnak az eladását, mert eddig semmi konkurenciája nem volt, így tudat alatt sem hozta ki magából a maximumot
Ez már önmagában elküldésre adhat okot :) Nincs konkurenciám, ezért nem is kell magam annyira odatennem. De azért fizetésemelést kérek, mert igazából jó vagyok. Erre szokták azt mondani, hogy ezt nem lehet...ez a real madrid...ez a barcelona...ez a manchester united stb...itt minden meccsen tedd oda magad vagy vedd le szépen a mezt.

Egyébként penamadridistán van egy nagyon jó összegzés, miért volt jó döntés özil eladása...ott én pl. sok mindennel azonosulni tudok.
Válasz küldése