Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/09/15/ ... l_madride/
Az eddigi meccseken a Modric, Khedira/Casemiro, Isco kozeppalya volt, jobb oldalt pedig Di Maria, aki szinte az egesz meccseket vegig robotolta, rengeteget segitett be a vedekezesbe (foleg akkor, amikor Khedira jatszott).Chino írta:Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?
nem ezt mondtam, de hoztak egy bale-t 90 milláért, egy másik futballkultúrából, mellé szinte egyszezonos iscot, illarrát és carvajalt és egy castillából sem éppen kilógó, súlyproblémákkal küzdő casemirot.Miért illik? Felrobban a bolygó, ha nincs a Madridnak minden évben egy rossz igazolása.
gondolom annyit biztosan emeltek, hogy ő legyen a legjobban fizetett, főleg, hogy eto'o az évi 20 millával kiesett a listáról, miután elhúzott az anzsitól.Ezzel a szerződéshosszabbítással amúgy mennyivel nőtt a fizuja + a marketingbevételek százaléka?
Nem volt nehéz feljavulni. Ronaldo és az egész Real bűn gyengén játszott tegnap. Ha fel is javult, akkor az nem Bale lecserélése miatt volt, hanem szimplán vmennyire összekapta magát. Mondjuk nekem ez a formajavulás egyáltalán nem tűnt fel.Chino írta:Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?
Ezzel a szerződéshosszabbítással amúgy mennyivel nőtt a fizuja + a marketingbevételek százaléka?
Miért illik? Felrobban a bolygó, ha nincs a Madridnak minden évben egy rossz igazolása.shutterisland írta:így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.Illarra
Ez szomorú, mert reménykedtem,hogy visszamegy a Manchesterbe...h3x0r írta:HIVATALOS: Cristiano Ronaldo a mai nap folyamán meghosszabbítja a szerződését a Real Madriddal! Florentino Pérez 13:45-re sajtótájékoztatót hívott össze, amin bejelenti a portugál sztár kontraktusának megújítását!
Egyetértek, nem lenne igazság, ha mindenki beválna!shutterisland írta: így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.
így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.Illarra
Igazából lehetett volna ez 6-2 isferninho írta:nagyon csalódott vagyok............
Marin lövésénél még az is benne volt, hogy pontot nem szereztek... erre megnyertétek a meccset....
még mi csak a szerencsének és Diego Lopeznek köszönhetően hoztunk el kőkemény 1 pontot..........
és egy bajnokságot az ilyen fordulók döntik el....
egyébként tényleg meg. Én nem tudom ezek a csapatok, hogy készülnek a barca meg a reál ellen, de 100% koncentráció, és a helyzetek 2/3-nak berúgása alap lenne, ha valamit keresni akarnak a meccsenTobias88 írta:Ez a Villareal meg is érdemli hogy kikapjon. Ennyi helyzetet kihagyni, elképesztő
Meg pár elmaradt sárga amikből 1 piros legalább kijött volna.sjd írta: Volt ott azért egy elég egyértelmű támaszkodás, amit valljuk be, a bíró elég könnyű síppal lefújt. Ezeket a szituációkat tényleg meg szokták adni általában, amivel általában nem is értek egyet, ettől függetlenül szabálytalannak szabálytalan volt.
Volt ott azért egy elég egyértelmű támaszkodás, amit valljuk be, a bíró elég könnyű síppal lefújt. Ezeket a szituációkat tényleg meg szokták adni általában, amivel általában nem is értek egyet, ettől függetlenül szabálytalannak szabálytalan volt.ferninho írta: én a Barca meccs után borzasztó csalódott voltam.... nem is az a szabályos meg nem adott Sevillai gól miatt.... bár azt még mindig nem értem...
istenem csak egyszer tudnál csendben maradni legalább a meccs végéigsörvirsli írta:Ez a real igen nokedli ma!
A 100millás Bélnek kb 2labdaérintes volt idáig,tehát akkor mindegyikért 50 millát fizetett eddig a madrid!
nem is írok inkább semmit...Tobias88 írta:Csak az a baj, hogy a bíró a Madriddal van. Modric nyújtott lábbal talpal és csak szabad. Bale talpal az 5ösön és semmi...
egy gól az mennyit számít arányokban? vagy így most 33-33-33?A 100millás Bélnek kb 2labdaérintes volt idáig,tehát akkor mindegyikért 50 millát fizetett eddig a madrid!