istenem csak egyszer tudnál csendben maradni legalább a meccs végéigsörvirsli írta:Ez a real igen nokedli ma!
A 100millás Bélnek kb 2labdaérintes volt idáig,tehát akkor mindegyikért 50 millát fizetett eddig a madrid!

istenem csak egyszer tudnál csendben maradni legalább a meccs végéigsörvirsli írta:Ez a real igen nokedli ma!
A 100millás Bélnek kb 2labdaérintes volt idáig,tehát akkor mindegyikért 50 millát fizetett eddig a madrid!
nem is írok inkább semmit...Tobias88 írta:Csak az a baj, hogy a bíró a Madriddal van. Modric nyújtott lábbal talpal és csak szabad. Bale talpal az 5ösön és semmi...
egy gól az mennyit számít arányokban? vagy így most 33-33-33?A 100millás Bélnek kb 2labdaérintes volt idáig,tehát akkor mindegyikért 50 millát fizetett eddig a madrid!
ilyenkor törvényszerű h uis fordítanak... nem is izgulok tulsagosan, kb 1-4 lesz a végeeimenis1212 írta:ezeket a helyzeteket akkora luxus elpuskázni egy reál ellen...
Bale és Illarra kezdő lesz...A Real Madrid kezdőcsapata: López, Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho, Modric, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo és Benzema.
Ronaldoval es a MU-val meg elozo nyaron (2008 nyar) megegyezett Calderon, az eloszerzodest is alairtak.Rumig írta:Ez elég érdekes, én határozottan úgy emlékszem, h Kaká előbb ment Madridba, mint CR.h3x0r írta: - Cristiano fizetese az egesz cikett csak ezert a reszert erdemes elolvasni
- Mi a véleménye Kaká helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. utolag konnyu okosnak lenni. nem tudtak leigazolni es kesz.
Gyorsan utána is néztem most, igaz csak wikipédián, eszerint előbbi júni 8, utóbbi júni 26-án vált hivatalossá. Ergo hogy lehet az, h CR-t még Calderón intézte egészen a szerződés aláírásáig, míg Kakát ő nem tudta/akarta megvenni, "Persze Florentino arroganciája megint ahhoz vezetett, hogy kiadjon egy sérült játékosért 67 millió eurót "
Ez elég érdekes, én határozottan úgy emlékszem, h Kaká előbb ment Madridba, mint CR.h3x0r írta: - Cristiano fizetese az egesz cikett csak ezert a reszert erdemes elolvasni
- Mi a véleménye Kaká helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. utolag konnyu okosnak lenni. nem tudtak leigazolni es kesz.
h3x0r írta: Se Bale, se Ronaldo eseteben nincs hivatalos osszeg. Mindenki csak talalgat.
Akkor ez a hivatalos? 11 millió? Mert volt itt már 7-13-ig minden. Vagy ez is egy hír alapján ment. Mondjuk én eléggé sokallom. A reális sztem olyan 7-8 lett volna, amit mondjuk 2-3 év múlva emelhetnek. Sok esetben ilyesmi kitételeket szoktak belevenni a szerződésbe.h3x0r írta:Nincs benne semmi meglepo, Ronaldo 2009-ben irta ala a szerzodeset, az osszes tobbi jatekos ez utan. Ibra, Falcao, Thiago Silva, Toure magas fizetese egyertelmu: itt van egy arab sejk, aki csak hatalmas fizetessel tud jo jatekosokat szerzodtetni. Messi fizetesevel nincs gond, megerdemli. Viszont Hazard miert kap ennyit... a leigazolasakor se ertettem. Rooney kikovetelte a fizu emelest, akkoriba talan meg is erdemelte, Van Persie gondolom nem akart az angolnal kevesebbet keresni. A leigazolasakor pedig Torres is megerdemelt akkora fizetest. Bale 11 millioja a jelenlegi teljesitmenyehez kepest nekem soknak tunik, habar ha azt nezzuk, hogy 6 eves szerzodest kotottunk vele, amit 3-4 ev mulva hosszabbitunk meg csak es 4 ev mulva ki tudja mekkora fizetesek lesznek...messideco írta:CR nincs benne a legjobban keresők szűk elitjében? Meglepő számomra...[/color]
h3x0r írta:Nincs benne semmi meglepo, Ronaldo 2009-ben irta ala a szerzodeset, az osszes tobbi jatekos ez utan. Ibra, Falcao, Thiago Silva, Toure magas fizetese egyertelmu: itt van egy arab sejk, aki csak hatalmas fizetessel tud jo jatekosokat szerzodtetni. Messi fizetesevel nincs gond, megerdemli. Viszont Hazard miert kap ennyit... a leigazolasakor se ertettem. Rooney kikovetelte a fizu emelest, akkoriba talan meg is erdemelte, Van Persie gondolom nem akart az angolnal kevesebbet keresni. A leigazolasakor pedig Torres is megerdemelt akkora fizetest. Bale 11 millioja a jelenlegi teljesitmenyehez kepest nekem soknak tunik, habar ha azt nezzuk, hogy 6 eves szerzodest kotottunk vele, amit 3-4 ev mulva hosszabbitunk meg csak es 4 ev mulva ki tudja mekkora fizetesek lesznek...messideco írta:CR nincs benne a legjobban keresők szűk elitjében? Meglepő számomra...[/color]
Nincs benne semmi meglepo, Ronaldo 2009-ben irta ala a szerzodeset, az osszes tobbi jatekos ez utan. Ibra, Falcao, Thiago Silva, Toure magas fizetese egyertelmu: itt van egy arab sejk, aki csak hatalmas fizetessel tud jo jatekosokat szerzodtetni. Messi fizetesevel nincs gond, megerdemli. Viszont Hazard miert kap ennyit... a leigazolasakor se ertettem. Rooney kikovetelte a fizu emelest, akkoriba talan meg is erdemelte, Van Persie gondolom nem akart az angolnal kevesebbet keresni. A leigazolasakor pedig Torres is megerdemelt akkora fizetest. Bale 11 millioja a jelenlegi teljesitmenyehez kepest nekem soknak tunik, habar ha azt nezzuk, hogy 6 eves szerzodest kotottunk vele, amit 3-4 ev mulva hosszabbitunk meg csak es 4 ev mulva ki tudja mekkora fizetesek lesznek...messideco írta:CR nincs benne a legjobban keresők szűk elitjében? Meglepő számomra...[/color]
http://m.privatbankar.hu/cikk/foci-260605Most pontosan nem tudom hány százalék, nem vagyok közgazdász, valami okosabb emberke biztos tudja a részleteket.
h3x0r írta:En ugy tudom, hogy a 2000-es evek elejen a spanyolok ugy akartak kulfodi sztarokat a ligaba csalogatni, hogy bizonyos adokedvezmenyekkel reszesitettek oket. Tehat amig a spanyol jatekosok fizeteseiknek 50%-a az allame lett, addig a kulfoldi jatekosok csak 25%-ot adoztak. 2010 januar elseje utan pedig a kulfoldi jatekosok is ugyan ugy adoznak mint a hazaiak. (marmint akik 2010.01.01 utan irtak ala a szerzodesuket) Jelenleg valami olyasmi adokedvezmeny van, hogy a julius 1 utan leigazolt kulfoldi jatekosok az elso fel evben 50% helyett csak 25%-ot adoznak. (Ancelotti, Bale es Neymar eseteben is tobb milliot sporolnak meg a klubbok ezzel)Chino írta:Én úgy tudom, hogy ez az adótörvény csak a külföldi játékosokra vonatkozik, így nálunk hiába magasabbak a fizetések, inkább a hazai játékosok szakítják a nagyyobb pénzeket.
En ugy tudom, hogy a 2000-es evek elejen a spanyolok ugy akartak kulfodi sztarokat a ligaba csalogatni, hogy bizonyos adokedvezmenyekkel reszesitettek oket. Tehat amig a spanyol jatekosok fizeteseiknek 50%-a az allame lett, addig a kulfoldi jatekosok csak 25%-ot adoztak. 2010 januar elseje utan pedig a kulfoldi jatekosok is ugyan ugy adoznak mint a hazaiak. (marmint akik 2010.01.01 utan irtak ala a szerzodesuket) Jelenleg valami olyasmi adokedvezmeny van, hogy a julius 1 utan leigazolt kulfoldi jatekosok az elso fel evben 50% helyett csak 25%-ot adoznak. (Ancelotti, Bale es Neymar eseteben is tobb milliot sporolnak meg a klubbok ezzel)Chino írta:Én úgy tudom, hogy ez az adótörvény csak a külföldi játékosokra vonatkozik, így nálunk hiába magasabbak a fizetések, inkább a hazai játékosok szakítják a nagyyobb pénzeket.