Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.17. 20:59:28

Ez a Chelsea?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gergely
Jugador del Barça

2013.09.17. 20:29:44

Várhidi úrnak mennyire nincs fogalma a Madrideól , úristen...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.17. 19:34:41

Mezner2 írta:
h3x0r írta:
Csiga meg emlékeim szerint 25-ért érkezett és 12-13-ért ment vissza, ez azért még mindig kisebb blama mint Kaká 66millió - 0 eurós jön-megy biznisze :mrgreen:
Jól mondta a madridista kollega, 15 volt. Igazából nevethetünk ezen a Kaká bizniszen (tényleg vicces), de azt tegyük hozzá, hogy nekünk is voltak hasonló kaliberű baklövéseink: Ibra, Villa...

És akkor ehhez hozzátenném, hogy Henrique, Keirrison 1 percet nem játszott. Hlebbel annyit szórakoztunk, hogy ingyen ment el, a fizetésének egy részét meg évekig mi álltuk. Caceres is elment 3,5 millióért? Aztán most is uruquayi válogatott, ráadásul jól is nyomja. Ha jól emlékszem 1 évvel később a Juve jóval többért vette meg a Sevillától.

Bojan biznisz is minden csak nem bombaüzlet. Sajnos várható volt, hogy így alakul. Keitát meg sem merem említeni...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.17. 17:54:36

h3x0r írta:
Mezner2 írta: Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes [-X :mrgreen: (igen, még Faubert is :oops: )
Azt azert hozzatennem, hogy a CR - Kaka paroson kivul senkirol nem mondtuk azt, hogy visszahozta az arat es profitot is termelt (kozvetve vagy kozvetlenul) :)

Azért ez minden megvett játékosotok után elszórta valaki a fórumba, hogy úgyis visszahozza az árát :roll: Szóval nem teljesen igaz ez sem, szerintem egy játékos nem tudja profitba visszahozni az árát, erre akár meg is mernék esküdni, mivel lehet, hogy én most Neymar mezt veszek, viszont emiatt nem veszem meg Messi mezét, így ugyanott tart a klub mintha nem vette volna meg a tarajost (legalábbis ebből a szempontból) ... érdekes dolgok ezek!

Csiga meg emlékeim szerint 25-ért érkezett és 12-13-ért ment vissza, ez azért még mindig kisebb blama mint Kaká 66millió - 0 eurós jön-megy biznisze :mrgreen:
egoland
Barça C

2013.09.17. 17:05:11

Mi is túlléptük az 500 milkát.

A Barcelona lesz a második labdarúgócsapat a világon, amelyik éves szinten eléri az 500 millió Eurós bevételt. Mielőtt találgatásokba bocsátkozna bárki ezt a mezőnyt a Real Madrid vezeti 520 millió Euró körüli értékkel és most a bűvös 500-as határt a Barcelona fogja másodikként átlépni a maga 509 millió Eurós árbevételével. Mindkettő klub tájékoztatása szerint a tervezett adózás utáni nyereség 36 millió Euró körül mozog. A Barcelona a bevételeinek felfuttatását akkor kezdte meg markánsan, amikor szakított azzal a hagyománnyal, hogy a mezfelületet nem értékesítette semelyik cégnek. Mindenesetre mindkettő klubnak égetően szüksége van a pozitív üzenetekre a gazdálkodására vonatkozóan, mert rendkívül nagy adósságállományt görget maga előtt a két sztáralakulat.
h3x0r
Madridista

2013.09.17. 15:32:18

Mezner2 írta: Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes [-X :mrgreen: (igen, még Faubert is :oops: )
Azt azert hozzatennem, hogy a CR - Kaka paroson kivul senkirol nem mondtuk azt, hogy visszahozta az arat es profitot is termelt (kozvetve vagy kozvetlenul) :)

Azert Faubert 2 millios ara meg mindig 5x jobb mintha megvettuk volna Csigrinszkij-t 25-ert es ra egy evre eladtuk volna 15-ert :mrgreen:
Barcaman1993 írta:Itt lóg egy Faubert mez a falamon, legalább támogattam a projekt megtérülését. :D Persze, még az kéne...
Mar evek ota szeretnek venni egy 08-09-es eredeti Julien Faubert mezt, de egy Adidas boltba se kapni. Nem beszelhetnenk meg egy cseret? Kapnal tolem 5 barca mezt (termeszetesen te valasztod ki, hogy kinek a mezei legyenek) cserebe a francia legenda 18-as mezeert. :mrgreen:
Szegeny Di Stefano csak nezi, hogy ez meg ki)
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.17. 13:05:48

Mezner2 írta:
sörvirsli írta:A realmadrid egy kimutatás szerint az elmúlt öv évben 611 millió eurót (183,3 milliárd forint) költött játékosok vásárlására, ez majdnem háromszor annyi, mint amennyiért a Bayern München (227 millió euró) vásárolt ugyanebben az időszakban. Az egyetlen egyesület, amely megközelíti a real által elköltött összeget a Manchester City, amely 549 millió eurót szánt a keret megerősítésére a vizsgált időszakban

Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes [-X :mrgreen: (igen, még Faubert is :oops: )
"Kell egy csapat." :D Had idézzem ezt a klasszikust. De több, minek? :D Itt lóg egy Faubert mez a falamon, legalább támogattam a projekt megtérülését. :D Persze, még az kéne... Annak azért örülök, hogy mindenki szépen visszatermelte az árat, de mi annyira hülyék vagyunk, hogy nekünk ez bezzeg nem sikerül. Értitek? :wink:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.17. 11:10:39

sörvirsli írta:A realmadrid egy kimutatás szerint az elmúlt öv évben 611 millió eurót (183,3 milliárd forint) költött játékosok vásárlására, ez majdnem háromszor annyi, mint amennyiért a Bayern München (227 millió euró) vásárolt ugyanebben az időszakban. Az egyetlen egyesület, amely megközelíti a real által elköltött összeget a Manchester City, amely 549 millió eurót szánt a keret megerősítésére a vizsgált időszakban

Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes [-X :mrgreen: (igen, még Faubert is :oops: )
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.09.17. 10:57:42

A realmadrid egy kimutatás szerint az elmúlt öv évben 611 millió eurót (183,3 milliárd forint) költött játékosok vásárlására, ez majdnem háromszor annyi, mint amennyiért a Bayern München (227 millió euró) vásárolt ugyanebben az időszakban. Az egyetlen egyesület, amely megközelíti a real által elköltött összeget a Manchester City, amely 549 millió eurót szánt a keret megerősítésére a vizsgált időszakban
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
mvik
Jugador d'estrella

2013.09.16. 16:50:31

üdv. nem tudom volt e már belinkelve ez a videó, de ezen a csávón majd be fostam a röhögéstől, nagyon kemény. :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ" target="_blank
mvik
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.16. 16:29:02

Azért Alves is elég cifrán szokott kinézni, talán veri is a portugált ebben a tekintetben.. :D Amúgy én megértem, hogy unta, biztos halál izgalmas lehetett percekig saját magáról összeállított videót néznie (bár Cunciról van szó.. :D ), de tényleg túl látványosan is unta az egészet..

Közben azért megy a fight... :arrow:

“Neymar és Cristiano egy napon születtek, február 5-én. Amikor Cristiano annyi idős volt, mint most Neymar, akkor csak egy középszerű játékos volt. Most is csak a testsúlyában múlja felül őt” – reagált Neymar ügynöke Mendes szavaira.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.16. 16:25:09

Jaj egyem a szívét milyen csinike volt Ronci.
Én egyébként sajnálom így utólag szegényt. Borzalmasan unalmas és megterhelő lehetett a 17 milliós fizetését aláfirkantania plusz még vagy egy fél órán át jó pofizni az elnökkel. Ahelyett, hogy szupibnál szupib női üzletekben vagy szoliba tölthette volna az idejét.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.16. 16:23:28

A PL-ben az elmúlt négy évben 86-szor adtak lapot műesésért, Bale kapta a legtöbbet. :lol:

hozzánk kellett volna jönnie :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.16. 16:09:54

Gareth Tello írta:
h3x0r írta:Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni. :D
És Özil alkalmazott-serege ott maradt? Mert akkor nem fog unatkozni Bale. :twisted:
Ozil is berelte a hazat, gondolom mar kikoltozott. Max par het mulva benez, hogy ott felejtett par ezer eurot a parnaja alatt :D
visca el barca írta:és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek :lol: :lol:
Ugy birom ezeket a videokat :D
http://youtu.be/a4L7wTLhEmA
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.16. 13:48:42

visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077

:D :D

és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek :lol: :lol:
Tiszta Benny Hills show újratöltve. :D Roni már elégszer megnézte ezeket a mozdulatokat a Youtube-on. :lol: Az a haj, meg az a póz... :D Kíváncsi vagyok, Messi mikor fog ilyeneket csinálni! :)
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.09.16. 13:47:33

és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek :lol: :lol:

Kép

Typical Ronaldo style 8) :mrgreen:
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.16. 13:47:13

Belenéztem az élő közvetítésbe, hát szegény Cé tényleg eléggé unta magát. :lol: Aztán meg felvette a menő szemcsijét, amikor aláírta a szerződést... :mrgreen:
h3x0r írta:Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni. :D
És Özil alkalmazott-serege ott maradt? Mert akkor nem fog unatkozni Bale. :twisted:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.16. 13:32:13

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077" target="_blank

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.09.16. 13:24:56

Mezner2 írta: Arra meg mindannyian emlékszünk, hogy mik lettek az eredmények amikor focizni akartak ellenünk, azt mi nagyon szeretjük ha valaki megpróbálja :oops: :D
mondjuk akkor más volt a helyzet, mert egy top formában támadó és ugyan így védekező Barca ellen akartak támadni, aki épp űrfocit játszott egy olyan stílusban, ami akkor mindenkinek új volt szinte. attól azért még/már messze vagyunk, főleg védekezésben, sajnos a védelem még mindig meccsenként csinál hajmeresztő dolgokat és a középpályánk sem úgy szűr, mint Pepnél. valamint a legutóbbi, tavaszi classico-n meg pölö teljesen felénk kerekedtek és játszva vertek meg, nem Pepe-féle mészárlásokkal meg Arbeloa gyógyszer elgurulásaival.
ezzel együtt nem mondom őket esélyesebbnek, szerintem 50-50, itthon felénk, náluk meg feléjük billen kicsivel a mérleg. Ancelotti nem fog olyan bunkert ásni, mint a portugál, ez tény, meg valószínűleg nem is arra fogja őket biztatni, hogy embert ölni menjenek ki a pályára, de a stratégiához van érzéke nem kevés, meg látott ő már sok mindent, speciel tavaly a psg-t is szenvedve ejtettük ki, úgyhogy abba biztos vagyok, hogy komplett taktikát dolgoz majd ki csak ránk kihegyezve, úgyhogy összetettebb lesz a képlet annál, hogy ha támadni akarnak, akkor majd jól beopják.
szerencsénkre azért Tata sem vak és látszódik helyenként, hogy jó, amit akar, de az tuti, hogy a Real ellen mindenkinek 100%on kell pörögni (aminek szintén híja van eddig), nem férnek majd bele olyan pihenőszünetek, mint a Sevilla meg Valencia ellen, s rendben kell lenni a taktikának is, előre kiszámítva, hogy mit akarnak majd ellenünk.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.16. 13:19:18

h3x0r írta: Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.

Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.

Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
A farkán... :lol:

Bale miben állna Neymar előtt? Neymar a brazil bajnokságban edződött. Tudom, hogy PL, meg minden, de akkor is, Neymar ördöngősebb cseleket tud, mint Bale! :roll:

Azért választotta a passzot, mert 1: nem akarta, hogy önzőnek higgyék
2: nem tudta, hogy az utolsó másodpercben befut Messi elé egy védő.

Abban azért én is egyetértek, hogy még fejlődnie kell!
Kép
h3x0r
Madridista

2013.09.16. 13:11:37

Barcaman14 írta:
shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.
Ha meg mindig Mourinho lenne az edzo, akkor tenyleg nekunk allna a zaszlo. Ez viszont egy uj csapat, fogalmunk sincs Carlo milyen jatekot talalt ki ellenetek. Foleg, hogy ez lesz az elso klasszikusa. Teljesen 3 eselyes a meccs. Mondjuk ha abbol indulok ki, hogy a PSG is eleg jol jatszott tavasszal ellenetek, annyira nem aggodok.

Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni. :D
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.16. 12:57:32

Barcaman14 írta:
És ezt mégis mire alapozod? Mivel előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.

Erre én is kiváncsi lennék, eleinte ezt odaát olvastam, nem csak shuttertől hanem más Barcás arctól is, azt hittem behízelgés, de sokan komolyan gondolják.
Egyértelmű, hogy a csapatnak elsősorban nem Madrid, hanem Jo5é fóbiája volt, az az ember bármilyen aljadék dolgokat is művelt, azért nagyon durván kihegyezte ellenünk a Madridot, amire nekem szent meggyőződésem, hogy csak ő képes. Carlo el akarja dobni ezt a fajta stílust, és ezzel a kerettel ezt nem is lehetne úgy művelni mint ahogy anno a luzitán görény tette.
Arra meg mindannyian emlékszünk, hogy mik lettek az eredmények amikor focizni akartak ellenünk, azt mi nagyon szeretjük ha valaki megpróbálja :oops: :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.16. 12:49:54

És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman14 2013.09.16. 13:05:22-kor.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.16. 12:40:29

h3x0r írta:
Mezner2 írta: Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."

És mindenhonnan ez folyik (itt nem a "színvonalas" sportgézára gondolok természetesen, hanem a külföldi (angol, spanyol) sajtóra gondolok)

Még milyen szerencse, hogy csak mi trükközünk az árakkal ugyebár :lol: :lol: Akárhonnan nézem ez egy igen erős szegénységi bizonyítvány Perez megalomániáját nézve...... Neymar még nem feltétlen jobb mint a brit, de, hogy a kis lábujjába több érzék szorult a focit tekintve mint a csúnya walesibe az hót ziher.... Viszont a brit jól fut legalább =D> megérte :mrgreen:
Bale ara: az angol sajto allitja, hogy 100 millioba kerult, foleg a daily mail egy biztos forrasra hivatkozva. A spanyol sajto a 91 millio mellett van, ernesto bronzetti fifa ugynok szavaira tamaszkodva. A magyar sajto az angolok 100 milliojat vettek at. Hogy mi az igazsag? Par even belul a penzugyi jelentesegbol megtudjuk. Azt viszont meg most se olvastam egyszer se, hogy barki megkerdezte volna direktbe Perezt, hogy menniybe kerult Bale es o mondott volna egy konkret osszeget vagy kitert volna a valasz alol. (ha megis, akkor masoljatok be a nyilatkozatot)

Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.

Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.

Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
Az ára miatt egyből jött a kérdés Balenek a bemutatáson : Mekkora terhet jelent a világ legdrágább játékosának lenni!!

Ha ekkor nem cáfolta sem ő, sem a presidente, hogy nem ő a világ legdrágább játékosa akkor mikor tette volna ? Számomra teljesen egyértelmű, hogy egy dolog miatt nem nyilvános az ár , az pedig Cr lelkének és egójának a vajazása, semmi több.

Bale-Neymar viszonylatban meg leírtad ugyanazt mint én.... Sokkal több van a brazil srácban mint Baleben, aki egy középcsapatból is csak az utolsó két évében tudott kiemelkedni, amikor mindenki alájátszott, a támadásaik túlnyomó többsége abból állt, hogy ő megküldte 30ról azt vagy lesz belőle valami vagy nem, semmi érzéket nem látok benne a Madridban régóta áhított gyors, kombinatív játékot illetően, lehet én tévedek, de nem látom, hogy miként lehetne ő jó Carlo Madridjában. A 13 milkás fizu meg még nevetségesebbé teszi az egészet amennyiben igaz.
szilard10
Barça C

2013.09.16. 12:24:19

A második számú madridi csapat háza táján lehülés van folyamatban :))
Válasz küldése