Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Don Blaugrana 2005
Barça B

2013.10.25. 19:01:44

Az lehet hogy fáradt, de meg kell jegyezni, hogy Neymarnál nem kevés felkészülés volt. Úgyhogy ő sem csak úgy csinálja a kétszer annyi edzést és futómennyiséget hanem úgy, hogy a nyáron erre felkészítették. Ráadásul nem is volt először kezdő, pláne nem játszott egyből végig meccseket. Elvileg már a vérszegénység sincs... Szóval semmivel sem lehet fáradtabb mint más.
Lego
Jugador del Barça

2013.10.25. 18:54:02

visca el barca írta:
csababarca írta:Annyian kérdezitek,de nem értem, Neymar miben fáradt el? Ereje teljében lévő,egészséges 20éves gyerel
brazilia = heti 90 perc lötyögés, meccsenként 5-6 km futás, nincs letámadás, nincs védekezés
spanyol= heti 180 perc "lötyögés", meccsenként 10-11 km futással, agresszív letámadással.

én nem tudom ezen mit nem lehet érteni. ez kb olyan, mintha apád mellett dolgoznál kőművesként nyaranta napi 4-5 órát, aztán meg ősszel kezdenél ugy h heti 6 nap, napi 10 órábanl. gondolom te is fáradtabb lennél.

nem mellékesen fizikálisan teljesen nulla, ami csak még rátesz egy lapáttal.
Arról nem is beszélve, hogy elég sokat utazott a napokban, ez is terhelheti, ezért nem is értettem, hogy az Osasuna ellen miért volt kezdő...
Holnap tényleg sok múlhat azon, hogy ki szerzi az első gólt, ráadásul én úgy vélem, hogy 1 góllal nem tudjuk megverni a Realt, minimum 2-vel mehetünk biztosra...feltéve ha nyerünk persze.
"Szerencsénkre" (ha a formát nézzük) "csak" Ronaldo-t és Di María-t kellene vhogy kivenni.
A védelmünkre nagyon kíváncsi leszek hogy kik fogják alkotni. Vmiért Mascherano-t nem szeretném a kezdőbe...talán a Piqué Puyí működhet, de akár Bartra is beválhat, de csakis Piqué helyett és nem vele.
A másik nagyobb kérdés Fabregas kezdőtagsága. Lehet jó lenne, ha kezdene csak nem tudom, hogy ki helyett (mondom ezt úgy hogy volna egy pár ember aki helyett mehetne)...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.25. 18:37:08

Érdekes,más nem fáradt,illetve sose játszott nálunknse heti 180 percet,szerintem...
Az más,hogy nem bír végig egy meccset,de az hogy általánosan fáradt,az gáz lenne.

Nah mindegy,ezzel szerintem takarózni októberben,hogy fáradt...de ha így van,akkor meg komoly gondok vannak az edzőkkel,hogy nem tudják az erőnlétét felhozni.

Amúgy is a kérdésem arra irányult,hogy miben fárad el? Azért nincs olyan sok meccs mögötte,kezdő sem volt mindig...

(Szvsz nem fáradt,csak még nem állt át erre a fajta játékra,szervezettségre.)

Real ellen meg kezdjen csak,egyrészt mert szokja csak a favágósdit mégjobban,másrészt nehogy már Pedro vagy Cesc kezdjen elől,akkor halálra leszünk ítélve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.25. 17:55:22

Fizikális nullaságához hozzátartozik, hogy induló sebessége, egyensúlyérzéke, lendületessége meg odaver bárkit. És lehet 40kiló ameddig szabályosan nem tudják szerelni az esetek 60%-ban. Miben lenne más ha 80kiló lenne és faultolnák, akkor is faultolnák, így is faultolják. Én ebben nem látok akkora problémát.

Sőt, én már azt sem mondanám, hogy fáradt. Év elején látszott rajta,hogy 65. perc után kifulladt, most már nem látom rajta, hét közben sem játszott végig, szóval szerintem kezdeni fog.

ui: Azt aláírom,hogy egy 5-8kiló kell rá, hogy bírja a lökdösődést, mint Messi, de több semmiképp. Azt meg nem lehet 3hónap alatt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.25. 17:47:26

visca el barca írta:
csababarca írta:Annyian kérdezitek,de nem értem, Neymar miben fáradt el? Ereje teljében lévő,egészséges 20éves gyerel
brazilia = heti 90 perc lötyögés, meccsenként 5-6 km futás, nincs letámadás, nincs védekezés
spanyol= heti 180 perc "lötyögés", meccsenként 10-11 km futással, agresszív letámadással.

én nem tudom ezen mit nem lehet érteni. ez kb olyan, mintha apád mellett dolgoznál kőművesként nyaranta napi 4-5 órát, aztán meg ősszel kezdenél ugy h heti 6 nap, napi 10 órábanl. gondolom te is fáradtabb lennél.

Tökéletes összegzés, főleg az utolsó mondat igaz nagyon rá. Sajnos fizikailag továbbra is erősödnie kell, mert nem állapot, hogy 40 kiló az ember.

Én nem lepődnék meg ha hétvégén nem is kezdene, nem csak a fáradtság, de összeszokottság, illetve taktikailag sem bi6ztos, hogy kezdő lesz. Nagyon fontos lesz Alves s a jobb szélső munkája, ott meglehet őket fogni, Marcelo-Ronaldo előre fele nagyon erős, de jó besegítésekkel, belehet csapdázni őket, s mögöttük meg nagy helyek lesznek. Védekezésbe ott nagy lukak lehetnek náluk, mögéjük kell majd kerülni. Fegyelmezett, sok futással bíró csapatjátékot várok, nem hiszem hogy adok-kapok lenne, taktikus kemény párharcot várok. S a labdaszerzésünkön sok fog múlni, s az együttes mozgásokon. Ki tudjuk fárasztani őket, s hibára kényszeríteni, ez lehet a döntő. Nem nekünk kell az eredményért hajtani, ők vannak hátrányban, remélhetőleg el is fognak fáradni a rohangálásban.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.25. 17:37:33

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2013.10.25. 17:23:35

Neymar fáradt

Hohoho állj :D

Én is írtam, hogy Neymar lassú. De az nem amiatt van mert "fáradt". :lol:
A taktika lassú, és nem Neymar.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.25. 17:06:38

Annyian kérdezitek,de nem értem, Neymar miben fáradt el? Ereje teljében lévő,egészséges 20éves gyerel,nehogy már okt végére fáradt legyen. Ha meg az,akkor zavarják el az edzői stábot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.25. 16:48:38

Ha az elmúlt időszakot nézzük akkor igenis jogos a pesszimizmus.
Amúgy meg:
-Puyol kb egymillió nap után szinte "rutin nélkül" lesz bent középen
-Messi is épp túl van (?) a sérülésén,nincs még a toppon.Lehet nem is kezd (durva,hogy ez itt senkit nem izgat).
-Alba nincs
-Alves sosem ér vissza
-Pedro... ide nem is írok semmit...
-Neymar fáradt, ezenkívül Iniesta (aki szintén nincs formában) meg Xavi is sokszor elfelejtik,hogy a pályán van.

A poztívum,hogy Valdes meg Busi jó formában van meg talán Bartát is beteszik(persze,persze... :^o )
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.25. 16:24:18

Chino írta:Most komolyan, nem értem mi ez a világvége hangulat. Mitől lenne jobb a Real, főleg a középpályán? Kétszer nem játszottak még ugyanabban a felállásban. Erőltetik Illarramendit aki EDDIG nem nagyon tud semmi pluszt adni, a Juve ellen is vagy eladta a labdát vagy körülményeskedett és lepasszolta a két méterre lévő embernek, arról nem is beszélve hogy be sem szabadott volna fejeznie a meccset. Isco a kezdeti szárnyalása után visszaesett, Modricot olyan helyen erőlteti Carlo ahol nem tud kibontakozni, Khedirat meg hagyjuk. Sokszor még a kiscsapatok ellen sem tudtak kp-n dominálni. Nem lenézve őket, de ettől ne ájuljunk már el.

Bale-t pedig egyelőre hagyjuk már. Egyelőre egy meccset nem tud lehozni, ha be is áll szinte labdába se ér. Én örülnék a legjobban, ha Di Maria helyett ő kezdene, Benzemahoz képest pedig Alexis helyzetkihasználása 100 %-os.
A hátsó alakzatuk pedig közel sem olyan jó mint azt sokan képzelik. Bőven vannak olyan orbitális hibák náluk is, mint Piquénél vagy Masch-nál. Nem is túl stabilak, elég csak megnézni mennyi gólt kaptak, pedig Lopez kihúzta már párszor őket a sz@rból.
Ha pedig arról beszélünk, hogy nagy csapatok ellen mi nem vagyunk meggyőzőek, akkor a Real mit mondjuon. A bajnokságban jött nekik eddig egy Villarreal és egy Atma akik izmosabbak voltak, az eredmény ellenük pedig 1 pont és rendesen megszenvedtek több kiscsapat ellen is.

Nem akarom lebecsülni őket, de nehogy azt mondjuk már, hogy esélyesebbek, főleg hogy mi játszunk otthon. Persze kétesélyes a meccs és az sem lesz világszenzáció ha ők nyernek, mert az is bőven benne van a pakliban, de ha a srácok kihozzák magukból amit tudnak és Messinek is menni fog nem lesz semmi baj.
Nagyjából erre gondoltam én is, csak nem fejtettem így ki. Ronaldóra oda kell figyelni, ahogy mindig, a másik jó formában játszó emberük meg Di Maria, úgyhogy kezdjen csak Bale. :D

És nem tudom Neymar hogy fog játszani, és hogy ki lesz a jobb bekk a Realnál, de alapvetően neki is meg kéne enni Arbeloa-t reggelire. Sajnos abban biztos vagyok, hogy menni fog a rúgdosódás, mivel már nem csak Messire kell elől figyelniük, sokkal keményebbek lesznek. Majd meglátjuk, de én tartom, hogy most meg kell verni ezt a Realt. Nálunk semmi belső probléma nincsen, ment a rotálás rendesen, igazán fáradt senki sem lehet, innentől fel kell pörögni, és csinálni azt amit tudunk.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.10.25. 16:01:53

Valahogy olyan erzesem van mint a 2-6 elott. Ott is feltunk , aztan lett egy gálameccs
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.25. 15:03:09

Most komolyan, nem értem mi ez a világvége hangulat. Mitől lenne jobb a Real, főleg a középpályán? Kétszer nem játszottak még ugyanabban a felállásban. Erőltetik Illarramendit aki EDDIG nem nagyon tud semmi pluszt adni, a Juve ellen is vagy eladta a labdát vagy körülményeskedett és lepasszolta a két méterre lévő embernek, arról nem is beszélve hogy be sem szabadott volna fejeznie a meccset. Isco a kezdeti szárnyalása után visszaesett, Modricot olyan helyen erőlteti Carlo ahol nem tud kibontakozni, Khedirat meg hagyjuk. Sokszor még a kiscsapatok ellen sem tudtak kp-n dominálni. Nem lenézve őket, de ettől ne ájuljunk már el.

Bale-t pedig egyelőre hagyjuk már. Egyelőre egy meccset nem tud lehozni, ha be is áll szinte labdába se ér. Én örülnék a legjobban, ha Di Maria helyett ő kezdene, Benzemahoz képest pedig Alexis helyzetkihasználása 100 %-os.
A hátsó alakzatuk pedig közel sem olyan jó mint azt sokan képzelik. Bőven vannak olyan orbitális hibák náluk is, mint Piquénél vagy Masch-nál. Nem is túl stabilak, elég csak megnézni mennyi gólt kaptak, pedig Lopez kihúzta már párszor őket a sz@rból.
Ha pedig arról beszélünk, hogy nagy csapatok ellen mi nem vagyunk meggyőzőek, akkor a Real mit mondjuon. A bajnokságban jött nekik eddig egy Villarreal és egy Atma akik izmosabbak voltak, az eredmény ellenük pedig 1 pont és rendesen megszenvedtek több kiscsapat ellen is.

Nem akarom lebecsülni őket, de nehogy azt mondjuk már, hogy esélyesebbek, főleg hogy mi játszunk otthon. Persze kétesélyes a meccs és az sem lesz világszenzáció ha ők nyernek, mert az is bőven benne van a pakliban, de ha a srácok kihozzák magukból amit tudnak és Messinek is menni fog nem lesz semmi baj.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.25. 13:13:36

nagyot változott a világ.....! lassan nekem kell egy kis optimizmust idelopni, olyan borús a hangulat!
azt már leírtam, hogy szerintem a madrid támadópotenciálja erősebbnek tűnik, javult a középpályás játékuk, hátul maradt a jórészt ismert alakzat. azt is látni véltem, hogy a kevesebb kontra miatt lassult a játékuk (összességében) de ezzel együtt erősödtek középen, azzal ölik meg a gyengébb csapatokat, hogy nem engedik ki őket a saját térfelükről! ezt spékelik meg időnként a gyors kontrákkal, de ami még veszélyesebb, CR, kiugratásaival, Marcelló, DiMaria, Isco,és talán Bale betöréseivel az agyon nyomott 16-os körüli védőfal mögé.ezen kívül: szögletek!! a kiszinészkedett 20.m körüli szabadrúgások, nagyjából ennyit kellene semlegesíteni.....
mi jöhetne nálunk:?! nem kellene bealudni az első negyedórát!!! nem kell Alvesnek fent kóborolni a hatástalan beadásaival, hanem ráállni a CR-Marcello kettősre! hátrébb kell hozni a védelmi vonalat és a középpályásokkal együtt uralni a középpályát! meghagyni a támadást a támadó hármasra, arccal az ellenfél !!??(nálunk ezt sajnos hangsúlyozni kell, mert fele melót elvégzik a védelem helyett, azzal, hogy vissza lövöldözik a nekik adott labdákat)kapuja felé.
tömni kell a csatárokat labdával és nem a megtartáson görcsölni, hanem a visszaszerzésre koncentrálni! ( nyilván több a veszített labda, ha több a betörési kísérlet)
bátrabb, agresszívebb és gyorsabb foci kell!! tudunk ilyet? a meccs egy részében feltétlenül! de persze ez több és gyorsabb futást nagyobb koncentrációt és amolyan barcás kreativitást ígényel.
a közel azonos képességű csere lehetőséget, ha nincs baj(sérülés) a tudatosan meghajtott!! elfáradtak helyére kell behozni időben.
ezzel együtt sem tudom megjósolni az eredményt, nálam a domináns érzés az aggodalom és a remény. nem vagyunk esélyesek, de győzhetünk.
bali 15
Director del Fútbol

2013.10.25. 12:25:29

A tavalyi bajnoki címünket csak annak köszönhetjük, hogy a Real annyira elcseszte a nyári felkészülést, hogy már az első Classicora elég nagy előnyre tettünk szert...

A dinamikusabb focit játszó csapatok ellen egyszerűen életképtelen a taktikánk.
Bár megjelentek új elemek a játékunkban amiknek én személy szerint nagyon örülök.
Örülök annak, hogy megpróbálkozunk azzal amiről már évek óta beszélünk, vagyis Messi tehermentesítésével. Ezért igazoltuk Neymart.
De mivel a taktikánk még mindig nagyban tartalmazza a középpályán való intenzitást teljesen nélkülöző, impotens adogatást, ezért Neymar nem képes teljes egészében kibontani a szárnyait.
Neki kell az, hogy nagy sebességben vigye a labdát az ellenre, kell neki a lendület.
Amúgy szeretem a játékát. Hozza a trükköket. De szegény egyenlőre csak halványan mutatja azt amiért valóban idehoztuk: hogy Messin kívül más is veszélyt jelentsen az ellenfél kapujára.

Örülök, hogy visszatért a letámadás, mert így nem kellett átállni egy 2 vkp-s rendszerre.
Mivel tavaly nem volt letámadás, az egy szál vkp Busquetsre akkora nyomás nehezedett hirtelen, hogy össze is omlott az egész hátsó alakzat védelmestül.

A védelemmel most is vannak bajok, de szerintem azt télen orvosolni lehetne egy jó igazolással.
Remélem, hogy a télen elhozzuk a Riverből azt a Balanta gyereket. Bár nem lenne akkora nagy szám, de Hummelst felejtsük már el. Amúgy is zavar, hogy mi is részt veszünk az egyetlen egy olyan csapat lerablásában ami képes méltó ellenfele lenni a Bayernnek a Bundesligában.
Persze ez csak az én szememet szúrja, nem kell komolyan venni :lol:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.25. 11:56:40

Messi megint sérült?
Csak azért mert a Mundo Deportivo szerint Fabregas kezdhet a helyén! #-o
Akkor bizony nekünk annyi,kb úgy megcsapnak minket mint tavasszal a király kupában...
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
culinho
Capitá del Barça

2013.10.25. 11:46:26

Mi lenne, ha egyszer végre mi kezdenénk úgy, hogy nekiszegeznénk őket a kapujuknak. Már nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen. Elnéznék egy igazi adok-kapokot 0-0-nál, amikor mindketten focizni akarnak, mire mennek egymással. Nagyon adom a cikket, most kiderül, hogy mire számíthatunk idén.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.25. 11:33:53

Mihu írta:Nekünk esnek, ha gólt rúgnak, akkor van gond, márpedig fognak. A kulcs az lesz, hogy ki szerzi az első gólt. Ha mi, akkor szvsz jó eséllyel nem kapunk ki. Ha viszont mi nyeljük be...na ott fog kezdődni a baj...mindenki tudja, hogy felállt védelem ellen egyenlők vagyunk a 0-val, és Carlo meg is tudja szervezni ezt a játékot.
én is ettől félek. igazából nekünk általában 15-20 perc kell amig fel tudjuk venni a ritmusát, és ha ellen addig a pontig kamikazeban nyomja, simán tud golt lőni. és nem csak a real, hanem a kiscsapatok is.

jó esélyt látok arra, hogy a 10. perc környékén megszerzik a vezetést és tényleg visszaállnak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.25. 10:11:40

connor írta:
Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.
:roll:
Azért azt ne felejtsd el, hogy ki ült a kispadon: Tito, aki nem a csapattal volt elfoglalva, és csak a tipikus sablondolgokat hozta a csapattal. A betegsége a csapat teljesítményén is meglátszott.
Most egy jó edzőnk van, aki próbál valami újat belevinni a játékba. Biztos vagyok benne, hogy képes lesz kellően motiválni a játékosokat, és ki fog találni valamit.
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.25. 01:06:57

Aki a Juve elleni meccsből akar kiindulni, az nézze meg mégegyszer a találkozót. Nem a Juve játszott fölényben, hanem a Real állt vissza védekezni. Meg lehet figyelni, hogy amíg X volt a meccs, addig támadtak, helyzeteket dolgoztak ki. Majd előnybe kerültek, és onnantól kezdve Ancelotti közölte Contéval, hogy tessék, gyertek...a Juve jött, rúgott egy gólt, a Real megint elkezdett focizni, megint uralta a meccset. Gyors vezető gól, és onnantól kezdve megint ugyan az volt a képlet. Gyertek, próbáljatok meg nekünk gólt rúgni. Elég minimalista, amolyan olaszos taktikával küldte fel őket pályára Carlo, de bevált. Úgyhogy nem ette meg őket a Juve, hanem egyszerűen nem nekik volt sürgős.

Szombaton is hasonló taktikát várok. Nekünk esnek, ha gólt rúgnak, akkor van gond, márpedig fognak. A kulcs az lesz, hogy ki szerzi az első gólt. Ha mi, akkor szvsz jó eséllyel nem kapunk ki. Ha viszont mi nyeljük be...na ott fog kezdődni a baj...mindenki tudja, hogy felállt védelem ellen egyenlők vagyunk a 0-val, és Carlo meg is tudja szervezni ezt a játékot.
Kép
connor
Jugador d'estrella

2013.10.25. 00:14:25

Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.
Egyáltalán nem lesz egyszerű meccs, sőt én tartok tőle, hogy könnyen vereség is lehet a vége. Már csak a tavalyi PSG elleni meccsekből kiindulva is. :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.24. 23:32:57

herlius írta:
Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.
Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.10.24. 23:17:06

Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.24. 22:23:31

Hangolódás.

https://www.youtube.com/watch?v=NXqcPhLQah8" target="_blank
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.24. 21:52:50

Remélem szombaton nem kell ezt újra megcsinálni: :D

http://www.youtube.com/watch?v=ufcJsrAGWdQ" target="_blank
Forca Barca!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.24. 21:32:02

ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Válasz küldése