2013.10.31. 12:16:28
Persze, hogy nem kell tapsikolni, de nálad valahogy úgy érzem, hogy tök mindegy mit csinál a Madrid, teljesen mindegy, hogy hogyan nyernek, mindig találsz valamit, amibe bele tudsz kötni. Lehet rosszul érzem, és ha nincs így akkor bocsánatot kérek, de úgy érzem, hogy te nagyon utálod a Madridot, sokkal jobban, mint az normális lenne és ez szerintem nem igazán illő egy olyan csapathoz, mint a Barcelona.
A két csapat története összefonódott, mi azért is vagyunk ott ahol vagyunk, mert van egy olyan ellenfelünk, mint a Madrid, ők azért vannak ott ahol vannak, mert van egy olyan ellenfelük, mint a Barcelona. A két csapat sikere egymásnak is köszönhető. Éppen ezért nem kell szeretni őket, félre ne érts, de talán a tisztelet jár nekik, akkor amikor azt kiérdemlik és tegnap úgy érzem, hogy megérdemelték. Nem kell gratulálni meg tapsikolni, de talán ilyenkor szerencsésebb csendben maradni. Ugyanúgy ahogy szerintem te is elvárod, hogy egy szépen, sok góllal megnyert meccsünk után ne azzal foglalkozzanak az ellendrukkerek, hogy mi volt rossz, meg miben volt szerencsénk. És persze lehet kritizálni, amikor megérdemlik, Elche meccs után én magam is elég ideges voltam.
Egyébként nem azt mondtam, hogy azért nyertünk hétvégén, mert szerencsénk volt! Hanem azt, hogy ha dönteni kellene, akkor azt mondanám, hogy inkább mi voltunk azon a meccsen egy kicsit szerencsésebbek, alakulhatott volna úgy is, hogy Neymar lövése nem pattan meg, Benzema lövése beakad, megadják a tizenegyest a Madridnak, stb. Természetesen nem csak ezen múlt, és persze ahogy mondod volt olyan szituáció is, ami nekünk nem kedvezett, de összességében erős túlzásnak érzem azt, hogy a Madridnak minden meccsen csak szerencséje van.