Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
madridom.huzola8787 írta:Megkérdezhetném, hogy a mardidosok hol fórumoznak? Néztem a "legnagyobb real szurkolói" oldalt, hát 1 hete nem írt oda senki, penán se nagyon megy az írás. Ennyivel aktívabb lenne az Eurobarca?
Mourinho éra alatt Casillas nem egyszer nevezte a Barcat csaló tolvaj csapatnak, rettentően unszimpatikus módon nyilatkozott sportemberhez méltatlan módon több ízben is, azóta számomra csak egy a sok közül, semmi több, megérdemli a sorsát.sörvirsli írta: Egy embert bírok és tisztelek,onnan akit ugye mostanában nem divat játszatni;Ikert,a Barcába de gyorsan!![]()
Deus írta:Nah, és a Moú szólt be Neymarnak, hogy mekkora színész...Bale -nak nagyobb tehetsége van.
Oké, de ez nem számít színészkedésnek, mert nem a Barcelonában focizik, ez egyértelműen nem színészkedés...gondolom említve sincs odaát, h mit művelt. Ezek tényleg azt hiszik, h ők a világ labdarúgása...ilyenkor nézzenek a tabellára.Barcaman1993 írta:Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond
http://www.youtube.com/watch?v=ut8RdbXN30A" target="_blank
Senki nem mondta, hogy tapsikoljál, csak azt nem értem, hogy egy 7-3mas meccsen miért kell sírni a bíró meg a szerencse miatt (egyébként értem, csak ebbe inkább ne menjünk bele). Szerintem nem nagy újdonság, hogy a kisebb csapatok nem rúgják be a helyzetet, cserébe a nagy csapatok, ahol klasszisok vannak meg igen, ezért simán nyernek, ennyi. A spanyol bíráskodás meg mindig is gyenge volt, a Mascheranos dolgot azért mondtam, mert tévedtek már a kárukra is, de ha neked jobb attól, hogy minden alkalommal leírod a szöveget a mákos Madridról, meg hetvenedjére is elmondod, hogy Bale semmiképp sem érte meg a pénzt, akkor tessék, emiatt nehogy benned maradjon a feszültség.sörvirsli írta:Més que un club ide vagy oda,de hadd ne kelljen már tapsikolnom azért mert a madrid behúzott egy meccset!
Meg mi az a beteg duma,hogy ellenünk nem volt szerencséjük mert nem kaptak meg egy befújható tizit?Igen akkor mi volt az hogy Arbeola utolsó emberként lerántotta Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Ramos egymás után 2szer lekönyökölte Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Pepe felrúgta Fabregast a 16oson belül: 11es.
Nos akkor kinek is nem volt szerencséje a klasszikuson?![]()
Csak amíg a Barca meccsel foglalkozott addig a real a bíróval.
Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond
http://www.youtube.com/watch?v=ut8RdbXN30A" target="_blank
Nem, azért azt nem.shutterisland írta:örülj neki, én egy percig sem tudnék szurkolni messinek vagy iniestának sem, ha az ősi rivális csapatához igazolna.
mindig akad 1-1 játékos, aki szimpatikus a realból (pl. iker vagy higu volt), az nem cink, de remélem nem ráztad tegnap az öklöd.![]()
örülj neki, én egy percig sem tudnék szurkolni messinek vagy iniestának sem, ha az ősi rivális csapatához igazolna.Jó, csak már kicsit idegesítő volt, hogy annyian mondogatták, hogy mekkora flop, nem érte meg az x milliót, el kell adni nyáron stb...
Tizenegyesek: Barça 1, Real 4.csabimo írta:Tud valaki egy pontos statot h mennyi 11est és piros lapot itéltek meg a Reálnak és a Barcának idén a ligába?? A piros lapot ugy értem h az ellenfélből szorták ki! Thx
Jó, csak már kicsit idegesítő volt, hogy annyian mondogatták, hogy mekkora flop, nem érte meg az x milliót, el kell adni nyáron stb...shutterisland írta:azért ennyire ne szurkolj neki.![]()
azért ennyire ne szurkolj neki.Bale talán végre elhallgattatja a károgókat, két gól, két gólpassz
Teljesen egyetérek, néha furán érzem magam a Barcás szurkoló társak miatt, néhányan sajnos nem ütik meg a klub színvonalát. Més que un club srácok, ennek vonatkozni kellene a szurkolókra is...Zozzy 5 írta:Most kijött nekik a lépés, lőttek 7et, simán nyertek, ennyi. Kicsit túlzásnak érzem, hogy bármi történik a meccsen --> szutyok mákos Madrid. Mert, hogy kamutizit kaptak, meg, hogy a labda is így meg úgy pattan...Ellenünk meg Mascherano lökését nem fújták be nekik. Istenem, nekik nem lehet egy jó meccsük?
Elnézést a pontatlanságért!Még a végén kiderül,hogy ingyen volt csak azért hogy Cunci7 nehogy megint megszomorodjon!visca el barca írta: 91ne túlozzunk kéremszépen.
91sörvirsli írta:Ennek a nokedli Bélnek is lehet egy jó (mákos) meccse,legalább majd Perec elmondhatja hogy megérte a 100 milkát!![]()
Szintén. Bár én voltam olyan hülye, hogy még megvártam az 5-2-őt. Elképesztő volt az egész meccs. A játékvezető is istenem, két ekkora kamu 11-est adni (én a 3-at nem láttam)... Aztán ekkora mákot, ami ezeknek van, hogy minden lövésük megpattan és úgy gól... Ennek a Bale-nek a szabadrúgása is lazán mellé ment volna, erre beüti a gyerek... Szinte minden összejött nekik. Annál a támadásnál, amit meg kihagytak 3-2-nél, azt hittem fölrobbanok. És én vagyok ilyen idióta, hogy ilyen meccseket nézek...shutterisland írta:én addig néztem, amikor 3-2-nél ziccere volt a sevillának az egyenlítéshez, kihagyták, az ellentámadásból meg 4-2.![]()