Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.01. 00:53:32

zola8787 írta:Megkérdezhetném, hogy a mardidosok hol fórumoznak? Néztem a "legnagyobb real szurkolói" oldalt, hát 1 hete nem írt oda senki, penán se nagyon megy az írás. Ennyivel aktívabb lenne az Eurobarca?
madridom.hu
zola8787
Director del Fútbol

2013.11.01. 00:45:41

Megkérdezhetném, hogy a mardidosok hol fórumoznak? Néztem a "legnagyobb real szurkolói" oldalt, hát 1 hete nem írt oda senki, penán se nagyon megy az írás. Ennyivel aktívabb lenne az Eurobarca?
torotam
Jugador d'estrella

2013.11.01. 00:12:43

sörvirsli írta: Egy embert bírok és tisztelek,onnan akit ugye mostanában nem divat játszatni;Ikert,a Barcába de gyorsan! [-o<
Mourinho éra alatt Casillas nem egyszer nevezte a Barcat csaló tolvaj csapatnak, rettentően unszimpatikus módon nyilatkozott sportemberhez méltatlan módon több ízben is, azóta számomra csak egy a sok közül, semmi több, megérdemli a sorsát.
Puyoltól még soha sem olvastam olyan degradáló nyilatkozatot, mint Casillastól...
Visca el BARCA!
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.31. 17:27:41

Deus írta:Nah, és a Moú szólt be Neymarnak, hogy mekkora színész... :mrgreen: Bale -nak nagyobb tehetsége van.
Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond

http://www.youtube.com/watch?v=ut8RdbXN30A" target="_blank
Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)
Oké, de ez nem számít színészkedésnek, mert nem a Barcelonában focizik, ez egyértelműen nem színészkedés...gondolom említve sincs odaát, h mit művelt. Ezek tényleg azt hiszik, h ők a világ labdarúgása...ilyenkor nézzenek a tabellára.

Annyira jól leírta valamelyik nap veb, talán mihii vagy capon a Real szurkolók jelenlegi állapotát, nagyon tetszett, egyre csak lejjebb ássák magukat, kompenzálják a sikertelenséget, és tényleg így van, pedig én nem szoktam szidni sem a szurkolókat, sem a csapatot, pedig hosszú évek óta rühellem a habfehér királyi elegáns urakat.

Közben nézem, Ronci engedett szabadrúgást a walesinek, mi folyik itt?!

Továbbá azt sem értem, h miből gondolják, h köze lehet az Aranylabdához?! Szerintem semmi, annak tekintetében meg főleg nem, h milyen a szavazási rendszer. Üzenem, h ne áltassák magukat, és nem csak azért, mert többen is fociztak nála jobban idén.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.10.31. 16:12:30

sörvirsli írta:Més que un club ide vagy oda,de hadd ne kelljen már tapsikolnom azért mert a madrid behúzott egy meccset!
Meg mi az a beteg duma,hogy ellenünk nem volt szerencséjük mert nem kaptak meg egy befújható tizit?Igen akkor mi volt az hogy Arbeola utolsó emberként lerántotta Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Ramos egymás után 2szer lekönyökölte Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Pepe felrúgta Fabregast a 16oson belül: 11es.
Nos akkor kinek is nem volt szerencséje a klasszikuson? :roll:
Csak amíg a Barca meccsel foglalkozott addig a real a bíróval.
Senki nem mondta, hogy tapsikoljál, csak azt nem értem, hogy egy 7-3mas meccsen miért kell sírni a bíró meg a szerencse miatt (egyébként értem, csak ebbe inkább ne menjünk bele). Szerintem nem nagy újdonság, hogy a kisebb csapatok nem rúgják be a helyzetet, cserébe a nagy csapatok, ahol klasszisok vannak meg igen, ezért simán nyernek, ennyi. A spanyol bíráskodás meg mindig is gyenge volt, a Mascheranos dolgot azért mondtam, mert tévedtek már a kárukra is, de ha neked jobb attól, hogy minden alkalommal leírod a szöveget a mákos Madridról, meg hetvenedjére is elmondod, hogy Bale semmiképp sem érte meg a pénzt, akkor tessék, emiatt nehogy benned maradjon a feszültség.
Deus
Boixos Nois

2013.10.31. 14:44:26

Nah, és a Moú szólt be Neymarnak, hogy mekkora színész... :mrgreen: Bale -nak nagyobb tehetsége van.
KépKép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.31. 14:34:20

visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond

Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.31. 14:22:09

fake diving by 91 milliós diamond

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.31. 13:21:09

shutterisland írta:örülj neki, én egy percig sem tudnék szurkolni messinek vagy iniestának sem, ha az ősi rivális csapatához igazolna.
mindig akad 1-1 játékos, aki szimpatikus a realból (pl. iker vagy higu volt), az nem cink, de remélem nem ráztad tegnap az öklöd. :lol:
Nem, azért azt nem. :lol: De ha már rúgtak hetet, akkor jó, hogy nem Céerré az összes, hanem Bale is bevállalt kettőt. :lol:

Ha meg mondjuk Iniesta igazolna oda, akkor nyilván én sem tudnék szurkolni neki, de az teljesen más, azzal elárulná a Barçát, még jó, hogy nem drukkolnék neki, Bale (és Modric) esetében szó sincs ilyesmiről.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.31. 12:35:27

Jó, csak már kicsit idegesítő volt, hogy annyian mondogatták, hogy mekkora flop, nem érte meg az x milliót, el kell adni nyáron stb...
örülj neki, én egy percig sem tudnék szurkolni messinek vagy iniestának sem, ha az ősi rivális csapatához igazolna.
mindig akad 1-1 játékos, aki szimpatikus a realból (pl. iker vagy higu volt), az nem cink, de remélem nem ráztad tegnap az öklöd. :lol:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.31. 12:33:06

Én egy szóval nem mondtam,hogy nem érdemelte meg a madrid a tegnapit,sőt a Sevilla amilyen szerencsétlen és béna volt,örülhet,hogy megúszta 7 kapott góllal. De akkor is bántja a szemem,hogy mi otthon épphogy csak kiszenvedtük ellenük a győzelmet,a blakíták meg lazán agyonverték őket. :mrgreen:

A Zinedine féle realt még bírtam is,utána csak simán közömbösek voltak de ez a Nyunyinnyós madrid egy életre megutáltatta velem a fehéreket.
Egy embert bírok és tisztelek,onnan akit ugye mostanában nem divat játszatni;Ikert,a Barcába de gyorsan! [-o<

Amúgy a madrid idáig 14 gólt kapott,mi meg csak 7et. 8)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.31. 12:29:09

csabimo írta:Tud valaki egy pontos statot h mennyi 11est és piros lapot itéltek meg a Reálnak és a Barcának idén a ligába?? A piros lapot ugy értem h az ellenfélből szorták ki :D! Thx
Tizenegyesek: Barça 1, Real 4.
Piros lapok: Barça 0, Real 3.

(Transfermarkt.)
shutterisland írta:azért ennyire ne szurkolj neki. :)
Jó, csak már kicsit idegesítő volt, hogy annyian mondogatták, hogy mekkora flop, nem érte meg az x milliót, el kell adni nyáron stb... :D
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.31. 12:23:52

Bale talán végre elhallgattatja a károgókat, két gól, két gólpassz
azért ennyire ne szurkolj neki. :)

a tegnapi meccsen meg felesleges fennakadni, nyilván engem is idegesített, hogy most összejött nekik minden, a szabi megpattant, 3-3 helyett 4-2 lett körül-belül fél percen belül, rakitic kihagyja a tizit, bla-bla, de nekünk is volt már ilyen.

nekem ezzel csak az bántja a szememet, hogy ez gála, ha mi rúgunk ennyit, akkor lefeküdt az ellenfél.
pedig ez nincs így, mint ahogy a barcelonának és a realnak is van jó és rossz napja, úgy az ellenfélnek is.
mi valamivel dominánsabbak vagyunk, ha a meccseink képét nézzük, de ha valamelyik nagy jó napot fog ki, és az ellenfél rosszat, akkor gála, ha az ellenfél jót, akkor is szinte biztosan győzelem.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2013.10.31. 12:16:28

Persze, hogy nem kell tapsikolni, de nálad valahogy úgy érzem, hogy tök mindegy mit csinál a Madrid, teljesen mindegy, hogy hogyan nyernek, mindig találsz valamit, amibe bele tudsz kötni. Lehet rosszul érzem, és ha nincs így akkor bocsánatot kérek, de úgy érzem, hogy te nagyon utálod a Madridot, sokkal jobban, mint az normális lenne és ez szerintem nem igazán illő egy olyan csapathoz, mint a Barcelona.

A két csapat története összefonódott, mi azért is vagyunk ott ahol vagyunk, mert van egy olyan ellenfelünk, mint a Madrid, ők azért vannak ott ahol vannak, mert van egy olyan ellenfelük, mint a Barcelona. A két csapat sikere egymásnak is köszönhető. Éppen ezért nem kell szeretni őket, félre ne érts, de talán a tisztelet jár nekik, akkor amikor azt kiérdemlik és tegnap úgy érzem, hogy megérdemelték. Nem kell gratulálni meg tapsikolni, de talán ilyenkor szerencsésebb csendben maradni. Ugyanúgy ahogy szerintem te is elvárod, hogy egy szépen, sok góllal megnyert meccsünk után ne azzal foglalkozzanak az ellendrukkerek, hogy mi volt rossz, meg miben volt szerencsénk. És persze lehet kritizálni, amikor megérdemlik, Elche meccs után én magam is elég ideges voltam.

Egyébként nem azt mondtam, hogy azért nyertünk hétvégén, mert szerencsénk volt! Hanem azt, hogy ha dönteni kellene, akkor azt mondanám, hogy inkább mi voltunk azon a meccsen egy kicsit szerencsésebbek, alakulhatott volna úgy is, hogy Neymar lövése nem pattan meg, Benzema lövése beakad, megadják a tizenegyest a Madridnak, stb. Természetesen nem csak ezen múlt, és persze ahogy mondod volt olyan szituáció is, ami nekünk nem kedvezett, de összességében erős túlzásnak érzem azt, hogy a Madridnak minden meccsen csak szerencséje van.
csabimo
Capitá del Barça

2013.10.31. 12:06:24

Tud valaki egy pontos statot h mennyi 11est és piros lapot itéltek meg a Reálnak és a Barcának idén a ligába?? A piros lapot ugy értem h az ellenfélből szorták ki :D! Thx
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.31. 11:41:17

Més que un club ide vagy oda,de hadd ne kelljen már tapsikolnom azért mert a madrid behúzott egy meccset!
Meg mi az a beteg duma,hogy ellenünk nem volt szerencséjük mert nem kaptak meg egy befújható tizit?Igen akkor mi volt az hogy Arbeola utolsó emberként lerántotta Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Ramos egymás után 2szer lekönyökölte Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Pepe felrúgta Fabregast a 16oson belül: 11es.
Nos akkor kinek is nem volt szerencséje a klasszikuson? :roll:
Csak amíg a Barca meccsel foglalkozott addig a real a bíróval.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

JanPieterzoon
Jugador del Barça

2013.10.31. 11:01:14

Zozzy 5 írta:Most kijött nekik a lépés, lőttek 7et, simán nyertek, ennyi. Kicsit túlzásnak érzem, hogy bármi történik a meccsen --> szutyok mákos Madrid. Mert, hogy kamutizit kaptak, meg, hogy a labda is így meg úgy pattan...Ellenünk meg Mascherano lökését nem fújták be nekik. Istenem, nekik nem lehet egy jó meccsük?
Teljesen egyetérek, néha furán érzem magam a Barcás szurkoló társak miatt, néhányan sajnos nem ütik meg a klub színvonalát. Més que un club srácok, ennek vonatkozni kellene a szurkolókra is...

Mi is szoktunk gálázni és 7 meg 8 gólt rúgni, aminek általában nagyon örülünk, had örüljenek most kicsit a fehérek is, szerintem amúgy meg is érdemlik. Kétségtelen, volt egy kis szerencséjük is, de egy 7 gólós meccshez általában kell is, hétvégén ellenünk meg inkább pechesek voltak (Benzema kapufa, befújható tizenegyes amit nem kaptak meg, Neymar megpattanó gólja). Az Elche elleni meccs után teljesen korrektnek éreztem a felháborodást, itt most egy kicsit szarrágásnak érzem.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.31. 10:38:55

Nem néztem a meccset, pontosabban csak néha-néha kukkantottam bele, mert Spurs-Hull volt (ott is dráma volt a javából 8) ), aztán most reggel megnéztem egy bővebb összefoglalót, hát hatalmas mérkőzés volt, kérem.

A bíró megint nevetséges volt a büntetőknél, de ezen már meg sem lepődtem, hiszen Spanyolországról van szó, viszont Rakitic gólja tényleg nagy volt, meg azért a Madrid góljai sem voltak rosszak a megpattanós találatoktól eltekintve.

Bale talán végre elhallgattatja a károgókat, két gól, két gólpassz, szerencse, hogy a Clásicóra nem ebben a formájában érkezett.

Viszont a védekezéssel még mindig akadnak problémák habfehéréknél, szerintem elég, ha annyit mondok erről, hogy Arbeloa. :lol:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.31. 09:56:50

visca el barca írta: 91 :mrgreen: ne túlozzunk kéremszépen. :mrgreen:
Elnézést a pontatlanságért!Még a végén kiderül,hogy ingyen volt csak azért hogy Cunci7 nehogy megint megszomorodjon! :mrgreen:

Amúgy tegnap sokkal jobb volt a madrid de akkor is volt mázlijuk is. A madridnak nem is lehet egy jó (mákos) meccse?Mennyi is volt idáig nekik?Juve,Elche stb...
Ellenünk kivételesen nem adtak meg nekik egy tizit és láss csodát ki is kaptak. :shock:

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.10.31. 07:46:02

Most kijött nekik a lépés, lőttek 7et, simán nyertek, ennyi. Kicsit túlzásnak érzem, hogy bármi történik a meccsen --> szutyok mákos Madrid. Mert, hogy kamutizit kaptak, meg, hogy a labda is így meg úgy pattan...Ellenünk meg Mascherano lökését nem fújták be nekik. Istenem, nekik nem lehet egy jó meccsük?
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.31. 07:45:46

sörvirsli írta:Ennek a nokedli Bélnek is lehet egy jó (mákos) meccse,legalább majd Perec elmondhatja hogy megérte a 100 milkát! :mrgreen:
91 :mrgreen: ne túlozzunk kéremszépen. :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.31. 07:31:40

shutterisland írta:én addig néztem, amikor 3-2-nél ziccere volt a sevillának az egyenlítéshez, kihagyták, az ellentámadásból meg 4-2. #-o
Szintén. Bár én voltam olyan hülye, hogy még megvártam az 5-2-őt. Elképesztő volt az egész meccs. A játékvezető is istenem, két ekkora kamu 11-est adni (én a 3-at nem láttam)... Aztán ekkora mákot, ami ezeknek van, hogy minden lövésük megpattan és úgy gól... Ennek a Bale-nek a szabadrúgása is lazán mellé ment volna, erre beüti a gyerek... Szinte minden összejött nekik. Annál a támadásnál, amit meg kihagytak 3-2-nél, azt hittem fölrobbanok. És én vagyok ilyen idióta, hogy ilyen meccseket nézek...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.30. 23:58:42

én addig néztem, amikor 3-2-nél ziccere volt a sevillának az egyenlítéshez, kihagyták, az ellentámadásból meg 4-2. #-o

máskülönben pont az ilyen meccsek alapján hülyeség, hogy lefekszenek a barcának a spanyol csapatok, láthatjuk, hogy ha a real jól (és legfőképp hatékonyan) játszik, ők is képesek kitömni őket, akár egy sevillát is.
az atleticon kívül az összes spanyol csapat más kávéház, nagyon-nagyon kevés kivételtől eltekintve csak és kizárólag a real/barca aktuális formájától és helyzetkihasználásától függ az eredmény.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.30. 23:41:20

Ennek a nokedli Bélnek is lehet egy jó (mákos) meccse,legalább majd Perec elmondhatja hogy megérte a 100 milkát! :mrgreen:
A Sevilla meg egy tizessel akar hazamenni. #-o

Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.30. 23:32:48

Háááát, ez a bíró, vazze....
Tudom ám, hogy miért csinálja!
Parancsba van adva, hogy adjon meg az ellenfélnek kamutiziket, hogy bizonyíthassa a Real, nem nekik fújnak a bírók, sőőőt!
Válasz küldése