Ugyanezért Mario Gomezt botlábúztátok, meg űbermáker stb jelzőt aggattatok rá... Nem az zavar minket, hogy berugdossa minden meccsen azt az 1-2-3 5 méterre csak be kell passzolni az üres kapuba labdát, hanem ezek után olyan játékoshoz hasonlítjátok, mint Leo Messi. Sőt nem csak hasonlítjátok, hanem már évek óta (hány éve is) folyamatosan túlszárnyalja őt, holott játéktudásban a cipőjét sem köthetné meg... Megint lehozott egy olyan meccset, ahol a meccs végéig betlizett, ahogy a csapata is, majd meglőtte a "szokásos" (fentebb említett) 2 gólját és megint ő az Isten. Remélem érthető.ferninho írta: igen, CR nem volt jó, tény, de gólt lőtt... 3at is...
konkrétan belőtte az elsőt, aztán szerzett egy teljesen szabályos gólt, amit befújtak lesnek itt a 92. percben... rá 20 másodpercre meg tényleg megrúgta a 2. gólját, amit már megadtak...
de igen, mázlista... nem lehet, hogy mind a kétszer jól helyezkedett, főleg a másodiknál... (+ a meg nem adott gólja, ami full szabályos volt) nem... mázlista... akkor Messi meg CR remélem lottóznak, biztos nyernének...![]()
igen, CR nem ma volt a legjobb, de pl a Real első góljánál is meg lehet nézni milyen okosan csinálta a helyett Jesének... (lassításban látszik tisztán) és már fordult is le utána a védőről és várta a passzt, amit végül Benzema kapott meg.
ezek kis dolgoknak tűnnek... de ezek teszik naggyá a játékosokat... most ha azt a labdát épp ő kapja az megint mázli.... persze rá lehet mondani, hogy mázli, de ez nem az... tudják hova kell helyezkedni és a legnagyobbak oda is érnek és ott vannak.
Meg lehet nézni Messi hányat gurít be 3ről üres kapuba... de biztos ő tud és ő nem olyan mázlista, mint CR
Celta jó volt amúgy, rögtön az 5. percben Charlesnak volt egy hatalmas ziccere, Lopez nagyot fogott ott.
Aztán meg jött a második ziccer.... azt nagyon csúnyán elrontotta.... de ez ilyen, ezért vannak a tabella hátulján... én is fogom a fejem sokszor, amikor a Barca ellen csinálja ezt egy kiscsapat és kihagynak mindent, ez ilyen, tudom milyen érzés

Maradjunk annyiban, hogy a játék képe alapján a Celta minimum egy x-et megérdemelt volna. Azt meg áruld már el, hogy melyek voltak azok a meccsek, ahol az ellenfél sorra hagyta ki a helyzeteket ellenünk? Én minden meccsünket megnézem, de én az ellenfelektől helyzeteket se igazán látok. 1-2 helyzetük van egész meccsen és ennyi. De, hogy mindent kihagynának azt erősnek érzem, mert 1-2 lövésből ami nem is ziccer, abból nehéz gólt lőni.