Özil a legelső évében nagyon jó volt, aztán jött az ami a mai napig tart nála...
folyamat alibizik, 70. percben meg már full fáradt az emberünk...
rengetegen voltak Özil ellen is, az elmúlt másfél - két évben, mert ezek a hibái nagyon láthatóak voltak (plusz az, hogy a jobb lábát még minimálisan használható szintre se tudta felhozni soha), de azért adogatta a gólpasszokat, meg rúgott néha gólt is, emiatt nem volt annyira folyamat lehúzva, de közel sem arról volt itt szó, hogy mindenki oda-vissza volt Özilről és istenítette folyamat, aztán amikor elment mindenki elkezdte szapulni... de tény, hogy van bőven arra is példa, amiről ti írtok.
Okozott rengeteg szép pillanatot a Realnak, én se örültem először, amikor elment, de jobb volt ez így mindenkinek.
Az idei Realból meg Özil aztán egyáltalán nem hiányzik, a posztja is teljesen megszűnt, ennyi pénzért hiba lett volna nem eladni (persze utólag könnyű itt okoskodni), főleg, hogy Isco is csak csere, aki összességében bőven van azon a szinten, mint Özil és ezt nyugodt szívvel ki tudom jelenteni és a Spanyolban még sok lehet, ha meg lesz a Real kezdőjében a helye, láthattuk a szezon elején mikre volt képes...
de mindenkinek lehet véleménye.
beszélgessünk az Off topikban a kvantumfizikáról, hozzál fel belőle valami jó kis témát és tárgyaljuk ki, biztos van arról is véleményed, meg nekem is biztos van, hiába nincs sok közöm hozzá.