Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.04. 10:32:20

bale helyzete kicsit olyan mint sanchezé... amig lövi a goloka,t meg osztja az assistokat, addihg nem fogják bántani. amugy tényleg hót idétlen az a palai ebbe a bajnokságba, de azért 29 meccsen csak összkapart egy 14+14-et :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.04. 09:11:34

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a tegnapi PL összefoglalót. :wink: Bede Feri elmondja benne, hogy vállal sem szabad lökni, mert az is szabálytalan. Akkor Benzema 2 kezes lökése szabályos? Aligha...

De ha idevesszük a futsalt - ahol a szabálytalanságra vonatkozó szabályok ugyanazok, mint a nagy pályás fociban -, akkor ha Benzema ugyanezt csinálja meg az ellenfél kapuja előtt, vagy csak az oldalvonal előtt, akkor szabályos? Nem.

:arrow: a vitatott szituáció eldöntve.
MikeTyson írta:Mi kivételesen nem egy szezonra vásároltunk most. Bale és Illara 24-25 évesek, Isco-Jesé 21-22. Ez egy kivételes hùzás volt. A kérdés, hogy be fog-e válni mind...
Özil azért ment el, mert nem volt neki poszt, Carlo pedig nem akarta a 4-2-3-1-et nyomatni. Isco jobb, és akar. Ez az oka, hogy most edzéseken DM poszton gyakorol és hamis kilencesen... Láthattuk mekkora plusz volt vasárnap amikor beállt... Remélem a legjobbakat. :)
Meglepődnék, ha Bale hosszútávú megoldás lenne. Szemmel láthatóan teljesen fogalmatlan ehhez a játékhoz. Ha sokáig a csapatban marad az csak is az elnök úr és az ára miatt lesz. Jesé sokkal jobb. Iscoval is várnék. Nagyon penge a srác, de ha Carlo papa nem játszatja, akkor fölösleges is beszélni róla. Csodálom, hogy nem talált még neki helyet az öreg a csapatban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.04. 07:27:22

Mi kivételesen nem egy szezonra vásároltunk most. Bale és Illara 24-25 évesek, Isco-Jesé 21-22. Ez egy kivételes hùzás volt. A kérdés, hogy be fog-e válni mind...
Özil azért ment el, mert nem volt neki poszt, Carlo pedig nem akarta a 4-2-3-1-et nyomatni. Isco jobb, és akar. Ez az oka, hogy most edzéseken DM poszton gyakorol és hamis kilencesen... Láthattuk mekkora plusz volt vasárnap amikor beállt... Remélem a legjobbakat. :)
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.03.03. 23:04:33

MikeTyson írta:Más...
A Real idén még nem az igazi. Hiányzik belőle valami plusz. Jelenleg Iscot nevelik befelé, és szerintem jövőre nagyot fog robbanni. Jön még 1-2 tag kp-ra aztán csókolom... Idén, ha behùzunk 1-2 kupát már boldog leszek, de triplázás féle álomvilágba nem ringatom magam... Bajnokság + Kupa amit jó lenne behùzni + jó lenne már döntőzni BL-ben, mert ott bármi lehet. Elég idegesítő, hogy zsinorban 3x estünk ki elődöntőben...
Jól hangzik, csak mondjuk, ha nem megy el Özil, akkor a Real kiadott 200 millió eurót játékosokra, fizetésre is gondolom legalább 20 milliót és kb ott van ahol az Atletico. Viszont Bale nélkül is lehet pont itt lennének, csak lenne még 100 millió euro plusz.

Barcánál is ezt érezni, az egyik legkevesebb kapott gól a ligában, 1 pont hátrány a bajnokságban, kupában döntőben a csapat, BL szinte a legjobb nyolc között, lehetne itt T. Silva 40-45 millióért plusz 10 milliós fizetés, nem lennénk előrébb.
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.03. 22:33:49

Más...
A Real idén még nem az igazi. Hiányzik belőle valami plusz. Jelenleg Iscot nevelik befelé, és szerintem jövőre nagyot fog robbanni. Jön még 1-2 tag kp-ra aztán csókolom... Idén, ha behùzunk 1-2 kupát már boldog leszek, de triplázás féle álomvilágba nem ringatom magam... Bajnokság + Kupa amit jó lenne behùzni + jó lenne már döntőzni BL-ben, mert ott bármi lehet. Elég idegesítő, hogy zsinorban 3x estünk ki elődöntőben...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.03. 21:38:14

ez a lökés szituáció detto ugyanaz mint mikor szögletnél a támadó rámászik a védő nyakára és kifelé fújnak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.03. 21:33:05

Gareth Tello írta:
Leon írta:Vagy csak kettőt... tizenegyesből! :mrgreen:
Ronaldo nem Soldado. :wink:

A lökés egyébként felejtős szerintem is, ilyenért nem szoktak (és nem is kell) büntetőt adni szvsz.
Pedig ha úgy hívnák, hogy Cristiano Soldado, azaz CS7, névrokona lehetne az Adobe Photoshop képszerkesztő és grafikus szoftver egyik verziójának. Kihagyta :!:

Egyébként melyik lökésre gondolunk? Még az volna szép, ha a Real kapna büntetőt, mert Benzema lökött :lol: #uefadrid
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2014.03.03. 21:56:17-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.03. 21:19:55

ferninho írta: http://www.youtube.com/watch?v=JKelR8izNP8" target="_blank
Ugyan már... az ilyen a fociban még simogatásnak is túlzás. Persze szigorú szemmel nézve lehet mondani, h vt kontakt, de azért na.... 100ból ha 1x lefújják, de lehet most túloztam.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.03. 21:18:20

Leon írta:Vagy csak kettőt... tizenegyesből! :mrgreen:
Ronaldo nem Soldado. :wink:

A lökés egyébként felejtős szerintem is, ilyenért nem szoktak (és nem is kell) büntetőt adni szvsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2014.03.03. 21:26:11-kor.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.03. 21:15:50

hank1ee írta:
Leon írta: A Costás eset egyértelmű volt de nem szabad csak arra fogni az x-et hanem inkább arra a 2 kihagyott ziccerre amit az "isteni" Diego mellélőtt.
Vagy az "istentelen" Diego...

Lehet ki is kaptak volna, ha a "spanyol" belő egy tizenegyest, C idegből vágott volna 3 gólt :mrgreen:
Vagy csak kettőt... tizenegyesből! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.03. 20:50:03

Leon írta: A Costás eset egyértelmű volt de nem szabad csak arra fogni az x-et hanem inkább arra a 2 kihagyott ziccerre amit az "isteni" Diego mellélőtt.
Vagy az "istentelen" Diego...

Lehet ki is kaptak volna, ha a "spanyol" belő egy tizenegyest, C idegből vágott volna 3 gólt :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.03. 20:47:27

ferninho írta: http://www.youtube.com/watch?v=JKelR8izNP8" target="_blank
hát ilyenért nem fognak érvényteleníteni egy gólt. Lökte,de hát na.
Ők se ezt reklamálták először, a játékosok, hanem lest mutogatott konkrétan egy ember, a többiek meg néztek ki a fejükből.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2014.03.03. 20:41:31

bence-barca írta:Valaki betudná linkelni ezt az esetet, ha már ennyit megy róla a vita? :D
http://www.youtube.com/watch?v=JKelR8izNP8" target="_blank
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.03. 20:32:41

Valaki betudná linkelni ezt az esetet, ha már ennyit megy róla a vita? :D
Leon
Director del Fútbol

2014.03.03. 20:18:54

Én sem láttam azt a lökést olyan súlyosnak,nem szokták az ilyeneket befújni.(legalábbis a Real ellen nem :mrgreen: )
A Costás eset egyértelmű volt de nem szabad csak arra fogni az x-et hanem inkább arra a 2 kihagyott ziccerre amit az "isteni" Diego mellélőtt.
A Real idén egyértelműen kiegyensúlyozottabb ami kis meccseket illeti és ezen bizony könnyen elúszhat nekünk a bajnokság.
A mi vigaszunk az,hogy mi meg a nagyok ellen vagyunk jók (Milan,Real,City) ami legalább a Bl-t nézve biztató.
Érdekes egyébként,hogy a kiváló formában lévő Iscot mindig jegeli Carlo,meg az is,hogy egy szinte semmiből ingyen jött Jesé simán van olyan(sőt jobb) szinten mint a méregdrága Bale.
A jelenlegi formánkat nézve egy Klasszikuson elért győzelem sem szavatolja a bajnokságot mert utána simán kinézek a Barcából még pár botlást,de a Realból nem igazán.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.03. 20:15:53

ne hülyéskedjetek már gyerekek, nincs itt semmi rózsaszín szemüveg. két kézzel ellökte magával, mit kell ezen magyarázni nem értem. rózsaszin szemuveg akkor lett volna ha habzó szájjal irtam volna, meg hozzácsaptam volna még 1-2 cifraságot. nem fujta be ez van, nagyon nem izgat :D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.03. 20:05:08

ferninho írta:ezt a lökést remélem ti se gondoljátok komolyan...
még a védő is a lesért reklamált, akit állítólag annyira meglökött... azért ne vicceljünk már... ez azért már erősen rózsaszín napszemcsis eset, hogy ezért el kellett volna venni egy gólt...
az a kezezés meg nem volt tizi, a teste előtt volt a matracosnak a keze.
benzema=neymar, az atleticos védő meg mondjuk ramos
vmi reálisabbat is összehozhattál volna :mrgreen:
jó hogy nem Giovinco - Mertesackert írtál :D
Visszanéztem ezt az esetet. Tény hogy volt egy kis kontakt, de ezt nem lehet szerintem szabálytalannak venni, ahogyy a 11-est sem.
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2014.03.03. 19:58:43

ezt a lökést remélem ti se gondoljátok komolyan...
még a védő is a lesért reklamált, akit állítólag annyira meglökött... azért ne vicceljünk már... ez azért már erősen rózsaszín napszemcsis eset, hogy ezért el kellett volna venni egy gólt...
az a kezezés meg nem volt tizi, a teste előtt volt a matracosnak a keze.
benzema=neymar, az atleticos védő meg mondjuk ramos
vmi reálisabbat is összehozhattál volna :mrgreen:
jó hogy nem Giovinco - Mertesackert írtál :D
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.03. 19:31:32

Szerintem az a lökés nem volt olyan nagy dolog. Vagy befújják vagy nem, számos ilyet lehet látni, benne van a játékban. Ezen nem érdemes vitatkozni, személy szerint én nem láttam akkora szabálytalanságnak, hogy el kellett volna venni a gólt.
A kezezés viszont nem ért büntetőt, ezt épp úgy felesleges vitatni.
Ami viszont a durvulást és a dobálást illeti, bőven partner volt a real. Ha Costat ki kellett volna állítani, Pepet ugyanúgy ki lehetett volna szórni. De több játékos is benne volt mindkét oldalon, szóval ezt nem kell ráhúzni az Atleticóra. Vagy ha igen, akkor legyetek objektívek és a saját játékosaitokat állítsátok említsétek meg.
Azt pedig, hogy minket tolnak a játékvezetők, meg színészcsapat, uefalona stb. el kéne már lassan felejteni, mert ez kezd már felétek hajlani.

Nem mellesleg úgy vélem inkább ti örülhettek az X-nek, mint a matracosok. Costa is nem egy olyan helyzetet hagyott ki, ami nagyon nem jellemző rá, dehát ez már történelem.

Bármennyire is unszimpatikus az Atma azt meg kell hagyni, hogy taktikailag megvertek titeket. Lehet, hogy egyenként klasszisokkal jobb a Real, de igazi rangadókon nem nagyon tudnak mit kezdeni. Ezt nem támadásból, vagy elfogultságból írom, de eddig számomra úgy tűnik, hogy egy jól felkészült ellenfél ellen tehetetlenek. Ez lehett, hogy Carlo hibája, nem tudom. Az is lehet, hogy a jövőben változni fog és az erősebb ellenfeleket is ki fogják tömni, de számomra úgy tűnik, hogy ezeket a csapatrészeket nem tudják összerakni. Lehet azt mondani, hogy még korán van, kevés ideje játszanak együtt, de ez szerintem kifogás. Azért elég sok idő eltelt már, de sokakkal ellentétben azt a támadóhármast én "gyengének" érzem. Legalábbis ahhoz képest, hogy kikből áll. Bale előszezon ide vagy oda, új ember, a vak is látja, hogy nem oda való. Arra képes, hogy egyéni villanásból beakasszon gólokatm főleg távoli lövésekből, de ez "csak" a statisztikákban néz ki jól. Benzemara pedig valahogy nem lehet építeni. Minden jó meccsére jut legalább annyi, ha nem több, gyenge, Cr pedig nem az már aki manchesterben vagy a madridi 1-1.5 évében volt. Egy gólgyáros lett. Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy , gyenge a támadósorotok, világelithez tartozik, de sokkal több van bennük, főleg egyénileg.
Iscot is kicsit elveszettnek érzem, pedig nagyon kedvelem a srácot.

A védelemben pedig meglátszik, hogy sokszor még mindig kevesek fejben, Ramosra és Pepe-re célozva. A kisebb csapatok ellen, amikor a szó-szoros értelmében vett igazi védőmunkájuk "nincs" tökéletesen lehozzák a meccset, de a nagyobb meccseken nem gyengén bennük van a rizikófaktor.

Ez csak néhány negatívum volt amit én észreveszek a csapaton, nyilván fel lehet hozni ugyanannyi pozitívumot is, sőt. És bennük is bőven megvan a triplázás lehetősége, csupán én úgy látom, hogy közel sincs olyan Kánaán odaát, mint amilyennek azt itt és ott is sokan látni vélik.
Könnyen lehet, hogy tévedek és én szemlélem rosszul a dolgokat, de ez csak személyes meglátás.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.03. 11:27:19

MikeTyson írta:Messze volt még az a lökéshez, de látom itt sokan fociznak, és tudják miről beszélnek... Amennyire megadható volt amùgy ellenünk egy tizi, ùgy elnéztek egy kezezést a másik oldalon...
Jaj Tyson, ne akard már megmagyarázni :!: Az életem a fociról szól, a szüleim azt mondják, hogy előbb tanultam meg rúgni a bőrt és csak utána jártam... Azóta az életem a játéké, köztük 7 éven át versenyszerűen fociztam, azóta is amatőr szinten rendszeresen eljárok focizni. Nem hiszem, hogy nekem kéne bemutatnod a játékot. :wink: Ez nem volt lökés? Álljál háttal vkinek és kérd meg, hogy lökjön el 2 kézzel! :wink: A végeredményt nem akarom kommentálni, ha Benzema esetére meg azt mondod, hogy nem volt lökés, akkor ajánlom, hogy nézd meg többször, vagy csináld azt, amit Veb kolléga is mond. [-o< Elsőre is egyértelmű volt, ahogy sokadjára is az.

Milyen kezezést néztek el? Mert ha a szabadrúgás utánit akarod bemesélni, akkor megint rossz helyen kopogtatsz. A pali keze a teste előtt, konkrétan a feje előtt volt a srácnak. Minden volt csak szabálytalan nem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.03. 11:25:09

Nem gondolom akkor se annyira dùrva dolognak, de tegyük hozza, hogy bíró is elég gyenge volt egy derbihez... Ezek a spanyol bírók kritikán aluliak.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.03. 10:59:49

MikeTyson írta:Messze volt még az a lökéshez, de látom itt sokan fociznak, és tudják miről beszélnek...
ferninek szoktam feltenni a nagykérdést, képzeld el, h benzema=neymar, az atleticos védő meg mondjuk ramos. ugye hogy így már szabálytalan volt? :D

mellesleg a szögletek többségénél simán befujjak kifelé, ugy, hogy a környéken nincs a labda...
Kép
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.03. 10:39:04

Nem is kell, mert én sem azért járok ide, csak szemet szùrt az az utolsó mondat, meg az a fránya kettős mérce... :)
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.03. 10:13:11

MikeTyson írta:
hank1ee írta:A fehér lovagokra pont most tettem tipszmikszen 2-es oddsal, szóval egyszerre okoznak örömöt meg húzzák az agyam. Ló-pez tényleg a legjobb spanyol kapuvédő, rinyának meg jár az egy pont, hogy féltette a haját. A védelem tegelyének 1 értelmes megmozdulása nincs, Ramost hátvédnek, Pepét meg embernek nevezni vétek...
Jó 2 hónap után belefér, főleg ùgy, hogy egy teljes hetet tudott készülni az atma a tigrisbukfencekre, és a játék tördelésére... Az a lényeg, hogy nem vagy elfogult. :)
Hidd el, nem fogok leállni vitatkozni.

MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.03. 10:03:06

Messze volt még az a lökéshez, de látom itt sokan fociznak, és tudják miről beszélnek... Ami tény, hogy nagyon kielemeztek minket, és tördelték a játékot. Modricot nagy leszedték így alig volt szervezés. Az egy gólós előnynél nem akartak bekkelni, csak ennyit ért 2 támadóbb szélső védő, és ilyen téren hibázott az öreg, hogy őket nem kezdette. Utánna betette Iscót aki meghùzta azt a 20-25 percet, és volt játék... Amennyire megadható volt amùgy ellenünk egy tizi, ùgy elnéztek egy kezezést a másik oldalon, de ez gondolom senkit sem zavart, meg az sem, hogy Costa tolt vagy öt műesést és egy sárgát kapott. Volt egy komoly ziccerünk amit beintettek lesnek... Így, rgy ilyen nehéz meccsen teljesen jó az x egy olyan csapat ellen akik nem akartak focizni, csak vergődni...
Válasz küldése