A sötét oldalon utasítgathatod a cimboráid,ideát neked irány a kispad!REMY írta:
Inkább maradtál volna csendben.

Messi amúgy egy Thigao Silvas,Nestas,Ibrás Milán ellen meg a későbbi győztes Chelsea ellen játszott akkor!

A sötét oldalon utasítgathatod a cimboráid,ideát neked irány a kispad!REMY írta:
Inkább maradtál volna csendben.
Inkább maradtál volna csendben.Leon írta:Télyleg szenzációs Ronaldo, már 13 gólnál tart a Bl-ben,ilyen top csapatok ellen mint a Galata, a Köbenhaven meg a Schalke,tényleg marha nehéz ennyit rúgni,grat!![]()
![]()
Remélem a következő körben megkapják a Bayernt aztán ellenük is majd gálázhat!
Tényleg nem kellett volna így nekimenni, jobbulast neki. Sergio Ramos alattomos, de a mai futballban ki nem, ő egy klasszis KH. Pepe ellenben shrekkkfej módon játszik, ezt nem lehet máshogy fogalmazni, védőnek jo, igen, egy középcsapatba, de véleményem szerint neki nem szabadna ilyen szinten játszani, hogy Real Madrid.ferninho írta:csababarca írta:Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
Szerencsétlen volt,sajnos, kicsit kemény volt azért a védő, de egy reálos ne mondja erre,hogy durva. amikor Pepe vagy Ramos taglóz le így embereket (szökőévente egyszer-kétszer), akkor meg tapsolni kell nekik,mert keménynek kell lenni.
Persze tét nélküli meccs,stb, kemény volt,de inkább szerencsétlen dolog volt ez, minimális szándékossággal. Ha az lett volna a célja,hogy szétrúgja Jesét,akkor nem ütközik,hanem felrúgja és kész.
Nah mindegy, jobbulást, reméljük csak az ijedtség volt nagy.erről ennyit, nagy szükség izomból nekimenni bakker... egy full tétnélküli meccsen szükség van erre, aztán meg Nachora is izomból rácsúszik,grat neki, tényleg.... persze, bizonyos szempontból eszerencsétlen eset volt, de így akkor se menjen már neki izomból neki bazzegskysportson mondták, hogy madridos forrásból tudják, hogy jesé sérülés súlyos, szakadásról lehet szó.
ebből több hónap is lehet és megtörheti egy éppen felfelé törekvő tehetség lendületét... mond már meg nekem Pepe meg Ramos mikor sérített le bárkit is hosszabb időre? igen, kemények, de egyik se tört még lábat tudtommal és nem igen okoztak hosszabb távú sérülést, hiába képesek kemény belépőkre. de ha tudtok róla azt megköszönném, lehet voltak ilyenek, csak én nem emlékszek rá.
csababarca írta:Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
Szerencsétlen volt,sajnos, kicsit kemény volt azért a védő, de egy reálos ne mondja erre,hogy durva. amikor Pepe vagy Ramos taglóz le így embereket (szökőévente egyszer-kétszer), akkor meg tapsolni kell nekik,mert keménynek kell lenni.
Persze tét nélküli meccs,stb, kemény volt,de inkább szerencsétlen dolog volt ez, minimális szándékossággal. Ha az lett volna a célja,hogy szétrúgja Jesét,akkor nem ütközik,hanem felrúgja és kész.
Nah mindegy, jobbulást, reméljük csak az ijedtség volt nagy.
erről ennyit, nagy szükség izomból nekimenni bakker... egy full tétnélküli meccsen szükség van erre, aztán meg Nachora is izomból rácsúszik,grat neki, tényleg.... persze, bizonyos szempontból szerencsétlen eset volt, de így akkor se menjen már neki izomból neki bazzegskysportson mondták, hogy madridos forrásból tudják, hogy jesé sérülés súlyos, szakadásról lehet szó.
Benzema úgyis játszik.ferninho írta:hát bazzeg....
Karim megsérül egy full idióta helyzetben hétvégén, ki tudja összedrótozzák-e, most egy tétnélküli meccsen ez a bosnyák paraszt izomból nekimegy Jesének, akinek lehet elment a térde a [auto_cenzúra].... remélhetőleg megúszta... szenzációs, ez kell egy tétnélküli meccsen, tényleg.
mindegy, majd jön hétvégén Morata és megoldja...![]()
szerk: most meg megint ez a bosnyák állat Kolasinac vagy ki izomból rácsúszik Nachora... fagyott heringgal megsimogatnám az arcát ennek a kcsgnek...
Ez is benne van, de szerintem a meccs egyik embere ő lesz vagy éppen lehet, de most valamiért van egy olyan érzésem, hogy Bale is alkotni fogChino írta:DM-ben viszont sok a pontatlanság az új posztján is és a gyors visszatámadás -ami nálunk nagy meccseken rendre visszaköszön- nagyon könnyen megzavarhatja, illetve ennek a gürizésnek az a hátránya is megvan, hogy a 65-70. perc környékén már a seggén veszi a levegőt komoly ellenfél ellen.
Ez is igaz, és ez lehet annak az oka, hogy gyengültetek a kis csapatok ellen. Nem mennek annyira pengésen azok a bepasszok amik eddig gyilkosak voltak.Chino írta:Ez a körbe-körbe adogatás, amit említesz inkább az előző szezonokban volt jellemző, persze még most is sokszor az megy, de Tata valamivel direktebben játszatja. Sokkal többször végződik egy sikeres/sikertelen kiugratással, betöréssel, helyzettel vagy góllal egy-egy támadás.
megdöntsék aztzola8787 írta:A statisztika arra való, hogy....
A statisztika arra való, hogy a jelenkorban lévő sajnos a gyenge taníttatás miatt nehézkesen beszélő kommentátorok ne üljenek némán a mikrofon mögött. Nézz meg egy Szepesi Gyuri bácsi féle közvetítést, aztán egy mait, akkora különbség van, hogy nem hittem el fateromnak addig amíg nem hallottamDaVeR írta:Én attól tartok csak, hogy a Barcelona a ligában a legutolsó 5 idegenbeli meccsen elért a 15ből 5 pontott.. Idegenben zsinorban két vereség.. Ideje lenne változtatni ezen.. A madridnak meg egy veresége van hazai pályán.. Nem túl kedvező de ha tudjuk folytatni az elmúlt 2 meccsen mutatott teljesítményt akkor nem lehet baj!
DM-ben viszont sok a pontatlanság az új posztján is és a gyors visszatámadás -ami nálunk nagy meccseken rendre visszaköszön- nagyon könnyen megzavarhatja, illetve ennek a gürizésnek az a hátránya is megvan, hogy a 65-70. perc környékén már a seggén veszi a levegőt komoly ellenfél ellen.MikeTyson írta:DM tuti pihenni fog, meg még sokan és szerintem pont az ő játéka lesz az ami nagy zavart fog jelenteni a barcának mert az az ember amit gülizik új posztján az ember feletti, és az ő labdaszerzéseiből szerintem jó támadásokat fogunk tudni épiteni. Nálunk a szokásos kezdő lesz (Lopez-Carvajal,Pepe/Varane,Ramos,Marcelo-Modric,Alonso,DM-Bale,Benzema,CR), és aminek külön örülök az az, hogy holnap szinte mindenki pihenni fog. Holnap ilyen erősen B csapat áll majd ki a BL-ben ezt az öreg is lenyilatkozta... Ebből a szempontból örülök annak, hogy ilyen fölényesen tudtunk nyerni a németeknél. Nálunk vasárnap egyedül Benzema játéka kérdéses, de állitólag játékra kész lesz.
Ancelotti taktikája legfőképpen azon van, hogy a labdát minnél hamarabb vissza kell szerezni, és gyors támadást kell belőle csinálni. Annyiből másabb a barca, hogy ők keresek a lyukat, és addig jár a labda körbe-körbe ameddig nincs meg az a lyuk vagy ameddig Messi nem tör be. Kicsit úgy mondanám, hogy direktebb a focink. DM tuti pihenni fog, meg még sokan és szerintem pont az ő játéka lesz az ami nagy zavart fog jelenteni a barcának mert az az ember amit gülizik új posztján az ember feletti, és az ő labdaszerzéseiből szerintem jó támadásokat fogunk tudni épiteni. Nálunk a szokásos kezdő lesz (Lopez-Carvajal,Pepe/Varane,Ramos,Marcelo-Modric,Alonso,DM-Bale,Benzema,CR), és aminek külön örülök az az, hogy holnap szinte mindenki pihenni fog. Holnap ilyen erősen B csapat áll majd ki a BL-ben ezt az öreg is lenyilatkozta... Ebből a szempontból örülök annak, hogy ilyen fölényesen tudtunk nyerni a németeknél. Nálunk vasárnap egyedül Benzema játéka kérdéses, de állitólag játékra kész lesz.Chino írta:Abban viszont bízom, hogy Ancelotti taktikája már inkább a labdatartásra épül, ha nem ők dominálnak főleg a kp-n, mindig bajban vannak, ha pedig Ini-Cesc-Xavi és Busi is egyszerre pályán van ez nem hiszem hogy sikerülne nekik.
Most lesz csak igazán!Leon írta:A Madridon nem lesz győzelmi kényszer
Biztos lehetsz benne, hogy nem José taktikával fogunk játszaniLeon írta:el tudom képzelni,hogy beállnak kőkeményen bekkelni mert nekik az X is tökéletes eredmény,aztán bíznak CR vagy Bale egy gyors kontrájában.
Mondjuk nem biztos, hogy rossz ötlet lenne. Igaz most mi vagyunk inkább eredménykényszerben, nekünk kell jobban gólt lőni, ugyanakkor vigyázni is kell, mert ha kapunk akkor hatalmas sz@rban leszünk.Gareth Tello írta: Én ebben biztos vagyok, a fejemet merném tenni rá. hogy ez lesz a kezdőnk: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Neymar, Messi, Iniesta.
Esetleg Sánchez vagy Pedro Neymar helyett, de nem valószínű.
Albatól szerintem annyira nem kell félni, meg tudja ő oldani. Bale is hiába egy futóbolond, Jordi képes ugyanolyan sprinteket levágni, ezzel pedig a méregfogát kivághatjuk. Inkább a távoli lövéseitől tartok, mintsem attól, hogy meglógna a szélen.Gareth Tello írta:Mondjuk a Ronaldo vs Alves és a Bale vs Alba párharcoktól félek egy kicsit, esélyes egy-két korai sárga, aztán utána lehet óvatoskodni...