Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Leon
Director del Fútbol

2014.03.18. 23:47:23

REMY írta:
Inkább maradtál volna csendben.
A sötét oldalon utasítgathatod a cimboráid,ideát neked irány a kispad! :mrgreen:

Messi amúgy egy Thigao Silvas,Nestas,Ibrás Milán ellen meg a későbbi győztes Chelsea ellen játszott akkor! :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
REMY
Madridista

2014.03.18. 23:32:22

Leon írta:Télyleg szenzációs Ronaldo, már 13 gólnál tart a Bl-ben,ilyen top csapatok ellen mint a Galata, a Köbenhaven meg a Schalke,tényleg marha nehéz ennyit rúgni,grat! =D> :mrgreen:

Remélem a következő körben megkapják a Bayernt aztán ellenük is majd gálázhat! :lol:
Inkább maradtál volna csendben.

Messi a 14 gólos szezonjában --> Milan-Plzen-BATE Boriszov-Leverkusen-Milan-Chelsea
CR jelenleg --> Juve-Galata-Kobenhavn-Schalke

TEHÁT, semmivel nem gyengébbek ezek a csapatok mint amilyeneknek Messi lőtte a gólokat.
Buitre
Jugador d'estrella

2014.03.18. 23:22:09

én meg nektek szeretném a bajorokat. Nem azért, hogy kizúgjatok, de tényleg kíváncsi vagyok egy Barca vs. Pep féle Bayern párharcra. Akár egy cselszkit is bevállalnék a Madridnak, csak legyen katalán-bajor meccs :)
Leon
Director del Fútbol

2014.03.18. 23:13:53

Télyleg szenzációs Ronaldo, már 13 gólnál tart a Bl-ben,ilyen top csapatok ellen mint a Galata, a Köbenhaven meg a Schalke,tényleg marha nehéz ennyit rúgni,grat! =D> :mrgreen:

Remélem a következő körben megkapják a Bayernt aztán ellenük is majd gálázhat! :lol:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.03.18. 22:04:42

azért Pepe nagyon alá van becsülve, csak azrt, amik történtek, amikor a focival foglalkozik szenzációs védő és jelenleg ez a Varane-Pepe-Ramos trió talán a legerősebb a világon és még ott van Nacho is, aki ha lehetőséget kap mindig bizonyít, ma is nagyon jó, pedig jobbhátvédet játszik.

az meg, hogy jó pár napja elrúgják Bale lábát, ma meg Moratáét és ezeket a full egyértelműeket nem bírják befújni a sporik... most pl az orosz bíró már 11est akart fújni, erre mielőtt befújta volna a full egyértelmű büntetőt hirtelen meggondolta magát.... :lol:

CR 2 gól és 2 kapufa...
madridista
Boixos1981
Barça B

2014.03.18. 21:44:30

ferninho írta:
csababarca írta:Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
Szerencsétlen volt,sajnos, kicsit kemény volt azért a védő, de egy reálos ne mondja erre,hogy durva. amikor Pepe vagy Ramos taglóz le így embereket (szökőévente egyszer-kétszer), akkor meg tapsolni kell nekik,mert keménynek kell lenni.
Persze tét nélküli meccs,stb, kemény volt,de inkább szerencsétlen dolog volt ez, minimális szándékossággal. Ha az lett volna a célja,hogy szétrúgja Jesét,akkor nem ütközik,hanem felrúgja és kész.
Nah mindegy, jobbulást, reméljük csak az ijedtség volt nagy.
skysportson mondták, hogy madridos forrásból tudják, hogy jesé sérülés súlyos, szakadásról lehet szó.
erről ennyit, nagy szükség izomból nekimenni bakker... egy full tétnélküli meccsen szükség van erre, aztán meg Nachora is izomból rácsúszik,grat neki, tényleg.... persze, bizonyos szempontból eszerencsétlen eset volt, de így akkor se menjen már neki izomból neki bazzeg
ebből több hónap is lehet és megtörheti egy éppen felfelé törekvő tehetség lendületét... mond már meg nekem Pepe meg Ramos mikor sérített le bárkit is hosszabb időre? igen, kemények, de egyik se tört még lábat tudtommal és nem igen okoztak hosszabb távú sérülést, hiába képesek kemény belépőkre. de ha tudtok róla azt megköszönném, lehet voltak ilyenek, csak én nem emlékszek rá.
Tényleg nem kellett volna így nekimenni, jobbulast neki. Sergio Ramos alattomos, de a mai futballban ki nem, ő egy klasszis KH. Pepe ellenben shrekkkfej módon játszik, ezt nem lehet máshogy fogalmazni, védőnek jo, igen, egy középcsapatba, de véleményem szerint neki nem szabadna ilyen szinten játszani, hogy Real Madrid.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.18. 21:39:42

alapesetben ez sem egy olyan szitu volt,hogy komoly sérülés keletkezzen belőle. Most ez a 100ból egy volt sajnos,hogy komolyabb baj lett.
Utána ahogy rácsúszott Nachora az sokkal komolyabb szabálytalanság volt, abban benne volt a sérülésveszély,Jesé szituációnál nem igazán.

Bocs,én vettem ide Pepe-Ramos kettőst,maradjunk annyiban hogy sokszor nem rajtuk múlott. CSináltak ennél ezerszer cifrább dolgokat,de nem lett belőle sérülés. szerencse.
ez meg pech.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2014.03.18. 21:35:16

csababarca írta:Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
Szerencsétlen volt,sajnos, kicsit kemény volt azért a védő, de egy reálos ne mondja erre,hogy durva. amikor Pepe vagy Ramos taglóz le így embereket (szökőévente egyszer-kétszer), akkor meg tapsolni kell nekik,mert keménynek kell lenni.
Persze tét nélküli meccs,stb, kemény volt,de inkább szerencsétlen dolog volt ez, minimális szándékossággal. Ha az lett volna a célja,hogy szétrúgja Jesét,akkor nem ütközik,hanem felrúgja és kész.
skysportson mondták, hogy madridos forrásból tudják, hogy jesé sérülés súlyos, szakadásról lehet szó.
erről ennyit, nagy szükség izomból nekimenni bakker... egy full tétnélküli meccsen szükség van erre, aztán meg Nachora is izomból rácsúszik,grat neki, tényleg.... persze, bizonyos szempontból szerencsétlen eset volt, de így akkor se menjen már neki izomból neki bazzeg
ebből több hónap is lehet és megtörheti egy éppen felfelé törekvő tehetség lendületét... és mint írtam Nachot is nyugodtan vihették volna le hordágyon, ha nem bírta volna elkerülni... mond már meg nekem Pepe meg Ramos mikor sérített le bárkit is hosszabb időre? igen, kemények, de egyik se tört még lábat tudtommal és nem igen okoztak hosszabb távú sérülést, hiába képesek kemény belépőkre. de ha tudtok róla azt megköszönném, lehet voltak ilyenek, csak én nem emlékszek rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.03.18. 21:41:17-kor.
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.18. 21:24:47

Morata... :lol: Hihetetlen, basszus. :lol:

Jesének meg jobbulást, elég csúnya eset volt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.18. 21:21:14

Azért ez a Jesé eset nem volt annyira durva,mint amennyire hittem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2014.03.18. 21:13:43

nekem nincs nagy bajom amúgy Moratával, nem úgy mint a többiekben, rengeteg van benne, de egyszerűen, amikor pályán van bakker... annyit képes szerencsétlenkedni bakker...
most is Bale bepasszolja neki, Morata középen üresen, üres kapu kb és luftot rúg... :lol:
látok benne fantáziát, a képességei minden szempontból meg vannak sztem, de meccseken annyit szerencsétlenkedik, hogy az hihetetlen....
szerK: megint egy v egyet elcseszett... CR odasarkazta neki és valami borzasztó módon próbálta megoldani...

Jesé...
minek így nekimenni bakker?... egy full tétnélküli meccsen... remélem megússza, benne van .... ahogy a másik verzió is sajnos...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.03.18. 21:21:22-kor.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.18. 21:09:35

ferninho írta:hát bazzeg....
Karim megsérül egy full idióta helyzetben hétvégén, ki tudja összedrótozzák-e, most egy tétnélküli meccsen ez a bosnyák paraszt izomból nekimegy Jesének, akinek lehet elment a térde a [auto_cenzúra].... remélhetőleg megúszta... szenzációs, ez kell egy tétnélküli meccsen, tényleg.
mindegy, majd jön hétvégén Morata és megoldja... :roll: :mrgreen:

szerk: most meg megint ez a bosnyák állat Kolasinac vagy ki izomból rácsúszik Nachora... fagyott heringgal megsimogatnám az arcát ennek a kcsgnek...
Benzema úgyis játszik.
Jobbulást Jesének,reméljük nem komoly.

Amúgy mi a bajod Morataval? Egyik klasszikuson tavaly,vagy előtte adott egy darab pontos labdát, erre kikiáltottátok top3as csatárnak. :D

Ronaldo közben vert egyet,milyen meglepő.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.18. 21:07:24

Addig 'örülj' amíg nem Ronaldot kezdik el lezúzni! :-|

L4wandowski

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.03.18. 21:00:32

hát bazzeg....
Karim megsérül egy full idióta helyzetben hétvégén, ki tudja összedrótozzák-e, most egy tétnélküli meccsen ez a bosnyák paraszt izomból nekimegy Jesének, akinek lehet elment a térde a [auto_cenzúra].... remélhetőleg megúszta... szenzációs, ez kell egy tétnélküli meccsen, tényleg.
mindegy, majd jön hétvégén Morata és megoldja... :roll: :mrgreen:

szerk: most meg megint ez a bosnyák állat Kolasinac vagy ki izomból rácsúszik Nachora... fagyott heringgal megsimogatnám az arcát ennek a kcsgnek...
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.03.18. 20:57:13

Teljesen mindegy,hogy mit csinál (persze jó lenne ha észnél volna) a bíró mert a vesztes csapat úgy is jórészt arra fogja majd a vereséget. (kivéve egy nagy arányú győzelem ide vagy oda)
A tavalyi klasszikusokat rühelltem de ezt most várom mert ez a Real sokkal verhetőbb mint a Zsozé féle gárda. :)

L4wandowski

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.18. 20:49:27

Az biztos, hogy lesz bírói baki, ez már törvényszerű, de abban lehet reménykedni, hogy nem mérkőzést befolyásoló. Tehát ne attól zengjen valamelyik tábor, hogy a játékvezető miatt kaptak ki.

Én is nagyon várom a Klasszikust, mert a vasárnapi derbi lehet az igazi, ami előtt már iszonyatosan tűkön ül az ember és minden egyes mozzanat döntő fontossággal bír számára. Mert "sajnos" idén is lesz még szerintem 6 (de 4 minimum), ahogy azt megszoktuk és egyre többet fog veszteni a varázsából. Talán a kupadöntő még nem, de utána hiába bír nagy téttel, nem lesz ugyanaz.
Most el fog dőlni, hogy van-e még értelme a bajnokság hátralévő meccseinek vagy sem. Ha nyer a Madrid, akkor szinte csak kötelezően lejátszandó meccsei lesznek. (nem hiszem, hogy az Atma bele tudna ugatni, bár a hétvégének ők is a nyertesei lesznek)
Remélem ezt a fiúk is észben tartják és ehhez méltó motivációval mennek ki a gyöpre.
Forca Barca!!!!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.18. 10:23:38

Abban biztos vagyok, hogy egy régen látott igazán jó El Clásicót fogunk látni. Abban viszont nem, hogy a bíró nem fog hibázni... Főleg ùgy, hogy egy fogalmatlan senki vezeti... Sajnálnám ha a bíróról szólna a meccs...
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.17. 22:40:03

A Barca köszönhetően a vezetőségi botrányoknak, ingadozó formának és a mínusz négy pontos hátránynak most sebzett vadnak tűnhet, így én is kétlem, hogy a Madrid előveszi a Mourinho féle antifocit sündisznót és a Bernabeuban rámennek a bekkelésre. Persze azt sem várom, hogy nekünk essenek. Én egy taktikus, agilis, magabiztos és gyors Madridot várok.

Sok madridista azt mondja, hogy a City kiejtése és a 7-0 után a Barcánál mindenki elszáll és elhiszik, hogy minden oké. Szerintem ez hülyeség, egy Klasszikus előtt legyen rossz vagy jó formában a csapat, nem fogják magukat elbízni, főleg úgy nem, hogy egy esetleges győzelem után is a Madrid mögött lennének.

Az elmúlt évek egyik legjobb Klasszikusát várom, sok játékkal, gyönyörű megoldásokkal, kevés szabálytalansággal, nulla bírói hibával és katalán diadallal! :D
Visca el BARCA!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.17. 19:17:56

Chino írta:DM-ben viszont sok a pontatlanság az új posztján is és a gyors visszatámadás -ami nálunk nagy meccseken rendre visszaköszön- nagyon könnyen megzavarhatja, illetve ennek a gürizésnek az a hátránya is megvan, hogy a 65-70. perc környékén már a seggén veszi a levegőt komoly ellenfél ellen.
Ez is benne van, de szerintem a meccs egyik embere ő lesz vagy éppen lehet, de most valamiért van egy olyan érzésem, hogy Bale is alkotni fog :-k ...
Chino írta:Ez a körbe-körbe adogatás, amit említesz inkább az előző szezonokban volt jellemző, persze még most is sokszor az megy, de Tata valamivel direktebben játszatja. Sokkal többször végződik egy sikeres/sikertelen kiugratással, betöréssel, helyzettel vagy góllal egy-egy támadás.
Ez is igaz, és ez lehet annak az oka, hogy gyengültetek a kis csapatok ellen. Nem mennek annyira pengésen azok a bepasszok amik eddig gyilkosak voltak.
zola8787 írta:A statisztika arra való, hogy....
megdöntsék azt :)
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.17. 18:49:05

DaVeR írta:Én attól tartok csak, hogy a Barcelona a ligában a legutolsó 5 idegenbeli meccsen elért a 15ből 5 pontott.. Idegenben zsinorban két vereség.. Ideje lenne változtatni ezen.. A madridnak meg egy veresége van hazai pályán.. Nem túl kedvező de ha tudjuk folytatni az elmúlt 2 meccsen mutatott teljesítményt akkor nem lehet baj!
A statisztika arra való, hogy a jelenkorban lévő sajnos a gyenge taníttatás miatt nehézkesen beszélő kommentátorok ne üljenek némán a mikrofon mögött. Nézz meg egy Szepesi Gyuri bácsi féle közvetítést, aztán egy mait, akkora különbség van, hogy nem hittem el fateromnak addig amíg nem hallottam :D

Nyer a Barca oszt jóvan. Felőlem a kőőccsön adott Dölöfeueaue is lőheti a gólt. :mrgreen:
DaVeR
Jugador del Barça

2014.03.17. 18:16:57

Én attól tartok csak, hogy a Barcelona a ligában a legutolsó 5 idegenbeli meccsen elért a 15ből 5 pontott.. Idegenben zsinorban két vereség.. Ideje lenne változtatni ezen.. A madridnak meg egy veresége van hazai pályán.. Nem túl kedvező de ha tudjuk folytatni az elmúlt 2 meccsen mutatott teljesítményt akkor nem lehet baj!
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.17. 18:06:14

MikeTyson írta:DM tuti pihenni fog, meg még sokan és szerintem pont az ő játéka lesz az ami nagy zavart fog jelenteni a barcának mert az az ember amit gülizik új posztján az ember feletti, és az ő labdaszerzéseiből szerintem jó támadásokat fogunk tudni épiteni. Nálunk a szokásos kezdő lesz (Lopez-Carvajal,Pepe/Varane,Ramos,Marcelo-Modric,Alonso,DM-Bale,Benzema,CR), és aminek külön örülök az az, hogy holnap szinte mindenki pihenni fog. Holnap ilyen erősen B csapat áll majd ki a BL-ben ezt az öreg is lenyilatkozta... Ebből a szempontból örülök annak, hogy ilyen fölényesen tudtunk nyerni a németeknél. Nálunk vasárnap egyedül Benzema játéka kérdéses, de állitólag játékra kész lesz.
DM-ben viszont sok a pontatlanság az új posztján is és a gyors visszatámadás -ami nálunk nagy meccseken rendre visszaköszön- nagyon könnyen megzavarhatja, illetve ennek a gürizésnek az a hátránya is megvan, hogy a 65-70. perc környékén már a seggén veszi a levegőt komoly ellenfél ellen.
Ez a körbe-körbe adogatás, amit említesz inkább az előző szezonokban volt jellemző, persze még most is sokszor az megy, de Tata valamivel direktebben játszatja. Sokkal többször végződik egy sikeres/sikertelen kiugratással, betöréssel, helyzettel vagy góllal egy-egy támadás.

Ez a Klasszikus most egy igazi hatpontos, háromesélyes meccs lesz. Jelenleg jobb formában vagytok, magabiztosabbak így valamennyivel esélyesebbek vagytok, viszont nálunk is vannak pozitív tényezők.
Lehet, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, de nekem az a véleményem, hogy ha ez a csapat igazán elszántan megy ki a pályára és a játékosok kihozzák azt ami bennük van, EGYELŐRE erősebb, mint a Real. Hogy ezt meg tudják-e valósítani az más kérdés, mert ezt egyre ritkábban látni.
Nagy kérdés lesz, hogy a City elleni kettős győzelem és a hétvégi gála miként hatott a játékosokra. Vérszemet kaptak-e és érzik, hogy akár a bajnokság is meglehet avagy azt hiszik majd, hogy ők a királyok és elég félgőzzel játszani. Ha utóbbi, akkor meggyőződésem, hogy még egy nagy pofonba is beleszaladhatunk.

Én olyan 55-45-re teszem az esélyeket, ha százalékban kellene kifejezni, habár ez felmehet akár 60-40-re, ha a hazai pálya előnyét is hozzáveszem.
Forca Barca!!!!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.17. 17:39:24

Chino írta:Abban viszont bízom, hogy Ancelotti taktikája már inkább a labdatartásra épül, ha nem ők dominálnak főleg a kp-n, mindig bajban vannak, ha pedig Ini-Cesc-Xavi és Busi is egyszerre pályán van ez nem hiszem hogy sikerülne nekik.
Ancelotti taktikája legfőképpen azon van, hogy a labdát minnél hamarabb vissza kell szerezni, és gyors támadást kell belőle csinálni. Annyiből másabb a barca, hogy ők keresek a lyukat, és addig jár a labda körbe-körbe ameddig nincs meg az a lyuk vagy ameddig Messi nem tör be. Kicsit úgy mondanám, hogy direktebb a focink. DM tuti pihenni fog, meg még sokan és szerintem pont az ő játéka lesz az ami nagy zavart fog jelenteni a barcának mert az az ember amit gülizik új posztján az ember feletti, és az ő labdaszerzéseiből szerintem jó támadásokat fogunk tudni épiteni. Nálunk a szokásos kezdő lesz (Lopez-Carvajal,Pepe/Varane,Ramos,Marcelo-Modric,Alonso,DM-Bale,Benzema,CR), és aminek külön örülök az az, hogy holnap szinte mindenki pihenni fog. Holnap ilyen erősen B csapat áll majd ki a BL-ben ezt az öreg is lenyilatkozta... Ebből a szempontból örülök annak, hogy ilyen fölényesen tudtunk nyerni a németeknél. Nálunk vasárnap egyedül Benzema játéka kérdéses, de állitólag játékra kész lesz.
Leon írta:A Madridon nem lesz győzelmi kényszer
Most lesz csak igazán!
Leon írta:el tudom képzelni,hogy beállnak kőkeményen bekkelni mert nekik az X is tökéletes eredmény,aztán bíznak CR vagy Bale egy gyors kontrájában.
Biztos lehetsz benne, hogy nem José taktikával fogunk játszani :wink:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.17. 17:27:23

Nekem is az a gyanúm,hogy a City elleni kezdő lesz a Real ellen,Neymarral pedig csak jól jár a csapat mert a nagy meccseken kivétel nélkül jól teljesít.
A Madridon nem lesz győzelmi kényszer így el tudom képzelni,hogy beállnak kőkeményen bekkelni mert nekik az X is tökéletes eredmény,aztán bíznak CR vagy Bale egy gyors kontrájában.
Alba jelenleg top formában van,nem gyorsulja le senki.
Alves fentragadásaiból viszont garantált egy CR gól,szóval jobb lesz ha többet lesz a mi 16osunknál mint a Madridénál.
Amúgy én jobban félnék attól ha mondjuk Jesé játszana Bale helyén,szóval maradjon csak Mr százmillió ott a jobboson. :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.17. 17:11:27

Gareth Tello írta: Én ebben biztos vagyok, a fejemet merném tenni rá. hogy ez lesz a kezdőnk: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Neymar, Messi, Iniesta.

Esetleg Sánchez vagy Pedro Neymar helyett, de nem valószínű.
Mondjuk nem biztos, hogy rossz ötlet lenne. Igaz most mi vagyunk inkább eredménykényszerben, nekünk kell jobban gólt lőni, ugyanakkor vigyázni is kell, mert ha kapunk akkor hatalmas sz@rban leszünk.
Abban viszont bízom, hogy Ancelotti taktikája már inkább a labdatartásra épül, ha nem ők dominálnak főleg a kp-n, mindig bajban vannak, ha pedig Ini-Cesc-Xavi és Busi is egyszerre pályán van ez nem hiszem hogy sikerülne nekik.
Ugyanez volt az angolok ellen. Nem tudták ők irányítani a meccset, így meg is főtt a játékuk.
Gareth Tello írta:Mondjuk a Ronaldo vs Alves és a Bale vs Alba párharcoktól félek egy kicsit, esélyes egy-két korai sárga, aztán utána lehet óvatoskodni...
Albatól szerintem annyira nem kell félni, meg tudja ő oldani. Bale is hiába egy futóbolond, Jordi képes ugyanolyan sprinteket levágni, ezzel pedig a méregfogát kivághatjuk. Inkább a távoli lövéseitől tartok, mintsem attól, hogy meglógna a szélen.

Alvesre pedig úgy néz ki Tata rá tud parancsolni, hogy ne futkosson annyit előre ez a City ellen kijött. Leginkább az első meccsen, mikor még 11 vs 11 volt.
Nem kell egy védekező, beszari taktikával kiállni, viszont nagy hangsúlyt kell helyezni a stabilitásra, labda megtartására.
Ez az a meccs, amikor nem igazán fogom bánni, ha megy a sok kis passz és a labdabirtoklásban föléjük kerekedünk.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése