visca el barca írta:azért meghatarozonak nehéz nevezni. max meghatarozo cserének. annyibol rossz a helyzet h a 3 elől lévő játékost nem nagyon lehet pihentetni.
Ez így igaz, de ezzel a mondatoddal meg is válaszoltad a fő problémát... Bale azért viszonylag sérülékeny, és azért még van 2 kemény hónap a szezonból. Arra a 3 posztra van egy Isco és egy Morata (

) . Talán még olyat lehet csinálni, hogy még DM ki szélre mint régen és Modric-Alonso-Illarra kp, de akkor oda meg marad egy szem Casemiro aki vkp. A lényeg, hogy nagyon le leszünk szívva a szezon végére... Annyi pici előnyünk lehet, hogy szezon kezdetén a sok variálás által vannak játékosok akik nincsenek annyira kihajtva + Bale is sokat volt sérült. A lényeg, hogy egy olyan csere emberünket vesztettük el aki tudott szint vinni a játékba amikor beállt, és ez nem túl jó...
Barcaman1993 írta:Kicsit kijavítanálak. Ne vonjunk egyenlőséget a keménység és a durvaság között. Puyol és Maldini is pl. kemény arcukat mutatták mindig, de sportszerűtlenséget szinte alig vagy egyáltalán nem lehet találni a pályafutásukban. Ellenben itt a te Pepéddel, aki többször belerúgott egy fekvő játékosba, rálépett egy fekvő játékos kezére és sorolhatnám. De nyugodtan idevehetném Ramost is, aki amikor nem megy a csapatnak, akkor egyből nekiáll rugdosódni, könyökölgetni és lefejelni az ellent. Na én ezt mindennek tartom csak keménynek nem. Egyszerűen sportszerűtlenek, ezen kár bármit is magyarázni.
Van amit sokan nem figyelnek, és ez egy kollégádnak fel is tűnt --->
Piquenbauer írta:Pepe három sárga lapjában szerintem az is kulcsszerepet játszik, hogy már nem José az edzője, hanem Ancelotti, aki nem kér tőle durva belépőket...
A csapat sokkal érettebb Ancelotti irányítása alatt, és ez tisztán látszik. Nem ugatunk be nektek a sajtón keresztül. Mindenki kussol és teszi a dolgát, és ez jó. A Te kedvencednek is voltak olyan húzásai ami nem a pályára valók, de attól még a történelem egyik meghatározó focistája marad, mert az is... Mindenkinek vannak fejben gyengébb időszakai.
recrea írta:Ha valamit szeretnénk a bajnokságban, nyernünk kell Madridban, valamiért olyan érzésem van, h nekik az x is kényelmes eredmény lenne. Egyébként valóban az.
Biztos vagyok benne, hogy a győzelemért fogunk hajtani. Hamarabb félek az utána következő idegenbeli Sevilla elleni meccstől, mert oda egy hajtós meccs után megyünk, és ott könnyen benne van egy pontvesztés.
recrea írta:nálam a Bayern, PSG, Real hármas a favorit.
Nálam a PSG nincs ott... Inkább Chelsea szerintem. Szívesen megnéznék most egy Guardiola vs José csatát
Leon írta:Igaz,mindegy,hogy kik ellen (Pl: Ajax,Milan,Mancity, vagy Galata, Schalke,Köbenhaven) rúgod a gólokat,lényeg a gólok száma!Remélem a következő körben a Real megkapja az Olympiakoszt és nekik is rúg egy négyest Roanldo.Hajrá! Én neki szurkolok!

Nos igen... A tavalyi Ajax ami ennél sokkal erősebb volt is kitömte CR, de a mostani Milan még igazából szóra sem érdemes. Benyomsz egy olyan Milant akik 10 vagy 11. a nagy olasz bajnokságban

. Mind1... Ahogy Pély Barna mondta
Ez nem jött át