Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.19. 20:39:48

MikeTyson írta:Kedvedért utána néztem kiknek rúgta Messi a 14-et bár biztos Te is tudod... :roll:

Milan, Plzen, BATE, Leverkusen (az a bizonyos 5 gól) majd megint Milan és Chelsea
Ezt múltkor Remy is linkelte, csak az a gond vele, Chelseanek nem lőhetett gólt. Trollfootballon mindig mennek a postok, h nem vette még be Cech kapuját. :mrgreen:
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 20:21:22

Kedvedért utána néztem kiknek rúgta Messi a 14-et bár biztos Te is tudod... :roll:

Milan, Plzen, BATE, Leverkusen (az a bizonyos 5 gól) majd megint Milan és Chelsea
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 20:09:44

Leon írta:Szerintem marhára fölöslegesen törtöd magad egy Barcelona oldalon realosként Ronaldoért ( a favágó Pepéről meg Ramosról ne is beszéljünk),ez kb olyan mint széllel szemben ...álni. :roll:
Én biztos át nem mennek hozzátok ott bizonygatni,hogy Messi ekkora meg akkora király.
Ronaldo jó játékos,ennyi és nem több. Nem fogok itt örömömben tapsikolni mert kuka csapatok ellen megdönti Messi BL rekordját és elismerni sem fogom soha a portugált.
A véleményemnek pedig szalonképes módon hangot is adok(nem úgy mint ahogy odaát sokan teszik)és ha nem tetszik neked akkor ott a hazai pálya.Örömködjetek meg érveljetek a Madrid mellett odaát.
Nálam CR maximum Leo csukáját pucolhatná ki a Barca szertárában. Ennyi.
Egy kicsit sem volt az a célem, hogy beleszeress Ronaldoba. Semmi féle kampányt nem akartam csinálni. Én csak arra reagáltam, hogy szerinted az majdcsak a nullával egyenlő amit CR csinál, csak azért mert nem Bayern Münchennek, meg a fene tudja hány top csapatnak rúgta a gólokat. Ezt úgy akarod beállitani mintha Messi olyen csapatoknak rúgta volna a 14-et. Most akkor mint Messi, mint Ronaldo góllövési rekordja a ligában smafuk, mert góljaik nagy részét csak ilyen rossz Levantéknak rúgdosták?! Mert mostani állitásod szerint az... #-o
ferninho
Madridista

2014.03.19. 16:49:10

Leon, te kezdted el szidni itt CR-t, tény nem kell elismerned, ez a te döntésed és a te szegénységi bizonyítványod is, de senki nem jött ide CR-t dicsőíteni, megvédeni jött ide mindenki, mert finoman szólva is leszóltad, miközben kb szó nem volt róla.
Szóval nem kell örömödben tapsikolni, de ne csodálkozz azon, hogy páran megvédik CR-t, miután betámadtad akkor, miután 13 gólnál tart a nyolcaddöntők után, aminek az utolsó meccsén rúgott 2 gólt és két kapufát és az utolsó percekig hajtott és próbálkozott...

de megint jól megmondtad.
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.03.19. 16:25:09

Szerintem marhára fölöslegesen törtöd magad egy Barcelona oldalon realosként Ronaldoért ( a favágó Pepéről meg Ramosról ne is beszéljünk),ez kb olyan mint széllel szemben ...álni. :roll:
Én biztos át nem mennek hozzátok ott bizonygatni,hogy Messi ekkora meg akkora király.
Ronaldo jó játékos,ennyi és nem több. Nem fogok itt örömömben tapsikolni mert kuka csapatok ellen megdönti Messi BL rekordját és elismerni sem fogom soha a portugált.
A véleményemnek pedig szalonképes módon hangot is adok(nem úgy mint ahogy odaát sokan teszik)és ha nem tetszik neked akkor ott a hazai pálya.Örömködjetek meg érveljetek a Madrid mellett odaát.
Nálam CR maximum Leo csukáját pucolhatná ki a Barca szertárában. Ennyi.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.19. 16:04:13

Szerintem annyira fölösleges, és olyan értelmetlen vitatkozni azon, hogy CR vagy Messi szerez e több gólt, kiknek lövik, meg hány percenként átlagban. Úgyis csak azok a gólok számítanak, és azok fognak bekerülni a futballtörténelembe, amivel meccseket, sorozatokat lehet eldönteni. Sokan szidják Messit, mert nem mindig képes meccseket eldönteni, különösen a Chelsea elleni 2012-es elődöntő maradt meg sokakban, amikor kihagyta azt a tizenegyest, amivel továbbjuthatott volna a Barcelona. Azt meg elfelejtik sokan, hogy Ronaldo sem tudta még belőni a jelenlegi csapatát a BL-döntőbe, ő is lehozott gyenge meccseket nagy csapatok ellen. Abszolút kiegyensúlyozottan teljesítenek mindig, Ronaldo idén rekordot dönt, Messi meg lőheti majd tovább a BL-góljait, hogy minden idők legeredményesebb gólszerzője legyen. Hogy Guardiola szavaival éljek, ha a futball olyan egyszerű lenne, hogy ez a két játékos mindent eldönt, rajtuk kívül senkinek sem lenne érdemes még csak labdába rúgni sem, vagy megismerni ezt a sportágat. De hát tudjuk, mitől olyan nagyszerű a futball, és remélem mindannyiunknak többről szól, mint Messi és Ronaldo párharcáról, vagy az El Clásicókról.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 15:46:28

Leon írta:Nem ismerem a Péló Barnát de azt biztos,hogy a City tavaly sokkal erősebb volt amikor a Madrid ellen játszott,nem? :lol:
A Galata,Schalke meg a Köbenhaven az idén volt a legerősebb,egyértelmű,hogy a BL 3 top csapatát szórta meg CR! :mrgreen:
Egy szóval sem írtam, hogy BL top 3 csapata... Ha érvelni akarsz meg rendesen tedd, mert másképp ez csak trollkodás és nem eszmecsere... Felhoztál 3-3 csapatot --->
Leon írta:Igaz,mindegy,hogy kik ellen (Pl: Ajax,Milan,Mancity, vagy Galata, Schalke,Köbenhaven) rúgod a gólokat,lényeg a gólok száma!
Az Ajax úgy kizúgott az EL-ből, hogy rossz volt nézni, felhoztál egy Milant ami 10. egy olasz bajnokságban meg felhoztad a Cityt amin igazából nincs is mit magyarázni. Ettől független Messi simán rúghatott volna annak az Ajaxnak, meg annak a Milánnak annyit, mint CR idén a Schalkenak meg a Köbenhavnak, meg volt egy meccse a Galata ellen ( a másikat sérülés miatt kihagyta).
Nem igazán értem a puffogásod, főleg abból az okból sem, hogy Messi se volt 1-2 meccsen a BL-ben. A csoportunk egy dekával nem volt gyengébb mint a Ti csoportotok. Egyedül az, hogy most kaptunk egy Schalkét, de a Barca is kapott már gyenge ellenfelet a nyolcaddöntőben, mi pedig erősebbet...
Leon írta:de azt biztos,hogy a City tavaly sokkal erősebb volt amikor a Madrid ellen játszott,nem?
A tavalyi City úgy érkezett Madridba, hogy PL győztesek voltak és nyerni akartak... Ettől független nem volt erősebb a tavalyi City, de egy olyan csoportból esett ki amiből az első 2 csapat az elődöntőben is szerepelt, és ezt nagyon sokan elfelejtik valamiért :roll:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.19. 15:27:34

Nem ismerem a Péló Barnát de azt biztos,hogy a City tavaly sokkal erősebb volt amikor a Madrid ellen játszott,nem? :lol:
A Galata,Schalke meg a Köbenhaven az idén volt a legerősebb,egyértelmű,hogy a BL 3 top csapatát szórta meg CR! :mrgreen:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 15:11:17

visca el barca írta:azért meghatarozonak nehéz nevezni. max meghatarozo cserének. annyibol rossz a helyzet h a 3 elől lévő játékost nem nagyon lehet pihentetni.
Ez így igaz, de ezzel a mondatoddal meg is válaszoltad a fő problémát... Bale azért viszonylag sérülékeny, és azért még van 2 kemény hónap a szezonból. Arra a 3 posztra van egy Isco és egy Morata ( #-o ) . Talán még olyat lehet csinálni, hogy még DM ki szélre mint régen és Modric-Alonso-Illarra kp, de akkor oda meg marad egy szem Casemiro aki vkp. A lényeg, hogy nagyon le leszünk szívva a szezon végére... Annyi pici előnyünk lehet, hogy szezon kezdetén a sok variálás által vannak játékosok akik nincsenek annyira kihajtva + Bale is sokat volt sérült. A lényeg, hogy egy olyan csere emberünket vesztettük el aki tudott szint vinni a játékba amikor beállt, és ez nem túl jó... #-o
Barcaman1993 írta:Kicsit kijavítanálak. Ne vonjunk egyenlőséget a keménység és a durvaság között. Puyol és Maldini is pl. kemény arcukat mutatták mindig, de sportszerűtlenséget szinte alig vagy egyáltalán nem lehet találni a pályafutásukban. Ellenben itt a te Pepéddel, aki többször belerúgott egy fekvő játékosba, rálépett egy fekvő játékos kezére és sorolhatnám. De nyugodtan idevehetném Ramost is, aki amikor nem megy a csapatnak, akkor egyből nekiáll rugdosódni, könyökölgetni és lefejelni az ellent. Na én ezt mindennek tartom csak keménynek nem. Egyszerűen sportszerűtlenek, ezen kár bármit is magyarázni.
Van amit sokan nem figyelnek, és ez egy kollégádnak fel is tűnt --->
Piquenbauer írta:Pepe három sárga lapjában szerintem az is kulcsszerepet játszik, hogy már nem José az edzője, hanem Ancelotti, aki nem kér tőle durva belépőket...
A csapat sokkal érettebb Ancelotti irányítása alatt, és ez tisztán látszik. Nem ugatunk be nektek a sajtón keresztül. Mindenki kussol és teszi a dolgát, és ez jó. A Te kedvencednek is voltak olyan húzásai ami nem a pályára valók, de attól még a történelem egyik meghatározó focistája marad, mert az is... Mindenkinek vannak fejben gyengébb időszakai.
recrea írta:Ha valamit szeretnénk a bajnokságban, nyernünk kell Madridban, valamiért olyan érzésem van, h nekik az x is kényelmes eredmény lenne. Egyébként valóban az.
Biztos vagyok benne, hogy a győzelemért fogunk hajtani. Hamarabb félek az utána következő idegenbeli Sevilla elleni meccstől, mert oda egy hajtós meccs után megyünk, és ott könnyen benne van egy pontvesztés.
recrea írta:nálam a Bayern, PSG, Real hármas a favorit.
Nálam a PSG nincs ott... Inkább Chelsea szerintem. Szívesen megnéznék most egy Guardiola vs José csatát :mrgreen:
Leon írta:Igaz,mindegy,hogy kik ellen (Pl: Ajax,Milan,Mancity, vagy Galata, Schalke,Köbenhaven) rúgod a gólokat,lényeg a gólok száma!Remélem a következő körben a Real megkapja az Olympiakoszt és nekik is rúg egy négyest Roanldo.Hajrá! Én neki szurkolok! \:D/
Nos igen... A tavalyi Ajax ami ennél sokkal erősebb volt is kitömte CR, de a mostani Milan még igazából szóra sem érdemes. Benyomsz egy olyan Milant akik 10 vagy 11. a nagy olasz bajnokságban =D> . Mind1... Ahogy Pély Barna mondta Ez nem jött át :roll:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.19. 14:50:09

Igaz,mindegy,hogy kik ellen (Pl: Ajax,Milan,Mancity, vagy Galata, Schalke,Köbenhaven) rúgod a gólokat,lényeg a gólok száma!Remélem a következő körben a Real megkapja az Olympiakoszt és nekik is rúg egy négyest Roanldo.Hajrá! Én neki szurkolok! \:D/

L4wandowski

Grácies Messi!
recrea
Llegenda del Barça

2014.03.19. 14:07:36

Sajnálom Jesét, őszintén, hihetetlen pech, mert ilyen találkozásból bőven van egy meccsen, mindketten keményen mentek oda. Pont egy feltörekvő, fiatal játékos, ráadásul térdszalag, lelkileg nagyon nehéz lehet.

Biztos vagyok benne, h CR megdönti a 14-es rekordot, örülök is neki, lesz újabb motiváció Messi előtt. Fizikai fájdalmat érzek, mikor olyan baromságokat olvasok, h melyik csapatnak és milyen gólokat lő egy-egy játékos. Nagyon BL-t akar nyerni a fickó, sajnos jó esélye is van rá, nálam a Bayern, PSG, Real hármas a favorit.

Ha valamit szeretnénk a bajnokságban, nyernünk kell Madridban, valamiért olyan érzésem van, h nekik az x is kényelmes eredmény lenne. Egyébként valóban az.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.19. 14:06:32

MikeTyson írta:Lehet bennem van a hiba, de egy igazi védőben kell, hogy legyen sunyiság, és inkább lépjen oda mint, hogy nézze hogyan gyalogolnak be a labdával a kapuig. Pepét régen nem csíptem a favágásért, de amennyire tudom rajtam kívül még sokan így voltak ezzel. Viszont idén összesen, ha jól tudom 3db sárgája van, és rettentően tanári amit csinál. Ettől független Varanet jobban csipázom, mert rémisztően higgadt a gyerek plusz rettentő jó adottságai vannak. Egy védő legyen kemény! Én ezt vallom. Maldini-Nesta párost is ezért szerettem. :)
Kicsit kijavítanálak. Ne vonjunk egyenlőséget a keménység és a durvaság között. Puyol és Maldini is pl. kemény arcukat mutatták mindig, de sportszerűtlenséget szinte alig vagy egyáltalán nem lehet találni a pályafutásukban. Ellenben itt a te Pepéddel, aki többször belerúgott egy fekvő játékosba, rálépett egy fekvő játékos kezére és sorolhatnám. De nyugodtan idevehetném Ramost is, aki amikor nem megy a csapatnak, akkor egyből nekiáll rugdosódni, könyökölgetni és lefejelni az ellent. Na én ezt mindennek tartom csak keménynek nem. Egyszerűen sportszerűtlenek, ezen kár bármit is magyarázni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.03.19. 14:07:50-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.03.19. 14:02:47

MikeTyson írta:
Lehet bennem van a hiba, de egy igazi védőben kell, hogy legyen sunyiság, és inkább lépjen oda mint, hogy nézze hogyan gyalogolnak be a labdával a kapuig. Pepét régen nem csíptem a favágásért, de amennyire tudom rajtam kívül még sokan így voltak ezzel. Viszont idén összesen, ha jól tudom 3db sárgája van, és rettentően tanári amit csinál. Ettől független Varanet jobban csipázom, mert rémisztően higgadt a gyerek plusz rettentő jó adottságai vannak. Egy védő legyen kemény! Én ezt vallom. Maldini-Nesta párost is ezért szerettem. :)
Pepe három sárga lapjában szerintem az is kulcsszerepet játszik, hogy már nem José az edzője, hanem Ancelotti, aki nem kér tőle durva belépőket...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.19. 13:37:10

MikeTyson írta:
Motaro írta:Jesé tényleg peches volt, de az eset egyáltalán nem volt durván kirívó. Ahogy a videón is látszik, Jesé is beleállt az ütközésbe, de ő húzta a rövidebbet. Ennyi. Jobbulást nek, de nem kell háborogni.
A fő háborgás az okozza, hogy egy olyan játékost veszítettünk el fél évre aki meghatározó a szezon ezen szakaszán. Arbeloa, Khedira, Jesé, és mind hosszù időre... Isco most megmutathatja, hogy mit is bír...
azért meghatarozonak nehéz nevezni. max meghatarozo cserének. annyibol rossz a helyzet h a 3 elől lévő játékost nem nagyon lehet pihentetni.

jobbulást neki!!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 13:30:27

Motaro írta:Jesé tényleg peches volt, de az eset egyáltalán nem volt durván kirívó. Ahogy a videón is látszik, Jesé is beleállt az ütközésbe, de ő húzta a rövidebbet. Ennyi. Jobbulást nek, de nem kell háborogni.
A fő háborgás az okozza, hogy egy olyan játékost veszítettünk el fél évre aki meghatározó a szezon ezen szakaszán. Arbeloa, Khedira, Jesé, és mind hosszù időre... Isco most megmutathatja, hogy mit is bír...
Motaro
Jugador del Barça

2014.03.19. 12:34:33

Jesé tényleg peches volt, de az eset egyáltalán nem volt durván kirívó. Ahogy a videón is látszik, Jesé is beleállt az ütközésbe, de ő húzta a rövidebbet. Ennyi. Jobbulást nek, de nem kell háborogni.
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 11:18:42

Barcaman14 írta:Azért hihetetlen, hogy mikbe tudnak egyesek belekötni. CR rúgott 13 gólt, ami a BL ezen szakaszában egészen elképesztő és még akkor is, ha nem Bayern,Chelsea,Psg triónak rúgta ezeket. Nem hinném, hogy ezen bármit is meg kéne magyarázni, ahogy pl. Messi hétvégi mesterhármasán sem az Osasuna ellen, ha már itt tartunk. A gól az gól, a kiemelkedő teljesítmény pedig kiemelkedő teljesítmény bárki ellen, el kell ismerni még ha nehéz is.

Tegnap a bő összefoglalót láttam a meccsről és minden elismerésem CR-nek a hozzáállásáért. Egy abszolút tét nélküli meccsen is úgy hajtott, mintha az élete múlna rajta. Kirobbanó formában van és továbbra is hihetetlenül motivált. Nehéz lesz őt tartani vasárnap is.

Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Kár, hogy egyre kevesebb az ilyen hozzáállású barca drukker, de gondolom, Te nem 8 éve lettél barca drukker... :)
Barcaman1993 írta:nagyon nehéz dolga nem volt, mert 5 méterekről passzolgatja be a labdát üres kapuba meg kapus mellett, ráadásul nokedli csapatok ellen...
Tudnék még neked egy ilyen játékost mondani :D
Barcaman1993 írta:Ramos, Pepe? #-o Ferninho ne akarjad már megdumálni, kérlek! Napjaink labdarúgásának legsunyibb és legmocskosabb játékosainak a TOP listáján vannak. Elismerem nagyon jó védők, de ne mentsd már föl őket azzal az érvvel, hogy nem okoztak komoly sérülést...!
Lehet bennem van a hiba, de egy igazi védőben kell, hogy legyen sunyiság, és inkább lépjen oda mint, hogy nézze hogyan gyalogolnak be a labdával a kapuig. Pepét régen nem csíptem a favágásért, de amennyire tudom rajtam kívül még sokan így voltak ezzel. Viszont idén összesen, ha jól tudom 3db sárgája van, és rettentően tanári amit csinál. Ettől független Varanet jobban csipázom, mert rémisztően higgadt a gyerek plusz rettentő jó adottságai vannak. Egy védő legyen kemény! Én ezt vallom. Maldini-Nesta párost is ezért szerettem. :)
MyShadow írta:nekem a viselkedésével és a reakcióival van bajom, és persze azzal a sunyi, aljas, vadbarom tevékenységével, amit labdától távol folytat, és van mikor holt időben.
Na ilyet én nem viselnék el a csapatomban, akármilyen jó játékos is egyébként!
De embere válogatja, ha Perez papának megfelel, ám legyen =D>
Minden csapatból tudnék ilyet mondani. Nálatok Alba, Alves, Busquets, de akár ott van Neymar is akik baromira szeretnek színészkedni meg sunyiskodni, és nem éppen csippantom őket :mrgreen: :D ... Sajnos ilyen nálunk is van, de én ezt a fantasztikusan fake játékvezetés számlájára írom, mert a játékosok tudják, hogy megtehetik... #-o
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.19. 08:10:28

Barcaman1993 írta:
Barcaman14 írta:Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Azért azt tegyük hozzá, hogy fordított esetben is ugyanez történt. :wink: 13 gól nagyon szép, de nem vágok hátast tőle.
Én sem vágtam hátast tőle, de nagyon megmagyarázni és belekötni sem érdemes szerintem. Fordított részről is ugyanígy gondolom természetesen, ezért is írtam azt, hogy mindkét fél részéről.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.19. 07:53:41

Barcaman14 írta:Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Azért azt tegyük hozzá, hogy fordított esetben is ugyanez történt. :wink: 13 gól nagyon szép, de nem vágok hátast tőle.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.19. 07:50:05

Azért hihetetlen, hogy mikbe tudnak egyesek belekötni. CR rúgott 13 gólt, ami a BL ezen szakaszában egészen elképesztő és még akkor is, ha nem Bayern,Chelsea,Psg triónak rúgta ezeket. Nem hinném, hogy ezen bármit is meg kéne magyarázni, ahogy pl. Messi hétvégi mesterhármasán sem az Osasuna ellen, ha már itt tartunk. A gól az gól, a kiemelkedő teljesítmény pedig kiemelkedő teljesítmény bárki ellen, el kell ismerni még ha nehéz is.

Tegnap a bő összefoglalót láttam a meccsről és minden elismerésem CR-nek a hozzáállásáért. Egy abszolút tét nélküli meccsen is úgy hajtott, mintha az élete múlna rajta. Kirobbanó formában van és továbbra is hihetetlenül motivált. Nehéz lesz őt tartani vasárnap is.

Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok. :D Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.19. 07:27:32

Leon írta:Télyleg szenzációs Ronaldo, már 13 gólnál tart a Bl-ben,ilyen top csapatok ellen mint a Galata, a Köbenhaven meg a Schalke,tényleg marha nehéz ennyit rúgni,grat! =D> :mrgreen:
A teljesítményét el kell ismerni, mert tényleg ennyi meccsen 13 gólt lőni az nem kis produkció. Annyiban viszont egyet tudok érteni veled, hogy nagyon nehéz dolga nem volt, mert 5 méterekről passzolgatja be a labdát üres kapuba meg kapus mellett, ráadásul nokedli csapatok ellen...

Ramos, Pepe? #-o Ferninho ne akarjad már megdumálni, kérlek! Napjaink labdarúgásának legsunyibb és legmocskosabb játékosainak a TOP listáján vannak. Elismerem nagyon jó védők, de ne mentsd már föl őket azzal az érvvel, hogy nem okoztak komoly sérülést...! Had ne kelljen a Pepe vs Casquero videót linkelnem. Az a csoda, hogy a palit ezek után foci pályák közelébe engedték...
MyShadow
Jugador del Barça

2014.03.19. 06:37:28

ferninho írta:azért Pepe nagyon alá van becsülve, csak azrt, amik történtek, amikor a focival foglalkozik szenzációs védő és jelenleg ez a Varane-Pepe-Ramos trió talán a legerősebb a világon és még ott van Nacho is, aki ha lehetőséget kap mindig bizonyít, ma is nagyon jó, pedig jobbhátvédet játszik.

az meg, hogy jó pár napja elrúgják Bale lábát, ma meg Moratáét és ezeket a full egyértelműeket nem bírják befújni a sporik... most pl az orosz bíró már 11est akart fújni, erre mielőtt befújta volna a full egyértelmű büntetőt hirtelen meggondolta magát.... :lol:

CR 2 gól és 2 kapufa...
Rühellem, mint a **** Pepét, de tény, h mind fizikálisan, mind taktikailag ott van a topon, nekem a viselkedésével és a reakcióival van bajom, és persze azzal a sunyi, aljas, vadbarom tevékenységével, amit labdától távol folytat, és van mikor holt időben.
Na ilyet én nem viselnék el a csapatomban, akármilyen jó játékos is egyébként!
De embere válogatja, ha Perez papának megfelel, ám legyen =D>
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.19. 00:46:12

Leon írta:
REMY írta:
Inkább maradtál volna csendben.
A sötét oldalon utasítgathatod a cimboráid,ideát neked irány a kispad! :mrgreen:

Messi amúgy egy Thigao Silvas,Nestas,Ibrás Milán ellen meg a későbbi győztes Chelsea ellen játszott akkor! :roll:
Majd, ha CR a következő fordulóban egy komolyabb csapatnak is akaszt 1-2 gólt, akkor visszatérünk erre a kis vitára, de a gól akkor is gól, ha azt kis csapat kapja... Messi is lőtt ha jól rémlik 5 gólt egy nivós Leverkusennek ami rekord... Pedig egy Leverkusen kapta és nem egy Bayern
Buitre
Jugador d'estrella

2014.03.18. 23:56:36

Barca96 írta:eléggé biztosra veszed ezt hogy kiesnénk
egyáltalán nem veszem biztosra, csak azért említettem meg, nehogy azt higgyétek azért szeretném ezt a párosítást, mert a legutóbbi eredményből kiindulva úgyis kipitsáznak benneteket. Mondjuk tény, hogy esélyesebbnek tartanám a bajorokat. De tényleg kíváncsi lennék a meccs képére, ki birtokolja többet a labdát stb., két hasonló stílusban focizó csapat csapna össze.
Barca96
Jugador del Barça

2014.03.18. 23:48:51

Buitre írta:én meg nektek szeretném a bajorokat. Nem azért, hogy kizúgjatok, de tényleg kíváncsi vagyok egy Barca vs. Pep féle Bayern párharcra. Akár egy cselszkit is bevállalnék a Madridnak, csak legyen katalán-bajor meccs :)
eléggé biztosra veszed ezt hogy kiesnénk.. szerintem igenis van esélyünk bárki ellen továbbjutni.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Válasz küldése